- Poštovani gospodine Nam, ne znam čitate li ovo. Ako čitate trebate, ustati i učiniti nešto brzo jer Husref Musemić je Sarajevo. Svi ga poštujemo. I jedini je kome je stalo za naš klub.

- Poštovani gospodine Nam, ne znam čitate li ovo. Ako čitate trebate, ustati i učiniti nešto brzo jer Husref Musemić je Sarajevo. Svi ga poštujemo. I jedini je kome je stalo za naš klub.
Hajde ba nije ti prvi put.. u redu prihvacen izgovor..robertkosar je napisao/la: ↑06 dec 2019, 17:21Covjek (kakav covjek morz) izvali na SC veleza cemo pobjedit legalno i to je ok za tebe. i jasam opsovao na forumu gdje cita dvaest clanova max. A tvoj drug husref yebe mater tataru pred tv kamerama i to je tebi normalno
Sreca pa nije bilo foruma u Maticevo vrijeme.. al i ovako se mi ponekad sjetimo heroja naseg grada...mohikanac12 je napisao/la: ↑06 dec 2019, 18:02Evo pomoc prijatelja.
Kamion s' parama.
Ja baš kontam gdje je najveći debil u zabilježenoj historiji planete zemlje, Dokoljenko. Kad ono.mohikanac12 je napisao/la: ↑06 dec 2019, 18:02Evo pomoc prijatelja.
Kamion s' parama.
Braca Bogami si sam pored telefona/kompa, ako ti nesto smrdi... a ti nisi pitar...
simidobar je napisao/la: ↑06 dec 2019, 21:29Kako se gradi poslovna politika kompanije?
Ovako:
Počnite sa kavezom u kome se nalaze pet majmuna. Unutar kaveza na kanapu okačite bananu i postavite stepenice ispod nje. Ubrzo će jedan od majmuna početi da se penje ka banani. Međutim, čim priđe stepenicama, poprskajte sve majmune hladnom vodom.
Posle nekog vremena i drugi majmun sa istim rezultatom pokušava da dohvati bananu tako da su svi majmuni opet poprskani hladnom vodom.
Ubrzo će kada jedan od majmuna pokuša da dohvati bananu svi ostali pokušati da ga spreče. Tada možete da ukinete hladnu vodu.
Izbacite jednog majmuna iz kaveza i dovedite novog. Novi majmun vidi bananu i pokušava da je dohvati. Na njegovo iznenađenje, svi ostali majmuni ga napadaju. Posle još jednog pokušaja i napada, majmun zna da će biti napadnut ako proba da se popne uz stepenice.
Zatim, zamenite još jednog od starih majmuna novim. Novi majmun se penje uz stepenice i biva napadnut. Prethodni novajlija sa entuzijazmom pristupa kažnjavanju!
Na isti način, postupno zamenite sve stare majmune novim. Novi majmun je napadnut svaki put kada se popne uz stapenice. Većina majmuna koji ga tuku nemaju pojma zašto nije dozvoljeno penjanje uz stepenice, pa ni zašto učestvuju u tuči novajlije.
Pošto ste zamenili celu početnu postavu majmuna, ni jedan od preostalih majmuna nikada nije bio poprskan hladnom vodom. Ipak, ni jedan majmun ne pokušava da se popne uz stepenice do banane.
Zašto? Zato jer koliko oni znaju - tako se tu oduvek radi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.