FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

JohnLowe
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la JohnLowe » 03 dec 2012, 17:27

Kako je krenulo sa Sneijderom necemo dobiti nista para :lol:

Ako smo u necemu majstori onda je to da od Zvijezde igraca nemamo nista, i da od mladih nema napredovanja

Ja ne znam kakva je to politika u klubu pa ovoliko prepadnu mladje igrace pa ko god je mladji uso u postavu nije se razvio ( po meni samo Ballo jer je on lud i nije se prepo prilike :D ). Sve sto treba igraca smo kupili kao gotove proizvode
inace ?

Pupi04
Kontakt:

Post Postao/la Pupi04 » 03 dec 2012, 17:34

hajd prescri lijepo pa pa...
mozes bolan slucajno zaradit ban,pa ce braca znas sta ce braca da urade,odose braca kolektivno da brane cast i postenje,ma braca ce kolektivno da napuste sve,jer je zivot nepravda :!:

Ako Wesa pustimo za dzabe treba ih kolektivno roknut ;)
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...

Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 03 dec 2012, 17:43

neroazzurni je napisao/la:Ne mozes nam reci da Strama radi strašan posao, to je vec pretjerivanje, ok je da je mlad, poletan, ima ambicije, hajmo reci i da voli Inter ali brate jos je rano za dizati ga u nebesa. Pazi drug, on moze biti fin lijep ovo ono radit trudit se ali on kad zariba kad zavrsimo na desetom mjestu, on dobija nogu, odlazi u neku drugu ekipu i sve iz pocetka, a ja i ti cemo drug i dalje voljeti svoj Inter i navijati za njega ali fazon je sto cemo tad biti samo prosjecan klub(citaj Liverpool) a mislis da ce njega biti briga. Zato ti kazem, ko god igra ili trenira Inter ce uvijek imati moju podrsku ali isto tako cu ga uvijek i bezrezervno kritikovati ako nesto ne valja, jer don't mess with my Inter ;)
pozz
Za razliku od prošle sezone gotovo cijeli tim je promijenjen.U prvom sastavu igraju četvorica,najviše petorica igrača koja su bila standardna zadnje 2 sezone.Niti jedna,kako vi to volite zvat,zvijezda nije dovedena u klub.Svi se slažete da klub nije doveo klasne igrače.E sad,on je u prvu ubacio 6,7 novih igrača.Ljudi prvi put zajedno igraju,polovica od tih novo uvedenih je tek ovo ljeto stigla u klub.Nova je i formacija...3 igrača u obrani.Nema šta nije novo u ovoj ekipi i onda netko dođe i krene nešto kritizirat...morao je ovo,morao je ono...nije ništa morao.Čovjek radi strašan posao.Nije niti polovica prvenstva prošla,a već se mnogo toga promijenilo na bolje u timu + čovjek ima rezultate iza sebe.Izboren ulazak u EL.Izborena 1/16 finala EL.Drži se 3.mjesto u ligi koje je i cilj za ovu sezonu.Tko misli da ove sezone moramo biti prvi pored ovakvog Juventusa koji je duže od nas na okupu,uigraniji,ima više klasnih igrača,ima nešto bolju klupu...taj nije realan.Tko misli da moramo biti drugi pored ovakvog Napolija koji već par godina drži ekipu i trenera na okupu,koji ima jednog Cavanija koji je trenutno među najboljim napadačima svijeta...taj nije realan.
Dakle ustvrdili smo da ima rezultate.

Nije ovo football manager da nakon 2 mjeseca sve savršeno funkcionira i da je ekipa savršeno uigrana.Prošlo je njegovo vrijeme prilagodbe na ovako velik klub.Prilagodili su se i igrači na njega.Na zalazu je i period u kojem je tražio prave igrače i pravu formaciju i sistem igre.Iduće bi trebalo biti stvaranje nekakvog identiteta što je i najduži period i traje godinu,dvije.

