Premijer liga BiH - aktuelno

RatoborniMrmot
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la RatoborniMrmot » 26 jun 2024, 14:39

Sir Klaf u elementu :urnebes:

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 26 jun 2024, 14:40

Herson je napisao/la:
26 jun 2024, 14:28
Campobello se činio kao dosta korektan lik, nije mu trebalo ovo botovanje. Ali mogu razumjeti, ako se radi o finoj cifri.
Ne znam kakve pare da mi neko ponudi, ne bi vala mogao izmisljati i lagati, pogotovo ne izmisljati ozbiljne optuzbe da se trener tali i fakticki pljacka klub. I to nakon sto sam par sati ranije tog istog trenera kovao u zvijezde i zvao Sir. Frajer bas nema stida sekunde da to uradi i najnormalnije se vrati na forum.

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 26 jun 2024, 14:41

Šta kažu, nikad ne znaš s kim pričaš na forumu :rol: :tokralju:

Sarajevska intelektualna krema.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

1981oldschool
Kontakt:

Post Postao/la 1981oldschool » 26 jun 2024, 14:41

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
26 jun 2024, 14:34
killafrommanilla je napisao/la:
26 jun 2024, 09:40
Addo1922 je napisao/la:
26 jun 2024, 09:37
Greska je i sto se pokusalo dovesti tako skupo i zvucno trenerske ime, za nasu ligu je to suludo.

Niko normalan nece doci iz Njemacke da radi u namjestenom prvenstvu.
Nije greska nego nam se predsjednik pere ali Rahimicevim parama. Covjek je dobio uslove kakve nemaju sigurno prva tri trenera zajedno. I odbio, jer mu se ne dolazi u ovu vukoyebinu.

Rahimic ide dalje s vrecom para da cupa celavog koji se sakrio, ali koga dovuci a da mu Senad dovodi 6 igraca (kako je najavio) a mozda njemu trebaju 3 ili 9, a mora se pomiriti sa Senadovih 6 ..

Valjda progledaju i ostali i spuste loptu jer u ovom trenutku smo u defanzivi, nema nasladjivanja i napadanja drugih forumasa :mrgreen:
osim zenicana, njih mozemo
Nisam znao da na vašoj temi ima onoliko botovanja, šta je ono? Ili su ljudi toliko slijepi?
Nešto im ne odgovara kad pišeš činjenice, a nisi ništa slagao.
Sutra da vam lik dovede Zaimovića oni će reći pa šta je problem, bitno je da se tribina gradi( isto ko da on iz svog džepa gradi tribinu, a ono lik upravlja parama iz državnog budžeta ).
Cim te ustase i sarajlijice hvale, odma treba da znaš da nešto nije uredu😉
“Nije važno učestvovovati, važno je pobjediti.”
“Ako misliš pobjediti, ne smiješ izgubiti.”
“Ko izgubi dobitak dobije gubitak!”
“Prvo hopni, pa reci skoč.”

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 26 jun 2024, 14:42

Balorda je napisao/la:
26 jun 2024, 14:41
Šta kažu, nikad ne znaš s kim pričaš na forumu :rol: :tokralju:

Sarajevska intelektualna krema.
Mislio sam ispocetka da se zajebaju ali oni usisani u ovo virtualno skupljaliste dobro :mrgreen:

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 26 jun 2024, 14:44

Evo Balorde da pripomogne :urnebes:

Kako su samo ofirni, onaj nas @IsmirMirvic je izmislio botovanje za vas :cool:

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 26 jun 2024, 14:45

1981oldschool je napisao/la:
killafrommanilla je napisao/la:
26 jun 2024, 09:40

Nije greska nego nam se predsjednik pere ali Rahimicevim parama. Covjek je dobio uslove kakve nemaju sigurno prva tri trenera zajedno. I odbio, jer mu se ne dolazi u ovu vukoyebinu.

Rahimic ide dalje s vrecom para da cupa celavog koji se sakrio, ali koga dovuci a da mu Senad dovodi 6 igraca (kako je najavio) a mozda njemu trebaju 3 ili 9, a mora se pomiriti sa Senadovih 6 ..

