Portugal:BiH17.06.2023/ BiH:Luksemburg 20.06.2023.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Portugal:BiH17.06.2023/ BiH:Luksemburg 20.06.2023.

Palestina! Savez napolje! Ko ne skace mrzi Bosnu hej hej hej!
Pa po čemu je to Joško toliko bolji od Anela?
-
- Kontakt:
Nije bolji, ali nije ni lošiji. S tim da Šutalo vjerovatno ovog ljeta ide u top klub, spominju se baš ozbiljne ekipe.
Pa da, slažem se.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑19 jun 2023, 00:35Nije bolji, ali nije ni lošiji. S tim da Šutalo vjerovatno ovog ljeta ide u top klub, spominju se baš ozbiljne ekipe.
Nema kod Bošnje ništa realno, ili je ogromna euforija ili totalna katastrofa.
Gdje se neces bojati Luksa kad smo prosle kvale kiksali protiv Kazahstana kuci koji je i losija ekipa od Luksa a i Slovaci ih nisu dobili.
Znas kad ces napraviti 10 prilika protiv njih kao prije 10-15 godina a da ti ljudi ne pridju golu.
Znas kad ces napraviti 10 prilika protiv njih kao prije 10-15 godina a da ti ljudi ne pridju golu.
Ma glupost obicna ,ne vrijedi se raspravljati oko malog koji nece dalje od Slovenije dobaciti.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- ASD
- Kontakt:
Ma sa sigurnošću se može reći da će napraviti dosta ozbiljniji transfer od Anela. Meni se svidjela njegova mirnoća, koju recimo Anel nema.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑19 jun 2023, 00:35Nije bolji, ali nije ni lošiji. S tim da Šutalo vjerovatno ovog ljeta ide u top klub, spominju se baš ozbiljne ekipe.
Anel ima neke druge kvalitete, prije svega kada treba izaći da presiječe ili da povuče loptu. Ali u pozicionoj igri je sigurno Šutalo bolji, ili da kažem perspektivniji, jer i jedan i drugi bi mogli biti bolji u narednim godinama.
Slovačka-Luksemburg 0-0
Luksemburg-Mađarska 2-2
Luksemburg-Bugarska 0-0
Luksemburg-Litvanija 1-0
Turska-Luksemburg 3-3
Litvanija-Luksemburg 0-2
Azerbejdžan-Luksemburg 1-3
Irska-Luksemburg 0-1
Crna Gora-Luksemburg 1-2
Azerbejdžan-Luksemburg 1-2
Luksemburg-Kipar 2-0
Luksemburg-Azerbejdžan 2-1
Eto nekih rezultata Luksemburga od izbijanja pandemije COVID-19 na ovamo
Porazi od Srbije 4-1, Portugala 5-0 i 6-0 su JEDINE utakmice gdje su primili 4 gola ili više. A čak ni prije ovog perioda Luksemburg nije bio bez znakova života. U kvalifikacijama za SP 2018. otkinili su bod Francuskoj u gostima. Ali eto, ekspanzija je došla u posljednje 3 godine.
Statistički, samo su Engleska, Rusija i Izrael odigrali više utakmica od nas sa Luksemburgom kroz historiju, a da su svaku pobjedili.
Luksemburg-Mađarska 2-2
Luksemburg-Bugarska 0-0
Luksemburg-Litvanija 1-0
Turska-Luksemburg 3-3
Litvanija-Luksemburg 0-2
Azerbejdžan-Luksemburg 1-3
Irska-Luksemburg 0-1
Crna Gora-Luksemburg 1-2
Azerbejdžan-Luksemburg 1-2
Luksemburg-Kipar 2-0
Luksemburg-Azerbejdžan 2-1
Eto nekih rezultata Luksemburga od izbijanja pandemije COVID-19 na ovamo

Statistički, samo su Engleska, Rusija i Izrael odigrali više utakmica od nas sa Luksemburgom kroz historiju, a da su svaku pobjedili.
Šehić
Siniša-Anel-Adrian
Seo-Pjanić-Benjo-Amir-Dedić
Džeko-Hamula
Daj ovo da izginemo.
Siniša-Anel-Adrian
Seo-Pjanić-Benjo-Amir-Dedić
Džeko-Hamula
Daj ovo da izginemo.

