Pa bolje ga ugasiti, za njega je i Nanin pojam postenja hahahahahlegendarnadruga je napisao/la: ↑19 maj 2025, 06:10harden je napisao/la: ↑19 maj 2025, 00:58H.S?legendarnadruga je napisao/la: ↑18 maj 2025, 22:03Prošlo ljeto se biralo izmedju tog sto nas je sjebao i jednog biscanina sportiste bivšeg sa adresom u Dubaiju. Sad grad je izgleda donio odluku da se klub dadne krmku naninom u ruke![]()
NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- legenda reala
- Kontakt:
Islamovic sta mislis hahaHeliosIzDomzala je napisao/la: ↑18 maj 2025, 22:56Ako uopste dobijete. Ide sad neki Limov, Orkić.. zasticeni su dobro u ovoj foto zavrsnici.legenda reala je napisao/la: ↑18 maj 2025, 22:43Mi smo vas dobili u Bihacu 0:1 u Gorazdu 0:0, Tomislav nas dobio 3:0 kuci, sad bi mi morali njih 4:0 da ostanemo nema sanse valaa da ih dobijemo 4:0
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Nije mi ime nista govorilo, pa potrazih da se podsjetim, to je onaj deba sto je iskasapio Banovice, pogadjaj gdje? Od tada cini mi se nije ni sudio. Evo objava nakon te utakmice, mozemo pretpostaviti sta ce da bude:legenda reala je napisao/la: ↑19 maj 2025, 17:02Islamovic sta mislis hahaHeliosIzDomzala je napisao/la: ↑18 maj 2025, 22:56Ako uopste dobijete. Ide sad neki Limov, Orkić.. zasticeni su dobro u ovoj foto zavrsnici.legenda reala je napisao/la: ↑18 maj 2025, 22:43Mi smo vas dobili u Bihacu 0:1 u Gorazdu 0:0, Tomislav nas dobio 3:0 kuci, sad bi mi morali njih 4:0 da ostanemo nema sanse valaa da ih dobijemo 4:0
Taman kada pomislimo da suđenje u Prvoj ligi FBiH kreće ka boljem pojavi se neka nova ličnost, neki novi lik koji odluči biti u centru pažnje.
Tako je u današnjoj utakmici u Tomislavgradu između HNK Tomislav - FK Budućnost sudija iz Sanskog Mosta Islamović Armin pokazao sve osim onoga što bi trebao da radi, a to je kvalitetno odrađen posao.
Islamović je u nekoliko situacija oštetio goste, te pokazao veliku nesigurnost u svojim odlukama.
Sve to govori da ovakvo suđenje viđeno danas u Tomislavgradu naš fudbal vodi dva koraka prema nazad i da ovakve stvari u korijenu treba sasjeći te će biti zanimljivo vidjeti kakvu će ocjenu za današnji 'posao' dobiti sudija iz Sanskog Mosta.
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Tu se vidi kako se sve radi po zadatku, balija prodani je poslan po zadatku da pogura Tomislav, a reklo bi se sudice za Jedinstvo.HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑19 maj 2025, 17:10Nije mi ime nista govorilo, pa potrazih da se podsjetim, to je onaj deba sto je iskasapio Banovice, pogadjaj gdje? Od tada cini mi se nije ni sudio. Evo objava nakon te utakmice, mozemo pretpostaviti sta ce da bude:legenda reala je napisao/la: ↑19 maj 2025, 17:02Islamovic sta mislis hahaHeliosIzDomzala je napisao/la: ↑18 maj 2025, 22:56
Ako uopste dobijete. Ide sad neki Limov, Orkić.. zasticeni su dobro u ovoj foto zavrsnici.
Taman kada pomislimo da suđenje u Prvoj ligi FBiH kreće ka boljem pojavi se neka nova ličnost, neki novi lik koji odluči biti u centru pažnje.
Tako je u današnjoj utakmici u Tomislavgradu između HNK Tomislav - FK Budućnost sudija iz Sanskog Mosta Islamović Armin pokazao sve osim onoga što bi trebao da radi, a to je kvalitetno odrađen posao.
