De nam i ovaj osjecaj od jucer docarajtropic je napisao/la:Ne znam sto bi se mi crvenili ? Neka se crveni sudija i njegovi pomocnici . Ali prvi poraz jako boli , znam taj osjecaj . :/

Moderator/ica: GracanicaAA
De nam i ovaj osjecaj od jucer docarajtropic je napisao/la:Ne znam sto bi se mi crvenili ? Neka se crveni sudija i njegovi pomocnici . Ali prvi poraz jako boli , znam taj osjecaj . :/
esprit je napisao/la:De nam i ovaj osjecaj od jucer docarajtropic je napisao/la:Ne znam sto bi se mi crvenili ? Neka se crveni sudija i njegovi pomocnici . Ali prvi poraz jako boli , znam taj osjecaj . :/
I sta je tebe tu iznenadilo, vidis da svake godine govorimo o PL do 10 kola, i govorit cemo u iducih par sezona isto tako.Pa ebo ga ti ljudski se nadati, a to sto nismo realni to je vec za dublje analizeAboveTheLaw je napisao/la:Toliko govorili o PL a vec u 10-om kolu sve palo u vodu
Posteno,jedno su ambicije drugo su mogucnostiunavita je napisao/la:I sta je tebe tu iznenadilo, vidis da svake godine govorimo o PL do 10 kola, i govorit cemo u iducih par sezona isto tako.Pa ebo ga ti ljudski se nadati, a to sto nismo realni to je vec za dublje analizeAboveTheLaw je napisao/la:Toliko govorili o PL a vec u 10-om kolu sve palo u vodu
Pored Handzica i Mujezinovica koje si spomenuo, tu su jos Cizmic, Kovacevic i Drljaca koji su sa strane dok su ostali ili iz Bihaca ili sa naseg kantonatropic je napisao/la:Izvinite decki ... Sad sam gledao prijasnje komentare nasih pojedinih momaka na ovoj temi . Svi su najavljivali Premier Ligu a nisu bili dobro upuceni u stanje u klubu i ambicije za ovu sezonu . Ambicije su bile :
- ekipa sastavljena od igraca iz Bihaca i USK
- pojacanja samo ako su bas potrebna i ako su puno puta bolji od nasih
- osiguravanje sredstava za placanje nogometasa
- stvaranje ekipe za Premier Ligu
- zlatna sredina
- napad na Premier Ligu ako uslovi budu dozvoljavali
Znaci Uprava nije najavljivala Premier Ligu kao i proslih godina , momci su izmisljali neke stvari . Ekipa je domaca + Handzic i Mujezinovic koji nam nisu ni potrebni jer sjede na klupi svaku utakmicu ( trose se pare na njih uzalud ) . Igraci nisu mozda nekih mjesec dana platu dobili ( Troglav isto ne daje svojima pare pa ljudi pobjedjuju kod kuce ) . Ekipa , iako su pojedinacno dobri , se ne moze stvarati bez kvalitetnog trenera kako Sefa strucnog staba tako i pomocnog i kondicionog . Znaci dobra ekipa kojoj fali jedan kvalitetan igrac koji uz Cahtarevica moze asistirati i jedan koji moze zabiti gol iz bilo koje pozicije . Po meni zlatna sredina ove lige ne postoji . Ili si u vrhu ili ispadas iz lige . I sad sta su momci najavljivali ... Kakve takve uslove imamo ali jedna lasta ne cini proljece kao ni one prve dvije pobjede na pocetku . Mislim da nam je skroz igra opala nakon one utakmice u Kaknju i da se tu vidjelo koliko mozemo i vrijedimo . Najbitnije je da se ova ekipa sacuva na polusezonu i da se dovedu 2-3 igraca koja mogu puno pomoci . Halid Delic i Sanid Halilovic po meni najbolja rijesenja . Nije ovo od mene da pokusam izvuci ekipu i ove nase forumase iz ovog prozivanja po forumu ( zbog kojeg su i sami krivi ) nego da upoznam ostale sa stanjem i ambicijama u klubu . Ako sam gdje pogrijesio neka me isprave moji drugovi . Pozdrav
Ma zezam se malo , dont panicunavita je napisao/la:I sta je tebe tu iznenadilo, vidis da svake godine govorimo o PL do 10 kola, i govorit cemo u iducih par sezona isto tako.Pa ebo ga ti ljudski se nadati, a to sto nismo realni to je vec za dublje analizeAboveTheLaw je napisao/la:Toliko govorili o PL a vec u 10-om kolu sve palo u vodu
ma jesu, ali ova dva mujezinovica i handzica na polusezoni otjerati sta ce nam na klupi ...tropic je napisao/la:Dobro , Kova i Pasa su duze nego Vlado i ova 2 u Jedinstvu . Ali ipak oni i igraju za razliku od ove 2 .
mogu li gostujuci navijaci biti na utakmici ako vi imate zabranu igranja bez publike ??staragarda je napisao/la:jel stizete
hajde neko od vas iz kombija sto gostuje nek mi se javi na pp
de mi reci da se z.a.j.e.b.a.j.e.sLloriS je napisao/la:mogu li gostujuci navijaci biti na utakmici ako vi imate zabranu igranja bez publike ??staragarda je napisao/la:jel stizete
Joj pitanjastaragarda je napisao/la:de mi reci da se z.a.j.e.b.a.j.e.sLloriS je napisao/la:mogu li gostujuci navijaci biti na utakmici ako vi imate zabranu igranja bez publike ??staragarda je napisao/la:jel stizete
hajde neko od vas iz kombija sto gostuje nek mi se javi na pp..molim te
..
Mogu, zadnju tekmu smo navijali na istoku, a ako to budu zabranili ima brdo onako se može gledat kao što ste gledali u Kaknju. Bujrum.LloriS je napisao/la:mogu li gostujuci navijaci biti na utakmici ako vi imate zabranu igranja bez publike ??staragarda je napisao/la:jel stizete
Dobro je mi smo onda 3/5 barem u ovoj polusezoni pobjedili.F.G.R. HARMANI je napisao/la:U ovoj ligi su Jedinstvo, Rudar, Buducnost, Iskra i sada Sloboda uvijek favoriti za premijer ligu na pocetku sezone ma kakvu god ekipu imali..
Trenutno korisnika/ca: legendarnadruga, TETRAPAK i 6 gostiju.