FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

plavalokomotiva
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la plavalokomotiva » 20 apr 2014, 19:38

fkzeljeznicarba je napisao/la:Zaslužuje li Srđan Stanić poziv u reprezentaciju? Izbrisati crtice.

http://saraj--evski.ba/zasluzuje-li-srd ... ciju/28428" onclick="window.open(this.href);return false;
Stana je proteklih godina bio u drugom planu, a narocito u vrijeme kada su igrali Zeba,Bekric,Beslija i drugi koji su jedni od najboljih igraca koji su igrali u Zelji nakon rata. Medjutim momak je strpljivo cekao svoju priliku, mukotrpno radio da bi postigao ono sto je danas (s pravom mozemo reci) a to je LEGENDA ZELJE. Malo koji igrac to moze postici u Srdjanovim godinama.

On je jednostavno nas motor, nasa pokretacka snaga, i nas mozak (uz Tomica), i ove sezone je jednostavno postao nezamjenjiv. Jucer se vidjelo koliko nam zapravo on fali, zato se nadam da ce ga u narednom periodu zaobici povrede jer on igra u zivotnoj formi, i trenutno je , po meni, nas kljucni igrac.

Iako bi mi svi voljeli da on zaigra u Brazilu, mislim da je to ipak nemoguce. Treba ipak prvo steci iskustvo igrajuci prijateljske, upoznati se sa nacinom rada unutar A tima i slicno. Ja se iskreno nadam da je njega neko pratio iz saveza te da ce zaigrati u kvalifikacijama za EP 2016, jer ako je iko zasluzio to je on, ne osporavajuci uspijeh Tomica ili Hodzica.

Momak je profesionalac u potpunom smislu te rijeci. Ako dodje dan kada bude morao otici iz Zelje bice nam svima tesko, ali ce nam i biti drago sto ce otici u , ako Bog da, veci klub jer Stana to zasluzuje. :)
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 20 apr 2014, 20:00

Čuj Željo ima samo 3 titule. A ko je sve novinar, Bože pomozi... Odnosi se na prethodni tekst
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 20 apr 2014, 20:06

AsharaK je napisao/la:Čuj Željo ima samo 3 titule. A ko je sve novinar, Bože pomozi... Odnosi se na prethodni tekst
ma današnje novinarstvo je dno dna,novinari se ko qrave prodaju za marku,čitaju forume i onda objavljuju "bombastične vijesti", čast pojedincima kojih je malo i koji profesionalno obavljaju svoj posao..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

fkzeljeznicarba
Kontakt:

Post Postao/la fkzeljeznicarba » 20 apr 2014, 20:21

AsharaK je napisao/la:Čuj Željo ima samo 3 titule. A ko je sve novinar, Bože pomozi... Odnosi se na prethodni tekst
Je li misliš na ovo?
Sa Željom je osvojio sve što se može osvojiti u BiH, tri titule prvaka BiH te dva Kupa naše zemlje.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 20 apr 2014, 20:22

fkzeljeznicarba je napisao/la:
Je li misliš na ovo?
Sa Željom je osvojio sve što se može osvojiti u BiH, tri titule prvaka BiH te dva Kupa naše zemlje.
Na ovo: "Trostruki nogometni prvak Bosne i Hercegovine, sarajevski Željezničar, na predstojećem Sarajevo Business Forumu predstavit će svoje projekte stranim investitorima kako bi pokušao privući strani kapital, prijeko potreban za rad kluba na visokom nivou." :crazy:
DRUG NEBI TI PUNCA

fkzeljeznicarba
Kontakt:

Post Postao/la fkzeljeznicarba » 20 apr 2014, 20:25

Aha. Nisam skontao. Helem nejse.

Svi u Mostar!

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 20 apr 2014, 22:54

Taj novinar je napravio gresku, mislio je na Grediceve titule, priznao je to, a i zeljovac je...

