Premijer liga BiH - aktuelno

RatoborniMrmot
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la RatoborniMrmot » 26 jun 2024, 15:58

Balorda je napisao/la:
26 jun 2024, 15:49
Čovjek uslikao ključ i saobraćajnu auta i stavio na forum. :rol: :tokralju:

A ljudi se smiju onom klaunu Pitarsam. Ako ništa, Pitarsam ima stila, ovaj uslikao ključ Škode.
I kakve to veze ima sa temom, osim sto sam ispao seljak ali i dokazao da nisam kelner :mrgreen:

Vas nekoliko botuje i to ozbiljno. Napadate i tjerate ljude koji ne misle kao vi, skupljate ljude u telegram grupu i ocito da pricate price kako bi neko da vas unisti, a vi im kao ne date :mrgreen: Sta se promijenilo postavljanjem slike ? Nista. Realno.

Ako neko spinuje to ste bas dvojica, al bas spinujete. I niste jedini. Kiselina, Sir. Klaf, FUP, transovi, urote, mrze nas, kmeee, Crveni Stefan zvani Taraba i ko zna kakve jos gluposti prosipate na Telegram grupi.

Ciao FK Kevelj for life :urnebes:

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 26 jun 2024, 16:01

Šta ima veze i da si kelner, ako si dobar, dobro zarađuješ, možeš i bolje auto voziti od toga koje voziš :mrgreen:

Da, mi smo botovi, uprava nas plaća da dezavuišemo narod na forumu.

U to mogu povjerovati samo prosječne bosanske bukve, kakvi na kraju krajeva u većini ovdje i jeste :rol:
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 26 jun 2024, 16:04

Pitarsam je napisao/la:
26 jun 2024, 15:54
Balorda je napisao/la:

A ljudi se smiju onom klaunu Pitarsam. Ako ništa, Pitarsam ima stila, ovaj uslikao ključ Škode.
Hajd čovječuljak botovski ti uslikaj šta personalno.
Magare,jare,raštika,livada,koliba na livadi opasana
Bodljikavom žicom ….🫣
Za tu krizu srednjih godina koja te puca u kombinaciji sa impotentnošću bi ti i dobro došla jedna livada, koliba na toj livadi, zvuk cvrčaka i domaća raštika i rakija. Spas tražiš na pogrešnoj strani svijeta.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

upohaluhizugnimda
Kontakt:

Post Postao/la upohaluhizugnimda » 26 jun 2024, 16:04

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
26 jun 2024, 15:48
upohaluhizugnimda je napisao/la:
26 jun 2024, 15:42
GospodinIzSarajeva je napisao/la:
26 jun 2024, 15:35

Pa ako je istina da će doći 3-4 ozbiljnija imena, nema sumnje da može biti sve otvoreno do zadnjeg kola.
Lovrić, Ćatić, ipak su to ozbiljna imena za naše lige.
Velež no1 kandidat za titulu, normalno. :kafa:
Problem je sto vam dolaze igraci nekim cudnim menadzerskim semama, neko se tu fino ugradjuje, bas se vidi. Mozda se neki od tih igraca ispostavi kao pogodak, nije nemoguce, ali po meni je to jako los znak za vas. Tesko je u takvim situacijama napraviti neku hemiju i balans u ekipi, nisu igraci budale da ne znaju ko je kako dosao.

Zekic vam je jedina nada, ako on uspije to hendlati, na konju ste. Sigurno je nivo iznad lige kao trener, ali uptino je kako ce to sve funkcionisati sa njim, pogotovo kad dodje poziv od Mirvica da mora igrati ovaj ili onaj. Mi smo potpuna nepoznanica, dok Velez evo prolazi kroz strasne probleme (na stranu botovske lazi), tako da bi moglo biti svega u borbi za Europu iduce sezone.
Ma potpuno nejasno su dovedeni ovaj dečko špic i Jović iz Surdulice. Oni su ispod svakog nivoa, jedino da odjednom proigraju, ali teško.
Đorđević ima dobru sezonu iza sebe, mogao bi biti od pomoći, a Rockov nije dugo branio pa je jedino to loše kod njega, a u Vojvodini je odličan bio.
Ovo što bi sad trebalo doći je ono što se i očekivalo. E sad, sve i da dođe ta 3-4 jaka pojačanja, opet treba vremena i da se niko ne miješa Zekiću u rad. To već ne znamo kakav prenos može Ismir doživiti, pa se samo nadati da je nešto naučio za ove 3 godine koliko je ovdje.
Mislim da nema nista od toga. Da Mirvic hoce ili moze da uveze neke stvari, do sad bi to uradio. Meni je on bas nejasan frajer, ali nebitno. Salu na stranu, rano je za neka ozbiljnija predvidjanja, jedino sto je sigurno je da ce titula opet u Mostar (Zrinjski) ili BL.
ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 26 jun 2024, 16:05

