Samo da ne bude kao sa Jankovićem, da nas iskoristi da bi privukao pažnju Hrvatske, ako uopšte pristane da igra za nas.hansbosna je napisao/la: ↑01 dec 2025, 16:32Juhuu, još jedno hrvatsko prosjek-pojačanje koje prvo treba dobro razmisliti da li uopšte želi igrati za nas.
Nemam ništa protiv da se radi akvizicija i da se moli igrače, ali pod tim sam prije svega mislio da jačamo veze s našom djecom iz dijaspore, a ne da jurimo Hrvate i Srbe koji su svjetlosnim godinama daleko od njihovih A-reprezentacija.
Nejašmić je možda skroz solidan igrač, ali nas ne pomjera ni milimetra naprijed.
Jos gore je sto se naša reprezentacija sve više pretvara u legiju stranaca i plaćenika.
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Jos jedan otpad komsija... Al haj, ako nista od viska glava ne boli.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Jel' vam promaklo za Jankovića da mu je otac izjavio da su odustali zato što nemaju nikog unazad dva koljena rođena u BiH, i da su vidjeli da bi se moralo muljati da bi zaigrao za nas.
Ovakve igrace prihvatam samo kao neko privremeno i prelazno rjesenje to pronalska ili stasavanja dugorocnijih i prirodnih rjesenja... Ma da bih vise ovdje volio vidjeti nekoga poput Solde iako je i on sada pao kurcu za usi...ali ako ista mlad je...
Nije promaklo...ali mi je nekako glupo i bezvezno izvlacenje...kao problem, jer ce mu izvuci i izmajmunisati neko poveznicu da dobije nase drzavljanstvo...Normus90 je napisao/la: ↑01 dec 2025, 16:36Samo da ne bude kao sa Jankovićem, da nas iskoristi da bi privukao pažnju Hrvatske, ako uopšte pristane da igra za nas.hansbosna je napisao/la: ↑01 dec 2025, 16:32Juhuu, još jedno hrvatsko prosjek-pojačanje koje prvo treba dobro razmisliti da li uopšte želi igrati za nas.
Nemam ništa protiv da se radi akvizicija i da se moli igrače, ali pod tim sam prije svega mislio da jačamo veze s našom djecom iz dijaspore, a ne da jurimo Hrvate i Srbe koji su svjetlosnim godinama daleko od njihovih A-reprezentacija.
Nejašmić je možda skroz solidan igrač, ali nas ne pomjera ni milimetra naprijed.
Jos gore je sto se naša reprezentacija sve više pretvara u legiju stranaca i plaćenika.
Što to nije izjavio na početku, kad se pričalo o nastupu za BiH, nego čim ga je Dalić spomenuo, odmah svi pošteni, neće muljanja
Trenutno korisnika/ca: MrPink, RacioEmocionalan i 25 gostiju.