Stanic, Tomic i Hodzic komotno mogu u repku, tu se negdje sa ovima sto su na klupi, a 3 napadaca nemamo... al dobro, mlad je armin, jos je u mladoj repki, njegovo tek dolazi...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

stannis
Kontakt:

Post Postao/la stannis » 20 apr 2014, 23:00

Ja Stanica volim postao je jako borben igrac, ali on u reprezentaciju ne moze nema sanse. Ima najmanje 20 igraca koji su prije njega na toj poziciji.
Sto se tice Hodzica, jos je mlad, dosta komplikuje u zavrsnici i sigurno je da mu treba da ode negdje u evropu gdje ce konstatno igrati da bi dobio poziv. To isto stoji za Tomica. Tako da ne treba bas pretjerivati i letiti pred rudu. Sve u svoje vrijeme ...

fkzeljeznicarba
Kontakt:

Post Postao/la fkzeljeznicarba » 20 apr 2014, 23:02

stannis je napisao/la:Ja Stanica volim postao je jako borben igrac, ali on u reprezentaciju ne moze nema sanse. Ima najmanje 20 igraca koji su prije njega na toj poziciji.
Sto se tice Hodzica, jos je mlad, dosta komplikuje u zavrsnici i sigurno je da mu treba da ode negdje u evropu gdje ce konstatno igrati da bi dobio poziv. To isto stoji za Tomica. Tako da ne treba bas pretjerivati i letiti pred rudu. Sve u svoje vrijeme ...
Ok za mišljenje da nije za repke, ali kojih 20 igrača prije njega na toj poziciji?

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 20 apr 2014, 23:03

Mora se na neki nacin i liga promovisati, od 22 igraca imas prostora za 1,2 iz domace lige, a znamo ko ima najperspektivnije i najbolje psihicki pripremljene igrace... al jok, vaznije je avdukica da se nekom iz rs-a ne digne guza, a imamo najmanje 5 boljih golmana...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

stannis
Kontakt:

Post Postao/la stannis » 20 apr 2014, 23:05

fkzeljeznicarba je napisao/la:
stannis je napisao/la:Ja Stanica volim postao je jako borben igrac, ali on u reprezentaciju ne moze nema sanse. Ima najmanje 20 igraca koji su prije njega na toj poziciji.
Ok za mišljenje da nije za repke, ali kojih 20 igrača prije njega na toj poziciji?
Mislio sam 20 igraca koji trebaju dobiti poziv prije njega, ne na toj poziciji, nego inace...
Stanic se preporodio kakav je bio, ali samo iz razloga sto se fizicki spremio, izgara na terenu, a to nije dovoljno za reprezentacije..

azmeiljro
Kontakt:

Post Postao/la azmeiljro » 20 apr 2014, 23:06

Elegant je napisao/la:Meni ovaj projekat za SBF uljeva neku nadu za buducnost kluba.
ne treba nista ocekivat ,nekako sam po tom pitanju pesimista , iskreno i nasih privrednika je bilo koji su bili spremni da naprave ISTOK da se ispod izgradi trgovacki neki centar i slicno , sta ih je sve sprjecilo itd nisam siguruan , a tek da nudis tamo" nekome " pa prije ŽElje ce biti 10 osoba koji bi zelili napunit svoje djepove itd itd , ali kazem nada zadnja umire ... :kafa: :kafa: , a sto se tice ove zadnje tekme svaka cast na borbenosti :) navijacima pohvale za transparete ,mozda cu dobiti sada prituzbe i napde ( neznam sta se desilo nisam vidjeo ) ali onaj incident :plac: samo tjera raju sa stadiona ...vjeruj te mi imam makar 2-3 jarana koja su isla sa sinovima na tekmu , budite sigurni da ce se zamislit da dodju vise :) ppoozzdrav palvoj naciji :bih: :bih:

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 20 apr 2014, 23:07

Nek je mali susić za repke, pa pola zelje,sirokog,sarajeva je bolje od njega.

stannis
Kontakt:

Post Postao/la stannis » 20 apr 2014, 23:09

terabajt je napisao/la:Nek je mali susić za repke, pa pola zelje,sirokog,sarajeva je bolje od njega.
Pa kakve to veze ima sad majke ti. Toliko igraca prije bilo u Zelji koji su bolji od svih nabrojani pa nikad reprezentacije nisu vidjeli ocima. Zeba u najboljim godinama kad je bio, Bekric, pa ? Kakve to veze sad ima s zivotim i Susicem.
Milion faktora treba da se poslozi ...

