FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

vojnik srece
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la vojnik srece » 14 sep 2010, 14:26

ajde ba dosta o pjesmama

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 14 sep 2010, 14:31

"Upravni odbor smatra da Varešanović dobro obavlja svoj posao i niti u jednom momentu se nije razgovaralo o njegovoj smjeni. Ovim putem želim poručiti da Varešanović ima apsolutnu podršku i da sigurno ostaje na klupi, pa makar izgubili i u Prijedoru i narednu utakmicu na Koševu."
ovo kaze nas predsjednik.. :( , a podrazumjeva se da prolazimo sutra u 1/8 F. kup BiH , a bojim se da s igrom kakva je bila u nedelju , moram staviti ???? i pitanje naseg prolaska, to bi bila katastrofa i vjerovatno Mirza V. odlazi u istoriju , a uprava bi tek onda priznala da nesto nije zdravo u timu !!
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

vojnik srece
Kontakt:

Post Postao/la vojnik srece » 14 sep 2010, 14:35

zeznuto ce biti kaze blekic da nece otpustat varesanovica i da izgube i u prijedoru i na kosevu protiv olimpika mislim jbg bar mu reci jbg da ce mu biti zeznuto ako izgubee ove dvije da je prd otkazom a neee nema sanse aa prandelli nije trener on moze biti neki sportski direktor baa too svi govore trener nam je najjj slabija karika u timu Bgm nevalja al nista lagano svi u prijedor pa da vidimo al prvo slogaaaa

januar
Kontakt:

Post Postao/la januar » 14 sep 2010, 14:37

Ja ipak mislim da Upravni odbor i nije bas za M.V;ali mu je prethodna uprava naprivala takav ugovor(4) god, da u slucaju otkaza od kluba da dobije kao ostetu dobre pare.Ipak mislim da se ceka da bi on sam dao otkaz i onda mu klub nije duzan isplatiti neku vrstu obestecenja.Valjda ce provladati razum i da ce Mirza ako voli Sarajevo kako sam kaze podnijeti ostavku i sebi i upravi, a i navijacima skratiti muke. :idea:

vojnik srece
Kontakt:

Post Postao/la vojnik srece » 14 sep 2010, 14:41

januar je napisao/la:Ja ipak mislim da Upravni odbor i nije bas za M.V;ali mu je prethodna uprava naprivala takav ugovor(4) god, da u slucaju otkaza od kluba da dobije kao ostetu dobre pare.Ipak mislim da se ceka da bi on sam dao otkaz i onda mu klub nije duzan isplatiti neku vrstu obestecenja.Valjda ce provladati razum i da ce Mirza ako voli Sarajevo kako sam kaze podnijeti ostavku i sebi i upravi, a i navijacima skratiti muke. :idea:
aa brate sumnjam jer prosle sezone obeco evropu nista kontas prezivo upravu novu otjerao zeku cujem ima nekih problema i sa pliskom neznam pliska je dobar igrac a ne dobija sekunde mislim samo je MV problem aa valjda i njemu dodze iz muda u glavu da ipak nije neki strucnjak

januar
Kontakt:

Post Postao/la januar » 14 sep 2010, 16:07

Nije ugodno razocarati se u ljude.Ali bitno je iz svega toga nauciti nesto.Kad smo zadovoljni sami sa sobom,sve ima vise smisla....Zato osmijeh na lice i samo veselo naprijed.Ako se i koji put padne ,ustanimo pa dalje.. :o

HORDE ZLA

ja-hordas
Kontakt:

Post Postao/la ja-hordas » 14 sep 2010, 17:49

pa ti vidi pisem li,ali svako ima pravo da kaze sta zeli,ako ne ovdje na forumu onda na tekmi,jer kada pi.c.ke ne mogu da hodaju a pola sata do kraja utakmice i treba im **** sve,lafo bili na pripremama,ma bili u p.m.,pa kojasevic trenirao samo trening prije borca sto to supci nece da kazu,nego sve lafo idilicno,jadovi...