RatoborniMrmot je napisao/la:
26 jun 2024, 15:30
CampobelloDiMazara je napisao/la:
26 jun 2024, 15:26
01 sep 2023, 00:06
slika

Dobro auto za kelnera, realno :urnebes:
😍 :mrgreen:
Provalio si urotu nasu i pitarsku, a ova slika gdje sam ispao seljak ( sto ne sporim ) :mrgreen: jeste bila nakon n-tog puta gdje su me nabjedjivali da sam kelner. Ako nista uspio sam u tome.

Hajmo malo o zavjerama, hocemo zlo Velezu, preko foruma, a vi nam kao ne date ( preko foruma i telegram grupe ) :urnebes:
Imaju i oni svoje auto al ofirno im postaviti

slika
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 26 jun 2024, 16:06

KONTRASVIH je napisao/la:
26 jun 2024, 16:05

Provalio si urotu nasu i pitarsku, a ova slika gdje sam ispao seljak ( sto ne sporim ) :mrgreen: jeste bila nakon n-tog puta gdje su me nabjedjivali da sam kelner. Ako nista uspio sam u tome.

Hajmo malo o zavjerama, hocemo zlo Velezu, preko foruma, a vi nam kao ne date ( preko foruma i telegram grupe ) :urnebes:

slika
Dobar dobar, cijenim quick thinking :salut: :thumbup:
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

Pitarsam

Post Postao/la Pitarsam » 26 jun 2024, 16:07

Nego da pišemo malo o fudbalskim aktuelnostima!
Malo iz svijeta fudbalskih desavanja.
Prvo sinoc Argentina pobjedi pred 81 000 gledalaca.
Od toga 75 000 argentinskih navijača na stadionu u
New Jersey!👏
Poslije Modricevih emocionalnih izlijeva,jucer smo dobili
Definitive pobjednike.
Screparajucom porukom oprostio se od Zeljkana Cocalic.
Coca oprostio i nesto dugova,zahvalio se tati,sljaci ….
Ma veoma emotivno🥲
Onda ide srbijanski golman Rajković.
On se zahvalio majci Srbiji,kralju i otadzbini,ginuli ,
Zaginuli,ispalili jedan metak.
Ma i kamen bi proplakao!!
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!

👉Ubica Mitomana i Botova😎

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 26 jun 2024, 16:16

26 jun 2024, 15:28
H8Z7 je napisao/la:
26 jun 2024, 15:17
4. Sarajevo, kvalitetan trener, loše izabrana ekipa. Plafon 3. mjesto, Zekić će trajati dok se Mirviću ne suprotstavi. Inače teška srca ovo pišem ali dok je Mirvić ovdje nema nama dalje od 3. eventualno druge pozicije. Eventualni napredak može se desiti sa ozbiljnim igračima.
Je li stvarno mislis da Sarajevo moze u Europu sa ovakvim igrackim kadrom i rasulom u klubu? Tesko. Iako ne sporim da je Zekic top trener, ne vidim vas u Europi. Jedino da se bas pojacate i da pronadjete neki nacin da Zekica i ekipu odmaknete od desavanja u klubu, mada ce se on prije ili kasnije sukobiti sa Mirvicem, kao sto i sam kazes.
Ma nismo mi ni u kakvom rasulu, skoro ista je ekipa ostala. Jedino ce faliti Hasic, a vratili smo ovog gruzijca i ima jos do kraja prelaznog, bice jos pojacanja. Svi igraci cekaju inostrani angazman pa ako nista ne nadju eto ih u nasu ligu

Pitarsam

Post Postao/la Pitarsam » 26 jun 2024, 16:22

Balorda je napisao/la:
26 jun 2024, 16:04
Pitarsam je napisao/la:
26 jun 2024, 15:54
Balorda je napisao/la:

