Prva Liga FBiH 2025/26

Moderator/ica: GracanicaAA

AllGunsBlazing
Kontakt:

Re: Prva Liga FBiH 2025/26

Post Postao/la AllGunsBlazing » 20 okt 2025, 13:17

Ne bih ulazio u to, vec samo da je jednak broj provokatora sa obje strane, plus ovaj sa 1000 profila.
Celik!3,2,2.

Dajdza11
Kontakt:

Post Postao/la Dajdza11 » 20 okt 2025, 13:55

VivaLaLiberta je napisao/la:
20 okt 2025, 11:53
Dajdza11 je napisao/la:
20 okt 2025, 05:11
Hajde koze noga odavde sa ovog pdf. Nemate vi sta ovdje pisat ni komentarisat. Ne pisete o propaloj fukari na svojoj stranici, a komentarisete veliki Celik.
Šibe da vas ne vidimo ovdje
Lafe zar ti nisi izjavio bio da si navijač Sarajeva, nekad možda i Želje?

Ne znaš ni ti više sta si, al hajd’ vidimo da si mentalno nestabilna osoba i poremećena pa ti niko ni replicira.
Ja sam iz Resetnice, zivim u Sarajevu, i volim Fk Sar. Ali takodje volim i Celik jos vise. Za vreme agresije na BiH, Zenica me je ugostila. To se ne zaboravlja nikad u zivotu. Kada uhvatim slobodnog vremena, nije mi tesko u auto i gas na utakmicu, prva ljubav zaborava nema.
Kozama je to tesko objasnit, ima Celik navijaca u cijeloj BiH, a takodje i van granica drzave.
Jel vas imalo stid sto se vozite u plavom busu TC, jel vas stid sto vam grupa ne postoji, jel vas stid sto vas dolazi 400 na utakmice od toga 50 karti se proda, jel vas stid sto vam se vodja nabijaca Indir slika sa salom Zelje. Ni obraza ni stida nemate, ja bih u zemlji propao bruka i sramota...

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 20 okt 2025, 14:05

Skver je napisao/la:
19 okt 2025, 22:44
BatistutA19 je napisao/la:
19 okt 2025, 22:17
Skver je napisao/la:
19 okt 2025, 22:04
Ovih se nekoliko ozracenih majmuna ufuralo da oni nekog pisaju.....koji level IQ da ne povjerujes......eto znaju sta se desava u Slobodi, pa sunce ti yebem, Sloboda u nekoliko zadnji mjeseci isplatila preko 700 000 KM duga i dodje ti par majmuna da ti objasnjava kakva je situacija u Slobodi, pa ako se gasimo sto bi neka budala vracala toliki novac....pricaju o nekim navijackim grupama, pa na Slobodinom forumu ne pise ni jedan clana Fukara, koliko znam sva raja sto ovdje pise sjedi na zapadu na Slobodinim utakmicama i jede kospe :urnebes:....koga boli qurac koliko je zenicana bilo bilo gdje na strani ili u Zenici....vidim da ste PSG za nas, jos samo da nafatate nekoliko saudijaca i da prepisate i Slobodu i PL :urnebes:.....prvi cu doci u Zenicu kad budete igrali euro grupne faze :urnebes: :urnebes:
A razmisljas li o novim dugovima je li te strah toga jbem te u glavu ,niko nije reko da niste vratili i sta tada ali vi o toj temi ne zelite pricat ,to je ta nesigurnost kod doticnog gospodina ali vama svedno .
To je sarkazam tvoj za Europu da cemo mi igrat grupu i realno podebavanje kad znas i sam da smo mi miljama oba kluba od toga
Covjek privatizovao Slobodu, to je de facto njegov klub, de jure nije jer nema jos zakona o sportu.....sto se mene tice neka ga sutra ugasi svakako je bio ugasen, jedini nesto moze trenutno napraviti od Slobode, danas bez para nista ne mozes a pogotovo neki socios model koji vi furate jer nemate drugog nacina je po mom misljenu neodrziv u BiH.....a ako moze, onda super.....evo Radnicki iz Lukavca se gasi, traze pomoc od Azmira.....Banovici ne znam dokle ce moci izdrzati pogotovo sad kad hoce Begu Gutica da strpaju u zatvor, Gracanica isto tesko da ostane u ligi, Jedina Sloboda na kantonu nekako gura zahvaljujuci opet tom Azmiru.....ljudi ugasili fudbal na "najbotaijem" i najmnogoljudnijem kantonu......pola BiH lige bilo sa TK, nema ih vise na mapi.....pa Slobodu opljackala braca sa tribine, tuzlaci, carsijaneri :urnebes:.... nema dalje, nije neki turcin nego tuzlaci.....kakav socios i kretanje iz zadnje lige, kad bi ti isti carsijaneri je opljackali da igra i kantonalnu.....u ovoj drzavi mozes ukrasti milione i nikome nista jer si zaboga udruzenje gradjana :urnebes: i niko ne odgovara....pa to samo ima u BiH, ljudi otvoreno stimaju PL godinama na ocigled svih, na ocigled UEFA , FIFA i nista.....ma Azmir je zlato za njih sve....
Prvo mi se ne svidja tvoje neka ugasi Slobodu pa zasto da ugase valjda je ti volis vise neko bilo ko i da nedas da ugase .
Socius vidis da moze u ovoj ligi bez problema i plus mi dugove vracamo a za WWIN ligu BiH moze ali sa puno jacim sponzorima i podrskom navijaca ,ok privatnik ali da znas sta radi a ne da ode i havariju ostavi.Ne mozes poredit Lukavac i ostale gradove sa Tuzlom nipocemu.Ne moras ti iz Kantona krenut ali problem kod vas dto ne mozete doci uzet klub u svoje ruke sa pravim iskrenim ljudima kao sto je nas NGG bio a ovo sa Husicem je kocka velika.
To si u pravu za odgovaranje za kradju bar mi to znamo za Celik je potpiso Laudrup iz Grcke za Celik kao slobodan igrac da bi odmah potpiso za nekoliko dana iz Celika za Ajax kazu za 2 milions da se izbjegnu neki porezi ali ni Laudrupa ni 2 miliona i nikom nista ,dok je ta afera u Holandiji bila uradjena i bilo je svega a u BiH nista ..To je samo jedan primjer Celikov i te kradje.

