Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
ŠTa promaši Adebayor!!!!!! 

"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Real Madrid
E pa stvarno sta jos treba uraditi da ova lopta udje u gol

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Jel stativa pogodjena u 94 min
ajjjj boze, smijesno 
Pao i Napeleon BonMou na domacem terenu

Pao i Napeleon BonMou na domacem terenu

El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
- Winston Smith
- Kontakt:
Sve se vraca, sve se placa majstore. Mourinhove provokacije i arogancija dosle na naplatu 
Bizarno zvuci da je covjek koji je zaustavio Mourinhov rekord od 150 domacih pobjeda - Manolo Preciado
Kako ce samo likovati Brko poslije ovoga

Bizarno zvuci da je covjek koji je zaustavio Mourinhov rekord od 150 domacih pobjeda - Manolo Preciado

Kako ce samo likovati Brko poslije ovoga

BIG BROTHER IS WATCHING YOU!
Uloziti novih 500 mil € i poceti ponovno !*p!p!t@* je napisao/la:E pa stvarno sta jos treba uraditi da ova lopta udje u gol![]()
![]()
![]()
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Jasta, kad ono u 94 min nije uslo jos ebaji ga...morao je pasti negdje, a kud bas sadaedin_tm87 je napisao/la:E meleki su im cuvali mrezu, zapisano da mora prekinut niz ovde.

El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Pa da li je moguce da je Mourinho izgubio domacu tekmu 

Nema Ronalda i invalida Benzeme = nema ni golova.
To najbolje krilo dunjaluka taj strašni Di Maria je od veceras i službeno invalid, kao i Adebayor, Ozil i ostali dojucerašnji "majstori".
Ništa jbg....sad vam preostaje da bodrite Villareal svim srcem i držite mu fige kao što nikad niste ni samom Realu

Jao kad to neki navijac spadne, baš je muka
To najbolje krilo dunjaluka taj strašni Di Maria je od veceras i službeno invalid, kao i Adebayor, Ozil i ostali dojucerašnji "majstori".
Ništa jbg....sad vam preostaje da bodrite Villareal svim srcem i držite mu fige kao što nikad niste ni samom Realu

Jao kad to neki navijac spadne, baš je muka

Kad neko dođe i rekne bolje igramo bez Ronalda ovo ono, uvjeren sam da bi je CR silom ili milom ugurao u gol nekako 

Real Madrid
Real Madrid
I ti si to izmedjuostalih rekao.Toxicity je napisao/la:Kad neko dođe i rekne bolje igramo bez Ronalda ovo ono, uvjeren sam da bi je CR silom ili milom ugurao u gol nekako
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Dočeka i Mourinho taj dan gdje drugo nego u Realu
Ja ne znam šta ovo bi neće lopta u go oni samo izviru odnekle da blokiraju jebote sve
Di Maria komotno može ić u 3pm samo nek ide iz Reala i nek ne ode uŽelju upropastiće mi dragu ekipu
Adebayor visok nijednom nije skočio kako treba glupan onaj pravi za Albiola i Ramosa sam znao da su mentoli,ali ovo je nenadmašno
Sredina osim Di Marie solidna Lass životinja,Khedira isto,Granero se borio vidi se da nije neka igračina ali vidi se i to da voli Real treba nam više takvih igrača.Oezil majstor,ali ubijen mu potencijal na krilu.Carcalho gospodski odigrao jbg nije ništa mogao kod gola.Pipita jedan jedini nenadjebivi jbg večeras je bilo suđeno da ga ne zabijemo odigrao je dobro 30 minuta,Canales jedan od direktnih krivaca za go,ali nije defanzivac paćemo mu oprostit u napadu solidno odigrao
Ne znam što Pepe nije igrao od početka
I da Marcelo i CR vraćajte se
Dočeka i Mourinho taj dan gdje drugo nego u Realu

Di Maria komotno može ić u 3pm samo nek ide iz Reala i nek ne ode uŽelju upropastiće mi dragu ekipu