Transferi su odrađeni po Straminoj želji.Riješio se nepotrebnih i izsluženih.Doveo je Handanovića...imamo golmana koji je sigurno među 6 u svijetu.Doveo je Palacia,Gargana...od dovedenih jedino ispada da je Silvestre flop,al opet...on je na posudbi.Dakle ustvrdili smo da je dobro odradio transfere.

Promovirao je Juana.Gdje je Juan bio prošle sezone?Promovirao je Ranocchiu.Gdje je bio i što je radio Ranocchia prošle sezone?Preporodio je Cambiassa.Da nije to onaj Cambiasso kojeg se trebalo riješiti ovo ljeto?Od Nagatoma napravio igrača.To bi bio onaj glupavi Japanac iz prošlih sezona,jel tako?Daje priliku mladima...
Ne može mi nitko tvrdit da je ovo sve slučajno.Eto Nagatomo slučajno igra najbolju sezonu u karijeri.Nije sigurno do trenera.Trener ionako ničemu ne služi u timu.
Dakle ustvrdili smo i da zna s igračima.

Čovjek ima viziju od početka.Iako je brutalno neiskusan trener (prvi ozbiljniji trenerski angažman u seniorima) nekim čudom ima i povjerenje uprave (Gasperini je želio uvesti pola ovoga što je Strama sada pa nije imao podršku uprave i projekt je propao).Što se tiče taktičke strane pokazao se vrlo dobar na tom području za sada (i sami igrači su ga za to hvalili...priprema utakmica na vrhunskom nivou itd...).Nije tvrdoglav...početkom sezone nije išlo dobro i nije gurao jednu te istu formaciju nego je prešao na novu koja nam je gle čuda donijela 10 pobjeda zaredom što bi bio nekakav rekord...neznam,ne pamtim to baš.
Da ne spominjem pobjede u derbijima...Milan*2,Juventus...dakle zna i pripremit i motivirat ekipu za derbi da se ne usere čim istrče na travnjak u ovakvim posebnim utakmicama.

U petom mjesecu sam se registrirao na forum.Jesam pisao da će čovjek u suradnji s upravom odradit vrlo dobre transfere?Jesam.Jel ih napravio?Ustvrdili smo da je.
Jesam govorio da će Ranocchia ako mu se da prilika odigrat vrhunsku sezonu?Jesam.Igra li ju?Igra.
Jesam nakon Rome,Siene...kada vas je pola već htijelo mijenjat trenera,pisao da mu treba vremena i da će uskoro krenut i bolji rezultati?Jesam.Jesu došli bolji rezultati?Jesu.
Tko ne vjeruje neka traži stare postove.Iako ovo nije bitno za "priču",a eto nekako mi je toplo oko srca kad vidim da sam bio u pravu i da ne griješim što se tiče ove ekipe i ovog trenera.

Isto tako tvrdim da ćemo iduće sezone igrati LP (tko očekuje nešto više tj.naslov,ponavljam...nije realan).

Da utvrdimo neke najvažnije činjenice:
Ima li rezultate?Ima.
Je li je dobro odradio transfere?Je.
Je li ova bolja,perspektivnija ekipa u odnosu na one koje smo gledali zadnje 2 sezone?Je.
Zna li čovjek s igračima?Zna.
Zna li pripremit ekipu za derbi?Zna.
Može li priznat pogrešku kad do nje dođe,a ne ko magare tupit po svom makar bilo krivo?Može.
Ima li podršku navijača u Italiji?Ima.
Ima li podršku uprave i predsjednika?Ima.

Koji k*urac još treba napravit da bi vi bili zadovoljni,eto meni ništa na pamet ne pada.
Naravno narodu ne valja jer narod bi htio zvijezde,narod bi htio ljepotu igre lo stile Barcelona,narod bi trpanje protivnika sa 3,4 komada u mreži,narod bi osvajanje EL,prvenstva pa iduće sezone odmah LP,a ako ne uspijemo,e jbg mijenjaj trenera,trener ne valja.
Je li problem što je narod do bola nerealan ili što nema pojma o nogometu (osim toga da imaš 11 igrača na terenu i eto tu je kao neki trener koji bi u 2,3 mjeseca trebao složit vrh ekipu spremnu na borbu za sve moguće trofeje.Ako slučajno negdje zapne,e jbg ili mijenjaj trenera ili mijenjaj igrače.I tako u krug.)?

