Taman dovoljno, ili bili 8. 9. Ovako i formirali bar 2 nova igraca a siguran sam da bi, Ili zavrsili 7. Sa stilicem kosoricem bekricem biram ovo prvo. Vakat je da se krene dalje.TigerWoods je napisao/la: ↑23 jun 2022, 16:04Vrhunski, moglo bi se opstatiBojudaosinebu je napisao/la: ↑23 jun 2022, 13:57Bender
Galic cocalic drina vego
Hodzic
Mekic Beca
Subasic
Haracic santos
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ja vjerujem da Drina upada
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
Imamo li mi ikakvog kondicionog trenera? Vidim profa otišao u Velež. Iskreno, nisam nešto ni bio fasciniran njegovim radom. Fizički smo uvijek bili među slabije spremnim ekipama. Je li do njega ili do bolikyrac mentaliteta igrača, ne znam.
Radi li se šta na tom planu?
- MocMahale444
Ne znam ali nekako mislim da Štila bi trebao biti u prvih 11.
Isto tako L.Malic treba grijati klupu pa taman da igramo bez beka.
Isto tako L.Malic treba grijati klupu pa taman da igramo bez beka.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Za par dana dolazi kondicioni, očekujem da do odlaska na Zlatibor kompletiraju sš.voltron30 je napisao/la: ↑23 jun 2022, 17:01Imamo li mi ikakvog kondicionog trenera? Vidim profa otišao u Velež. Iskreno, nisam nešto ni bio fasciniran njegovim radom. Fizički smo uvijek bili među slabije spremnim ekipama. Je li do njega ili do bolikyrac mentaliteta igrača, ne znam.
mosa lošmi stićko tit-ula!
valjda cemo u novoj sezoni osjetiti cari pobjede u gostima, vakat je
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Jedino ako će napadača igrati kao Hodžić.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Dobro je. Hvala na informaciji. Bi mi čudno da smo ostali bez oba kondiciona, a pripreme počele.1921boy je napisao/la: ↑23 jun 2022, 17:21Za par dana dolazi kondicioni, očekujem da do odlaska na Zlatibor kompletiraju sš.voltron30 je napisao/la: ↑23 jun 2022, 17:01Imamo li mi ikakvog kondicionog trenera? Vidim profa otišao u Velež. Iskreno, nisam nešto ni bio fasciniran njegovim radom. Fizički smo uvijek bili među slabije spremnim ekipama. Je li do njega ili do bolikyrac mentaliteta igrača, ne znam.
Podsjeti me na izjavu Slavka Petrovića kad je bio naš trener:voltron30 je napisao/la: ↑23 jun 2022, 17:55Dobro je. Hvala na informaciji. Bi mi čudno da smo ostali bez oba kondiciona, a pripreme počele.1921boy je napisao/la: ↑23 jun 2022, 17:21Za par dana dolazi kondicioni, očekujem da do odlaska na Zlatibor kompletiraju sš.voltron30 je napisao/la: ↑23 jun 2022, 17:01Imamo li mi ikakvog kondicionog trenera? Vidim profa otišao u Velež. Iskreno, nisam nešto ni bio fasciniran njegovim radom. Fizički smo uvijek bili među slabije spremnim ekipama. Je li do njega ili do bolikyrac mentaliteta igrača, ne znam.
– Ja nikad nisam dozvolio da mi kondicioni trener radi pripreme. Nikad! Sve sam ja radio sam. Zato su moje ekipe koje sam vodio bile najspremnije. Kod mene kondicioni trener može zagrijati ekipu ili raditi s igračima koji se oporavljaju od povreda, ali pripreme ja radim. Imam jednu tajnu, jedan recept koji koristim i koji je uvjek davao rezultat.
Recite mi, molim vas, da je u subotu prijateljska u 18:30h. 

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- MocMahale444
@braco pisi vise na temi ziv bio, dosadile carape i kaloše da pisu gluposti.
ali nema Sablja damu za ovako nesto.
@CMDCiroDiMarcio je napisao/la: ↑23 jun 2022, 12:11____________Bender___________
Galic __ Cocalic __ Drina __ Vego
___________Hodzic____________
Subasic ____ Stilic ____ Santos
__________Kocevic____________
_______Dzenis_________
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
A aako se Sadikovic vrati 
Hocemo li zbaviti kakvo krilo ili cemo nastaviti patiti Subasica i silovati oci sa Gasalom?
Sa zvanične stranice Igmana.Mirsad Ramić i Damir Hrelja novi su igrači FK Igman Konjic.
Damir Hrelja ima 20 godina. Ovaj krilni fudbaler dolazi iz FK Željezničar, a bio je na posudbi u ekipi FK Goražde.
mosa lošmi stićko tit-ula!
Kako mi ne pokupismo Ramica Allah nas nagradio.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 35 gostiju.