Ne znam, valjda da provjeris koliko se Klafuric rastalio.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑24 jun 2024, 14:04Izvini a gdje sam isaoNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑24 jun 2024, 14:03Cudi me da se Campobello vratio na forum. Mislio sam da je covjek od rijeci.![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
- Bazinga12345
- Kontakt:
Malo ušao da vidim komentare kod vas.tutankamon1905 je napisao/la: ↑24 jun 2024, 16:07Ode i Bradaric. Gdje ces "budalo" javno dat podrsku treneru koji odlazi.
BiH nogomet.Korak naprijed nazad tri. Nikad se nijedan klub iz ove lige nece uzdignuti mnogo iznad ostalih. Sezonu dvije mozes, ali onda se vracas u prosjecnost

Glavno da je srbin Biblija ostao **** vas on
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
-
- Kontakt:
Gotivio sam ga baš , ali nakon onog sam poželio da Ode !tutankamon1905 je napisao/la: ↑24 jun 2024, 16:07Ode i Bradaric. Gdje ces "budalo" javno dat podrsku treneru koji odlazi.
BiH nogomet.Korak naprijed nazad tri. Nikad se nijedan klub iz ove lige nece uzdignuti mnogo iznad ostalih. Sezonu dvije mozes, ali onda se vracas u prosjecnost
Bradariću nije te doveo Petrović , nije te čekao Petrović , nije ti plaću davao Petrović , pljuvati u onog tko ti daje hranu je dno dna ! HŠK je pokazao koliko je ozbiljan klub !
Pola ti vijeka ime branili
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .
Fakat ode Bradarić. Tek što je proigrao jebte 

-
- Kontakt:
Nisi nesto dobro povezao ali svaka cast za sizopitarski trud Virto je bar bio iskren. Vi ste puno hinjavijiNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑24 jun 2024, 16:12Ne znam, valjda da provjeris koliko se Klafuric rastalio.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑24 jun 2024, 14:04Izvini a gdje sam isaoNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑24 jun 2024, 14:03Cudi me da se Campobello vratio na forum. Mislio sam da je covjek od rijeci.![]()

- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Kako nisam?
CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑23 maj 2024, 19:01Kojeg smo igraca dzabe doveli 23 mu godine![]()
Sir Klaf otvorio prelazni rok brutalno![]()

CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑17 jun 2024, 20:15
A nije moglo biti da se Klafuric zelio taliti sa igracima koje dovodi iz Hrvatske pa ga nasi prepilali?
CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑17 jun 2024, 18:11
Dobio sigurno neku dobru ponudu pa se ispalio sta ce drugo bit. Prodao nama pricu o nekom praznjenju ali prci ga kao sto smo njega nasli naci cemo i drugog
Botino.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑17 jun 2024, 17:25
Nije nego je zelio malo vise svoje igrace gurat. Ima granica neka. Nema veze isto kao sto smo njega nasli tako cemo naci drugog isto dobrog za Velez. Nista nas ovo nece poremetiti. Idemo dalje
-
- Kontakt:
Moras shvatiti sta je razlika izmedju vas botova koji pisete za petobu i naseg hercegovackog tersluka gdje ti je neko sada dobar a za pet minuta mu **** majku. Malo se gubis sa tim kompleksima kopanja po postovima ali vjeruj godi mi 
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Samo pravi hercegovacki ters moze izmisliti hrpu lazi da opravda gresku uprave, najaviti odlazak s foruma nakon sto se isprovaljivao, ekspresno se vratiti i pretvarati da nista nije bilo.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑24 jun 2024, 16:33Moras shvatiti sta je razlika izmedju vas botova koji pisete za petobu i naseg hercegovackog tersluka gdje ti je neko sada dobar a za pet minuta mu **** majku. Malo se gubis sa tim kompleksima kopanja po postovima ali vjeruj godi mi![]()

Koliko je kajmaka Bulic pokupio do sad, zna li se? Ili je i to protiv njega izreceno u momentu tersluka, mozda nisi tako mislio...
-
- Kontakt:
Ovog nije stid javiti se 

