Tisu,dobar je,nasao je i sliku za sebeVirtu4l je napisao/la:Divi mu poređenja

Ljudi samo polahko,bitno je da se on samo ne povrijedi,a sve ce doci na svoje!!

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Tisu,dobar je,nasao je i sliku za sebeVirtu4l je napisao/la:Divi mu poređenja
smijem ja da nece bit ni medju prvi 5 strijelacaBANovici je napisao/la:smije li ko u pare da ce Dzeko sljedece sezone biti prvi strijelac EPL, vidjet cete...Goalgetter je napisao/la:U Ceskoj najbolji strijelac lige, poslije u Njemackoj, takodje, Drugi strijelac lige, zatim i prvi strijelac Bundeslige.
Vec je napravio jako dobru karijeru, ali sam siguran da ce u Engleskoj isto zabiljeziti jako dobar ucinak, te ce sigurno biti jedan od najvecih napadaca svijeta, a i sigurno najbolji igrac na balkanu(i sada vec mozda jeste).
Naprijed Edine, Bosanski dijamantu !
To se ti @analni kladis sa onih 100 eura sto ti Miske nije dao.BANovici je napisao/la:smije li ko u pare da ce Dzeko sljedece sezone biti prvi strijelac EPL, vidjet cete...Goalgetter je napisao/la:U Ceskoj najbolji strijelac lige, poslije u Njemackoj, takodje, Drugi strijelac lige, zatim i prvi strijelac Bundeslige.
Vec je napravio jako dobru karijeru, ali sam siguran da ce u Engleskoj isto zabiljeziti jako dobar ucinak, te ce sigurno biti jedan od najvecih napadaca svijeta, a i sigurno najbolji igrac na balkanu(i sada vec mozda jeste).
Naprijed Edine, Bosanski dijamantu !
dje nadje bossmana... pa vecina forumasa nije ni u skolu isla kad je bossman revolucionir'o fudbalsamson je napisao/la:Kakkav Abramovic i revolucija!! On je samo nastavio raditi ono sto je sa Bossmanovim pravilom zapocelo, naravno, sa mnogo vise paraaa na tanjiru...
amho je napisao/la:dje nadje bossmana... pa vecina forumasa nije ni u skolu isla kad je bossman revolucionir'o fudbalsamson je napisao/la:Kakkav Abramovic i revolucija!! On je samo nastavio raditi ono sto je sa Bossmanovim pravilom zapocelo, naravno, sa mnogo vise paraaa na tanjiru..... sve ovo je samo posljedica toga.... a ima tu i jedna druga stvar... inflacija... 10 mio $ u 1991.g. vrijedi kao danasnjih 35-40 mio $... za prosineckog npr. je real 1991..g platio 15 mio $ iliti 50-60 mio 'danasnjih' dollara (36-43 mio €).. kolicina novca jeste veca, ali vrijednost nije toliko porasla kako se u prvi mah cini...
Pa koliko imas godinaProbisvjet je napisao/la:Sir Matt, BANovici nije vise uopste bitno jeste li u pravu ili niste. Bitno je da ste dosadni i da nas ometate u komentarisanju najboljeg i najskupljeg igraca sa ovih prostora. Haj sto je najbolji i najskuplji, nego je i nas!
Vjerujte, ja sam igrao u onoj bivsoj YU ligi, malo jer me omela povreda.
Svega sam vidio, al igraca koji se moze prilagoditi ekipi kao Edin, nisam nikada.
Dzaba je ''strucnjacima'' govoriti. Oni su vec igrali u Engleskoj Premier ligi, zabijali golove i osvojili zlatnu loptu, pa znaju bolje od nas u kakvoj je situaciji DzekoProbisvjet je napisao/la:Sir Matt, BANovici nije vise uopste bitno jeste li u pravu ili niste. Bitno je da ste dosadni i da nas ometate u komentarisanju najboljeg i najskupljeg igraca sa ovih prostora. Haj sto je najbolji i najskuplji, nego je i nas!
Svega sam vidio, al igraca koji se moze prilagoditi ekipi kao Edin, nisam nikada.
nemoj se nac uvrijedjen ali brate mili kako mozes rec da nisi vidio igraca koji se moze prilagodit ekipi kao edin,,..Probisvjet je napisao/la:Sir Matt, BANovici nije vise uopste bitno jeste li u pravu ili niste. Bitno je da ste dosadni i da nas ometate u komentarisanju najboljeg i najskupljeg igraca sa ovih prostora. Haj sto je najbolji i najskuplji, nego je i nas!
Pjanic je za njeg izmislio fudbal. Nego Pjanke izbaci Real i ode u polufinale lige sampiona prosle godine,kad ce Modricjacky09 je napisao/la: A Pjanića usporediti sa Modrićem.
Trenutno korisnika/ca: bordocrveni, Google Adsense [Bot] i 32 gosta.