Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ti kao neko ko je na toj poziciji i ko bi trebao biti “predstavnik” BIH trebao bi biti potpuno navijacki neutralan
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Sjećam se kad nas je Dokoljenko uvjeravao da Vladan ima problema sa vidom.

I Portugalce je prevario nakon Poljaka.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- MocMahale444
To je onaj golman sto je primio 5 komada od Želje.
Golemo nema šta
Golemo nema šta

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:
Premalo se pisalo o cinjenicama koje je Ziljkara iznio u javnost. Covjek je sve objasnio

ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE
Ko kaze da ga branim? Zaboli me za njega. Nadovezao sam se samo na onaj djeciji komentar.Palestina je napisao/la: ↑05 jun 2024, 18:21Ne znam samo kako mozes branit retarda koji redovno pise grozote, spominje prekodrinase i ratne zlocince koji su vrsili teror na gradjane grada koji ima isto ime kao i tvoj klub kojeg simpatiziras. Retard iz zenice ili banja luke predstavi vam se u par postova ko pitar i odma ga par ljudi podrzava a on dvije muhe jednim udarcem. Zavadi pa vladaj vazda bila.Beli98 je napisao/la: ↑05 jun 2024, 17:00OdrastiMeraak1921 je napisao/la: ↑05 jun 2024, 16:03
Prije toga cemo ti sekanu i majkatu poprskati bijelim sjajem, dolazi sa jaja uglavnom, iskusni su oni , znaju to
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Ne smiju oni ništa o tome pisati. Vidiš kako se svi horski prave mrtvi, eto na šta su spali. Tako ti je kad zavisiš od jednog čovjeka i svjestan si da te može ugasiti, kao njih Mirvić. Moraš da šutiš.upohaluhizugnimda je napisao/la: ↑05 jun 2024, 20:36Premalo se pisalo o cinjenicama koje je Ziljkara iznio u javnost. Covjek je sve objasnio![]()
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Vi ste ugašeni, samo vas još država drži u životu kao i uvijek.Virtu4l je napisao/la: ↑05 jun 2024, 21:28Ne smiju oni ništa o tome pisati. Vidiš kako se svi horski prave mrtvi, eto na šta su spali. Tako ti je kad zavisiš od jednog čovjeka i svjestan si da te može ugasiti, kao njih Mirvić. Moraš da šutiš.upohaluhizugnimda je napisao/la: ↑05 jun 2024, 20:36Premalo se pisalo o cinjenicama koje je Ziljkara iznio u javnost. Covjek je sve objasnio![]()
Evo usao Mustafic protiv Francuske igrace cijelo drugo poluvrijeme
Velika stvar za nekog igraca iz nase lige
Koliko smo mi losi kad je Luxemburg nas dobio 4-1, a pojacanje im igrac iz nase lige hahah
Bez uvrede Mustafic je i vise nego dobar za nase lige
Govorim iskljucivo za nasu repku, pa i do skoro Selimovic iz Zelje je bio nezamjenjiv u Luxemburgu
Znaci nije bitno gdje ko igra, bitan je tim i sinergija ko sto kaze Basic
Koliko smo mi losi kad je Luxemburg nas dobio 4-1, a pojacanje im igrac iz nase lige hahah
Govorim iskljucivo za nasu repku, pa i do skoro Selimovic iz Zelje je bio nezamjenjiv u Luxemburgu
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Boli vas qrac mlatnuli nas dva derbija jos titulu osvojili, sezona iz snovaMocMahale444 je napisao/la: ↑05 jun 2024, 20:28To je onaj golman sto je primio 5 komada od Želje.
Golemo nema šta![]()

MocMahale444 je napisao/la: ↑05 jun 2024, 20:28To je onaj golman sto je primio 5 komada od Želje.
Golemo nema šta![]()

Prva utakmica na kojoj ce biti VAR u BiH.U finalu Kupa Grada Banja Luka bit će korištena VAR tehnologija, piše Mondo.
VAR tehnologija koja će se od starta naredne takmičarske godine koristiti na mečevima Premijer lige Bosne i Hercegovine i Kupa BiH, bit će upotrijebljena na Gradskom stadionu u Banjoj Luci gdje se sastaju Naprijed i Željezničar Sport Tim.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
https://sportsport.ba/fudbal/mirza-must ... urg/475849NoDi80 je napisao/la: ↑05 jun 2024, 21:52Evo usao Mustafic protiv Francuske igrace cijelo drugo poluvrijeme

Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
Dobro si ono izvuko za Đurbuzovića, stvarno mu je statistika dobra, ne znam da i jedan trener u PL BiH ima takav omjer. Pa to su skoro tri sezone sa samo 10 poraza.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
vratite slobodin pdf tamo gdje mu je i mjesto 

Jedan od najzasluznijih za prvu nasu duplu jos je i superkup uzeo sa Zeljom
Samo od 2013/14 do danas u 33 utakmice 3 poraza ima Jedan s Olimpikom i dva sa Zeljom
Nazalost uvijek je kratko bio trener
Ne znam zasto
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
To je svakako kljucni razlog, ali ne i jedini. Dotakao se Ziljkara i forumskih botova:Virtu4l je napisao/la: ↑05 jun 2024, 21:28Ne smiju oni ništa o tome pisati. Vidiš kako se svi horski prave mrtvi, eto na šta su spali. Tako ti je kad zavisiš od jednog čovjeka i svjestan si da te može ugasiti, kao njih Mirvić. Moraš da šutiš.upohaluhizugnimda je napisao/la: ↑05 jun 2024, 20:36Premalo se pisalo o cinjenicama koje je Ziljkara iznio u javnost. Covjek je sve objasnio![]()

ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE
-
- Kontakt:
Najveci bot i placenik je ubjedljivo @pitarsam
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Pa sad jel dobijao otkaze ili je sam odlazio ne znam, ne da mi se provjravat ali eto baš me iznenadila ova statistika.
Možda vaši kontaju da Dinu imaju uvijek tu kao neki plan b, a da pokušaju sa ovim Čorićem koji opet po meni nije ništa specijalno i ne znam zašto se toliko o njemu piše i pravi neki veliki stručnjak.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
-
- Kontakt:
Pojedinci s foruma nas mjesecima ubjedjivali da im je cilj izlazak u europu i da im je svejedno hoce li zavrsiti 3. ili 4. a Ziljkic kaze da im je zacrtano na pocetku sezone, samo titula ili kup dolaze u obzirVirtu4l je napisao/la: ↑05 jun 2024, 21:28Ne smiju oni ništa o tome pisati. Vidiš kako se svi horski prave mrtvi, eto na šta su spali. Tako ti je kad zavisiš od jednog čovjeka i svjestan si da te može ugasiti, kao njih Mirvić. Moraš da šutiš.upohaluhizugnimda je napisao/la: ↑05 jun 2024, 20:36Premalo se pisalo o cinjenicama koje je Ziljkara iznio u javnost. Covjek je sve objasnio![]()

greetings people, I come from faraway Saudi Arabia, I have been following your league for a long time and I can tell you that you have great potential. People in Bosnia and Herzegovina are very cultural, that makes you special. May Allah protect you good people 
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, jurisicduska, MaroonBjelave, mnon46 i 46 gostiju.