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 20 okt 2025, 14:44

20 okt 2025, 12:07
19 okt 2025, 21:34
Sad ce bit zatisje na forumu do iduceg kola😁😁 ,ma tesko je tuzlacima objasnit neke stvari nemaju oni ni stava ni obraza ni ponosa ni ljubavi ni borbe.Nekad mi ih zao ali to junacenje neko tad mi ohlade.Oni su ubijedjeni da mi njih mrzimo ili ljubomorni na Husica a nije tako.Njima je sve svejedno ako bude sta sa Husicem dobro i jest ako ne bude koga yebe .Oni zive u masti milionima i investicijama ,mi se bar borimo i bar imamo klub u svojim rukama a oni veze nemaju sta im se desava u klubu a pojedu se od muke a nista ne mogu nit zele nit ih ima nego cekaj sta ce bit .
O navijacima nemas sta pricat sve se to vidi i svako ce neutralan reci da smo uz sarajavske grupe trenutno treci a 2 rang takmicenja.
Nije vise ni bitno ko ce uci jer ko god udje bez novca letis odmah nazad, nego je bitno imat klub u nadi da ces napravit nesto jer svakom je jasno bez novca ne mozes dalje bio Celik,Sloboda,Tosk,Jedinstvo,Stupcanica,Travnik ili neko peti deseti to je najmanje bitno.
Sta vredi sad Tosku imaju dobru ekipu prvi su zasluzeno ali kad ne mogu dalje.,treba milion stvari im.
Pa upravo koji god klub uđe u PL realno bez 3 miliona keša minimalno tamo se neće dugo zadržati, posebno prvu sezonu nakon ulaska i jer moraš sve “nanovo”. TOŠK ima odličnu ekipu po prikazanom do sada, ali je pitanje koji su njihovi ciljevi jer im je infrastruktura očajna i da li bi mogli obezbjediti uslove za opstanak ili bi to bila samo prolazna stanica koja bi zavila klub u crno.Čelikov sistem može funkcionisati u ovim ligama i način na koji je spašen klub sam 100x pohvalio i hvalit ću, ali i Vi ste sami svjesni ukoliko velike pare ne uđu u klub da Vas PL može samo vratiti u neslavne dane i nova dugovanja.
Sad sam piso tvom kolegi tuzlaku Skveru,da naravno socios model moze u ovoj ligi bez problema i jos plus dugove vracamo ali moze i kad udjes naravno uz jake sponzore.Moze nekoliko jakih sponzora i uz podrsku navijaca i ne mora da bude jedan covjek mada i u sociosu ima stavka investitor tacno sta i kako ali sad dat jednom covjeku poput turcina da ne znas sta radi u klubu i ode i sta onda ko sto je nas turcin zayebo .Naravno danas da bez novca ne moze nista,lahko je klubivima kmgdje jedan covjek uzme klub a ima zakon a kod nas nemas zakona samo ode i onda ti gledaj u nebo gdje se vedri.
Tosk ima odlicnu ekipu jucer su pokazali da su odlicna ekipa ali ko zna kako bi bilo da nisu Telalovica povredili jer smo u pocetku bolji bili ,posle se sve poremetilo ..Imaju puno stvari da urade ako misle ulazit a yebo ulazenje a igras sve ko gost , uzet ce im par igraca najboljih neko i opet nista hajd ponovo.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 20 okt 2025, 16:12