Valjda progledaju i ostali i spuste loptu jer u ovom trenutku smo u defanzivi, nema nasladjivanja i napadanja drugih forumasa :mrgreen:
osim zenicana, njih mozemo
Nisam znao da na vašoj temi ima onoliko botovanja, šta je ono? Ili su ljudi toliko slijepi?
Sutra da vam lik dovede Zaimovića oni će reći pa šta je problem, bitno je da se tribina gradi( isto ko da on iz svog džepa gradi tribinu, a ono lik upravlja parama iz državnog budžeta ).
Hahahaha jest’, u pravu si.
Sve je bajno, 2 sedmice do utakmice nemate trenera ni na vidiku jer vas je Mersad odyebao radi neozbiljnosti određenih ljudi u klubu.
Ali okej, u pravu si, mislim da titulu napadate ove godine.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

upohaluhizugnimda
Kontakt:

Post Postao/la upohaluhizugnimda » 26 jun 2024, 14:49

26 jun 2024, 14:45

Sve je bajno, 2 sedmice do utakmice nemate trenera ni na vidiku jer vas je Mersad odyebao radi neozbiljnosti određenih ljudi u klubu.
Pazi vrijedjanja, nidje veze sta rade ljudi. Otjerase Killu na pravdi Boga, covjek nista specijalno lose nije pisao, niti je pljuvao bilo koga. Logicki razmislja lik. Valjda im bolje citati postove Balorde i slicnih, po kojima je sve u klubu za 10 sta god se desi.
ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 26 jun 2024, 14:54

upohaluhizugnimda je napisao/la:
26 jun 2024, 14:49

Pazi vrijedjanja, nidje veze sta rade ljudi. Otjerase Killu na pravdi Boga, covjek nista specijalno lose nije pisao, niti je pljuvao bilo koga. Logicki razmislja lik. Valjda im bolje citati postove Balorde i slicnih, po kojima je sve u klubu za 10 sta god se desi.
Ljudi žive u nekom svijetu gdje ako te svi pljuju onda sigurno radiš dobar posao.
Može biti slučaj, ali nešto ne mislim da je to situacija ovaj put, osim ako nekome može biti dobro stanje kad ti trener na dan priprema kaže neću više biti ovdje.
Šlag na tortu je Bulić i dovođenje igrača iako nemaju trenera.
Ali okej, nemoj tako, dok Sarajlije kažu da im nije bajna situacije, to znači da im odlično ide. Nemoj da im kvarimo trenutak :rol:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

tutankamon1905
Kontakt:

Post Postao/la tutankamon1905 » 26 jun 2024, 14:55

Ovde je prosla prica da je neciji udarni transparent u Njemackoj. Toliko o inteligenciji i ozbiljnosti pojedinih forumasa :zviz: :urnebes:

IsmirMirvic

Post Postao/la IsmirMirvic » 26 jun 2024, 14:55

Prvo, moja malenkost nije nikakav "bot." Forumas sam kao i vi ostali, samo sto sticajem okolnosti imam pristup odredjenim informacijama.

Drugo, tacno je (provjereno) da upravljacka struktura Veleza ima odredjene persone koji ovdje pisu. Veoma je lako prepoznati ko su oni, nema potrebe da navodim username.

Ne pisem vise ni ja na temi Sarajeva, upravo zbog raznih botova. Navijacima Veleza savjetujem da svaku informaciju koja im se pojavi uzmu sa rezervom. Modus operandi botova je da non-stop nesto izmisljaju ne bi li se tacne infromacije izgubile u moru lazi.

Sretno Mostarci, izborite se za svoj klub!

RatoborniMrmot
Kontakt:

Post Postao/la RatoborniMrmot » 26 jun 2024, 14:57

FK Kevelj je uspio da ujedini nas i pitare, a mislio sam da je to nemoguce :urnebes:

A jesu bili dosadni, beskonacno njakanje nakon nekoliko sezona igranja u Europi :mrgreen:

Neko je nekada osnivao novi forum i zvao forumase, a sada ih neko zove u telegram grupu. Koincidencija, znam :mrgreen:
Zadnja izmjena: RatoborniMrmot, dana/u 26 jun 2024, 14:59, ukupno mijenjano 1 put.

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 26 jun 2024, 14:59

IsmirMirvic je napisao/la:
26 jun 2024, 14:55
Prvo, moja malenkost nije nikakav "bot." Forumas sam kao i vi ostali, samo sto sticajem okolnosti imam pristup odredjenim informacijama.

Drugo, tacno je (provjereno) da upravljacka struktura Veleza ima odredjene persone koji ovdje pisu. Veoma je lako prepoznati ko su oni, nema potrebe da navodim username.

Ne pisem vise ni ja na temi Sarajeva, upravo zbog raznih botova. Navijacima Veleza savjetujem da svaku informaciju koja im se pojavi uzmu sa rezervom. Modus operandi botova je da non-stop nesto izmisljaju ne bi li se tacne infromacije izgubile u moru lazi.