Još ima "milijardu" stvari koje su krenule na bolje dolaskom Strame,al već sam previše napisao i fkt mi se neda više jer to će vama u jedno uho unutra iz drugog van.

Uglavnom tvrdim da radi strašan posao s ovom ekipom koju je ON birao i za koju ON i odgovara.Tvrdim da ćemo iduće sezone igrati LP i uz još koje pojačanje uključit se u ravnopravnu borbu za naslov.A prema dosad viđenom ima potencijala da napravi jako dobru trenersku karijeru.Tvrdim da nema govora o ucjeni oko Sneijdera i da ugovor ne može biti raskinut na našu štetu.Tvrdim da ćemo u skorije vrijeme ponovno gledati jedan respektabilan Inter u Europi i to pod Straminim vodstvom.Ako griješim slobodno mi to nabijajte na nos koliko hoćete.Uostalom,sve ćemo vidjeti,kaže jedan naš crno bijeli prijatelj:Vrijeme je gospodin.
Zadnja izmjena: SiamoNoi, dana/u 03 dec 2012, 17:53, ukupno mijenjano 8 puta.

farisija
Kontakt:

Post Postao/la farisija » 03 dec 2012, 17:45

volio bi da se sa wesom rijesi na najbolji nacin, za mene je to prodaja za kakvu solidnu lovu, kako se ovo razvlaci sve mi nekako ide na zivce. najgori scenarij bi bio da ga zgrabi milan, i nebi me to iznenadilo, celo sigurno pomno prati sta se desava, a znajuci kakav je maher mogao bi ga zgrabiti

Pupi04
Kontakt:

Post Postao/la Pupi04 » 03 dec 2012, 18:15

Kakav je celo maher pokazao je na ljeto,hvala mu :)
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...

Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 03 dec 2012, 18:15

@SiamoNoi

e vala svaka ti cast kad ti nije bilo mrsko napisat ;)
We all have a past. We have ours and we're proud of it.

farisija
Kontakt:

Post Postao/la farisija » 03 dec 2012, 18:26

jes Vallahi ga cojk slozi, halal ti pita od zelena zita ;). kako imas volju toliko tipkati, inace sve si upravu, ni ja nikad ne kritikujem stramu, treba mu dati vremena, od murinja je najuspjesniji trener tako da malo sabura. jedino sam bio sumnjicav kako ce nametnuti autoritet i tu se pokazao, ako neko zna sta ima od pregovora sa wesom neka napise

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 03 dec 2012, 19:48

Vera proposta del club a Wesley Sneijder sia da 4,7 milioni a stagione fino al 2016. Un'offerta ottima, "che non farebbe poi guadagnare così tanto meno a Sneijder, in realtà, considerando anche i bonus eventuali, rispetto ai 6 milioni attuali", spiega Barzaghi. Una situazione che però ancora Sneijder non accetta.

ZNACI 4,7 MIL DO 2016,KAO STO VODITELJ KAZE JEDNA DOBRA PONUDA ZA SNEIJDERA,ALI ON JU JE ODBIO :?
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*

Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.

FORZA INTER!

MauroTB
Kontakt:

Post Postao/la MauroTB » 03 dec 2012, 20:00

U potpunosti Wesa podržavam. Sad se kukavički njega želi natjerati na smanjenje ugovora zato što ove sezone uopće nije igrao. On misli da vrijedi više i želi svojim igrama to dokazati (sad kad je ozdravio) ali oni mu ne dozvoljavaju. A što je najbitnije, on ima ugovor iza sebe, a klub se sigurno namirio preko osiguranja, za njegove ozljede.

