definitivno treba ukinut ligu !flagrantus je napisao/la:17 kolo je odlozeno zbog velikih vrucina! Pogledaj kroz prozor i dobices odgovor,osim ako ne tjeras segu sa namaartemis77 je napisao/la:Raja, zašto se ovaj vikend ne igra prvenstvo ?
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Re: Premijer liga BiH - općenito
Walk on, with hope in your hearts.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
A dobro Benko,Schwarz uvijek ide navijacki i ide protiv svih cinjenica i dokaza,nema veze pusti..nemoj ban dobiti trebamo te na temi 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kojih činjenica i dokaza ? Jedina činjenica je da je Bukvić tu smiješno reagovao i da je igrala ekipa bez ikakvog motiva protiv ekipe koja se bori za opstanak.
Bukvić, golman kojem je to vjerovatno bila i zadnja utakmica u PL. Bukvić koji je slične golove primao i u mladoj reprezentaciji. Bukvić koji je donedavno bio treći golman Čelika.
Uz dužno poštovanje prema njemu.
Bukvić, golman kojem je to vjerovatno bila i zadnja utakmica u PL. Bukvić koji je slične golove primao i u mladoj reprezentaciji. Bukvić koji je donedavno bio treći golman Čelika.
Uz dužno poštovanje prema njemu.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

dobar bi ti advokat za odbranu bio

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Ovdje nije ni potreban advokat za odbranu jer tužilaštvo nema nikakve dokaze. Čak ni istraga nije pokrenuta, to valjda najbolje govori o tome da nema nikakvog govora o nekakvim sumnjvim radnjama ali ima govora o tome da neki ne mogu da se suzdrže od ispoljavanja frustracija što u principu nailazi na podsmijeh svih ostalih. Logično.MCMXLVI je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Da je ovaj savez ili drzava funkcionalna, davno bih se ovaj slucaj zavrsio.
Da je ovaj savez ili drzava funcionalna, davno bih Begic u zatvoru bio. Eto sada da ne nastavljam i da ne pricam o drugim desavanjima. Dovoljan ti je dokaz nepravde Radnik-Olimpic. Kao sto je ovaj slobodas rekao, dobre pare su tu legle ti se slagao ili ne. Jos jednom, nedaj boze nikom vise ovo da se desi! Pa ovo nebi zelio ni Mladosti iz Velike Obarske. Bilo i proslo.
Da je ovaj savez ili drzava funcionalna, davno bih Begic u zatvoru bio. Eto sada da ne nastavljam i da ne pricam o drugim desavanjima. Dovoljan ti je dokaz nepravde Radnik-Olimpic. Kao sto je ovaj slobodas rekao, dobre pare su tu legle ti se slagao ili ne. Jos jednom, nedaj boze nikom vise ovo da se desi! Pa ovo nebi zelio ni Mladosti iz Velike Obarske. Bilo i proslo.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- DukeOfWellington
- Kontakt:
To nisu uporedivi slučajevi, a onaj ko ih dovodi u istu ravan može se smatrati zlonamjernim i u krajnjoj liniji bezobraznim.
Da je ova drzava funkcionalna vas bi davno ukinuli kao prozvod bivseg sistema i sinonima za " prosirenje lige kad se ispadne".MCMXLVI je napisao/la:Da je ovaj savez ili drzava funkcionalna, davno bih se ovaj slucaj zavrsio.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
A de mi reci, sta bih od onih slucajeva sa par utakmica u PL kada je mislim uefa pokrenula?DukeOfWellington je napisao/la:To nisu uporedivi slučajevi, a onaj ko ih dovodi u istu ravan može se smatrati zlonamjernim i u krajnjoj liniji bezobraznim.
Vi, siroki, travnik i jos neki klub. Hebo ti illuminati kakav samo lobi savez ima.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Pa eto ti mi reci šta je bilo? Kako ja vidim ništa. Očito da su zaključili da nema osnova za pokretanje bilo kakvog postupka u tim slučajevima. To ti je najbolji dokaz da nema ništa sumnjivo i da su navodne sumnje plod frustracija nekolicine navijača određenih klubova.MCMXLVI je napisao/la: A de mi reci, sta bih od onih slucajeva sa par utakmica u PL kada je mislim uefa pokrenula?
Vi, siroki, travnik i jos neki klub. Hebo ti illuminati kakav samo lobi savez ima.
E teško tebi onda!pile87 je napisao/la:Da je ova drzava funkcionalna vas bi davno ukinuli kao prozvod bivseg sistema i sinonima za " prosirenje lige kad se ispadne".MCMXLVI je napisao/la:Da je ovaj savez ili drzava funkcionalna, davno bih se ovaj slucaj zavrsio.
Ja navijacki gledam, a vi realno.On kaze sklonio se igrac Zelje, ja kazem sklonio se igrac Travnika.MortemHz je napisao/la:A dobro Benko,Schwarz uvijek ide navijacki i ide protiv svih cinjenica i dokaza,nema veze pusti..nemoj ban dobiti trebamo te na temi
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Da li ti, iskreno, mislis da ima namjestanja u ovoj nasoj PL? Zanemari Zeljo-Leotar, vec gledaj na sve klubove unazad 5-6-7-8 godina..DukeOfWellington je napisao/la:Ovdje nije ni potreban advokat za odbranu jer tužilaštvo nema nikakve dokaze. Čak ni istraga nije pokrenuta, to valjda najbolje govori o tome da nema nikakvog govora o nekakvim sumnjvim radnjama ali ima govora o tome da neki ne mogu da se suzdrže od ispoljavanja frustracija što u principu nailazi na podsmijeh svih ostalih. Logično.MCMXLVI je napisao/la:![]()
![]()
![]()
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Pretpostavljam da ima i da je ranije bilo više toga, ali bez konkretnih dokaza ne pada mi na pamet da optužujem bilo koga.
Ko još vjeruje domacem sudstvu ? Teško da je ovo pravna država,samo na papiru.
Vjeruje ovaj Dukechily-rz je napisao/la:Ko još vjeruje domacem sudstvu ? Teško da je ovo pravna država,samo na papiru.