Sretno Mostarci, izborite se za svoj klub!
Karma je kucka ja otjera tebe oni mene, ko drugom jamu kopa ak ne ja
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

upohaluhizugnimda
Kontakt:

Post Postao/la upohaluhizugnimda » 26 jun 2024, 15:00

26 jun 2024, 14:54
upohaluhizugnimda je napisao/la:
26 jun 2024, 14:49

Ljudi žive u nekom svijetu gdje ako te svi pljuju onda sigurno radiš dobar posao.
Može biti slučaj, ali nešto ne mislim da je to situacija ovaj put, osim ako nekome može biti dobro stanje kad ti trener na dan priprema kaže neću više biti ovdje.
Šlag na tortu je Bulić i dovođenje igrača iako nemaju trenera.
Ali okej, nemoj tako, dok Sarajlije kažu da im nije bajna situacije, to znači da im odlično ide. Nemoj da im kvarimo trenutak :rol:
Ne mogu oni da razdvoje kad neko s njima normalno prica, misle da je sve neko prcanje i nasladjivanje. Uprava im objektivno ide iz greske u gresku, skrenuli su s puta, ali eto ti si sarajlijica i ustasa sto primjecujes nesto sto se vidi iz aviona :crazy:

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 26 jun 2024, 15:01

RatoborniMrmot je napisao/la:
26 jun 2024, 14:57
FK Kevelj je uspio da ujedini nas i pitare, a mislio sam da je to nemoguce :urnebes:

A jesu bili dosadni, beskonacno njakanje nakon nekoliko sezona igranja u Europi :mrgreen:
Pa to je ono sto ja nasim govorim kako je Klafuric otisao. Namirisali ste krv i spinom pokusavate kvarno podvaliti koliko mozete. Virtual je javno i iskreno napisao sve ono sto vi hinjski pokusajete zato ga mnogo postujem. Razumijem i vas Velez ispred sarajevskih klubova gdje ces to ali momci previse sijete vase sizofrenije. Budite iskreni kao nase drage komsije ljepsa je bitka saketanjem nego podmetanjem noge :thumbup:

I da killa je nas brat ne moze nas razlicito misljene posvadjati ili nesto promjeniti nismo mi kao vi :thumbup:
Zadnja izmjena: CampobelloDiMazara, dana/u 26 jun 2024, 15:06, ukupno mijenjano 1 put.

Kamaga11
Kontakt:

Post Postao/la Kamaga11 » 26 jun 2024, 15:06

Nema veceg bota od Balorde.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 26 jun 2024, 15:07

Cuj podmetanje noge. Ljudi na temi PLBiH komentarisu desavanja u jednom od klubova koji prolazi kroz turbulencije. Logicno i normalno, ali botu je to podmetanje noge. Botovi uvijek izmisljaju neprijatelje i sebe stavljaju u ulogu zrtve.

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 26 jun 2024, 15:11

NisamIsmirMirvic je napisao/la:
26 jun 2024, 15:07
Cuj podmetanje noge. Ljudi na temi PLBiH komentarisu desavanja u jednom od klubova koji prolazi kroz turbulencije. Logicno i normalno, ali botu je to podmetanje noge. Botovi uvijek izmisljaju neprijatelje i sebe stavljaju u ulogu zrtve.
Ne komentarises klubove komentarises mene koji sam vam provalio namjere. Znate vi najbolje kako virtualni spin mase moze destabilizirati pricu. U tom vasem nakaradnom klubu ste doktorirali te desante. Kod nas je to tesko zato te gledam samo kao maskotu :mrgreen:

upohaluhizugnimda
Kontakt:

Post Postao/la upohaluhizugnimda » 26 jun 2024, 15:12

100% tacno. Nevjerovatno kako se frajer svakim postom sve vise ofira kao bot.

Bolje im je da u toj Telegram grupi dogovore da on smanji s pisanjem, vise im stete pravi nego sto im donosi korist.

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 26 jun 2024, 15:16

CampobelloDiMazara je napisao/la:
26 jun 2024, 15:11
Ne komentarises klubove komentarises mene koji sam vam provalio namjere. Znate vi najbolje kako virtualni spin mase moze destabilizirati pricu. U tom vasem nakaradnom klubu ste doktorirali te desante. Kod nas je to tesko zato te gledam samo kao maskotu :mrgreen:
Mi i kone se dogovorili da vam zajedno destabilizujemo klub preko foruma :tokralju:

Bjezi tamo ba :rol:

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Balorda, mosarajvosa83, TylerBurey i 30 gostiju.