20 okt 2025, 14:05
Skver je napisao/la:
19 okt 2025, 22:17

A razmisljas li o novim dugovima je li te strah toga jbem te u glavu ,niko nije reko da niste vratili i sta tada ali vi o toj temi ne zelite pricat ,to je ta nesigurnost kod doticnog gospodina ali vama svedno .
To je sarkazam tvoj za Europu da cemo mi igrat grupu i realno podebavanje kad znas i sam da smo mi miljama oba kluba od toga
Covjek privatizovao Slobodu, to je de facto njegov klub, de jure nije jer nema jos zakona o sportu.....sto se mene tice neka ga sutra ugasi svakako je bio ugasen, jedini nesto moze trenutno napraviti od Slobode, danas bez para nista ne mozes a pogotovo neki socios model koji vi furate jer nemate drugog nacina je po mom misljenu neodrziv u BiH.....a ako moze, onda super.....evo Radnicki iz Lukavca se gasi, traze pomoc od Azmira.....Banovici ne znam dokle ce moci izdrzati pogotovo sad kad hoce Begu Gutica da strpaju u zatvor, Gracanica isto tesko da ostane u ligi, Jedina Sloboda na kantonu nekako gura zahvaljujuci opet tom Azmiru.....ljudi ugasili fudbal na "najbotaijem" i najmnogoljudnijem kantonu......pola BiH lige bilo sa TK, nema ih vise na mapi.....pa Slobodu opljackala braca sa tribine, tuzlaci, carsijaneri :urnebes:.... nema dalje, nije neki turcin nego tuzlaci.....kakav socios i kretanje iz zadnje lige, kad bi ti isti carsijaneri je opljackali da igra i kantonalnu.....u ovoj drzavi mozes ukrasti milione i nikome nista jer si zaboga udruzenje gradjana :urnebes: i niko ne odgovara....pa to samo ima u BiH, ljudi otvoreno stimaju PL godinama na ocigled svih, na ocigled UEFA , FIFA i nista.....ma Azmir je zlato za njih sve....
Prvo mi se ne svidja tvoje neka ugasi Slobodu pa zasto da ugase valjda je ti volis vise neko bilo ko i da nedas da ugase .
Socius vidis da moze u ovoj ligi bez problema i plus mi dugove vracamo a za WWIN ligu BiH moze ali sa puno jacim sponzorima i podrskom navijaca ,ok privatnik ali da znas sta radi a ne da ode i havariju ostavi.Ne mozes poredit Lukavac i ostale gradove sa Tuzlom nipocemu.Ne moras ti iz Kantona krenut ali problem kod vas dto ne mozete doci uzet klub u svoje ruke sa pravim iskrenim ljudima kao sto je nas NGG bio a ovo sa Husicem je kocka velika.
To si u pravu za odgovaranje za kradju bar mi to znamo za Celik je potpiso Laudrup iz Grcke za Celik kao slobodan igrac da bi odmah potpiso za nekoliko dana iz Celika za Ajax kazu za 2 milions da se izbjegnu neki porezi ali ni Laudrupa ni 2 miliona i nikom nista ,dok je ta afera u Holandiji bila uradjena i bilo je svega a u BiH nista ..To je samo jedan primjer Celikov i te kradje.
Ja tebi lijepo objasnio kako stvari stoje a ti opet o sociosu, o NGG.....kod vas je NGG, a nas su zavalili u zivo blato pojedinci iz "UG prijatelji Slobode", navodno "veliki" navijaci Slobode na celu sa Elmirom Secerbegovic koji je javno i transparentno obznanjivao podatke o poslovanju FK Slobode, sve super, uredno, navijaci bili zadovoljni.....da bi se kasnije ispostavilo da je lik friizirao podatke i sa svojim jaranima napravio privatnu prciju sa nekim kupljenim mjestima ili stolicama kako su to nazvali....vremenom su jedan po jedan napustali jer su vidjeli da tu nisu cista posla, da bi vremenom ostao taj grobar Secerbegovic i da bi se sakrio i iz pozadine postavio Senada Mujkanovica za predjesnika UO da bi ga za jednu polusezonu iskoristili i skinuli da bi postavio Acu Jovica svog potrcka koji je bio predsjednik njegove skupstine i zajedno odradjivali to sto su odradjivali i zavili Slobodu u crno.....kad je ponestalo novaca i kada su vidjeli da klub ne moze vise funkcinirati hinjski su se povukli i predali klub Azmiru Husicu ciji je dolazak bio uvjetovan da postavi svoje ljude u skupstinu poucen losim iskustvom kada su ga u prvom mandatu istjerali iz kluba naredbom tadasnjeg gradonacelnika Imamovica....i tako ti je sada Azmir neprikosnoven kao predsjednik kluba sa svojom skupstinom.....naravno ima jos ljudi koji pomazu Slobodi, nije sam, trebao bi se i TK ukljuciti, grad, sponzori, pa vidjeti ce mo.....bilo je tu i prije nekih bezuspjesnih pokusaja povratka Azmira u klub, svasta se desavalo itd......mogu se romani ispisati......sto se tice njegovog bitisanja u Slobodi jedino moze sam otici jer ga njegova skupstina nece smijeniti.....danas nije nista sigurno, pogotovo tamo gdje prestaje logika a nastaje BiH... ko moze garantovati da npr. sutra Mirvic nece otici iz Sarajeva i trazi povrat novca, Zeljo isto vapi za nekim koji ima novac da bi se pomakli i napravili nesto vise....sve je super dok ima para, sta npr. ako Celik ne bude mogao naci kako se to danas moderno kazu strateskog partnera, pa ne mozes ti dovesti nekog sa parama i postavljati mu svoje uvjete, taj koji dodje sa parama nece sigurno dozvoliti da mu neki kokuzi odredjuju pravila, ali eto vi to bolje znate kako ce te i sta ce te i nema se niko pravo mijesati i pametovati vam, vi najbolje znate kako je vama bili kad ste morali proci kroz sve sto ste prosli i svaka vam cast....ko moze garantovati da sutra npr. nece propasti BH Telecom ili npr. Mc Donalds.....sta je danas sigurno, da mozda nije to vas socios model?.......evo pokusao sam ti odgovoriti i da zavrsimo vise o tome, svako svojim pute, vi svojim, mi svojim....