On bi meni ispao izdajica jedino da želi negdje otići a klub mu ne da, pa onda počne štrajkati, kao što je to radio Modrić. Onda ne bi poštivao ugovor i klub, i on bi bio jedini kriv. Da to radi, popljuvao bi ga, može bit' i moj stari a kamoli Sneijder. U ovom slučaju klub je taj koji ne poštuje ugovor i molim lijepo.

Uopće nije bitno što je to Sneijder u pitanju, isto bih rekao i za bilo kojeg drugog igrača. Na početku sezone je druga priča, kao što je bilo sa Cesarom. Klub ga je stavio na transfer listu, ali opet nisu bili u pravu, što se tiče ugovora. Kukavički je na taj način natjeravati igrače van iz kluba - ne voditi ih na pripreme (Julio), ne dati priliku da igraju (Wesley). Kužim politiku kluba, ali to ne znači da je to u redu. Sad iskorištavaju situaciju jer čovjek ove sezone nije igrao, pa kao možemo bez njega. Možemo malo sutra..
NON MOLLARE MAI

“Alla Juve non sono dei gentlemen, è la mafia.” - Karl-Heinz Rummenigge

“Being Nerazzurri is like riding a motorbike: adrenaline and desire to win everything.” - Valentino Rossi

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 03 dec 2012, 20:03

MauroTB je napisao/la:U potpunosti Wesa podržavam. Sad se kukavički njega želi natjerati na smanjenje ugovora zato što ove sezone uopće nije igrao. On misli da vrijedi više i želi svojim igrama to dokazati (sad kad je ozdravio) ali oni mu ne dozvoljavaju. A što je najbitnije, on ima ugovor iza sebe, a klub se sigurno namirio preko osiguranja, za njegove ozljede.

On bi meni ispao izdajica jedino da želi negdje otići a klub mu ne da, pa onda počne štrajkati, kao što je to radio Modrić. Onda ne bi poštivao ugovor i klub, i on bi bio jedini kriv. Da to radi, popljuvao bi ga, može bit' i moj stari a kamoli Sneijder. U ovom slučaju klub je taj koji ne poštuje ugovor i molim lijepo.

Uopće nije bitno što je to Sneijder u pitanju, isto bih rekao i za bilo kojeg drugog igrača. Na početku sezone je druga priča, kao što je bilo sa Cesarom. Klub ga je stavio na transfer listu, ali opet nisu bili u pravu, što se tiče ugovora. Kukavički je na taj način natjeravati igrače van iz kluba - ne voditi ih na pripreme (Julio), ne dati priliku da igraju (Wesley). Kužim politiku kluba, ali to ne znači da je to u redu. Sad iskorištavaju situaciju jer čovjek ove sezone nije igrao, pa kao možemo bez njega. Možemo malo sutra..
Tesko ga je placati prijatelju,malo meda daje.
Malo igra skroz,nema neki ucinak,van forme je,ako ima klub u srcu pristat ce na 4,7mil+bonusi to jest 5mil,ako nece ni ne treba nam,kad Buffon moze pristati na 50% manju platu,moze i nas na -1 mil.
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*

FORZA INTER!

MauroTB
Kontakt:

Post Postao/la MauroTB » 03 dec 2012, 20:09

Okay, tu ima istine, naravno.
Al' moraš biti realan i priznati kako se Wes tek vratio nakon jako teške ozljede, a svi znamo kada se on vrati u top-formu da će igra Intera biti mnogo brža i kvalitetnija. Anyway, ako dođe do prodaje Wesa bio bih zadovoljan dolaskom Pastorea.
NON MOLLARE MAI

“Being Nerazzurri is like riding a motorbike: adrenaline and desire to win everything.” - Valentino Rossi

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 03 dec 2012, 20:12

@MauroTB jel ti pratis i forum od intercrotiacrew :D

Sto se prometno tice, bit cu najsretniji kada bude odlazio iz Intera. Treba biti zahvalan Inter sto ga je usopte uzeo, jer je bio otpadak u Realu, a sada kao on glavni ovo ono. Da on postuje klub koliko klub postuje njega prihvatio bi ovaj ugovor i jos trazio dodatne treninge da se vrati u formu, a ne da pametuje okolo.