Hajd čovječuljak botovski ti uslikaj šta personalno.
Magare,jare,raštika,livada,koliba na livadi opasana
Bodljikavom žicom ….🫣
Za tu krizu srednjih godina koja te puca u kombinaciji sa impotentnošću bi ti i dobro došla jedna livada, koliba na toj livadi, zvuk cvrčaka i domaća raštika i rakija. Spas tražiš na pogrešnoj strani svijeta.
Prošao sam ja srednje godine davno,a krize osjetio nisam.
Sad proživljavam svoju drugu mladost.Sve sto vole mladi
i još mnogo vise.Ima se,može se😎
Te tvoje licne seljačke opise svog bitovanja,sa prizvukom frule i
Smradom Balege ostavi za sebe i svoje👈
Kome treba,duševni,emotivni,fizički i financijski spas
Vidi se iz priloženih postova!
Ja nikad nisam prozvao prvi niti jednog člana foruma,
A vama puna usta (🍆)mene!?!
@balega,
P.S.Jel’ti pišeš za ćelavog SDA prevaranta,
Ćoravog korumpiranog Premijera
Imaginarnog milijardera iz Njemačke
Ili za sve skupa Zajedno?!?🙄

RatoborniMrmot
Kontakt:

Post Postao/la RatoborniMrmot » 26 jun 2024, 16:23

KONTRASVIH je napisao/la:
26 jun 2024, 16:05

slika
:urnebes:

Volumen gepeka je uvijek bitan momenat, vise robe stane :mrgreen:

upohaluhizugnimda
Kontakt:

Post Postao/la upohaluhizugnimda » 26 jun 2024, 16:27

Tatamata1946 je napisao/la:
26 jun 2024, 16:16
26 jun 2024, 15:28
H8Z7 je napisao/la:
26 jun 2024, 15:17
4. Sarajevo, kvalitetan trener, loše izabrana ekipa. Plafon 3. mjesto, Zekić će trajati dok se Mirviću ne suprotstavi. Inače teška srca ovo pišem ali dok je Mirvić ovdje nema nama dalje od 3. eventualno druge pozicije. Eventualni napredak može se desiti sa ozbiljnim igračima.
Je li stvarno mislis da Sarajevo moze u Europu sa ovakvim igrackim kadrom i rasulom u klubu? Tesko. Iako ne sporim da je Zekic top trener, ne vidim vas u Europi. Jedino da se bas pojacate i da pronadjete neki nacin da Zekica i ekipu odmaknete od desavanja u klubu, mada ce se on prije ili kasnije sukobiti sa Mirvicem, kao sto i sam kazes.
Ma nismo mi ni u kakvom rasulu, skoro ista je ekipa ostala. Jedino ce faliti Hasic, a vratili smo ovog gruzijca i ima jos do kraja prelaznog, bice jos pojacanja. Svi igraci cekaju inostrani angazman pa ako nista ne nadju eto ih u nasu ligu
Svakako da ce tek doci jaci igraci, i vama i svima ostalima. Pod rasulo sam vise mislio u smislu organizacije i uprave, Ajle koja lafo nije tu a jeste, menadzerskih igraca, Mirvica koji ce gurati standardno svoje... tesko je u takvim uslovima napraviti nesto, pogotovo ako nemas jake individualce u ekipi, a vi ih trenutno i nemate bas previse.

Zekicu nece biti nimalo lako. Ocekujem da se borite za Europu, ali po meni vam nista ne garantuje to trece ili cetvrto mjesto, ni blizu. Neozbiljno je od strane Mirvica da najavljuje borbu za titulu i trofeje, ne znam zasto je tako podigao ocekivanja, daleko ste vi od titule. Kao sto smo i mi, da ne mislis da nesto vas provociram, realno je tako.

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 26 jun 2024, 16:42

Danas sam pričao sa nekim bitnim ljudima u Sarajevu, cilj im je da prodju Aktobe. Ako se to desi, Mirvic dovodi 3,4 kapitalca iz ozbiljnih liga i napada evropsku jesen u Konferencijskoj ligi. Zekić vec na radaru ima najbolje igrace iz Osjeka i Rijeke.