VivaLaStella
Kontakt:

Post Postao/la VivaLaStella » 20 okt 2025, 16:37

Zar Azmir nije imao onih problema sa Heezom, pa onda i ove aktuelne Stupine Towerom? Uz to mu je ženka uzela pola bogatstva jer je glup ko qrac. Nije njemu do života, a kamoli do Slobode
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege

L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17

VivaLaLiberta
Kontakt:

Post Postao/la VivaLaLiberta » 20 okt 2025, 18:07

Dajdza11 je napisao/la:
20 okt 2025, 13:55
Dajdza11 je napisao/la:
20 okt 2025, 05:11
Hajde koze noga odavde sa ovog pdf. Nemate vi sta ovdje pisat ni komentarisat. Ne pisete o propaloj fukari na svojoj stranici, a komentarisete veliki Celik.
Šibe da vas ne vidimo ovdje

Ne znaš ni ti više sta si, al hajd’ vidimo da si mentalno nestabilna osoba i poremećena pa ti niko ni replicira.
Ja sam iz Resetnice, zivim u Sarajevu, i volim Fk Sar. Ali takodje volim i Celik jos vise. Za vreme agresije na BiH, Zenica me je ugostila. To se ne zaboravlja nikad u zivotu. Kada uhvatim slobodnog vremena, nije mi tesko u auto i gas na utakmicu, prva ljubav zaborava nema.
Kozama je to tesko objasnit, ima Celik navijaca u cijeloj BiH, a takodje i van granica drzave.
Jel vas imalo stid sto se vozite u plavom busu TC, jel vas stid sto vam grupa ne postoji, jel vas stid sto vas dolazi 400 na utakmice od toga 50 karti se proda, jel vas stid sto vam se vodja nabijaca Indir slika sa salom Zelje. Ni obraza ni stida nemate, ja bih u zemlji propao bruka i sramota...
“Samo” si poremećen na kraju kao i što sam i mislio.Odgovorio bih ti na ostalo, ali inače nemam naviku ulaziti u raspravu sa mentalnom nestabilnim osobama, još kad vidim kakve su ti “informacije” stvarno nema svrhe. Najbolje da se javiš u najbližu psihijatrijsku kliniku i provedeš tu ostatak i onako beskorisnog života.
“Pjesma naša neće stati, za boje ove život ćemo dati!”