Od 2010 nije odigrao dvije utakmice kvalitetno i on sada kao razocaran, pa tko treba biti razocaran tu. Dali su ti sve i ti opet bezobrazan hoces jos. Materazzi vrati se kad te molim samo zbog ovih pizdeka...

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 03 dec 2012, 20:15

MauroTB je napisao/la:Okay, tu ima istine, naravno.
Al' moraš biti realan i priznati kako se Wes tek vratio nakon jako teške ozljede, a svi znamo kada se on vrati u top-formu da će igra Intera biti mnogo brža i kvalitetnija. Anyway, ako dođe do prodaje Wesa bio bih zadovoljan dolaskom Pastorea.
Slazem se za Pastorea,ali mozda nisi pratio,Sneijder moze raskinuti ugovor i da Inter ne dobije ni centa,ali valjda nisu toliko ludi.

Ali on je bio povrijedjen,i opet nakon 5,6 kola se povrijedio i stalno povrede,a zna se od cega dolaze,ne zalaganje na treninzima.

Malo su mi sumnjive ove njegove povrede,kad je Mou bio nikad nije bio povrijedjen,cim su se poceli mjenjati treneri njega nema na treningu.

FORZA INTER!

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 03 dec 2012, 20:17

Huska je napisao/la:@MauroTB jel ti pratis i forum od intercrotiacrew :D

Sto se prometno tice, bit cu najsretniji kada bude odlazio iz Intera. Treba biti zahvalan Inter sto ga je usopte uzeo, jer je bio otpadak u Realu, a sada kao on glavni ovo ono. Da on postuje klub koliko klub postuje njega prihvatio bi ovaj ugovor i jos trazio dodatne treninge da se vrati u formu, a ne da pametuje okolo.

Od 2010 nije odigrao dvije utakmice kvalitetno i on sada kao razocaran, pa tko treba biti razocaran tu. Dali su ti sve i ti opet bezobrazan hoces jos. Materazzi vrati se kad te molim samo zbog ovih pizdeka...
Huska kralju uvijek smo imali isto misljenje kad su ovi pizdeci u pitanju,,em stariji,em ne igra,ozljede vazda,forma out,iz slobodnog gol dao kad je moja nana zadnji put zatrudnila :lol: ,i nece da prihvati 4,7mil,ako je istina onda stvarno nema sta traziti kod nas,iako bi ja bio sretan kad bi on ostao.

FORZA INTER!

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 03 dec 2012, 20:20

sanjingr je napisao/la:
MauroTB je napisao/la:U potpunosti Wesa podržavam. Sad se kukavički njega želi natjerati na smanjenje ugovora zato što ove sezone uopće nije igrao. On misli da vrijedi više i želi svojim igrama to dokazati (sad kad je ozdravio) ali oni mu ne dozvoljavaju. A što je najbitnije, on ima ugovor iza sebe, a klub se sigurno namirio preko osiguranja, za njegove ozljede.

Tesko ga je placati prijatelju,malo meda daje.
Malo igra skroz,nema neki ucinak,van forme je,ako ima klub u srcu pristat ce na 4,7mil+bonusi to jest 5mil,ako nece ni ne treba nam,kad Buffon moze pristati na 50% manju platu,moze i nas na -1 mil.
Jeste, a kad je davao vise meda, onda je po tvojoj logici mogao traziti 10 miliona. Zar ne? Pa, nema on ugovor na procenat.
Sto se tice poredjenja sa Buffonom... Bas glupo poredjenje. Nije Sneijderu 300 godina kao Buffonu koji zeli kaijeru zavrsiti u klubu u kojem je sada pa mu je svejedno koliko ce dobiti.

Sneijder u formi spada medju najbolje igrace svijeta i moze imati i 8-10 miliona platu. Mozda ne u Interu ali negdje drugo sigurno da.