- DukeOfWellington
- Kontakt:
Kad bi ti uspio da razumiješ razliku između optužbi bez dokaza i vjerovanja sudstvu tebi bi život bio puno lakši. Ali ti to nisi u stanju da razumiješ. Da probam nacrtat', ako sudstvo ne radi dobro svoj posao to ne znači da ti treba da bilo koga optužuješ bez konkretnih dokaza. Nadam se da si sad u stanju da to razumiješ ali nisam neki preveliki optimista da budem iskren.
Pa kako ce bolan biti prijave kada nam je savez korumpiran, a da ne pricam o pravosudju. Znaci ovo ti je samo opet ukrug. Da bih se doslo do prijave ove utakmice, savez treba biti cist, moralan i liciti na "kucu pravde fudbala" koju upravo ne lici od kako je osnovan. Pusti me se to da nema dokaza. Fino ti pretpostavljam da se odes umiti, i pogledaj ponovo klip na yt. Znam ja da ti branis svoj klub, ali dzaba ti to. Svi vide samo vi plavi ne, jer ne zelite.
Jesi li to sam skontao ili ti je Super poslao na PP?pile87 je napisao/la:Da je ova drzava funkcionalna vas bi davno ukinuli kao prozvod bivseg sistema i sinonima za " prosirenje lige kad se ispadne".MCMXLVI je napisao/la:Da je ovaj savez ili drzava funkcionalna, davno bih se ovaj slucaj zavrsio.

P.S. Vi i dalje ostajete jedini klub iz grada kojem je DOKAZANO namjestanje utakmica.
To ste radili u onom sistemu gdje je bar neke pravde bilo, zamisli sta ste tek radili u ovoj drzavi bezakonja?

- DukeOfWellington
- Kontakt:
Pogledao sam ga hiljadu puta i zaključio da sam gore intervencije golmana i nekih igrača gledao u LP. Jedan Neuer je imao lošiju reakciju u polufinalu LP, ali kad se to desi Neueru onda je greška, a kad anonimni golman ne reaguje dobro onda je to pušteno, to je tvoja logika. Dakle, loša reakcija neafirmisanog golmana nije razlog da se sumnja u regularnost meča, nikad nigdje nije bila. To što si ti isfrustriran jer te iritira činjenica da je Željo i te sezone bio šampion je jedna sasvim druga priča.MCMXLVI je napisao/la:Pa kako ce bolan biti prijave kada nam je savez korumpiran, a da ne pricam o pravosudju. Znaci ovo ti je samo opet ukrug. Da bih se doslo do prijave ove utakmice, savez treba biti cist, moralan i liciti na "kucu pravde fudbala" koju upravo ne lici od kako je osnovan. Pusti me se to da nema dokaza. Fino ti pretpostavljam da se odes umiti, i pogledaj ponovo klip na yt. Znam ja da ti branis svoj klub, ali dzaba ti to. Svi vide samo vi plavi ne, jer ne zelite.
Prijavu može podnijeti bilo ko, pa čak i ti. Odnesi taj snimak u tužilaštvo i vidi šta mogu da urade s tim, a ako se prostorijama tužilaštva prolomi grohotni smijeh onda znaj da su vidjeli isto što i ja, a što sam ti gore pokušao da objasnim. Konačno, možeš i bez tužilaštva podnijeti prijavu ali ako predmetni sudija uz grohotan smijeh odbije tvoju prijavu kao neosnovanu i ne dozvoli suđenje onda znaj da i on vidi isto što i ja, a što sam ti gore pokušao da objasnim.