jel komplikovano vracanje jel se placa nesto dodatno shipping npr ako je neko vec radio return i refund
odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: odjeca, patike etc etc
ovaj sportsdirect jedino bezveze i glupo sto se ne moze otkazati narudjba prije nego je poslana tj unitar npr 1h, narucim 3 majce i kad sam kliknuo da platim primjetim da mi je jedna pogresna velicina ccc haj reko da uradim cancel pa ponovim kad ono nemere ccc pisao im mail nista …
jel komplikovano vracanje jel se placa nesto dodatno shipping npr ako je neko vec radio return i refund
Pljunuti pare za Bleu de Chanel opet ili probati neki od njegovim jeftinijih klonova ?
Yebiga, meni je taj parfem brutalan i uzima mi se opet.
Yebiga, meni je taj parfem brutalan i uzima mi se opet.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Preporuka za zenski parfem neki, nemam pojma sta voli 
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Slađi, malo teži parfem: La vie est belle, 99% ženskih osoba voli taj parfem
Svjež, ljetni: D&G Light Blue Intense, Boucheron Quatre
To su onako mainstream. Možda i Mont Blanc Signature da bi mogao proći.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Birao sam na kraju izmedju tog La vie est belle i Jador Dior i izabrao drugi. Nije jos kasno da se predomislim, nisam jos potvrdio narudzbu.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ma uzmeš neki u Zari.
Ako je prava osoba to joj nije ni bitno, a ne bi trebalo ni tebi biti.
Ako je prava osoba to joj nije ni bitno, a ne bi trebalo ni tebi biti.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
- ElCartel11
- Kontakt:
Bude li tebe slusao sutra dan ce vec biti samski.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Miss Diorharden je napisao/la: ↑21 jun 2023, 23:44Birao sam na kraju izmedju tog La vie est belle i Jador Dior i izabrao drugi. Nije jos kasno da se predomislim, nisam jos potvrdio narudzbu.![]()
Burberry london
Al ovaj prvi sto ti je aerials napisao/la svaka zenska osoba je pohvalila taj parfem
malo citam temu oko parfema nemam blagerio_Ferdy88 je napisao/la: ↑23 maj 2023, 08:58To sam ja preporučivao prije njegababoedindzeko09 je napisao/la: ↑23 maj 2023, 06:49Ja sam skoro uzimao Nichane Hacivat na preporuku od @Ashburtona i oduševljen sam, nema ko me nije pitao za parfem. Imao sam ranije Enclave Amouage i bio sam zadovoljan sa njim u ljetnim periodima, navečer u izlasku/restoranu/diskoteci, parfem bukvalno ubijaJoš neka preporuka ovako od parfema što sam probao/koristio možda Torino21 ili Nio (ako voliš notu limuna) od Xerjoffa.
Može i Renaissance od Xerjoffa za ljeto![]()
Ako ce biti samski zbog yebenog parfema, bolje i da ne ulazi u odnose sa takvim osobama.
Remember, remember the 5th of November.
- ElCartel11
- Kontakt:
Nije tu u pitanju samo parfem, vec sve ostalo sto ide uz to.TonySosa je napisao/la: ↑05 jul 2023, 12:03Ako ce biti samski zbog yebenog parfema, bolje i da ne ulazi u odnose sa takvim osobama.![]()
![]()
Al nejse neda mi se razlagati na široko
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Opusteno, kakva bezveze rasprava 
Ko je imao Terre d'Hermes, iskustva?
Ko je imao Terre d'Hermes, iskustva?
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
I mene zanima taj miris.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Jesi ga ti imao mozda? Pogledaj zadnja 2 posta, a vidio sam da si pisao o parfmemima dosta puta.
- AshburtonG
- Kontakt:
Ja ga uvijek povezujem sa starijim ljudima. Vjerovatno zbog toga sto je parfem ekstremno muzevan, ima jaku notu vetivera i citrusa (ja najvise osjetim grejp i koru od narandze), ali i zbog cinjenice da sam ga prvi put osjetio na 70ogodisnjem somelijeru u Becu. Ne znam kako bih preveo na nas ali bas "crisp"/ostar (valjda) miris, bas u facu tokom cijelog trajanja projekcije (koja mu je mozda mana, jbg kao i svakom citrusnom parfemu). Meni se opcenito dopadaju takvi parfemi, ali definitivno nije za svakog. Ne mogu zamislit nekog ko nosi dukserice i relaxed fit pantalone da mirise na TDH.
Dakle, ako nemas makar preko 25 i ne izgledas ozbiljno, ne bih ti ga preporucio. Ako je Aventus/CDNMI i ostalo muzevno, onda je ovo sigurno 20% iznad. Ja sam ga nosio iskljucivo uz odijelo na posao. A ne znam da li sam ikad susreo lika da ga nosi, a da nije neki menadzer ili da ne nosa odijelo iz bilo kojeg razloga. Imam i dalje par proba, ali ga nisam koristio sigurno 2 godine. U medjuvremenu je izaslo milion flankera, ali i dalje je EDT meni najbolji, jer je to parfem koji je digao Hermes prema gore.
Dakle, ako nemas makar preko 25 i ne izgledas ozbiljno, ne bih ti ga preporucio. Ako je Aventus/CDNMI i ostalo muzevno, onda je ovo sigurno 20% iznad. Ja sam ga nosio iskljucivo uz odijelo na posao. A ne znam da li sam ikad susreo lika da ga nosi, a da nije neki menadzer ili da ne nosa odijelo iz bilo kojeg razloga. Imam i dalje par proba, ali ga nisam koristio sigurno 2 godine. U medjuvremenu je izaslo milion flankera, ali i dalje je EDT meni najbolji, jer je to parfem koji je digao Hermes prema gore.
- Beduin
- Kontakt:
THD upravo muzevan i ozbiljan parfem, jak za nos cak i onome koji ga "nosi na sebi". Ostaje trag za tobom, ne mozes biti neprimjecen.
Meni, onako individualno misljenje, dosta vuce na neke Tom Ford parfeme po toj jacini i izrazenosti note, po postojanosti na tijelu. Ako zelis ostaviti dojam i privuci paznju, onda je ovo odlicna incesticija.
Meni, onako individualno misljenje, dosta vuce na neke Tom Ford parfeme po toj jacini i izrazenosti note, po postojanosti na tijelu. Ako zelis ostaviti dojam i privuci paznju, onda je ovo odlicna incesticija.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- AshburtonG
- Kontakt:
Ne koristis valjda ovo ljeti... 
Ma probao sinoć jer sam ga dobio:D
Za ljeto imam dolce and gabana light blue i jedan od S olivera koji mi je top iako je cjenovno do 50km
Za ljeto imam dolce and gabana light blue i jedan od S olivera koji mi je top iako je cjenovno do 50km
Koristi li neko Marly Greenly? Hvaljen kao najbolji u kolekciji pa rekoh da vidim. Plavi sam probao, ali ovaj drugi ne.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.