Citao sam sinoc zalopojke na njihovoj temi. Ne mogu skupiti 20 hiljada da klub prezivi mjesec. Mole gradonacelnika i politiku da se ukljuce jos vise u finansiranje kluba. Posjeta im 600-700 ljudi imaju oko 500 clanova. Tacno klub bez ikakve ljubavi i potpore. Jos izmisljaju neke trofeje iz rata dok se u Mostaru i Sarajevu jos barut osjetio u zrakuEspiritosanto je napisao/la: ↑30 maj 2024, 12:54Šta ima veze nek pišu ljudi nek ubiju vrijeme do toga nekog presa poslijepodne.
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Očigledno ne čitaju svi iste brojke zvaničnih izvještajaCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑30 maj 2024, 13:01Citao sam sinoc zalopojke na njihovoj temi. Ne mogu skupiti 20 hiljada da klub prezivi mjesec. Mole gradonacelnika i politiku da se ukljuce jos vise u finansiranje kluba. Posjeta im 600-700 ljudi imaju oko 500 clanova. Tacno klub bez ikakve ljubavi i potpore. Jos izmisljaju neke trofeje iz rata dok se u Mostaru i Sarajevu jos barut osjetio u zrakuEspiritosanto je napisao/la: ↑30 maj 2024, 12:54Šta ima veze nek pišu ljudi nek ubiju vrijeme do toga nekog presa poslijepodne.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Ne, ne , nego je Velez magnet svima za promociju i samopromociju politicara, uspjesnih kompanija i uticajnih ljudi.
Ljudi sami dolaze i daju sakom i kapom jer smo brend!
Finale kupa, treći na tabeli na kraju jesenjeg dijela prvenstva i u toj godini 2023. im prihod od članski 45 000 KM. Recimo Čelik je u 2023. uprihodovao 50 000KM od članskih u godini gdje je igrao drugi i treći rang.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Imaju jako interesantnog lika na temi pod nickom Steelman
Fino im otvara oci i daje dobre smjernice ali dzabe kada to nije fudbalska sredina i to se najbolje vidi kroz njihov odnos prema Celiku. Za usporedbu oni imaju sest puta manje clanova od Veleza koji grad iste velicine kao Zenica dijeli sa Zrinjskim. Zrinjski i Velez imaju toliko privrednika i zaljubljenika u svoj klub kada bi na gomilu bacio pare koje se daju to bi bilo brat bratu 40 puta vise nego sto u Zenici daju Celiku. Kada sami medju sobom priznaju tu istinu progutaju je i pokusaju promjeniti mozda ce Celik krenuti naprijed. Do tada im ostaju samo ovi pokusaji usporedjivanja da bi prikrili svoje zmije u dzepu kada treba gurnuti u Celik. Pa onaj najveci hinjo avenija se neki dan izofira upitom za trening Celika cije aktivnosti dobiju svi clanovi kluba. Znaci nije clan a najveci filozof na forumu

Fino im otvara oci i daje dobre smjernice ali dzabe kada to nije fudbalska sredina i to se najbolje vidi kroz njihov odnos prema Celiku. Za usporedbu oni imaju sest puta manje clanova od Veleza koji grad iste velicine kao Zenica dijeli sa Zrinjskim. Zrinjski i Velez imaju toliko privrednika i zaljubljenika u svoj klub kada bi na gomilu bacio pare koje se daju to bi bilo brat bratu 40 puta vise nego sto u Zenici daju Celiku. Kada sami medju sobom priznaju tu istinu progutaju je i pokusaju promjeniti mozda ce Celik krenuti naprijed. Do tada im ostaju samo ovi pokusaji usporedjivanja da bi prikrili svoje zmije u dzepu kada treba gurnuti u Celik. Pa onaj najveci hinjo avenija se neki dan izofira upitom za trening Celika cije aktivnosti dobiju svi clanovi kluba. Znaci nije clan a najveci filozof na forumu

- Shategabri
- Kontakt:
Dobro je ba, tavoriš u nižim ligama i prozivaš nekog jer je eto bio treći u PL i izborio Evropu 

Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Burazeru mi smo za 5 dana u obicnoj prvenstvenoj utakmici skupili 60 000 maraka za klub na donatorskim tako da pises gluposti
Sto se clanskih tice vrtimo se oko 3-4 hiljade sto je nekoliko puta vise od vas. Ne zamarajte se Velezom i koliko ko daje za klub. Smijesno je to usporedjivati znas i samPoštovani naši Rođeni, ovom prilikom Vam se još jednom zahvaljujemo na nezaboravnoj sedmici u kojoj smo svima pokazali zašto smo klub RAje, ljubavi, prkosa i ponosa.
Za utakmicu protiv FK Borac, broj kupljenih donatorskih karata u ovom trenutku iznosi 11.894!!!
Idemo dalje zajedno, do kraja, svi kao jedan...
Mostar u srcu, Velež do groba!", poručili su iz Veleža

Možda su nekad u bivšoj državi se mogli hvaliti članskim, doduše to je bilo pod totalitarnim režimom gdje su bičem tjerali stanovnike cijele hercegovine da se učlane.
U demokratiji to malo teže ide pa ovo oslikava pravo stanje, da ne mogu prebaciti 50 000KM od članskih i prestići klub koji se časno bori i diže iz trećeg i drugog ranga.
U demokratiji to malo teže ide pa ovo oslikava pravo stanje, da ne mogu prebaciti 50 000KM od članskih i prestići klub koji se časno bori i diže iz trećeg i drugog ranga.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Neka ,pusti ga ,moji susjedi su inače zgodni za rukovanje ,naročito kad se upale

Volim Mostar pa makar i vaki
-
- Kontakt:
U sezoni 2022/23 smo u novembru 2022 imali 3500 clanova sto je zbir zadnjih 6-7 celikovih sezona i ne znam odakle ti informacija o zaradi koja iznosi 45 000 kada se ovdje radi o 70 000Truhlo je napisao/la: ↑30 maj 2024, 13:25Možda su nekad u bivšoj državi se mogli hvaliti članskim, doduše to je bilo pod totalitarnim režimom gdje su bičem tjerali stanovnike cijele hercegovine da se učlane.

Koja je svrha plasiranja tvojih lazi?
-
- Kontakt:
525.000 km od ulaznica za ovu sezonu.
700.000 km Crvena noć.
45.000 km članske.
30.000 km Fan shop i kafić na stadionu.
Projekat klimatizacija i grijanje svlačionica omladinskog pogona.
Dva nova kombija za omladinski pogon.
Dva nova semafora.
Šta bi još svašta da nas bičuju
700.000 km Crvena noć.
45.000 km članske.
30.000 km Fan shop i kafić na stadionu.
Projekat klimatizacija i grijanje svlačionica omladinskog pogona.
Dva nova kombija za omladinski pogon.
Dva nova semafora.
Šta bi još svašta da nas bičuju

-
- Kontakt:
NoDi brate, sad si mi pao u ocima...zena zbog tebe ide na praksu u scc, a ti se hvalis sa nekim romkinjama po forumu
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

Finale kupa, 3. na tabeli

Do ovog izvještaja sam ih smatrao ozbiljnim klubom, a kad sam vidio brojke da manje novca generišu od članstva, vlastite aktivnosti i donacija od Čelika baš su mi pali u očima.
Da nije budžeta federacije koji upumpa skoro 3 miliona KM, teško da bi igrali i prvu ligu federacije.
Nije mi tad bila zena19vendetta87 je napisao/la: ↑30 maj 2024, 13:41NoDi brate, sad si mi pao u ocima...zena zbog tebe ide na praksu u scc, a ti se hvalis sa nekim romkinjama po forumu
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Ovo je zadnja sezona i nesto je frizirano tu jer imamo 2600 clanova po 20 maraka 52 000. Za tvoju informaciju Celik ima 500 clanova po 60 maraka sto je 30 000. Opet duplo manje 

-
- Kontakt:
Prihodi iz budžeta 

-
- Kontakt:
Period od januara do decembra. A članske kartice su u nas sezonske, a ne kao kod Sarajeva npr. godišnja članarina (od 1.1. do 31.12.). Mislim da je to razlog, nek' me neko ispravi ako nije takoCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑30 maj 2024, 13:51Ovo je zadnja sezona i nesto je frizirano tu jer imamo 2600 clanova po 20 maraka 52 000. Za tvoju informaciju Celik ima 500 clanova po 60 maraka sto je 30 000. Opet duplo manje![]()

Zadnja izmjena: killafrommanilla, dana/u 30 maj 2024, 13:54, ukupno mijenjano 1 put.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
-
- Kontakt:
Dobio bi i Čelik da im imaju gdje uplatiti.
Jedino na ruke da im daju.
Jedino na ruke da im daju.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, relativizam i 33 gosta.