Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
- BluesForever
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
Mislim da je sudija totalno uništio ovu utakmicu sa onim ranim i mozda nepostojecim crvenim kartonom onda je Real mnogo lakše igrao u nastavku i stvarao šanse što je na kraju i rezultiralo ovakvom velikom pobijedom ali da nije bilo tog crvenog kartona ko zna kako bi se utakmica odvijala i koji bi rezultat na kraju bio uglavnom čestitke na prolazu u polufinale.
Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
Barcelonu `ebo ga ti ponavljam ti 5 puta.samosarajvo je napisao/la:na koga idemo sad ? Na shalkea ili sahtara ?

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
-
- Kontakt:
Cuj na barcu...samo Shalke ili Sahtar dolaze u obzirRaul_64 je napisao/la:Odlicna utakmica...
krenuli smo otvorenije u drugo poluvrijeme sto je rezultiralo golom Adebayora a onda u nekom sporom ritmu(vec sam rekao da ne mogu 90 minuta pokrivati citav teren) Angel je ostao jedan na jedan izborio se za sut i tu vec rijesio pitanje prolaska dalje...
Polufinale Lige prvaka
HvalaDonnie Darko je napisao/la:cestitke. rutinski.hvalabparena je napisao/la:Cestitke na pobjedi - igrali ste na visini zadatkak i zasluzeno visoko porazili Totenhem...Po 5x na Barcelonu idemosamosarajvo je napisao/la:na koga idemo sad ? Na shalkea ili sahtara ?

*p!p!t@* je napisao/la:Koji je ukupni posjed lopte ???

- Los_Blanos2
- Kontakt:
Gdje su englezi
HALA MADRID

HALA MADRID
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Taktički odlično pripremljena momčad Reala i veoma raspoložena večeras.Dominirali su sredinom terena,Tottenham je imao tek nekoliko kontri,odnosno dugih lopti na Balea ili Defoa,ali ništa od toga.Ili iznenadnih pokušaja kao onaj iz auta.Real je imao incijativu na sredini terena i u potpunosti dominirao.Ja bih večeras izdvojio Marcela te Adebayora kao veoma bitne igrače koji su vodili Real ka pobjedi.Madridska momčad je začepila usta svim hejterima ponovo i sigurno prolaze u polufinale.
Opet,bilo je dosta propusta na sredini terena i pomalo neobjašnjivih greški,još dosta će se tu morati raditi kako bi se prošla jedna Barca u polufinalu.
Opet,bilo je dosta propusta na sredini terena i pomalo neobjašnjivih greški,još dosta će se tu morati raditi kako bi se prošla jedna Barca u polufinalu.

You'll never walk alone.
Gdje je petoplasirana momčad španjolske lige? Šteta pa nema Intertoto kupa.Los_Blanos2 je napisao/la:Gdje su englezi![]()
![]()
HALA MADRID
...što je više lome to je volim jače...
Faraon iz Visokog je napisao/la:Cestitke na pobjedi,sudiji na unistenoj utakmicu,padanju padavicara i nadam se da ce polomit noge svi odreda
Kompleksaš ae ne mori više s tim sudija uništio utakmicu, ja sam mislio da je nogomet igra gdje uvijek Engleska ekipa izađe kao pobjednik, hahahahah
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
?RE-SU je napisao/la:A kazu da Busaka lose sudi hahahahaha...
Jedino ako si mislio na ona dva ne svirana penala za Real

La sangre tira,la sangre tira,Pipita Higuain es de mi Argentina
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
to je tacno,al s normalnim sudijom koji zna bar osnovna pravilaToxicity je napisao/la:Faraon iz Visokog je napisao/la:Cestitke na pobjedi,sudiji na unistenoj utakmicu,padanju padavicara i nadam se da ce polomit noge svi odreda
Kompleksaš ae ne mori više s tim sudija uništio utakmicu, ja sam mislio da je nogomet igra gdje uvijek Engleska ekipa izađe kao pobjednik, hahahahah
Rođen s tobom da budem
2 penala
Smijesan zuti karton Pepeu
Cist crveni karton Crouchu
Nesviran zuti karton Ramosu
5 velikih gresaka
Smijesan zuti karton Pepeu
Cist crveni karton Crouchu
Nesviran zuti karton Ramosu
5 velikih gresaka
Pod utiscima sam, sutra cu napisati duzi post, sad cu samo reci, DERANJE GUZOVA!!!
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
slazem se ruka odvojena od tijela koja je u neprirodnom polozaju i koja stiti gol je penal...Faraon iz Visokog je napisao/la:to je tacno,al s normalnim sudijom koji zna bar osnovna pravila
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
LBJ MVP je napisao/la:Odo na trening samo ću drugo gledat hoću 0:0 na poluvremenu i onda ulaze tek oporavljeni Higuain i Ronaldo i na kraju 4:0

Proće Tottenham

Kako bi se sad sjebo da nas doviju 4:0 na WHL i prođu na penale

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
ne pravi se lud kad nisiRaul_64 je napisao/la:slazem se ruka odvojena od tijela koja je u neprirodnom polozaju i koja stiti gol je penal...Faraon iz Visokog je napisao/la:to je tacno,al s normalnim sudijom koji zna bar osnovna pravila
od kad se u fudbalu za faul sa malim kontaktom dobiva crveni

Rođen s tobom da budem
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Najjaci je Kemo , kaze BIBER PO PILAVU
...imao je Kemo svojih momenata veceras 

mali kontaktFaraon iz Visokog je napisao/la:ne pravi se lud kad nisiRaul_64 je napisao/la:slazem se ruka odvojena od tijela koja je u neprirodnom polozaju i koja stiti gol je penal...Faraon iz Visokog je napisao/la:to je tacno,al s normalnim sudijom koji zna bar osnovna pravila
od kad se u fudbalu za faul sa malim kontaktom dobiva crveni![]()

- Alen Škoro
- Kontakt:
Madrid,Madrid,Madrid Hala Madrid ori stadionom.. Naprijed Realce!
NON MOLLARE MAI
ne treba ni biti kontakta ako sudija procijeni da je start bio pogibeljan za igraca...Faraon iz Visokog je napisao/la:od kad se u fudbalu za faul sa malim kontaktom dobiva crveni
takav je bio prvi a drugi jednostavno je Marcelo dosao prije do lopte,maknuo ju je a ovaj ga je pokosio...
da je u pitanje bilo drugo poluvrijeme ili neka druga minuta sigurno da se ne bi ni raspravljalo o crvenom kartonu
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.