Al se mentol koprca kad god na neko podbode
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
naprijed rejal
-
General505
- Kontakt:
Suvise si glup i ti i tvoj insajder da bi nekog podbadali...koji dok mu se neko poprijeci ustvari koprca se, postane nervozan i pocinje da vrijeđa
P.s. ignorisao sam kao iinace levate poput vas i vama slicne iako ste vec do sad vise puta prozvali odnosno brigadira cuvenog...pa eto sad iz dosade opet odlucio da vas izuriniram jer zaista mi ne godi vaša paznja s obzirom da sam anoniman, ne znaci mi zaista
**** o srčanosti, a trener nam srbin. Ja imam druga hrvata koji voli više BiH nego bilo šta koji nosi ljiljan...
Očev prijatelj srbin koji je služio armiju BiH bio ranjavan... PRESTANITE UVLAČITI DODIKOVU I ČOVIĆEVU POLITIKU.
Očev prijatelj srbin koji je služio armiju BiH bio ranjavan... PRESTANITE UVLAČITI DODIKOVU I ČOVIĆEVU POLITIKU.
-
bhfanatic14
- Kontakt:
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Nejasmic? Lik je bukvalno odigrao zadnjih 6 utakmica u prvoj postavi prije toga bio klupiran. Prosle godine klupiran u emiratima u poluamaterskoj ligi.
Pa gdje kockarski mamlaz nalazi ove hadalje, ko njih preporucije i kojim linijama dolaze tu? Burnic je doktor fudbala za ovoga.
Mali buljubasic 5 godina mladzi standardan u rizesporu koji nije nista slabiji od nijmegena.
Ovaj kujovic iz u 21 isto, veliki potencijal, vec sada je bolji od ovog propaliteta. Hajd I to, nego lik nema veze sa nama I opet kockarski mamlaz glavom kroz zid hoce da ga dovede. Ljudi kockar I stab debila oko njega SE sprdaju s nama bukvalno.
Pa gdje kockarski mamlaz nalazi ove hadalje, ko njih preporucije i kojim linijama dolaze tu? Burnic je doktor fudbala za ovoga.
Mali buljubasic 5 godina mladzi standardan u rizesporu koji nije nista slabiji od nijmegena.
Ovaj kujovic iz u 21 isto, veliki potencijal, vec sada je bolji od ovog propaliteta. Hajd I to, nego lik nema veze sa nama I opet kockarski mamlaz glavom kroz zid hoce da ga dovede. Ljudi kockar I stab debila oko njega SE sprdaju s nama bukvalno.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Bing [Bot] i 5 gostiju.