Cuj ti price o kompleksima, a ustvari oni imaju problem. Nama nije problem glavni grad, problem je sto je njima drzava = glavni grad.Balorda je napisao/la: ↑28 maj 2024, 13:11Baš se dugo trudite da nas ubacite u taj narativ sa tuzlacima i zeničanima oko glavnog grada, a i sami znate da to nema šanse sa nama![]()
I veliki Miljenko Jergović vam tako kaže, a ako njega nećete poslušati, koga ćete?
Premijer liga BiH - aktuelno
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Celik!3,2,2.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Balorda je u pravu. Tuzlaci i Zenicani stalno kmece na Sarajevo. Kad kisa padne kriv im je grad Sarajevo. Kod Mostaraca nikad nisam cuo takvo razmisljanje. Jesu velike lokalpatriote, ali ne kukaju i ne krive nas za svoje probleme.
-
- Kontakt:
Kad otmes Evropu onim golom poslije cistog faula nad golmanom, i jos kazes da si slao slovenackom sudiji koji kaze pa eto mozda nije bio faul i to ti je opravdanje, onda je ovo najmanje sto mozes dobitilet3 je napisao/la: ↑28 maj 2024, 13:01killafrommanilla je napisao/la: ↑28 maj 2024, 12:57Znate ljudi da je momak osjetljiv na vrijedjanje i omalovazavanje, a kamoli ismijavanje a vi opet isto.
Uzas sta sve ovdje covjek moze procitat. Tuga.Post Postao/la killafrommanilla » 25 sep 2023, 11:04
Moze prijedlog? Ugasite ga, dozvolit cemo vam da pisete ovdje o uspjesima, samo ga ugasite. I necu nikad Velez stavit u recenicu s vama. Samo umrite vise.nastrojeni21 je napisao/la: ↑25 sep 2023, 11:02
Kada procitas par stranica i ovo neko kvazi zaljenje Želje, stice se dojam da to pisu navijaci kluba koji je trofejniji, uspjesniji i popularniji bar tri puta, a zapravo je susta suprotnost.![]()
To je taj vispreni humor Hasicevog sektasa, bas fina i zdrava zayebancija![]()

A zdravo je porediti Hasica sa poslanikom jer ti istina ne odgovara, pa je to tvoj nacin odbrane

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Samo ti nastavi zeliti drugima smrt, jedino to i znas.killafrommanilla je napisao/la: ↑28 maj 2024, 13:36
Kad otmes Evropu onim golom poslije cistog faula nad golmanom, i jos kazes da si slao slovenackom sudiji koji kaze pa eto mozda nije bio faul i to ti je opravdanje, onda je ovo najmanje sto mozes dobiti
A zdravo je porediti Hasica sa poslanikom jer ti istina ne odgovara, pa je to tvoj nacin odbrane![]()
Auf, ti si bas veliki vjernik pa te jako pogodilo poređenje Hasica sa poslanikom

Ima li slika kakva sa posljednjeg gostovanja "prestati nećemo nikada" ili je i tu Kevelj intervenirao kod TC da slažu da se rekonstruiše Tušanj kao za napad iz vazduha nepoznatim letjelicama sa opasnim kiselinama na stadion i njegovo totalno uništenje kako bi se prica sa izgubljenih svih transparenata skrenula na tu temu?
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
avenija je napisao/la: ↑28 maj 2024, 13:56Ima li slika kakva sa posljednjeg gostovanja "prestati nećemo nikada" ili je i tu Kevelj intervenirao kod TC da slažu da se rekonstruiše Tušanj kao za napad iz vazduha nepoznatim letjelicama sa opasnim kiselinama na stadion i njegovo totalno uništenje kako bi se prica sa izgubljenih svih transparenata skrenula na tu temu?

Vidite ovo apsolutno nemamo problem sa glavnim gradom(prelijep grad,najveci grad).Druga stvar neko napisa mi smo velike lokal patriote,itekako jesmo toliko volimo svoj grad da neznam stvarno da iko ima ovoliku ljubav prema svom gradu.Treca stvar u prijasnjem mom postu posto je cenzura napisao sam d-“**** mater” evo i za pelena nikome majku psovao nisam a mozete vidjeti sve moje postove nikome nikad ne psujem roditelje.Kad nam neko uvrijedi grad ili klub itekako se primimo i odmah odgovaramo jer nam je to svetinja.Sto se tice stadiona vi ste zovnuli i rekli cijenu da predjemo kod vas na sto smo mi pristali,jer normalno zaradit ce te ko klub a i ugostitelji ce fino profitirati.Ja sam licno natezao Zenicu jer su nas gore stvarno ljudi ispostovali kapa do poda,ali isto tako su nas i u GLAVNOM gradu ispostovali da nemam nikakve zamjerke,mi nemamo problem prema glavnom gradu-to je glavni grad nase jedine BIH ali imamo problem kad neko omalozava nas grad koji smo krvlju platili i dali najbolje nase sinove,LP i uzivajte u lijepom danu!!
-
- Kontakt:
To je zbog loseg standarda zivota u Tuzli i Zenici puno vise u Zenici. Mostar i Sarajevo su izjednaceni i gradovi u kojima se najbolje zivi tako da nema tih kompleksa. Meni je zao zbog toga ali sami su krivi sto su zatucana sredina koja se ne zna izboriti za sebeNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑28 maj 2024, 13:34Balorda je u pravu. Tuzlaci i Zenicani stalno kmece na Sarajevo. Kad kisa padne kriv im je grad Sarajevo. Kod Mostaraca nikad nisam cuo takvo razmisljanje. Jesu velike lokalpatriote, ali ne kukaju i ne krive nas za svoje probleme.
-
- Kontakt:
Kakve gluposti ljudi valjaju.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
100% tacno, ali opet s druge strane ovi prvi nikad ne glume nesto sto nisu nego su svjesni svojih granicaNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑28 maj 2024, 13:34Balorda je u pravu. Tuzlaci i Zenicani stalno kmece na Sarajevo. Kad kisa padne kriv im je grad Sarajevo. Kod Mostaraca nikad nisam cuo takvo razmisljanje.