-
- Kontakt:
Cimirota bi grehota bilo izbaciti nakon partije protiv Portugala. Bio je bolji od ove druge dvojice zajedno.
Brutalno je odigrao, ali se mora i osvježiti.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑19 jun 2023, 01:27Cimirota bi grehota bilo izbaciti nakon partije protiv Portugala. Bio je bolji od ove druge dvojice zajedno.
Ne smije izvesti istu ekipu kao protiv Slovačke, pa da svi poginu u prvih 30 minuta.
S Luxemburgom igrali smo 6 utakmica
Sve smo pobjedili zabili smo 15 golova nismo primili ni jedan nadam se reprizi
Nakon njih u septembru opet kuci igramo protiv Liechtensteina s kojim smo igrali 5 puta
Sve smo pobjedili 23 zabili 2 primili
Znaci kuci protiv dva protivnika koja smo u 11 utakmica pobjedili 11 puta
6 bodova je pod moranjem
Sve smo pobjedili zabili smo 15 golova nismo primili ni jedan nadam se reprizi
Nakon njih u septembru opet kuci igramo protiv Liechtensteina s kojim smo igrali 5 puta
Sve smo pobjedili 23 zabili 2 primili
Znaci kuci protiv dva protivnika koja smo u 11 utakmica pobjedili 11 puta
6 bodova je pod moranjem
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- akisarajevo92
- Kontakt:
nedavno su u Ligi nacija dobili Crnu Goru u Podgorici koju je tad kao selektor predvodio, pogadjate ko, Faruk Hadzibegic
Don't believe the hype.
Prošle godine smo viktorije igrali s njima u Zenici
-
- Kontakt:
Ne gumo ni ja ovog papka Brajlovica, ali pretjerujete sad. Ljudima let kasnio, odradili trening i otisli na rucak.
1921
Ti si jedna habla dabla neviđena, čuj korijeni su biti pa bit hrvati i srbi s korijenima iz BiH trebali igrati za BiH. Pa naravno da bi, ali postoji jedan previd koji me želiš prihvatiti ili si paglu da ne kontaš priču, a to je da je ne doživljavaju ili da smatraju da su to hrvatske il srpske teritorije a samim tim i korijeni

Pa normalno da ne bi znali, jer se osjeti mentalitet igrača koji su dijaspora evo Ahmedohdžić, Dedić, Barišić vidiš odmah da to nije mentalitet Džeko, Šehić, Stevanović. Najgore je što će luzere napraviti od ovih naših "austrijanaca" i "šveđana".
Zaista si veliki Senade Luliću sine Bosanski.

Mislim, zalibo me racku u principu, ali što baš kod Brajlovića?? Osim razloga da mu je ishrana prilagođena vrhunskim fudbalerima.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑19 jun 2023, 09:16Ne gumo ni ja ovog papka Brajlovica, ali pretjerujete sad. Ljudima let kasnio, odradili trening i otisli na rucak.
Pa dvadesetogodišnjaci baklavu podriguju četiri dana.
Reprezentacija Luksemburga ima unutršanjih problema uoči gostovanja u Zenici kod selekcije BiH.
Kako su objavili luksemburški mediji, jedan od najboljih igrača te selekcije Gerson Rodriguez, neće doputovati u BiH.
Kako je potvrdio selektor Luksemburga, Rodrigues je izbačen iz reprezentacije.
“Gerson nije zalupio vratima, izbacio sam ga iz reprezentacije. U nedjelju ujutro nije se pojavio na treningu, to je treći put u posljednje dvije nedjelje. Neće biti u Bosni, izbačen je”, potvrdio je selektor Luksemburga Luc Holtz.
Nakon utakmice sa Lihtenštajnom, reprezentativnu bazu napustio je i Vincent Thill, ofanzivac AIK-a iz Stockholma.
“Vratili smo se nakon utakmice, a on je otišao bez komentara i informacije. Da li želi da se pridruži svom bratu kojeg sam izostavio? Ako želimo da unesemo porodičnu politiku u reprezentaciju, onda ja nisam prava adresa”, rekao je selektor Luksemburga.
Kako su objavili luksemburški mediji, jedan od najboljih igrača te selekcije Gerson Rodriguez, neće doputovati u BiH.
Kako je potvrdio selektor Luksemburga, Rodrigues je izbačen iz reprezentacije.
“Gerson nije zalupio vratima, izbacio sam ga iz reprezentacije. U nedjelju ujutro nije se pojavio na treningu, to je treći put u posljednje dvije nedjelje. Neće biti u Bosni, izbačen je”, potvrdio je selektor Luksemburga Luc Holtz.
Nakon utakmice sa Lihtenštajnom, reprezentativnu bazu napustio je i Vincent Thill, ofanzivac AIK-a iz Stockholma.
“Vratili smo se nakon utakmice, a on je otišao bez komentara i informacije. Da li želi da se pridruži svom bratu kojeg sam izostavio? Ako želimo da unesemo porodičnu politiku u reprezentaciju, onda ja nisam prava adresa”, rekao je selektor Luksemburga.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, jasmin10 i 9 gostiju.