Madal je napisao/la: ↑18 jun 2023, 23:20
CAGarfia je napisao/la: ↑18 jun 2023, 23:08
Dobro stari, ti znaš
Pa zna i upravu je. Ne znam koji vam je fetis svaku utakmicu Hrvatske koja je sami vrh svjetskog fudbala, zasigurno top 5, porediti sa nama koji smo buranija teska.
Gadis mi se kad vidim taj tvoj POLITICKI potpis!Garant si pehlivan,ko i mnogo njih u 'vas u Tuzli".Hebala te vise Hrvatska Vi pojedinci ,mjesanci z Tuzle bi najradje da imate drzavu Tuzla,komunistocku naravno.Tome je i Banjaluka tezila ,pa vidimo gdje je danas i cija je Tako ce i Tuzla. A mozda bi ti i volio?
TEMA JE BiH-Luksemburg,posto je Portugal prosao Malo previsoko ali oni su trenutno msl broj 1 u svijetu.Strasan i drugi,a kamoli prvi tim imajuTo HRAKANJE po BiH ostavite kuci.Ne mogu da vjerujem sa koliko MRZNJE se ovdje komentarise,kao da ciram megafasisticke Kurir,Bljesak ili **** info..Ma fuj!
Kakva je,takva je BiH i ja je volim i kad gubi i kad dobija!To sto mi imamo mrzitelje svoje Domovine u citavom sistemu,pa i u sportu,gdje i Srbi i Hrvati navijaju za susjedne zemlje i sve sto valja odvode u "svoje reprezentacije" a nams naturaju u sportu obicne ljude koji sa sportom veze nemaju,to je druga i NAJVAZNIJA stvar.Njima je u cilju da BiH nema ni u cemu uspjeha.Zasto malo OVE notorne istine ne izneses kad pises i pljujes po BiH?!
Imamo to sto imamo,nemamo bolje.Na momcima je da se bore.
A sto se tice Hrvatske,njih treba na doping kontrolu nakon svake tekme,nije normalno da ni Englezi,ni Svedjani,ni Talijani...ne mogu da im pariraju u kondiciji.Ovdje NESTO ne stima.