Adebayor visok nijednom nije skočio kako treba glupan onaj pravi za Albiola i Ramosa sam znao da su mentoli,ali ovo je nenadmašno
Sredina osim Di Marie solidna Lass životinja,Khedira isto,Granero se borio vidi se da nije neka igračina ali vidi se i to da voli Real treba nam više takvih igrača.Oezil majstor,ali ubijen mu potencijal na krilu.Carcalho gospodski odigrao jbg nije ništa mogao kod gola.Pipita jedan jedini nenadjebivi jbg večeras je bilo suđeno da ga ne zabijemo odigrao je dobro 30 minuta,Canales jedan od direktnih krivaca za go,ali nije defanzivac paćemo mu oprostit u napadu solidno odigrao

Ne znam što Pepe nije igrao od početka

I da Marcelo i CR vraćajte se

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- red devil88
- Kontakt:
Pa jel moguce da je real madrid izgubio ciku ali hajde nema veze svakako niste ni bili u konkurenciji za titulu vama samo preostaje LP i may be Kup ali i to tesko . Special 5 jbg
Glory Glory Man United !!! 

- VolimLiverpool
- Kontakt:
Šokantan poraz.
Bilo je veliko pitanje kada će se serija Mourinha kod kuće bez poraza zaustaviti,a ko bi rekao da će je zaustaviti Gijon
Uglavnom,ovim porazom Real je dao titulu Barci.Definitivno.
Bilo je veliko pitanje kada će se serija Mourinha kod kuće bez poraza zaustaviti,a ko bi rekao da će je zaustaviti Gijon

Uglavnom,ovim porazom Real je dao titulu Barci.Definitivno.
You'll never walk alone.
Jesi siguran?Portillo je napisao/la:I ti si to izmedjuostalih rekao.Toxicity je napisao/la:Kad neko dođe i rekne bolje igramo bez Ronalda ovo ono, uvjeren sam da bi je CR silom ili milom ugurao u gol nekako
Real Madrid
Real Madrid
- pacovi_tu_ima
- Kontakt:
neće mourinho ništa osvojiti sa realom, i na kraju će da ode u manchester city. sa ovakvim timom kakav ima, nema šta da traži protiv barcelone 

Hajde vala ovako bi se zavarali jos malo(sto bi vise boljelo) da bi na kraju svakako ostali kratkih rukava(ja sam davno rekao da su nam sanse minimalne)...prvo raspored preyebeni,drugo jos preyebenija barcelona tako da pokusati spasiti sezonu kao 2000 i 2002 sa Ligom Prvaka,a naravno El Clasici su prica za sebe...
boli da se razumijemo al boze moj...iako sam navikao al bas navikao opet mi mogu dignuti tlak i upropastiti noc...ne znam koliko ce jos moci to raditi
Nista pametno ne moze covjek reci...prvi je Mou kriv jer si je prekinuo niz i losom postavkom i zbog toga sto nije pronasao nacin da motivira igrace...a svi od reda,neko manje(Lass) neko vise(ostali) su krivi za poraz...
Dignuti ekipu za Totenham,nadam se da cemo biti kompletni...
I sad ne znam dal bi vise volio da Viljareal dobije veceras,mislim da bi to samo dodalo sol na ranu.
boli da se razumijemo al boze moj...iako sam navikao al bas navikao opet mi mogu dignuti tlak i upropastiti noc...ne znam koliko ce jos moci to raditi
Nista pametno ne moze covjek reci...prvi je Mou kriv jer si je prekinuo niz i losom postavkom i zbog toga sto nije pronasao nacin da motivira igrace...a svi od reda,neko manje(Lass) neko vise(ostali) su krivi za poraz...
I sad ne znam dal bi vise volio da Viljareal dobije veceras,mislim da bi to samo dodalo sol na ranu.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Pa vas razbijaju timovi poput Gijona Almerije a hoćete da se vadite u ligi prvakaRaul_64 je napisao/la:Hajde vala ovako bi se zavarali jos malo(sto bi vise boljelo) da bi na kraju svakako ostali kratkih rukava(ja sam davno rekao da su nam sanse minimalne)...prvo raspored preyebeni,drugo jos preyebenija barcelona tako da pokusati spasiti sezonu kao 2000 i 2002 sa Ligom Prvaka,a naravno El Clasici su prica za sebe...

1974---1975---1976---2001---2013---2020
I to je istina, sto je najgore.xaviesta je napisao/la:![]()
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.