Za to nam treba jos 6 bodova kako znamo i umijemo.
NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Džaba nama 6 bodova kad Tomislav vrlo lako može osvojiti 9, idu Goraždu zadnje kolo, a bolja su ekipa od njih.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
Smješna utakmica u Bjeljini. Smmješni igrači i još smješniji komentator utakmice. Igrači Borca šutiraju preko gola šanse koje bu+i u normalnoj utakmici završile u golu.
Igrač ARdnika pravi slalom u kaznenom prostoru i daje go. Komentator kaže to je njegova specijalnost
Igrač ARdnika pravi slalom u kaznenom prostoru i daje go. Komentator kaže to je njegova specijalnost
S kim igra Duvno do kraja prvenstva
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Sa tih 6 bodova vjerovatno necemo biti 9. , da je dobit ovu Stupcanicu pa kako god, TOSK bi se trebao uzeti kuci, a u Banovicima se najlakse moze pricati.
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
-
- Kontakt:
Gadno vam je pravo do kraja, ima li neka kombinacija da mozete opstati, ja kako god pogledam vi i sa 9 bodova do kraja bi mogli ispasti.
-
- Kontakt:
**** nas x kući sa duvnom. Jedino ova sjever druga liga, ali ni ispadanje nije smak svijeta ako će se posložiti stvari konačno na bolje.brotherze je napisao/la: ↑18 maj 2025, 20:24Gadno vam je pravo do kraja, ima li neka kombinacija da mozete opstati, ja kako god pogledam vi i sa 9 bodova do kraja bi mogli ispasti.
-
- Kontakt:
Yebena situacija skroz i mislim da je doslo vrijeme da ispadnemo. Nakon svih godina patnje, dodje na naplatu. Ne vidim nikakvu soluciju da se ostane. Ne vjerujem da mozemo pobijediti sve tri do kraja, nema sanse. I ako pobijedimo sve tri necu vjerovati da je cisto. Kriv nam je trener Demirovic. Zbog njega je sve ovo u kurc.u.
- legenda reala
- Kontakt:
Nista nam danas od rezultata nije islo u prilog Svatovac izgubio,Radnik dobioo 9 mjesto samo znaci opstanak trenutno.Jbna situacijalegendarnadruga je napisao/la: ↑18 maj 2025, 20:26**** nas x kući sa duvnom. Jedino ova sjever druga liga, ali ni ispadanje nije smak svijeta ako će se posložiti stvari konačno na bolje.
Sad sam malo gledo raspored po meni Gradina je vec ispala imaju tri utakmice do kraja od toga dvije u gostima protiv Banovica i Celika nema sanse da donesu 6 bodova u ovako losem stanju a moraju da bi imali sansu da ostanu.
Vi da uzmete 9 ne odlucujete sami o sebi isto ko ni mi, jer Tomislav ima utakmicu vise i od nas i od vas jbnoo bgmii.
Navijati za ove lude Hadzice u srijedu mogu oni gore uzeti bar bod ako sudenje bude korektno
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Cuj kriv Demirovic, eto on se sam doveo u Jedinstvo. Kriv je onaj ko je pustio smece debelo u klub, kriv je i gradonacelnik, a kriv je onaj ko ga je i doveo… bolje da cutimnebeskasila je napisao/la: ↑18 maj 2025, 21:37Yebena situacija skroz i mislim da je doslo vrijeme da ispadnemo. Nakon svih godina patnje, dodje na naplatu. Ne vidim nikakvu soluciju da se ostane. Ne vjerujem da mozemo pobijediti sve tri do kraja, nema sanse. I ako pobijedimo sve tri necu vjerovati da je cisto. Kriv nam je trener Demirovic. Zbog njega je sve ovo u kurc.u.
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Teska prica Tomislavu se silji vec 5 kola, sve ide na to da oni ostanu.legenda reala je napisao/la: ↑18 maj 2025, 21:39Nista nam danas od rezultata nije islo u prilog Svatovac izgubio,Radnik dobioo 9 mjesto samo znaci opstanak trenutno.Jbna situacijalegendarnadruga je napisao/la: ↑18 maj 2025, 20:26**** nas x kući sa duvnom. Jedino ova sjever druga liga, ali ni ispadanje nije smak svijeta ako će se posložiti stvari konačno na bolje.
Sad sam malo gledo raspored po meni Gradina je vec ispala imaju tri utakmice do kraja od toga dvije u gostima protiv Banovica i Celika nema sanse da donesu 6 bodova u ovako losem stanju a moraju da bi imali sansu da ostanu.
Vi da uzmete 9 ne odlucujete sami o sebi isto ko ni mi, jer Tomislav ima utakmicu vise i od nas i od vas jbnoo bgmii.
Navijati za ove lude Hadzice u srijedu mogu oni gore uzeti bar bod ako sudenje bude korektno
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Ja sam napisao nakon utakmice protiv Tomislava da smo bliže ispadanju nego opstanku. Plus nismo se nešto proslavili ni u Gornjem Rahiću, ali generalno nama je presudilo to što smo u prvih sedam kola imali samo jedan bod.
Naša jedina nada je da Radnik iz Hadžića dobije Tomislava u gostima, a da mi pokažemo kvalitet u zadnja tri kola i osvojio devet bodova.