-
- Kontakt:
Stari opusti se forum je razonoda ti sve ovo previse ozbiljno shvatas. Mozda da odmoris malo vidis da nesto nije u redu sa tobomNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑24 jun 2024, 16:37Samo pravi hercegovacki ters moze izmisliti hrpu lazi da opravda gresku uprave, najaviti odlazak s foruma nakon sto se isprovaljivao, ekspresno se vratiti i pretvarati da nista nije bilo.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑24 jun 2024, 16:33Moras shvatiti sta je razlika izmedju vas botova koji pisete za petobu i naseg hercegovackog tersluka gdje ti je neko sada dobar a za pet minuta mu **** majku. Malo se gubis sa tim kompleksima kopanja po postovima ali vjeruj godi mi![]()
![]()
Koliko je kajmaka Bulic pokupio do sad, zna li se? Ili je i to protiv njega izreceno u momentu tersluka, mozda nisi tako mislio...
-
- Kontakt:
Lik nije ni stavio ono najzanimljivije.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑20 jun 2024, 01:27Kako reci nekome da je glupan, a da mu ne kazes da je glupan![]()
CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑06 jun 2024, 16:12Ja desetara postujem kao ratnog veterana i borca ARBIH iz predhodnog rataali biti ce mi jako neugodno citati da im se Stefanel uvalio u klub
Cernica22 je napisao/la: ↑06 jun 2024, 16:12Jedva cekam da im predvidi titulu ove godine na storiju. Lijepo ce mu ici uz Plavi salon Grbavice one plave cipelice sto ih nosa posljednjih 10 godina bez prestanka bilo sunce, snijeg ili mecava.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑06 jun 2024, 16:05Strah me pomisliti kada desetar podje pozivati na dolaske na stadion i kupovine ulaznica da bi Stefanel Bulic mogao kupit kajmak
CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑06 jun 2024, 15:24
Pa sada ce vam Stefo dovoditi igrace u Zelju ako Coric bude trener![]()
CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑06 jun 2024, 18:48Vidis ti odavno oni pripremaju teritoriju za njegovo mjesto u klubu
Moram priznati izabrali su jako pogodan trenutak sada kada cetri kluba ispadaju![]()
je napisao/la: Sjajan posao Uprave: Velež doveo kapitalca, najboljeg strijelca i bh. reprezentativca
Senad Kevelj sa svojim je saradnicima najavio ozbiljne stvari. Kvalitetnog trenera i ciljana pojačanja.
Jednog su kapitalca već angažirali. Armando Bobaj,osamnaestogodišnji napadač, novo je ime u Veležu. Treba zapamtiti ovo ime. Amando je došao iz Kozare, iako tek “školarac”, najbolji je strijelac (18 golova) u omladinskoj ligi. I mladi je reprezentativac Bosne i Hercegovine.
Bobaj dolazi iz Gradiške. U Kozari je igrački stasao. Struka tvrdi da je najveći potencijal. Ne samo u BiH već i u regionu. Osim golovima Bobaj se istaknuo s nekoliko asistencija. Ako se zna da je ispod 21 godine, može se reći da je Senad Kevelj napravio pravi posao. Bobaj je danas u prisustvu svog impressaria Stefana Bulića potpisao ugovor s rođenima. Nakon što Velež angažira novog trenera, slijedi uigravanje tima za Europu i narednu sezonu. Armando Bobaj Veležova je budućnost.
E moj Campobello

ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE
-
- Kontakt:
Momci ujedamo se nekada se bumerang vrati
Idemo dalje glavno je ne psovati jedni drugima i ne koristiti teske rijeci poput nekih

Idemo dalje glavno je ne psovati jedni drugima i ne koristiti teske rijeci poput nekih

Zadnja izmjena: CampobelloDiMazara, dana/u 24 jun 2024, 16:49, ukupno mijenjano 1 put.
Samo odmah da razjasnimo da je Campobello Hasicev bot jer nije htio da pristupi nasoj telegram grupi Keveljovih botova.
19V22
-
- Kontakt:
Sda

I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Jel ti leglo za subotu ono ?
19V22
Bosanskohercegovački stručnjak Mersad Selimbegović postat će novi trener fudbalera Veleža, nezvanično saznaje "Avaz".
Kako saznajemo, pregovori su u završnoj fazi, te će trener koji je dugo godina radio u Njemačkoj, preuzeti "Rođene". Na funkciji trenera Veleža naslijedit će Deana Klafurića koji je nedavno, na iznenađenje mnogih, potpisao sporazumni raskid s klubom iz Mostara.
Selimbegović je posljednji angažman imao do juna ove godine kada je bio trener Hanse Rostok, koja se takmičila u njemačkoj "Cvajti".
Mersad Selimbegović rođen je 29. aprila 1982. godine u Rogatici. U igračkoj karijeri je branio boje Žepča, Željezničara i Jahn Regensburga, u kojem je i počeo trenersku karijeru. Ranije se povezivao i s preuzimanjem reprezentacije Bosne i Hercegovine, ali i sarajevskih premijerligaša.

Kako saznajemo, pregovori su u završnoj fazi, te će trener koji je dugo godina radio u Njemačkoj, preuzeti "Rođene". Na funkciji trenera Veleža naslijedit će Deana Klafurića koji je nedavno, na iznenađenje mnogih, potpisao sporazumni raskid s klubom iz Mostara.
Selimbegović je posljednji angažman imao do juna ove godine kada je bio trener Hanse Rostok, koja se takmičila u njemačkoj "Cvajti".
Mersad Selimbegović rođen je 29. aprila 1982. godine u Rogatici. U igračkoj karijeri je branio boje Žepča, Željezničara i Jahn Regensburga, u kojem je i počeo trenersku karijeru. Ranije se povezivao i s preuzimanjem reprezentacije Bosne i Hercegovine, ali i sarajevskih premijerligaša.

-
- Kontakt:
Moram u Konjic sad po kovertu kod premijera.
I Mostarske kiše kao da su stale
-
- Kontakt:
Ja botujem za obadvije strane malo sam ispred svih vas 2 x 50 
-
- Kontakt:
Trazili ga pitari prije dvadeset dana glat ih odbiomagnum je napisao/la: ↑24 jun 2024, 16:54Bosanskohercegovački stručnjak Mersad Selimbegović postat će novi trener fudbalera Veleža, nezvanično saznaje "Avaz".
![]()

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Istina, ja sam bio Mersad.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑24 jun 2024, 16:59Trazili ga pitari prije dvadeset dana glat ih odbiomagnum je napisao/la: ↑24 jun 2024, 16:54Bosanskohercegovački stručnjak Mersad Selimbegović postat će novi trener fudbalera Veleža, nezvanično saznaje "Avaz".
![]()
![]()

Solidno riješenje, ali fino vam je napisao @killa, radi nečije tvrdoglavosti ste doveli novog trenera vjerovatno 7-8 puta skupljeg. A neće sigurno nikakvo čudo napraviti, otprilike ko Klafurić rezultati.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Trenutno korisnika/ca: perodeformero i 10 gostiju.