koliko cemo uzeti za Benku ?Zukanovic je napisao/la:Da Benko nazalost ide iz Sarajeva.igrac iz partizana se opet javio i hoce novi razgovor za nasim.ima i jedan bosanac (koji ne igra na balkanu) u igri.ali ne znam koji.mozda je on onaj desno krilo.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pyro is not a crime !
Onda bi imali 10 000 clanova, minimumShooter je napisao/la:Ako mene pitate preduslov da se dobije stream bi bila slika clanske kartice. Tako bi se isfiltrirali od raznih padobranaca koji bi usli u copor i gledali guzovace.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Javio sam se bratu duski na PP al me opet nema na spisku pa eto dajte taj edit 

NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
I malo je apsurdno ako cemo pustati i Krstu i Benku..Mislio sam da su prosla ta vremena kada smo mjenjali ekipu preko noci,to nam je godinama najveca rak rana bila i zbog toga unazad i nismo imali rezultat cim smo uspijeli ostaviti ekipu i rezultati su automatski dosli.Nikako mi se nesvidja sto pustamo dva statisticki gledano najbolja ofanzivca,a opet da idemo na titulu.Da ulazimo u nastavak od 13 kola sa necim skroz novim,realno premalo je vremena za uigravanje ok duga je pauza i to ali nije to ni blizu toga kada pocne prvenstvo.Neznam kako oni vide to,ali ovako je to skroz nerezonski potez.
I zao mi Benkare cisto radi liste strijelaca jel bi 20+ prekucao debelo
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- FrancescoTotti
- Kontakt:
jooj @duska lave pogrijesio si mala-velika slova kad si pisao nickove
Moram to provjeravat opet. Nece inace da posalje..
Ocekujte probnu poruku za jedno pola sata
@sjever ima mjesta veceras i za dvjesta

Ocekujte probnu poruku za jedno pola sata
@sjever ima mjesta veceras i za dvjesta

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
A sta je samnom. Ajde ubacite i mene za te linkove ako nije zahmet
-
- Kontakt:
Ja moram izaći, podzravljam vas imamo do vikenda vremena da sve profunkcioniše, tole tebi prepuštam za sad pobrini se bar za standarde. Hvala brate.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
raja da li da stavimo ovog @LQZI na spisak? Frajer napravio accaunt prije 2 mjeseca, ima jedan post, i to danasnji: "Imal link?" 

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Pa eto, ovdje bi neki prodali cijeli tim ili poslali na posudbu nako reda radi jel, a nama ce upravo dosta igraca trebati u nastavku sezone.miky_hz je napisao/la:I malo je apsurdno ako cemo pustati i Krstu i Benku..Mislio sam da su prosla ta vremena kada smo mjenjali ekipu preko noci,to nam je godinama najveca rak rana bila i zbog toga unazad i nismo imali rezultat cim smo uspijeli ostaviti ekipu i rezultati su automatski dosli.Nikako mi se nesvidja sto pustamo dva statisticki gledano najbolja ofanzivca,a opet da idemo na titulu.Da ulazimo u nastavak od 13 kola sa necim skroz novim,realno premalo je vremena za uigravanje ok duga je pauza i to ali nije to ni blizu toga kada pocne prvenstvo.Neznam kako oni vide to,ali ovako je to skroz nerezonski potez.
Evo vec sada protiv Travnika mozemo izgubiti "pola tima" samo zbog kartona za utakmicu protiv listice, dodaj tu jos i povrijede.
Sta ce onda samo biti poslije utakmice u listici bog sami zna, ko ce imati pravo nastupa u nastavku sezone protiv Zrinjskog + kup utakmice?
Benko koji je nas najkorisniji igrac odlazi, a mi zelimo titulu i kup ove sezone

Ali eto dolazi nam ovaj Cezar nadam se da ce biti dobar.

