jesi li siguran da ce biti ovdje linkterabajt je napisao/la:Mojatv 2 KM kosta,a bice ovdje link.zeljovolim je napisao/la:Molim vas samo da mi netko kaze di ce prijenos bit,al sigurno? Hvala;-)
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
ne kontaju oni to haramo pet godina vec oni se digli malo i kontaju nama crnjak sadjug-onostalgicar je napisao/la:kakav god bude rezultat uzdignute glave ce se izaci sa juga, a kad malo razmislis da ste prodali klub covjeku koji vas je kupio samo da pravi akademiju od vas i srozao vas na nivo necije filijale...amypitar je napisao/la:Jedva cekam da posle tekme,vidim vaše face na jugu.
nije zlato sve sto sja

Covjek ih kupio za 750 000 e pa vise vrijedi nas kvesicjug-onostalgicar je napisao/la:kakav god bude rezultat uzdignute glave ce se izaci sa juga, a kad malo razmislis da ste prodali klub covjeku koji vas je kupio samo da pravi akademiju od vas i srozao vas na nivo necije filijale...amypitar je napisao/la:Jedva cekam da posle tekme,vidim vaše face na jugu.
nije zlato sve sto sja

- legenda reala
- Kontakt:
Ma biće, jer će i ArenaSport prenositi utakmicuold school je napisao/la:jesi li siguran da ce biti ovdje linkterabajt je napisao/la:Mojatv 2 KM kosta,a bice ovdje link.zeljovolim je napisao/la:Molim vas samo da mi netko kaze di ce prijenos bit,al sigurno? Hvala;-)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
- Kontakt:
sretno Željkane, 0-1, vidimo se u škafu (lavoru) plava braćo
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
-
- Kontakt:
Vi kad ste harali zadnjih pet godina, Sarajevo je uvijek bilo tu do vas 2 ili 3 mjesto i nikad nismo pali. Ali vi kad padnete od ove sezone borit cete se za sredinu tabele.
Ivica je jedan veliki covjek i on je po meni najveca legenda ovog grada, ali Amar koliko god ga vi volili ili ne morate priznati da vas je unistio...
Ivica je jedan veliki covjek i on je po meni najveca legenda ovog grada, ali Amar koliko god ga vi volili ili ne morate priznati da vas je unistio...
Donio covjek u 5 g 5 trofeja sa mogucnoscu jos nekog do kraja i UNISTIO nas, pa jesil ti normalan covjece.sarajevo1234 je napisao/la:Vi kad ste harali zadnjih pet godina, Sarajevo je uvijek bilo tu do vas 2 ili 3 mjesto i nikad nismo pali. Ali vi kad padnete od ove sezone borit cete se za sredinu tabele.
Vidi ovako s pitarske perspektive to si odlicno napisao. A ovako kad se normalno gleda ti nemas pojma sta pises. Amar sam vise ima titula nego tvoj klub u citavoj historiji i on napise unistio.sarajevo1234 je napisao/la:Vi kad ste harali zadnjih pet godina, Sarajevo je uvijek bilo tu do vas 2 ili 3 mjesto i nikad nismo pali. Ali vi kad padnete od ove sezone borit cete se za sredinu tabele.

Za čovjeka koji sa Željom osvoji više trofeja nego što FK Divovi Kobilja glava imaju u svojoj historiji nikako se ne može reći da je uništio nešto, osim možda djetinstva i mladosti više hiljada navijača gorepomenutog kluba sa Kobilje glave.
DRUG NEBI TI PUNCA
- BernardBarnjak
- Kontakt:
bagrcavi je napisao/la:Za čovjeka koji sa Željom osvoji više trofeja nego što FK Divovi Kobilja glava imaju u svojoj historiji nikako se ne može reći da je uništio nešto, osim možda djetinstva i mladosti više hiljada navijača gorepomenutog kluba sa Kobilje glave.
Bolje bi bilo da napises sastav zelje koji bi mogao igrati veceras, ako znas...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- corleone87
- Kontakt:
sarajevo1234 je napisao/la:Vi kad ste harali zadnjih pet godina, Sarajevo je uvijek bilo tu do vas 2 ili 3 mjesto i nikad nismo pali. Ali vi kad padnete od ove sezone borit cete se za sredinu tabele.

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- Ultras1921
- Kontakt:
Bice u kucici ispred juga ne sikiraj se, opremaj se jos maloUltras1921 je napisao/la:karti kod trznice nema...

- corleone87
- Kontakt:
Ova kisa ide nama u prilog,mi smo odradili ove pripreme u kisnim uslovima.. 

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Veceras nazalost ocekujem prekid serije nepobjedivosti u kupu i ispadanje iz istog...
To za mene ne bi bio neki prevelik problem da nismo napravili glupost u prvenstvu i za samo dva kola izgubili ogormnu prednost koju smo imali.
Ukoliko ponovimo pristup kao protiv Sirokog ne gine nam trica...
To za mene ne bi bio neki prevelik problem da nismo napravili glupost u prvenstvu i za samo dva kola izgubili ogormnu prednost koju smo imali.
Ukoliko ponovimo pristup kao protiv Sirokog ne gine nam trica...
"My Favorite Ring is Always the Next One"
corleone87 je napisao/la:Ova kisa ide nama u prilog,mi smo odradili ove pripreme u kisnim uslovima..

Derbi ima ima Mojaweb tv al se i tu placa 2 km.
Nikad nisam nikoga mrzio,nemam namjeru da pocnem sad. Cak sam FC torpedo bodrio kad su igrali Europske tekme. Babo mi je pitar ,stari pitar koji je visio na kosevu i gledo Haseta velikog itd da ne baljezgam bez potrebe .Moj point je od danas ih ne mogu smislit.Oni su gamad bezobrazna ,lopovska ,pokvarena ,dvolicna ,van-zemaljska(sampioni svemira) da ih nema gorih na dunjaluku.
Molim te Boze da pobjedi ljoZe,da pokazemo da je ljudska dusa i borba protiv nepravde jaca od para i dusmana koji ne vole svoje koliko mrze tudze. Pozdrav plava braco.
Molim te Boze da pobjedi ljoZe,da pokazemo da je ljudska dusa i borba protiv nepravde jaca od para i dusmana koji ne vole svoje koliko mrze tudze. Pozdrav plava braco.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- plavalokomotiva
- Kontakt:
Rezultat je u ovoj situaciji najmanje bitan. Bitno je ostaviti srce na terenu pa sta bude, jer iako ispadnemo nece mi biti krivo. Ja sam ponosan na ovaj desetkovani tim koji uprkos svim nevoljama jurisa ka tituli !! IDEMO LJOŽE
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], avalPacidoroP, Lynx, Napapijri i 48 gostiju.