Islamović je u nekoliko situacija oštetio goste, te pokazao veliku nesigurnost u svojim odlukama.
Sve to govori da ovakvo suđenje viđeno danas u Tomislavgradu naš fudbal vodi dva koraka prema nazad i da ovakve stvari u korijenu treba sasjeći te će biti zanimljivo vidjeti kakvu će ocjenu za današnji 'posao' dobiti sudija iz Sanskog Mosta.
Iskreno ja bi najsretniji bio da ispadnemo i kreno ispocetka, dok gamad Vicina sa prodanim balijama kroji ligu ne vidim smisao igranja iste. Napraviti stadion, pomocni, urediti tribine, uspostaviti omladinsku skolu da bude konkuretna sa svima u drzavi.
Taman dok to sve uradimo, mafija ce valjda izaci iz saveza pa u nekim boljim vremenima pokusati uraditi nesto.
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
I ja bih rekao isto al sad mi zao ekipe i trenera... a i ko ce ti se prihvatiti tog posla kad ispadnemo pitanje je, treba biti budala i preuzeti Jedinstvo a pri tom i da znas to odraditi sve.InatSilniBosanski je napisao/la: ↑19 maj 2025, 17:37Iskreno ja bi najsretniji bio da ispadnemo i kreno ispocetka, dok gamad Vicina sa prodanim balijama kroji ligu ne vidim smisao igranja iste. Napraviti stadion, pomocni, urediti tribine, uspostaviti omladinsku skolu da bude konkuretna sa svima u drzavi.
Taman dok to sve uradimo, mafija ce valjda izaci iz saveza pa u nekim boljim vremenima pokusati uraditi nesto.
I ako ispadnemo ove stvari koje trebas dobiti od saveza neces nikad, takodjer pare sa nekih visih nivoa...
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Sve stoji ali ovo je borba sa vjetrenjacama, Irfo je obecao pomoc Jedinstvu u svakom smislu, a salje sudije svako kolo da nas kolju.harden je napisao/la: ↑19 maj 2025, 17:45I ja bih rekao isto al sad mi zao ekipe i trenera... a i ko ce ti se prihvatiti tog posla kad ispadnemo pitanje je, treba biti budala i preuzeti Jedinstvo a pri tom i da znas to odraditi sve.InatSilniBosanski je napisao/la: ↑19 maj 2025, 17:37Iskreno ja bi najsretniji bio da ispadnemo i kreno ispocetka, dok gamad Vicina sa prodanim balijama kroji ligu ne vidim smisao igranja iste. Napraviti stadion, pomocni, urediti tribine, uspostaviti omladinsku skolu da bude konkuretna sa svima u drzavi.
I ako ispadnemo ove stvari koje trebas dobiti od saveza neces nikad, takodjer pare sa nekih visih nivoa...
Vidi i budala da svi idu protiv nas.
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Ove polusezone mi je bas zao ekipe i trenera. Doslovno nam je svaka utakmica kljucna pa tako i iduca. Bit ce prenos, dajte sve od sebe pa sta bude. U slučaju poraza stvarno nemamo sta zamjeriti, ali pokušajte nas usreciti. Sretno i nadamo se bodovima. 

Pohvale za online dio marketinga koji je okej, dobar ozbirom na uslove, ali los nam je marketing po gradu. Nijednom stand nije bio u centru da se prodaju karte, dok je bilo dijaspore to je trebalo 2-3 dana pred utakmicu, pa kupis tipa 2 ulaznice dobijes upaljac, privjesak nebitno, prodavati rekvizite kakve... Imamo niz od toliko utakmica i nismo to nekako prosirili po gradu dovoljno imam osjecaj.
Malo sam gledao sinoc te nizove u Federalki, Igman 17 meceva bez poraza, Velez 16, Gosk 13.
Malo sam gledao sinoc te nizove u Federalki, Igman 17 meceva bez poraza, Velez 16, Gosk 13.