Tesanj1975
Kontakt:

Post Postao/la Tesanj1975 » 20 okt 2025, 18:34

Nakon utakmice jedan moj licni osvrt na utakmicu Tosk-Celik.
Previse se stvarala euforija od strane navijaca Celika da ce doci i "pokoriti" Tesanj pri tome iznoseci komentare koji samo kod normalnih ljudi stvaraju takav prkos i inat. Ne mozes doci u neciju kucu i vrijedjati domacina. Ne ide to tako. Zenica je nama drag grad, Celik takodje, o Robijasima samo rijeci hvale imam. Slazem se da Celiku kao klubu nije mjesto ovde. Klub ima sve od infrastrukture do navijaca. Medjutim nemate respekt prema ostalim klubovima. A to samo stvara mrznju prema vama. Da svi zapinju sa 200% snage. 7 dana ste vrijedjali ljude u Tesnju, nazivali nas seljacima i ne znam kako jos. Ti isti ljudi su vas docekali i ugostili kao svoje najblize. Cijelu nedelju ste hodali po Tesnju bez ikakvih problema, bez ijednog krivog pogleda prema vama. Ne iz nekog straha prema vama vec iz poznate tesanjske gostoljubljivosti. A vjerujte komentarima niste zasluzili.
Utakmica. Kazete sudija vukao Tosku? U kojoj situaciji? Kada je vas kapiten u prvom poluvremenu udario Hegica sa ledja nije mu dao karton a mogao je. Pisete da smo namjerno povrijedili vaseg igraca. Pa jeste li vi normalni? Kalesic je par puta laktom udario nase igrace, cak i nogom dok su lezali na travi poslije jednog duela. Ni on nije dobio karton. Treba li dalje nabrajati? Penal necu da komentarisem. I protiv nas je svirana bruka takvih stvari. Sutili smo. Svi mi volimo da sudije navlace nasoj ekipi, ali problem pravimo kada smo mi ona ekipa sa druge strane.
Celiku zelim da sto prije prevazidje sve probleme i da se vrati tamo gdje mu je i mjesto.

Teren jeste los i sramota svih nas. Budimo realni da nije nogometni savez renovirao teren za potrebe reprezentacije ni vi ne bi imali bolji. Niste bili u stanju renovirati svlacionice pa su se novinari koji prate druge reprezentacije ismijavali sa tim. Ali nebitno. Nas teren je takav kakav je i mi nemamo bolji. Akcije smisljene niste imali. Tosk je imao. I njima je teren isti. Prema tome nemojte se zanositi nekim stvarima. Da Bog da pa da udjete u PL pa da dolazimo gledati utakmice ali vjerujte sa ovakvim pristupom necete se dugo zadrzati u PL. Ovo mozete shvatiti kako hocete, samo mislim da je to moje misljenje koje je realno i bez ikakve zle namjere prema svima vama.

Sportski pozdrav iz Tesnja 🙂

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 20 okt 2025, 18:54

Tesanj1975 je napisao/la:
20 okt 2025, 18:34
Teren jeste los i sramota svih nas. Budimo realni da nije nogometni savez renovirao teren za potrebe reprezentacije ni vi ne bi imali bolji. Niste bili u stanju renovirati svlacionice pa su se novinari koji prate druge reprezentacije ismijavali sa tim. Ali nebitno. Nas teren je takav kakav je i mi nemamo bolji.
Grad Zenica je odradio cijelu rekonstrukciju Bilinog polja, uključujući i teren. Jedina stvar u kojoj je savez učestvovao jeste semafor 2016 i to 50% (oko 500k) troškova, a zauzvrat su dobili stadion na besplatno korištenje na 10 godina, do naredne godine (2026)

Do tada je savez plaćao Čeliku 30 000KM po utakmici, najam stadiona, pa sad izračunaj ko je kome pomogao, savez Čeliku i Zenici, ili obrnuto.

Sramota je za Tešanj onakav stadion, niste vi sirotinja i fukarešćina. Možete komotno imati stadion kao npr Kamberovića polje u Zenici, kapaciteta od 3 do 4 hiljade, sa reflektorima, da npr ponekad uđete i u PL, što da ne. Kad može pišljivi Doboj, koji živi od vas, možete i vi, samo tražite krivca u vašim lokalnim vlastima i rukovodstvu kluba umjesto da pokušavate osporiti ono što je Zenica izgradila za Čelik.

