Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Faraon, ne ofiraj se dalje jer nisi Paja
...stani dok ti je vakat ...frankovici su ih poderali k'o kur.avu , ovi nesretnici iz londona su još i dobro prošli na kraju.

Ma sudija je osakatio Totenham a da se igraci nisu jos ni zagrijali kako treba...
Busaka je za ovoga mala maca...
Bilo je samo pitanje vremena kad ce Totenham pasti, mada im je u tome pomogao i katastrofalni Gomes...
Ma super ste igrali, od sada trazite da ekipe igraju protiv vas u startu sa igracem manje, mozda tako i osvojite sta
Busaka je za ovoga mala maca...
Bilo je samo pitanje vremena kad ce Totenham pasti, mada im je u tome pomogao i katastrofalni Gomes...
Ma super ste igrali, od sada trazite da ekipe igraju protiv vas u startu sa igracem manje, mozda tako i osvojite sta

Najbolji tim ikada - Barcelona fc
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
za opasnu igru se nedaju crveniRaul_64 je napisao/la:ne treba ni biti kontakta ako sudija procijeni da je start bio pogibeljan za igraca...Faraon iz Visokog je napisao/la:od kad se u fudbalu za faul sa malim kontaktom dobiva crveni
takav je bio prvi a drugi jednostavno je Marcelo dosao prije do lopte,maknuo ju je a ovaj ga je pokosio...
da je u pitanje bilo drugo poluvrijeme ili neka druga minuta sigurno da se ne bi ni raspravljalo o crvenom kartonu

Rođen s tobom da budem
Moze li proci i jedna tekma reala a da onaj ET vanzemaljac (pepe) ne ''izgazi'' nekoga, pa covjek je ortodoksna konjina....
Zadnja izmjena: RE-SU, dana/u 05 apr 2011, 23:05, ukupno mijenjano 1 put.
[youtube][/youtube]
Putite ba ljude da uzivaju dok imaju priliku jer ih uskoro opet ceka jos nekoliko hladnih tuširanja na domaćem terenu ne racunajući ono u subotu što je bilo od koga?? Od BARSE znas hehe
- Los_Blanos2
- Kontakt:
jest lik debillHZ_ilidzaa je napisao/la:Najjaci je Kemo , kaze BIBER PO PILAVU![]()
...imao je Kemo svojih momenata veceras

El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Gdje imaju golovi moram drkat
Šta mislite o ovom Schalke rasuo Intera u finalu na Raula možemo naletit

Šta mislite o ovom Schalke rasuo Intera u finalu na Raula možemo naletit

Jbg od vanzemaljaca izgubit nije neuspjehpassa007 je napisao/la:Putite ba ljude da uzivaju dok imaju priliku jer ih uskoro opet ceka jos nekoliko hladnih tuširanja na domaćem terenu ne racunajući ono u subotu što je bilo od koga?? Od BARSE znas hehe

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
E ovo mi nije jasno, Real zgazi protivnika, nadigra ga, i dođu neki i pišu o dvadesetim stvarima na temi Real Madrida, pa čestitajte nekad, šta vazda tražite dlaku u jajetu!!???
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Real Madrid
Polahko druze, prvenstvo su vec odpisali, slijedi kup, pa LP insallahpassa007 je napisao/la:Putite ba ljude da uzivaju dok imaju priliku jer ih uskoro opet ceka jos nekoliko hladnih tuširanja na domaćem terenu ne racunajući ono u subotu što je bilo od koga?? Od BARSE znas hehe

Zadnja izmjena: RE-SU, dana/u 05 apr 2011, 23:06, ukupno mijenjano 1 put.
Za pogibeljne startove se daju direktni crveni a za opasnu igru se daje zuti kao sto je Svabo i uradio...Faraon iz Visokog je napisao/la:za opasnu igru se nedaju crveni
i ne znam koliko neko treba nekoga pokositi da se to smatra opasnim
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Hejteri, niko iz Tottanhama se nije bunio za crveni vi ste nasli srat.. Znaci ako neko protiv Reala dobije crveni odma je to kradja..
A i da je ostao Crouch ne bi vidio lopte

