Pa Pa i BiH -C reprezentacija
Vise od trecine SRB igraca rodjeno ili porijeklom iz BiH
Vise od pola navijaca rodjeni ili porijeklom iz BiH.
Jos kad dodamo da je 75% navijaca Albanije rodjeno ili
porijeklom sa Kosova, Tito dragi.
Pa Pa i BiH -C reprezentacija
Sto si ljut sto si mi seku nastelio prije mjesec dana!!MocMahale444 je napisao/la: ↑25 jun 2024, 17:00E duša draga plemenita pardon pedofilska.
Jel mater od one curice zna da je pedofil-pitarsam izvodi na vijagru?
Ha pedo cire
Imam ja pametnija posla nego budale i primitivce saMocMahale444 je napisao/la: ↑26 jun 2024, 02:48Pedofilu-pitarsam zar nisi ti mene prijavio adminu?
Molim vas vrijedja mepa onda u banovice 7 dana zbog uvreda na racun pedofila-pitarsam.
Sljedeci?CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑24 jun 2024, 16:59Trazili ga pitari prije dvadeset dana glat ih odbiomagnum je napisao/la: ↑24 jun 2024, 16:54Bosanskohercegovački stručnjak Mersad Selimbegović postat će novi trener fudbalera Veleža, nezvanično saznaje "Avaz".
Kako saznajemo, pregovori su u završnoj fazi, te će trener koji je dugo godina radio u Njemačkoj, preuzeti "Rođene". Na funkciji trenera Veleža naslijedit će Deana Klafurića koji je nedavno, na iznenađenje mnogih, potpisao sporazumni raskid s klubom iz Mostara.
Selimbegović je posljednji angažman imao do juna ove godine kada je bio trener Hanse Rostok, koja se takmičila u njemačkoj "Cvajti".
Mersad Selimbegović rođen je 29. aprila 1982. godine u Rogatici. U igračkoj karijeri je branio boje Žepča, Željezničara i Jahn Regensburga, u kojem je i počeo trenersku karijeru. Ranije se povezivao i s preuzimanjem reprezentacije Bosne i Hercegovine, ali i sarajevskih premijerligaša.
![]()
![]()
Nije greska nego nam se predsjednik pere ali Rahimicevim parama. Covjek je dobio uslove kakve nemaju sigurno prva tri trenera zajedno. I odbio, jer mu se ne dolazi u ovu vukoyebinu.
Pravit cemo Klafurica od blatakillafrommanilla je napisao/la: ↑26 jun 2024, 09:40Nije greska nego nam se predsjednik pere ali Rahimicevim parama. Covjek je dobio uslove kakve nemaju sigurno prva tri trenera zajedno. I odbio, jer mu se ne dolazi u ovu vukoyebinu.
Rahimic ide dalje s vrecom para da cupa celavog koji se sakrio, ali koga dovuci a da mu Senad dovodi 6 igraca (kako je najavio) a mozda njemu trebaju 3 ili 9, a mora se pomiriti sa Senadovih 6 ..
Valjda progledaju i ostali i spuste loptu jer u ovom trenutku smo u defanzivi, nema nasladjivanja i napadanja drugih forumasa
Samo Celavog zamijeniti. Sve ostalo fercera odlicno i kad bi tu imali bilo koga drugog, pa cak i mene i tebe, ovo bi izgledalo bajno. Ali jbg, imamo Celavog kojem je najbitnije da se u Mostaru o njemu prica u superlativima, pa makar i naustrb Veleza.Addo1922 je napisao/la: ↑26 jun 2024, 09:59Pravit cemo Klafurica od blatakillafrommanilla je napisao/la: ↑26 jun 2024, 09:40Nije greska nego nam se predsjednik pere ali Rahimicevim parama. Covjek je dobio uslove kakve nemaju sigurno prva tri trenera zajedno. I odbio, jer mu se ne dolazi u ovu vukoyebinu.
Rahimic ide dalje s vrecom para da cupa celavog koji se sakrio, ali koga dovuci a da mu Senad dovodi 6 igraca (kako je najavio) a mozda njemu trebaju 3 ili 9, a mora se pomiriti sa Senadovih 6 ..
Valjda progledaju i ostali i spuste loptu jer u ovom trenutku smo u defanzivi, nema nasladjivanja i napadanja drugih forumasa
Nije, to je i Petev izjavio da nije bilo kontakta19vendetta87 je napisao/la: ↑26 jun 2024, 10:10Velezovci, jel istina da ste Peteva bili kontaktirali?