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
- Kontakt:
Pa ja sada ih tapsete po ramenima kao sto ste nas kada smo bili u qrcu. Dobri Celik i Sloboda sve dok ih nigdje nema. Sutra kada stanu ljudi na noge i kada vam prvi put daju po usima nema koje im gadosti necete pisati jedni i drugi. Tu ste gori od svih pusti tetrijebe toKONTRASVIH je napisao/la: ↑28 maj 2024, 14:15100% tacno, ali opet s druge strane ovi prvi nikad ne glume nesto sto nisu nego su svjesni svojih granicaNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑28 maj 2024, 13:34Balorda je u pravu. Tuzlaci i Zenicani stalno kmece na Sarajevo. Kad kisa padne kriv im je grad Sarajevo. Kod Mostaraca nikad nisam cuo takvo razmisljanje.![]()
-
- Kontakt:
Dobro zapazanje.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑28 maj 2024, 13:34Balorda je u pravu. Tuzlaci i Zenicani stalno kmece na Sarajevo. Kad kisa padne kriv im je grad Sarajevo. Kod Mostaraca nikad nisam cuo takvo razmisljanje. Jesu velike lokalpatriote, ali ne kukaju i ne krive nas za svoje probleme.
ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
A dobro Hercegovci su inace skloni hvalisanju i pretjerivanju, takav mentalitet.KONTRASVIH je napisao/la: ↑28 maj 2024, 14:15100% tacno, ali opet s druge strane ovi prvi nikad ne glume nesto sto nisu nego su svjesni svojih granicaNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑28 maj 2024, 13:34Balorda je u pravu. Tuzlaci i Zenicani stalno kmece na Sarajevo. Kad kisa padne kriv im je grad Sarajevo. Kod Mostaraca nikad nisam cuo takvo razmisljanje.![]()
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Vjerovatno si nas zamjenio sa nekim?CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑28 maj 2024, 14:18Pa ja sada ih tapsete po ramenima kao sto ste nas kada smo bili u qrcu. Dobri Celik i Sloboda sve dok ih nigdje nema. Sutra kada stanu ljudi na noge i kada vam prvi put daju po usima nema koje im gadosti necete pisati jedni i drugi. Tu ste gori od svih pusti tetrijebe toKONTRASVIH je napisao/la: ↑28 maj 2024, 14:15100% tacno, ali opet s druge strane ovi prvi nikad ne glume nesto sto nisu nego su svjesni svojih granicaNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑28 maj 2024, 13:34Balorda je u pravu. Tuzlaci i Zenicani stalno kmece na Sarajevo. Kad kisa padne kriv im je grad Sarajevo. Kod Mostaraca nikad nisam cuo takvo razmisljanje.![]()
Strasno los rezon, nasao si se uvrijedjen kao neka curica koja slusa Rihanu. Zenicani ce vazda biti vecinom sabani jer im je mentalitet takav, takodjer slicno misljenje dijelim i o Tuzlacima iako su generalno manje iskompleksirani u odnosu na ove prve. Ako su sabani ne znaci da se manje cijene kao rivali, cak ih poslije derbija i lesinara smatram najvecim rivalima

-
- Kontakt:
- BetonskiMozgovi
- Kontakt:
Refugees not welcome! Refugees out of Grbavica! Šic šic dušmani.
-
- Kontakt:
Po tebi sabanska grupa vam rivalska? Tetrijebe ugasi se ti sam ne trebam te ja udarat po glavi 

Zadnja izmjena: CampobelloDiMazara, dana/u 28 maj 2024, 14:29, ukupno mijenjano 1 put.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
U duhu ove rasprave, ja mislim da bi sad najbolje bilo da nam desetar, kroz slike, pokaze kako se razvio nas grad.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Sto mu je krivo sto nisu pusikurci ko oni, idi slusaj Rihanu i ne blamiraj se vise 

Zadnja izmjena: KONTRASVIH, dana/u 28 maj 2024, 14:32, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, ErosViverosViv, mnon46, OsmanhodzicBuco, perodeformero i 39 gostiju.