- Winston Smith
- Kontakt:
Sudija jeste mozda poremetio tok utakmice, ali zbog svog ostrog kriterija. Samo nekoliko trenutaka prije iskljucenja Croucha, Adebayoru je dodijeljen zuti karton za cak i blazi start na protivnickoj polovici. U skladu sa tim kriterijem, drugi zuti i iskljucenje cisto kao suza.
Penal kod igranja rukom Dawsona je definitivno postojao. Ruka je bila visoko podignuta, pored glave. Bez obzira na namjeru, lopta ga ne bi pogodila u glavu nego bi prošla na gol. Penal čist kao suza.
Real zasluženo demolirao malehni engleski klubic
Nastavlja se dominacija spanskih klubova ove sezone u Evropi
Penal kod igranja rukom Dawsona je definitivno postojao. Ruka je bila visoko podignuta, pored glave. Bez obzira na namjeru, lopta ga ne bi pogodila u glavu nego bi prošla na gol. Penal čist kao suza.
Real zasluženo demolirao malehni engleski klubic

Nastavlja se dominacija spanskih klubova ove sezone u Evropi

BIG BROTHER IS WATCHING YOU!
Dobro se tjesit kad nemas sta drugo

- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
A jbmse sta ja imam vama govorit isto da mene neko ubjeduje da je van persi zasluzio crveni
nisam ja reko da je nezasluzena pobjeda,samo da je sudija upropastio
i nije mi jasno kako je tottenhem lose odigro kad su gledali ovaj DVD

nisam ja reko da je nezasluzena pobjeda,samo da je sudija upropastio
i nije mi jasno kako je tottenhem lose odigro kad su gledali ovaj DVD

Rođen s tobom da budem
Nikad necu realovcima cestitati, ni na cemu - jer ni oni ne bi nikad navijacima BarceToxicity je napisao/la:E ovo mi nije jasno, Real zgazi protivnika, nadigra ga, i dođu neki i pišu o dvadesetim stvarima na temi Real Madrida, pa čestitajte nekad, šta vazda tražite dlaku u jajetu!!???

L_blancos je napisao/la:Hejteri, niko iz Tottanhama se nije bunio za crveni vi ste nasli srat.. Znaci ako neko protiv Reala dobije crveni odma je to kradja..
Isto tako vi pricate za Barcelonu... Tako da ti to dođe na isto... Ako Bog da sutra dobijate protivnika po mjeri...
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Koji levat, ma ovo on se zahebao ima velike noge..brate toliko utkm.od Real sam gledao aliMadridism je napisao/la:[youtube][/youtube]

Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 05 apr 2011, 23:12, ukupno mijenjano 1 put.
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Glupo mi je čestitat navijačima pa ne igraju oniizzo je napisao/la:Nikad necu realovcima cestitati, ni na cemu - jer ni oni ne bi nikad navijacima BarceToxicity je napisao/la:E ovo mi nije jasno, Real zgazi protivnika, nadigra ga, i dođu neki i pišu o dvadesetim stvarima na temi Real Madrida, pa čestitajte nekad, šta vazda tražite dlaku u jajetu!!???to svi znamo... ali da ste raznijeli Tottenham vecerasna terenu, to stoji.
Jao kako se dobro osjećam
HALA MADRID
EDIT:Pitao sam gdje imaju golovi

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Kad si mene vidio da sam došao na vašu temu i pored pobjede Barce da govorim, kako Persie dobi žuti, kako onaj udari onog ili nešto deseto, samo mi nađi ?izzo je napisao/la:Nikad necu realovcima cestitati, ni na cemu - jer ni oni ne bi nikad navijacima BarceToxicity je napisao/la:E ovo mi nije jasno, Real zgazi protivnika, nadigra ga, i dođu neki i pišu o dvadesetim stvarima na temi Real Madrida, pa čestitajte nekad, šta vazda tražite dlaku u jajetu!!???to svi znamo... ali da ste raznijeli Tottenham veceras na terenu, to stoji.
"Give me what I want and I'll go away"
Real Madrid
Real Madrid
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.