killafrommanilla je napisao/la: ↑19 jun 2024, 17:52
magnum je napisao/la: ↑19 jun 2024, 17:41
Samo mi je zao ovog malog Armanda, po statistici izgleda da se radi o solidnom u-19 igracu, a manje vise je ovdje osudjen na propast. Sumnjam da ce navijaci moci razdvojiti lik i djelo Stefe i igraca Armanda, pa ce ispastati zbog stvari na kojih on nije imao apsolutno nikakav uticaj
Vrhunski igrač, da vidiš kakva je dva gola dao na 8:0 protiv Želje i 7:0 protiv Veleža
Je li problem ostaviti agendu koju guras posljednjih dana po strani, barem po ovom pitanju? Mali je zavrsio sezonu kao najbolji strijelac a igrao je u najgoroj ekipi. Objektivno gledajuci, koliko god mi mrzili Stefu, nije da momak ne zasluzuje sansu za iskorak u nasoj ligi, bilo to u Velezu ili nekom drugom prvoligasu. Ne znam za tebe, ali ja mu necu suditi dok ga ne vidim na terenu, a do tada se nadati da ce do uprave doci nezadovoljstvo navijaca povodom ovog poteza te da ce nauciti lekciju.
I ponovo, sve dok nemamo povratak Hasica na stolu (sto gotovo pa sigurno se nece desiti), ili neku novu opciju sa odgovarajucim kredibilitetom i referencama, na nama je da podrzimo upravu i da joj budemo korektivni faktor, da ukazujemo na greske i kreiramo pozitivan uticaj na buduce odluke. Ovo nije vrijeme za destrukciju i neki potpuni overthrow, jer nema smisla pokretati revoluciju bez adekvatnog lidera.