Ja bi za ovakve stvari kaznjavao klubove (a i igrace koji potpisu ugovor pa onda sabotiraju).
Trener mu kaze da na njega ne racuna i da nece ni na klupu a iz uprave kluba zahtjevaju da produzi jos godinu dana??!!!! To je da covjek poludi!
Ja da sam Sneijder, jbao bi im sve po spisku i odlucio da primam 6 miliona do kraja. Sve ostale ponude bi odbio i na kraju ugovora otisao za 0 eura. Pa makar karijeru totalno upropastio! On naravno za neko vrijeme moze orici za nista (ako ovi u Interu nastave ovako).
Sram ih bilo sta rade od tako velikog igraca!

MauroTB
Kontakt:

Post Postao/la MauroTB » 03 dec 2012, 20:21

@Huska ; da, da. Tu sam također registrovan. :mrgreen:
Slazem se za Pastorea,ali mozda nisi pratio,Sneijder moze raskinuti ugovor i da Inter ne dobije ni centa,ali valjda nisu toliko ludi.

Ali on je bio povrijedjen,i opet nakon 5,6 kola se povrijedio i stalno povrede,a zna se od cega dolaze,ne zalaganje na treninzima.

Malo su mi sumnjive ove njegove povrede,kad je Mou bio nikad nije bio povrijedjen,cim su se poceli mjenjati treneri njega nema na treningu.
Mah', nema šanse da Wes ode besplatno iz Intera. Uvjeren sam kako bi na njemu mogli zaradit' dovoljno novca (10/15 M€) što je jako fina suma za koju bi mogli dovesti vrlo dobru alternativu (već sam spomenuo Javiera).

Mou je Mou, to nam je svima jasno. On diže samopouzdanje svakom igraču, te je Wes uz njega i pružao najbolje partije. Ozljede su njegov najveći problem u skoro cijeloj karijeri (slična situacija i u Ajaxu/Realu). Nakon svega ovog se zapitam, zapravo da l' se on zasitio Intera?
NON MOLLARE MAI

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 03 dec 2012, 20:25

http://bhsupersport.com/nogomet-arhiv/9 ... govor.html" onclick="window.open(this.href);return false;

znaci ako zaigra protiv napolija potpisuje :lol: :lol: :lol:

FORZA INTER!

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 03 dec 2012, 20:25

Nema se on sta zasitit Intera, pa lik nikada i nije zelio Inter, ali eto imali smo srece sto je u Realu bio visak, a kod nas na klupi nalazio genije i to je to. Predstavlja se kao da je on Intera, da je najveci ili sta vec. Bilo je i vecih i boljih igraca od njega u Interu, ali su i dali vise i bili "ponizni" u odnosu na njega...

MauroTB
Kontakt:

Post Postao/la MauroTB » 03 dec 2012, 20:34

Huska je napisao/la:Nema se on sta zasitit Intera, pa lik nikada i nije zelio Inter, ali eto imali smo srece sto je u Realu bio visak, a kod nas na klupi nalazio genije i to je to. Predstavlja se kao da je on Intera, da je najveci ili sta vec. Bilo je i vecih i boljih igraca od njega u Interu, ali su i dali vise i bili "ponizni" u odnosu na njega...
Niko nikad neće biti veći od Intera, to 'e jasno. ;)
Eh, da je sada gledat' El China il' Ronalda, al' šta 'e tu 'e.

I, btw; zaboravih' da čestitam rođendan našem legendarnom golmanu Toldu.

slika slika
NON MOLLARE MAI

JohnLowe
Kontakt:

Post Postao/la JohnLowe » 03 dec 2012, 20:43

sanjingr je napisao/la:http://bhsupersport.com/nogomet-arhiv/9 ... govor.html

znaci ako zaigra protiv napolija potpisuje :lol: :lol: :lol:
Ma laže, hoce vise love pa se sad izvlaci kao ne igram necu potpisivati.

Pa drug ako potpises automatski si u postavi
inace ?

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.