Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Pitari nikad oprezniji, pričali bi o Oreču na temi ali Bjelica ih je koštao 

Zadnja izmjena: killafrommanilla, dana/u 24 jun 2024, 14:04, ukupno mijenjano 1 put.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
-
- Kontakt:
Izvini a gdje sam isaoNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑24 jun 2024, 14:03Cudi me da se Campobello vratio na forum. Mislio sam da je covjek od rijeci.

-
- Kontakt:
Samo da ne bude članak Orec prodan jer je Hrvat, jer mu se broje krvna zrnca. Kakvo bezumlje vlada od pojedinih forumaša očekujem da će ovo biti razlog a ne to sto je zamjena došla. Al i to će biti zanimljivo jer je zamjenjen sa drugim Hrvatom
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Rado bi ga u neke formacije stavljali, ali niti vam vjerujemo, a pri tome ne može imati garantovano mjesto u prvih 11 pored Beganovićakillafrommanilla je napisao/la: ↑24 jun 2024, 14:04Pitari nikad oprezniji, pričali bi o Oreču na temi ali Bjelica ih je koštao![]()

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
+1
Trebali su traziti vise, tako kvalitetan igrac kojeg prodajes ekipi sa kojom ces se vrlo vjerovatno boriti na tabeli
- tutankamon1905
- Kontakt:
Dan: ko zna koji..
Imamo li igdje ispriku bilo kojeg clana veleza za obmanjivanje javnosti dezinformacijama o terenu, teroristima, pistoljima, dronovima, kiselini...
Nema naravno. Cudno od kluba i navijaca koji konstantno pricaju o mitomaniji, falsifikatorima i slicnim repertoarom
Imamo li igdje ispriku bilo kojeg clana veleza za obmanjivanje javnosti dezinformacijama o terenu, teroristima, pistoljima, dronovima, kiselini...
Nema naravno. Cudno od kluba i navijaca koji konstantno pricaju o mitomaniji, falsifikatorima i slicnim repertoarom
-
- Kontakt:
Ja to gledam sa druge strane, Mirvić postavlja nove standarde u ligi, svaka mu čast. Platiti toliko obeštećenje konkurenciji je pet koraka naprijed.
Još ne sumnjam da će se Velež ugraditi i u naredni transfer.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Vise kao filijala tj Mirviceva masina zaVirtu4l je napisao/la: ↑24 jun 2024, 13:51250 hiljada eura obeštećenje za Oreča? Tu mi nešto smrdi, iskreno.
Odličan je igrač, tu nema sumnje, ali istresti za njega 400 hiljada eura (na godišnjem nivou) je malo previše. Zato sam poprilično siguran da su u pitanju neki talovi između Sarajeva i Veleža.

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
- Kontakt:
Nesto kao sto ste vi nasa filijala da nam kalite Mahmica i da igrate pod rucnom kada dodjemo na GrbavicuKONTRASVIH je napisao/la: ↑24 jun 2024, 14:11Vise kao filijala tj Mirviceva masina zaVirtu4l je napisao/la: ↑24 jun 2024, 13:51250 hiljada eura obeštećenje za Oreča? Tu mi nešto smrdi, iskreno.
Odličan je igrač, tu nema sumnje, ali istresti za njega 400 hiljada eura (na godišnjem nivou) je malo previše. Zato sam poprilično siguran da su u pitanju neki talovi između Sarajeva i Veleža.![]()
![]()

Uskoro na Grbavicu, nedostajala mi je 

Pusti zajebanciju, znaš i sam koliko puta sam tamo na telegramu napisao da bi ga trebali pokušati dovesti nekako na kvarno, a onda je produžio ugovor pa sam prestao maštati.
Brine me ovo, to bi značilo da je Mirvić ozdravio, a to ne valja.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sta ste vi kontali ponuditi u zamjenu molim te ?
19V22
-
- Kontakt:
HahahahahahahaCernica22 je napisao/la: ↑24 jun 2024, 14:16Sta ste vi kontali ponuditi u zamjenu molim te ?
Sinoć sam sa Antišom bio ima istine da su pitari bacili oko na njega i da su stupili u kontakt
MUSVDG
Stadion za Evropu, šta drugo mi možemo ponuditi.

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Cernica22 je napisao/la: ↑24 jun 2024, 14:16Sta ste vi kontali ponuditi u zamjenu molim te ?

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
FK Sarajevo pojačanje na bekovskoj poziciji pronašao u Veležu?
Ante Oreč uskoro bi mogao postati fudbaler Sarajeva.
Prema nevazničnim informacijama, desni bek Veleža je blizu potpisa za Bordo tim. Oreč ima ugovor sa Veležom do ljeta 2026. godine, tako da bi Rođeni eventualnim transferom napunili klupsku kasu.
U nedavno završenoj sezoni odigrao je ukupno 32 meča, te upisao tri asistencije.
Oreč je rođen 2001. godine u Dubrovniku.
U dosadašnjoj karijeri nastupao je za NK Lokomotiva Zagreb, NK Hrvatski Dragovoljac, NK Sesvete, a posljednji prije dolaska u BiH u kojem je nastupao je NK Kustošija.
Važno je napomenuti da je nastupao za omladinsku U-19 reprezentaciju Hrvatske za koju je skupio dva nastupa.
Uloviše ga.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ako je tacno ovo za zglob i hronicnu povredu onda je strasan posao. Ismire 

19V22