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 20 apr 2014, 23:10

I meni SBF nešto obećava. Mogli bi mi nešto pokupit to. Ako ništa idemo sa organizovanjem sergije :-D
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 20 apr 2014, 23:11

stannis je napisao/la:
terabajt je napisao/la:Nek je mali susić za repke, pa pola zelje,sirokog,sarajeva je bolje od njega.
Pa kakve to veze ima sad majke ti. Toliko igraca prije bilo u Zelji koji su bolji od svih nabrojani pa nikad reprezentacije nisu vidjeli ocima. Zeba u najboljim godinama kad je bio, Bekric, pa ? Kakve to veze sad ima s zivotim i Susicem.
Milion faktora treba da se poslozi ...
Ima veze, nosi ebenog Susica i ubaci Stanica... ni jedan ni drugi nisu za prvog tima, makar ces Zelji donijeti bruku para a ne nekom Hajduku... Nek i stanic objavi u novinama da misli da mu je Safet pravi otac, mozda se posreci...

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

stannis
Kontakt:

Post Postao/la stannis » 20 apr 2014, 23:17

To je skroz druga prica jer mi kao navijaci nekog kluba nismo realni i previse izmisljamo stvari, i igramo se Fergusona. Ja nemam pojma kako Susic igra jer sam ga gledao mozda dva puta, a siguran sam da ni ti ga nisi gledao vise od tri puta. Nego se uzima u obzir samo misljenje ostatka grada sta prica i onda kao ovce uzimamo to zdravo za gotovo. Ja mogu pisati o Stanicu, Tomicu jer prvog gledam tri godine kako igra, a za Susica blage veze nemam...

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 20 apr 2014, 23:19

Sta mislis jel Safet gled'o Susica i Stanica vise od 2,3 puta...

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

mikimaus
Kontakt:

Post Postao/la mikimaus » 20 apr 2014, 23:20

Ja mislim da je i Bucan za reprezentaciju , onako brz i prodoran . Ma kakav Safet samo polovnjake i HNL- a dovodi . A nasi igraci koji su puno bolji od jednog susica nemaju mjesta . Tu prvo mislim na Tomica kojeg je povreda koljenna bas zeznula i jednog Dupovca momka koji iz utakmice u utakmicu iznenadjuje , jest ukakio zadnju ali nije imaoo izbora
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI

stannis
Kontakt:

Post Postao/la stannis » 20 apr 2014, 23:24

Ne znam da li je Safet gledao Susica, ali je sigurno vidio nesto u njemu. Kad Ivica Osim kaze da je mali veliki talenat ja ne mora ni sumnjati vise ni sekunde. Opet ponavljam da se za reprezentacije mora imati puno srece i nafake. Ponavljam isto da je kroz Zelju proslo 10 igraca koji su 200 puta bolji od Stanica, a nisu bili ni u planovima. Pa kad se sjetim samo kako je Bekric igrao jedno vrijeme, kad ono BAH Svraka u reprezntaciji...

To je to nafaka, iako je i tada Svraka igrao strasno dobro. Opet po mom nekom skromnom misljenju Bekric je igracina za citavu ligu sad...
Jedan Said Husejinovic nije bio ni u planovima, realnosti malo treba...
Kontam da mi svi volimo Zelju, nase igrace i svi bi bili sretni da neko zaigra, ali ....

@Tarapana

Isto su i ovi mogli na siri spisak.
Zadnja izmjena: stannis, dana/u 20 apr 2014, 23:31, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.