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- ElCartel11
- Kontakt:
Ako ce Cezar biti zamjena Benkari, mislim da smo nahebali jer je Benkara dokazan kvalitet. Ako ce umjesto Benkare doci neko provjereno ime, koje je bolje od njega onda Benkara sretno 
EDIT: Ne znam zasto, ali kako bi volio kad bi pokusali dovesti Salihovica

EDIT: Ne znam zasto, ali kako bi volio kad bi pokusali dovesti Salihovica

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
I bilo je za ocekivati da sa novim trenerom dolazi "remont" ekipe (na kraju i mi sami smo to to prizivali)miky_hz je napisao/la:I malo je apsurdno ako cemo pustati i Krstu i Benku..Mislio sam da su prosla ta vremena kada smo mjenjali ekipu preko noci,to nam je godinama najveca rak rana bila i zbog toga unazad i nismo imali rezultat cim smo uspijeli ostaviti ekipu i rezultati su automatski dosli.Nikako mi se nesvidja sto pustamo dva statisticki gledano najbolja ofanzivca,a opet da idemo na titulu.Da ulazimo u nastavak od 13 kola sa necim skroz novim,realno premalo je vremena za uigravanje ok duga je pauza i to ali nije to ni blizu toga kada pocne prvenstvo.Neznam kako oni vide to,ali ovako je to skroz nerezonski potez.
Ovaj put se ne brinem zbog promjene velikog broja igraca jer sa Jesicem svakako dolazi do promjene u sistemu, pa i sa istim igracima bi bila neophodna prilagodba. Sve u svemu ja sam optimista jer kada bi ostvarili cilj na kraju ove sezone sa "izmenjenim" sastavom, u narednoj bi napokon mogli gledati mirniju zavrsnicu. U prilog ovome ide i to sto Jesic bira i dovodi igrace koje poznaje i u koje vjeruje. Nek nam je sa srecom

Takodjer da se prijavim za link.
Ali se javlja ono, a šta ako ne bude dobar?MCMXLVI je napisao/la:Pa eto, ovdje bi neki prodali cijeli tim ili poslali na posudbu nako reda radi jel, a nama ce upravo dosta igraca trebati u nastavku sezone.miky_hz je napisao/la:I malo je apsurdno ako cemo pustati i Krstu i Benku..Mislio sam da su prosla ta vremena kada smo mjenjali ekipu preko noci,to nam je godinama najveca rak rana bila i zbog toga unazad i nismo imali rezultat cim smo uspijeli ostaviti ekipu i rezultati su automatski dosli.Nikako mi se nesvidja sto pustamo dva statisticki gledano najbolja ofanzivca,a opet da idemo na titulu.Da ulazimo u nastavak od 13 kola sa necim skroz novim,realno premalo je vremena za uigravanje ok duga je pauza i to ali nije to ni blizu toga kada pocne prvenstvo.Neznam kako oni vide to,ali ovako je to skroz nerezonski potez.
Evo vec sada protiv Travnika mozemo izgubiti "pola tima" samo zbog kartona za utakmicu protiv listice, dodaj tu jos i povrijede.
Sta ce onda samo biti poslije utakmice u listici bog sami zna, ko ce imati pravo nastupa u nastavku sezone protiv Zrinjskog + kup utakmice?
Benko koji je nas najkorisniji igrac odlazi, a mi zelimo titulu i kup ove sezone![]()
Ali eto dolazi nam ovaj Cezar nadam se da ce biti dobar.
Mnogo prije smo govorili da bi ovo mogao biti prelazni rok od izuzetne važnosti. Slažem se s @miky_hz da nije baš najpametnije prodavati Benku u ovom trenutku. I taj Julije Cezar

U finom smo naletu i ne treba sad da pričamo o nekom crnjaku, stručni štab veoma dobro zna šta donosi trofej a šta ako ga ne bude.
Ako se mogu dobre pare uzeti za igraca od 32 god, zasto to da se ne uradi?
Radovac, Krste i Benko za 2 mil E, fin bi to bio posao
A sa tim novcem bi mogli kupiti jos bolje i kvalitetnije igrace.
Radovac, Krste i Benko za 2 mil E, fin bi to bio posao

Da olaksham , koristim linkove samo kad su tekme na areni , ove za bht i moju tv ne , eto jedan klik manje.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
-
- Kontakt:
Shooter je napisao/la:Ako mene pitate preduslov da se dobije stream bi bila slika clanske kartice. Tako bi se isfiltrirali od raznih padobranaca koji bi usli u copor i gledali guzovace.

Može ovako?

3 mil eura ova tri igracaZip je napisao/la:Ako se mogu dobre pare uzeti za igraca od 32 god, zasto to da se ne uradi?
Radovac, Krste i Benko za 2 mil E, fin bi to bio posao![]()
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Ubacite i mene na taj spisak za linkove 

Trenutno korisnika/ca: alacious, Amidzaa, deda, rimljanin90, SamoDaKazeem, Seipronto i 54 gosta.