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 26 jun 2024, 16:46

Strumfovi jedno ljeto krenuli relativno normalno, odjednom se digli nesto. Isto navijaci Veleza. Europa je maksimum i nama i vama, iz razlicitih razloga. Ko misli drugacije, laze sam sebe. Vama je to normala postalo, realno. Ne mozete bolje sve i da hocete. Nama nije, zato drugacije gledamo na stvari, za nas je porazno biti u istoj ravni sa raspalim Zeljkanom.

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 26 jun 2024, 16:49

Andreja Ristić izgleda u Famos.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

Pitarsam

Post Postao/la Pitarsam » 26 jun 2024, 16:49

Organizacijski i administrativno nismo još najbolje
Posloženi.Ipak,najvažnije je da smo financijski jedan od
Najačih sportskih klubova,bez dugova i uplita politike.
Za sada se dovode mladi igrači,ali upitne kvalitete.
Igrački prosjek tima je oko 23-24g.
Ako ZZ bude izgradio autoritet i imao punu podrsku
Vlasnika trebalo bi na dobro izaći!!

upohaluhizugnimda
Kontakt:

Post Postao/la upohaluhizugnimda » 26 jun 2024, 16:52

NisamIsmirMirvic je napisao/la:
26 jun 2024, 16:46
Strumfovi jedno ljeto krenuli relativno normalno, odjednom se digli nesto. Isto navijaci Veleza. Europa je maksimum i nama i vama, iz razlicitih razloga. Ko misli drugacije, laze sam sebe. Vama je to normala postalo, realno. Ne mozete bolje sve i da hocete. Nama nije, zato drugacije gledamo na stvari, za nas je porazno biti u istoj ravni sa raspalim Zeljkanom.
Upravo je stvar u tome da vi sa pet puta vecim mogucnostima od ostalih kaskate desetine bodova za prvim i borite se grcevito za Europu, uz sve blamaze koje vam Mirvah i Aylah redovno priredjuju. Niko ovdje ne tvrdi da vi nemate potencijala ili para, imate itekako, time je vas neuspjeh veci.

magnum
Kontakt:

Post Postao/la magnum » 26 jun 2024, 16:55

Ovo ti dobronamjerno govorim bez ikakvih pokusaja da spustim tebe ili tvoj klub; forumasi koji navijaju za FKS ne mogu pricati o dizanju, to je jednostavno previse ironicno :mrgreen:

O tome koliko ko moze, dabogda svi mogli preskociti zidove i preci sve moguce limite, ko je iole normalan navijat ce za svaki bh. klub kad je u pitanju Evropa. :bih:

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 26 jun 2024, 16:58

magnum je napisao/la:
26 jun 2024, 16:55
Ovo ti dobronamjerno govorim bez ikakvih pokusaja da spustim tebe ili tvoj klub; forumasi koji navijaju za FKS ne mogu pricati o dizanju, to je jednostavno previse ironicno :mrgreen:

O tome koliko ko moze, dabogda svi mogli preskociti zidove i preci sve moguce limite, ko je iole normalan navijat ce za svaki bh. klub kad je u pitanju Evropa. :bih:
Ma apsolutno si u pravu, pa mene su licno ljudi ubjedjivali da bi mi prvi bili bez Vice i Ziljkiceve mafije. Ima svega svugdje, samo sam se referisao na strumfove. Digli su opet bez nekog pokrica.

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 26 jun 2024, 16:59

slika

slika

Nama je ipak najbitnije da jug napravimo i da Jabera prodamo za milion €

slika

Aktivnih članova od 01.01.2024.
8738

/8.371

I plava braco na 9 000 nakucamo članova do početka prvenstva

RatoborniMrmot
Kontakt:

Post Postao/la RatoborniMrmot » 26 jun 2024, 17:00

Mi slavimo sto smo se iscupal, koliko toliko, iz pravo zajebane situacije. Vi cete se ugasiti ako budete blizu situacije u kojoj smo se mi nasli, jer vas nema dovoljno ( forum ne racunam ) :mrgreen: i jer ste fakticki privatni klub, sad nema one necemo vise da se igramk nego je varijanta vezi konja gdje ti aga kaze. Mi nismo u takvoj situaciji niti smo zeljeli da budemo. Jeste tezi put, al barem nemamo 17.5 miliona minusa i to u bas friziranom izvjestaju. Jbg.

Vidjecemo dokle ce to sve trajati i sta ce biti kad/ako bas zapne. Mi smo pokazali ko smo i sta smo kad je bas belaj :cool:

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.