Ni ova utakmica Zvijezde protiv Tomislava nije 100% čista, Mate i Piskić lagano uzeli valutu, jer su skontali da Zvijezda mi sa pobjedom ne bi opstala.
Jedino da se nešto izdešava u Drugoj ligi oko ulaska, ali teško da će se nešto desiti.
Naša jedina nada je da Radnik iz Hadžića dobije Tomislava u gostima, a da mi pokažemo kvalitet u zadnja tri kola i osvojio devet bodova.
Ni ova utakmica Zvijezde protiv Tomislava nije 100% čista, Mate i Piskić lagano uzeli valutu, jer su skontali da Zvijezda mi sa pobjedom ne bi opstala.
Jedino da se nešto izdešava u Drugoj ligi oko ulaska, ali teško da će se nešto desiti.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
-
- Kontakt:
Prošlo ljeto se biralo izmedju tog sto nas je sjebao i jednog biscanina sportiste bivšeg sa adresom u Dubaiju. Sad grad je izgleda donio odluku da se klub dadne krmku naninom u rukeInatSilniBosanski je napisao/la: ↑18 maj 2025, 21:42Cuj kriv Demirovic, eto on se sam doveo u Jedinstvo. Kriv je onaj ko je pustio smece debelo u klub, kriv je i gradonacelnik, a kriv je onaj ko ga je i doveo… bolje da cutimnebeskasila je napisao/la: ↑18 maj 2025, 21:37Yebena situacija skroz i mislim da je doslo vrijeme da ispadnemo. Nakon svih godina patnje, dodje na naplatu. Ne vidim nikakvu soluciju da se ostane. Ne vjerujem da mozemo pobijediti sve tri do kraja, nema sanse. I ako pobijedimo sve tri necu vjerovati da je cisto. Kriv nam je trener Demirovic. Zbog njega je sve ovo u kurc.u.
Stvarno nevjerovatno i 41 bod neće izgleda biti dovoljan a 42 gotovo sigurno opstanak opet moja računica Jedinstvo Tomislav i Gorazde recimo mislim da smo mi donji ako se gleda međusobni omjer ili gol razlika molim da neko potvrdi ako se na kraju stvori trokut tri ekipe po 41 bod ...
Nadati se da će Radnik u Tomislavu makar izvući bod pa Tomislav ide Radničkom kući Rahić 6 bodova i onda zadnja utakmica moguće odlučujuća u Gorazde gdje se nadam porazu i imali bi 41 bod.
Gorazde kući Rahić zatim gostovanje Gradini koja ako izgubi iduću 100%ispada i zadnja sa Tomislavom teških 9 bodova do kraja ali izglednih 41 bod....
Nadati se da će Radnik u Tomislavu makar izvući bod pa Tomislav ide Radničkom kući Rahić 6 bodova i onda zadnja utakmica moguće odlučujuća u Gorazde gdje se nadam porazu i imali bi 41 bod.
Gorazde kući Rahić zatim gostovanje Gradini koja ako izgubi iduću 100%ispada i zadnja sa Tomislavom teških 9 bodova do kraja ali izglednih 41 bod....
- legenda reala
- Kontakt:
Mi smo vas dobili u Bihacu 0:1 u Gorazdu 0:0, Tomislav nas dobio 3:0 kuci, sad bi mi morali njih 4:0 da ostanemo nema sanse valaa da ih dobijemo 4:0
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Ako uopste dobijete. Ide sad neki Limov, Orkić.. zasticeni su dobro u ovoj foto zavrsnici.legenda reala je napisao/la: ↑18 maj 2025, 22:43Mi smo vas dobili u Bihacu 0:1 u Gorazdu 0:0, Tomislav nas dobio 3:0 kuci, sad bi mi morali njih 4:0 da ostanemo nema sanse valaa da ih dobijemo 4:0
- legenda reala
- Kontakt:
Ma i u Tomislavu je sudio nama Limov protiv njih, ma ja jedino imam nadu u ove Hadzice dobri su na strani Tomislav lose igra kuci ak bude kolko tolko fer sudenje mislim da mogu, ako ovi dobiju Hadzice, Gorazde i Jedinstvo su 2 liga po meniHeliosIzDomzala je napisao/la: ↑18 maj 2025, 22:56Ako uopste dobijete. Ide sad neki Limov, Orkić.. zasticeni su dobro u ovoj foto zavrsnici.legenda reala je napisao/la: ↑18 maj 2025, 22:43Mi smo vas dobili u Bihacu 0:1 u Gorazdu 0:0, Tomislav nas dobio 3:0 kuci, sad bi mi morali njih 4:0 da ostanemo nema sanse valaa da ih dobijemo 4:0
H.S?legendarnadruga je napisao/la: ↑18 maj 2025, 22:03Prošlo ljeto se biralo izmedju tog sto nas je sjebao i jednog biscanina sportiste bivšeg sa adresom u Dubaiju. Sad grad je izgleda donio odluku da se klub dadne krmku naninom u ruke
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
harden je napisao/la: ↑19 maj 2025, 00:58H.S?legendarnadruga je napisao/la: ↑18 maj 2025, 22:03Prošlo ljeto se biralo izmedju tog sto nas je sjebao i jednog biscanina sportiste bivšeg sa adresom u Dubaiju. Sad grad je izgleda donio odluku da se klub dadne krmku naninom u ruke
Trenutno korisnika/ca: Doktorinho i 4 gosta.