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 14 sep 2010, 23:08

Hairlija je napisao/la:Sutra nazalost necu moci biti na utakmici pa bi molio nekoga da napise detalju analizu ovdje :)
Ima vas JohnnyHZ,sekac,samorajvosa valjda ce neko biti od vas :?
zar sumljas :D jedino ako mi se nedesi kakav belaj ... al sumljam da cu preskociti sutra tekmu .... nego gledam na drugim temama i ubice se pocele velicati na tribinama :D lijepo Bgm .... jos malo pa ce i to biti IN
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 14 sep 2010, 23:11

johnnyHZ je napisao/la:
Hairlija je napisao/la:Sutra nazalost necu moci biti na utakmici pa bi molio nekoga da napise detalju analizu ovdje :)
zar sumljas :D jedino ako mi se nedesi kakav belaj ... al sumljam da cu preskociti sutra tekmu .... nego gledam na drugim temama i ubice se pocele velicati na tribinama :D lijepo Bgm .... jos malo pa ce i to biti IN
Ma mene toliko to ne interesuje,vidim da pojedine simpatizere zelje to navijanje vrijeda.Sta na to reci.
Samo objektivno johnny ;) :D

A o navijanju napisi mi na PP,jer ce odmah izbrisati ovdje sta god napises ;)
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

vojnik srece
Kontakt:

Post Postao/la vojnik srece » 14 sep 2010, 23:14

Hairlija je napisao/la:
johnnyHZ je napisao/la:
Ma mene toliko to ne interesuje,vidim da pojedine simpatizere zelje to navijanje vrijeda.Sta na to reci.

opasan belaj na stupu

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 14 sep 2010, 23:15

no sikiriki
;)
Sarajevo ljubavi moja!

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 14 sep 2010, 23:19

Hairlija je napisao/la:
johnnyHZ je napisao/la:

Sutra svi na tekmu aBd. Bjezite iz skole,s posla,radite sta znate samo se pojavite.
Nadam se vise od bjednih 1500 kojih je veceras bilo na Grbavici :mrgreen: Ipak smo mi Sarajevo :D
Ali posto nam je termin losi tesko ... ;)

MoSa LjoŽe
Kontakt:

Post Postao/la MoSa LjoŽe » 14 sep 2010, 23:20

Hairlija' to se ne smije pobjeći iz osnovne ? :lol:
LimVo VoPla,MoSa LjoŽe !

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 14 sep 2010, 23:27

MoSa LjoŽe je napisao/la:Hairlija' to se ne smije pobjeći iz osnovne ? :lol:
Ma ja,zabranio mi Hugh Hafner :mrgreen:
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

Jesam ša'e
Kontakt:

Post Postao/la Jesam ša'e » 14 sep 2010, 23:28

samosarajvo je napisao/la:
Sutra svi na tekmu aBd. Bjezite iz skole,s posla,radite sta znate samo se pojavite.
Nadam se vise od bjednih 1500 kojih je veceras bilo na Grbavici :mrgreen: Ipak smo mi Sarajevo :D
Ali posto nam je termin losi tesko ... ;)
pa što su ti toliko ti Manijaci i Željo rak rana da mi je znati...imaj malo ponosa, ne vadiš ga iz usta.

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 15 sep 2010, 00:46

Sretno sutra nasim momcima na terenu i braci na tribinama jbg skola sutra zove a i tanak sam s parama :cry:

Prva ljubavi najveca radosti pobjedu daj nam ti !

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 15 sep 2010, 00:53

iz kojeg je sloga vakufa :?
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 15 sep 2010, 01:22

boli te briga je napisao/la:Znali neko cijene karata za kup utakmicu?
Cjene karata su iste ko za prvenstvenu utakmicu,ali za sutrasnju utakmicu ce se moci uci i sa godisnjim kartama,iako kolko znam godisnje ne vaze za kup ali eto sutra ce se moci uci i sa njima,valjda je doslo do neke promjene
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 15 sep 2010, 09:01

Faruk Hadžibegić u emisiji sportske legende TV ALFA, "kada umrem, akobogda, sahraniti će me u dresu Sarajeva". Sva ljubav prema svetinji sažeta u jednij rečenici.

Mourinhokilledbarca
Kontakt:

Post Postao/la Mourinhokilledbarca » 15 sep 2010, 13:09

EdinTM87 je napisao/la:iz kojeg je sloga vakufa :?
Full name HNK Sloga Uskoplje
Nickname(s) crveni (Reds)
Founded 1946
Ground Košute Stadium
(Capacity: 5,000)
Manager Ibrahim Zukanović
League 2 Liga FBiH
2007/2008 2 Liga FBiH , 12
1946

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: amypitar, ErosViverosViv, Google Adsense [Bot], mnon46, Pena, pjankesarajevo i 107 gostiju.