Mi smo svjesni svojih svlačionica, niko nam nije kriv, osim nas samih kad biramo osuđenika iz šume već treći put, koji nam devastira grad, a klub je umalo ugasio.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

KosevoZove
Kontakt:

Post Postao/la KosevoZove » 20 okt 2025, 19:08

Raja ko je sljedeci na my tv jeli prijenos iz nicaze?

Hvala
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 20 okt 2025, 19:28

Previse se stvarala euforija od strane navijaca Celika da ce doci i "pokoriti" Tesanj pri tome iznoseci komentare koji samo kod normalnih ljudi stvaraju takav prkos i inat. Ne mozes doci u neciju kucu i vrijedjati domacina. Ne ide to tako. Zenica je nama drag grad, Celik takodje, o Robijasima samo rijeci hvale imam. Slazem se da Celiku kao klubu nije mjesto ovde. Klub ima sve od infrastrukture do navijaca. Medjutim nemate respekt prema ostalim klubovima. A to samo stvara mrznju prema vama. Da svi zapinju sa 200% snage. 7 dana ste vrijedjali ljude u Tesnju, nazivali nas seljacima i ne znam kako jos. Ti isti ljudi su vas docekali i ugostili kao svoje najblize. Cijelu nedelju ste hodali po Tesnju bez ikakvih problema, bez ijednog krivog pogleda prema vama. Ne iz nekog straha prema vama vec iz poznate tesanjske gostoljubljivosti. A vjerujte komentarima niste zasluzili.
Utakmica. Kazete sudija vukao Tosku? U kojoj situaciji? Kada je vas kapiten u prvom poluvremenu udario Hegica sa ledja nije mu dao karton a mogao je. Pisete da smo namjerno povrijedili vaseg igraca. Pa jeste li vi normalni? Kalesic je par puta laktom udario nase igrace, cak i nogom dok su lezali na travi poslije jednog duela. Ni on nije dobio karton. Treba li dalje nabrajati? Penal necu da komentarisem. I protiv nas je svirana bruka takvih stvari. Sutili smo. Svi mi volimo da sudije navlace nasoj ekipi, ali problem pravimo kada smo mi ona ekipa sa druge strane.
Celiku zelim da sto prije prevazidje sve probleme i da se vrati tamo gdje mu je i mjesto.

Teren jeste los i sramota svih nas. Budimo realni da nije nogometni savez renovirao teren za potrebe reprezentacije ni vi ne bi imali bolji. Niste bili u stanju renovirati svlacionice pa su se novinari koji prate druge reprezentacije ismijavali sa tim. Ali nebitno. Nas teren je takav kakav je i mi nemamo bolji. Akcije smisljene niste imali. Tosk je imao. I njima je teren isti. Prema tome nemojte se zanositi nekim stvarima. Da Bog da pa da udjete u PL pa da dolazimo gledati utakmice ali vjerujte sa ovakvim pristupom necete se dugo zadrzati u PL. Ovo mozete shvatiti kako hocete, samo mislim da je to moje misljenje koje je realno i bez ikakve zle namjere prema svima vama.

Itekako je bilo navlacenja u vasu korist. Klasicno domacinsko sudjenje.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

tale07
Kontakt:

Post Postao/la tale07 » 20 okt 2025, 19:32

Prva stvar drug ne mozes se paliti na to sto je neko pisao po forumu ili fb komentare, posjeti FB stranicu NK Celika I provjeri najajavu utakmice.
Sto se tice lijepog domacinstva to se ne pokazuje na nacin da povecas cijenu karte, to se kod nas u narodu kaze ciganska posla.
Sto se tice sudenja, pa jel dovoljno nepostojeci penal ili ne kontam?
Sto se tice naseg stadioni i travnjaka jesil ti svjestan da renta ovog stadiona za jednu utakmicu kosta 30 000KM, koliko je repka do sad odigrala utakmica na ovom travnjaku za 10 godina?

TOSK je bio bolja ekipa na terenu I da ste pobijedili bilo bi zasluzeno,al drug fulao si na svakoj tacki koju si naveo

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 20 okt 2025, 19:53

O utakmici manje vise sve je ispricano mozemo vrtit istu pricu u krug .Imate dobru ekipu samo tesko je to zadrzat ako nemas nekih ambicija ali u ovom trenutku tesko da mozete sve to odradit i ako budete budete prvi..Mislim borbom da smo bod zasluzili i da smo izgubili ne bi bila nezasluzena pobjeda Toska.Sudije necu komentarisat ni penal a ambijent cista desetka i bog zna kad cete vise napunit stadiin ,jucer prelijepo u Tesnju.