Prenos na MYTV
Nema od toga ništa tad će mafija ući u klub da ga "spasi" i još lakše će izvlačiti novac jer neće biti toliko oči uprte u klub koji je u trećoj ligi...InatSilniBosanski je napisao/la: ↑19 maj 2025, 17:37Tu se vidi kako se sve radi po zadatku, balija prodani je poslan po zadatku da pogura Tomislav, a reklo bi se sudice za Jedinstvo.HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑19 maj 2025, 17:10Nije mi ime nista govorilo, pa potrazih da se podsjetim, to je onaj deba sto je iskasapio Banovice, pogadjaj gdje? Od tada cini mi se nije ni sudio. Evo objava nakon te utakmice, mozemo pretpostaviti sta ce da bude:
Iskreno ja bi najsretniji bio da ispadnemo i kreno ispocetka, dok gamad Vicina sa prodanim balijama kroji ligu ne vidim smisao igranja iste. Napraviti stadion, pomocni, urediti tribine, uspostaviti omladinsku skolu da bude konkuretna sa svima u drzavi.
Pozivamo vas na press konferenciju NK Jedinstvo Bihać koja će se održati u nedjelju, 26. maja s početkom u 13:00 sati, na stadionu NK Jedinstvo ili u prostorijama uprave kluba (ovisno o vremenskim uvjetima). Povod press konferencije je predstavljanje nove pjesme posvećene NK Jedinstvo, koju su snimili i Klubu posvetili domaći izvođači, a bit će riječi i o ostalim aktivnostima Kluba.
Na konferenciji će biti prisutni autori i izvođači pjesme, dok će se medijima i javnosti obratiti i predstavnici grupe Camino Verde, uz ostale govornike.
Vjerujemo da ćete svojim prisustvom podržati ovaj značajan trenutak za naš Klub i grad.
𝐍𝐊 𝐉𝐞𝐝𝐢𝐧𝐬𝐭𝐯𝐨 𝐁𝐢𝐡𝐚ć
Kad vidim ovakve stvari stiče se dojam da smo napokon na pravom putu, te da ima barem neki vid vizije kako ovaj klub izdići iz pepela, malo pomalo i infrastruktura se popravlja, pomoćni teren će biti spreman za narednu sezonu, postavlja se atletska staza koja će u potpunosti promijeniti izgled stadiona i onda kada pomislim da smo bliže ispadanju nego opstanku tačno me neka tuga obuzme.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
Ne mora značiti, sutrašnje kolo će puno toga reći jer i Radnik Hadžići ima isto težak raspored, kao i Bratstvo.
Ako uzmemo sutra 3 boda lako bi i mogli ostati, naravno sa tim da ne kiksaš kod kuće...
Ako uzmemo sutra 3 boda lako bi i mogli ostati, naravno sa tim da ne kiksaš kod kuće...
-
- Kontakt:
Pa ako uzmemo sutra nema dileme da cemo dobiti i preostale dvije
Sutra ako dobijemo šanse u opstanak se povećavaju, ako izgubimo mi smo svoje odsvirali.
I ovaj potencijonalni odlazak Adžema je zasigurno uzdrmao igrače, tako da nam ni to ne ide na ruku.
I ovaj potencijonalni odlazak Adžema je zasigurno uzdrmao igrače, tako da nam ni to ne ide na ruku.
Znam ja da on ostaje do kraja prvenstva, ali misli su negdje drugo, Adžem je dijete Želje, a to vjerujem utiče i na igrače.
Ma daj nisu djeca, nema to nikakve veze, svi oni svake sezone mjenjaju sredinu...
- SoloControTutti
- Kontakt:
Sve ovo izgleda dobro i organizacija je dosta bolja samo poenta je konstantnost da sve ovo sto se radi ne jenjava i ne padne u zaborav na kraju sezone nego da se dize organziacija na jos veci nivo, sad je prioritet borba za opstanak, a onda ce to odrediti vjerujem i dosta toga u buducnosti.
Registrovao sam se samo da napisem ovima sto prizeljkuju pomoc irfe durica, da bog da se klub ugasio ako nam on pomogne.
Trebamo ga svi pljunut kad zaluta u Bihac
Trebamo ga svi pljunut kad zaluta u Bihac
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.