Sto se tice stadiona i to pa bolan mi smo imali stadion 10 000 kapacitet sesdesetih godina na Blatusi gdje Celik.igro 1 ligu Yugoslavije pa je se posle tj 1972 preslo na Bilino Polje.
Ima li smo natkriven Zapad prije 50 godina,imali smo.digitalni semafor velik na Sijeveru, stolice osamdesetih godina smo imali na Zapadu kad smo igrali 1 ligu Yugoslavije
A to rec da je sve savez Celiku uradio nije tacno imas i potpis finansiranja za renoviranje mozes na google nac pise lijepo zajednicko finansiranje radova NFSBIH 51% i grad Zenica 49 % i savez ne placa nista Celiku utakmice a koliko igra godina i koliko je rentanje stadiona danas.Tako da ne mozes rec da nije saveza mi ne bi imali stadion i plus sto ima ugovor savez 51% i grad Zenica 49 %.Vi samo gledate nesto savez ulozio a ne gledate sto besplatno igra na stadiona..Nama je Sarajevo platilo igranje utakmica u Zenici mozda 100 000 ,ne znam po utakmici tacno ,pricali su oko 10.do 15 000 ali ne znam

Dajdza11
Kontakt:

Post Postao/la Dajdza11 » 20 okt 2025, 19:57

20 okt 2025, 18:07
Dajdza11 je napisao/la:
20 okt 2025, 13:55

“Samo” si poremećen na kraju kao i što sam i mislio.Odgovorio bih ti na ostalo, ali inače nemam naviku ulaziti u raspravu sa mentalnom nestabilnim osobama, još kad vidim kakve su ti “informacije” stvarno nema svrhe. Najbolje da se javiš u najbližu psihijatrijsku kliniku i provedeš tu ostatak i onako beskorisnog života.

Care moj nemas ti meni sta odgovorit sto se tice na relaciji Cel-Slo. Budi posten pa priznaj. U nekom prijasnjim vremenima ok. Ali sada. Mene bi bilo stid ovdje bilo sta napisati, a naveo sam ti to sve u prethodnom postu, a ima jos dosta toga.

Slobodu su vlastiti navijaci sa tribine zaduzili, pokrali, pa sada sisa vraca dugove. A pogledaj sta su u Celiku navijaci uradili, spasili klub od gasenja, vratili dugove. Vi nemate kapacitet za takvo nesto. Sramota da ste do neki dan uzimali pare od karata u svoj dzep. 20 km gostovanje niste odradili, a pogledaj Robije.
Selam za komuniste, kako vi volite reci kada nemate nikakve argumente mentalno nestabilni itd itd
Sa ovom slikom zavrsavam svaki vid rasprave sa komunistima

slika

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 20 okt 2025, 19:58

Skver je napisao/la:
20 okt 2025, 16:12
20 okt 2025, 14:05
Skver je napisao/la:

Ja tebi lijepo objasnio kako stvari stoje a ti opet o sociosu, o NGG.....kod vas je NGG, a nas su zavalili u zivo blato pojedinci iz "UG prijatelji Slobode", navodno "veliki" navijaci Slobode na celu sa Elmirom Secerbegovic koji je javno i transparentno obznanjivao podatke o poslovanju FK Slobode, sve super, uredno, navijaci bili zadovoljni.....da bi se kasnije ispostavilo da je lik friizirao podatke i sa svojim jaranima napravio privatnu prciju sa nekim kupljenim mjestima ili stolicama kako su to nazvali....vremenom su jedan po jedan napustali jer su vidjeli da tu nisu cista posla, da bi vremenom ostao taj grobar Secerbegovic i da bi se sakrio i iz pozadine postavio Senada Mujkanovica za predjesnika UO da bi ga za jednu polusezonu iskoristili i skinuli da bi postavio Acu Jovica svog potrcka koji je bio predsjednik njegove skupstine i zajedno odradjivali to sto su odradjivali i zavili Slobodu u crno.....kad je ponestalo novaca i kada su vidjeli da klub ne moze vise funkcinirati hinjski su se povukli i predali klub Azmiru Husicu ciji je dolazak bio uvjetovan da postavi svoje ljude u skupstinu poucen losim iskustvom kada su ga u prvom mandatu istjerali iz kluba naredbom tadasnjeg gradonacelnika Imamovica....i tako ti je sada Azmir neprikosnoven kao predsjednik kluba sa svojom skupstinom.....naravno ima jos ljudi koji pomazu Slobodi, nije sam, trebao bi se i TK ukljuciti, grad, sponzori, pa vidjeti ce mo.....bilo je tu i prije nekih bezuspjesnih pokusaja povratka Azmira u klub, svasta se desavalo itd......mogu se romani ispisati......sto se tice njegovog bitisanja u Slobodi jedino moze sam otici jer ga njegova skupstina nece smijeniti.....danas nije nista sigurno, pogotovo tamo gdje prestaje logika a nastaje BiH... ko moze garantovati da npr. sutra Mirvic nece otici iz Sarajeva i trazi povrat novca, Zeljo isto vapi za nekim koji ima novac da bi se pomakli i napravili nesto vise....sve je super dok ima para, sta npr. ako Celik ne bude mogao naci kako se to danas moderno kazu strateskog partnera, pa ne mozes ti dovesti nekog sa parama i postavljati mu svoje uvjete, taj koji dodje sa parama nece sigurno dozvoliti da mu neki kokuzi odredjuju pravila, ali eto vi to bolje znate kako ce te i sta ce te i nema se niko pravo mijesati i pametovati vam, vi najbolje znate kako je vama bili kad ste morali proci kroz sve sto ste prosli i svaka vam cast....ko moze garantovati da sutra npr. nece propasti BH Telecom ili npr. Mc Donalds.....sta je danas sigurno, da mozda nije to vas socios model?.......evo pokusao sam ti odgovoriti i da zavrsimo vise o tome, svako svojim pute, vi svojim, mi svojim....
Razumijem ja tebe ja sam reko da bogdom imate ljude poput naseg NGG koji su srcem uz klub plus skolovani i posteni i nisam reko ni kanton nego zdrav rad a ne takvih kao kod vas sto bili.Njima prica dobra bila ali su syebali klub jer nisu posteni .
To je tacno za novac imas li ili nemas ,jedino je prednost hostaplere izbjegavat a za Sarajevo se ne brinem ode Mirvic doci ce neko drugi ali ko ce nama doci ako nas zayebu zavale e to mene brine a Sarajevo ce opet naci nekog.

BosnianRahatluk
Kontakt:

Post Postao/la BosnianRahatluk » 20 okt 2025, 20:09

Drug , sve OK.
Ali ti jos uvijek nisi svjestan da ste ugostili Real Madrid.
Uzalud trosis vrijeme i enegiju objasnjavajuci. Ovdje nazocni "Realovci" su 95% neobjektivni i zive u svom svijetu.
Mozda imaju 2 max 3 koji su onako,pa moze se reci realni.

Dajdza11
Kontakt:

Post Postao/la Dajdza11 » 20 okt 2025, 20:29

Cim se svi ovoliko " brinu" za Celik to znaci da smo na pravom putu, a ovo je tek pocetak kada se klub oslobodio omce zvana dugovi.
Celik ce biti sve jaci i jaci, nebitno ili ove sezone ili sljedece ali kada se vrati u Pl, vise nikad nece igrati sa Jedinstvom , Banovicima i slicnim ekipama. :salut:

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 20 okt 2025, 20:34

Suvisno je ulazit u raspravu sa osobom koja se u ranu zoru bavi forumom, tacnije u 05:11.
Zamisli ti tog mentalnog sklopa...
PS
Kad sila udari u glavu, pa se nazor kur cis, prizemljene mozda ne stize brzo, al bude bolno.
Volim tebe, više od sebe

BosnianRahatluk
Kontakt:

Post Postao/la BosnianRahatluk » 20 okt 2025, 20:47

Dajdza11 je napisao/la:
20 okt 2025, 20:29
Cim se svi ovoliko " brinu" za Celik to znaci da smo na pravom putu, a ovo je tek pocetak kada se klub oslobodio omce zvana dugovi.
Celik ce biti sve jaci i jaci, nebitno ili ove sezone ili sljedece ali kada se vrati u Pl, vise nikad nece igrati sa Jedinstvom , Banovicima i slicnim ekipama. :salut:
Tako je @dajdza.
A da niste u aprilu i maju sve uredno "rijesili" igrali bi ovu sezonu u Hrasnici, Varesu ...itd

Dajdza11
Kontakt:

Post Postao/la Dajdza11 » 20 okt 2025, 20:49

Mozes mislit ko mi replicira. Antisisoja haha.
Bijedo jedna, pomozi svom klubu, uclani se, poguraj grupu, kupi kartu, itd itd.
Samo cekate hoce se sisi qrac dignut da platit dug ili ne. Niste sposobni nista sami uradit. Stadion vam rusevina, dvije i pol tribine imate, navijaca nemate, 50 karti prodali na zadnjoj utakmici, i vi ste se usudili nekom nesto govorit.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.