Prva Liga FBiH 2025/26
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Prva Liga FBiH 2025/26
Usmrdi se pdf na smog čim ovi baksuzi šabani dođu.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Trebali ste napustit teren protiv sisinog hana i ne vracat se vise nikako.
Srce, čast i ponos!
- BatistutA19
- Kontakt:
E taj video svaka castStormX je napisao/la: ↑19 okt 2025, 22:24EvoBatistutA19 je napisao/la: ↑19 okt 2025, 22:13Moze li se onaj video stavit sto ga Avenija stavio tamo ako ne moze nek idu gledat tamoda se najezis
-
- Kontakt:
Nemojte tako ipak su oni napustili utakmicu. Velike su to moralne vertikale na celu sa seoskom varalicom. Da nije smijesno bilo bi zalosno hahahaha fora mi smo jedini istupili ljudi u tom trenutku imali 7 bodova. Pa yebemu misa dokle vise 

Covjek privatizovao Slobodu, to je de facto njegov klub, de jure nije jer nema jos zakona o sportu.....sto se mene tice neka ga sutra ugasi svakako je bio ugasen, jedini nesto moze trenutno napraviti od Slobode, danas bez para nista ne mozes a pogotovo neki socios model koji vi furate jer nemate drugog nacina je po mom misljenu neodrziv u BiH.....a ako moze, onda super.....evo Radnicki iz Lukavca se gasi, traze pomoc od Azmira.....Banovici ne znam dokle ce moci izdrzati pogotovo sad kad hoce Begu Gutica da strpaju u zatvor, Gracanica isto tesko da ostane u ligi, Jedina Sloboda na kantonu nekako gura zahvaljujuci opet tom Azmiru.....ljudi ugasili fudbal na "najbotaijem" i najmnogoljudnijem kantonu......pola BiH lige bilo sa TK, nema ih vise na mapi.....pa Slobodu opljackala braca sa tribine, tuzlaci, carsijaneriBatistutA19 je napisao/la: ↑19 okt 2025, 22:17A razmisljas li o novim dugovima je li te strah toga jbem te u glavu ,niko nije reko da niste vratili i sta tada ali vi o toj temi ne zelite pricat ,to je ta nesigurnost kod doticnog gospodina ali vama svedno .Skver je napisao/la: ↑19 okt 2025, 22:04Ovih se nekoliko ozracenih majmuna ufuralo da oni nekog pisaju.....koji level IQ da ne povjerujes......eto znaju sta se desava u Slobodi, pa sunce ti yebem, Sloboda u nekoliko zadnji mjeseci isplatila preko 700 000 KM duga i dodje ti par majmuna da ti objasnjava kakva je situacija u Slobodi, pa ako se gasimo sto bi neka budala vracala toliki novac....pricaju o nekim navijackim grupama, pa na Slobodinom forumu ne pise ni jedan clana Fukara, koliko znam sva raja sto ovdje pise sjedi na zapadu na Slobodinim utakmicama i jede kospe....koga boli qurac koliko je zenicana bilo bilo gdje na strani ili u Zenici....vidim da ste PSG za nas, jos samo da nafatate nekoliko saudijaca i da prepisate i Slobodu i PL
.....prvi cu doci u Zenicu kad budete igrali euro grupne faze
![]()
![]()
To je sarkazam tvoj za Europu da cemo mi igrat grupu i realno podebavanje kad znas i sam da smo mi miljama oba kluba od toga

Pa sto jarane i ti ne uplati....jel u Kini opet uplatio? De nas uputi gdje se to moze uplatiti, ima i na proljece uzvrat na Tusnju opet.chily-rz je napisao/la: ↑19 okt 2025, 22:29Ako je to bilo prošle sezone mogli ste komotno poslije prvih pet utakmica istupiti i napustiti ne utakmicu nego ligu, kvalitetom ste svakako zalutali u istu loveci u mutnim vodama po federalnoj sezonu ranije. Prepošteni Azmir ima dva kluba u ovoj ligi, može odigrati jednim s juniorima i dobiti u prelazu ovaj drugi ako mu je po volji.

Tebi ne mogu odgovoriti, ti si retardiran......ne bi skontoCrkvice1988 je napisao/la: ↑19 okt 2025, 22:28Nemojte vi samo o postenju, izasli s terena a vec ste davno ispali, ne kazem ja da tu utakmicu niste biki pokradeni al isto tako ste vec bili ispali. Od seoske varalice jedino je vico veci lopov. Ako azmirova stimanja i ugovori jednog dana dodju na naplatu, a nadam se da hoce, dobre ce robije on dobit

-
- Kontakt:
Pa vi nikom nista ni ne mozete argumentovano odgovorit… od vas se nista bolje ni ne ocekuje. Merhametlije, sami sebe tako nazivateSkver je napisao/la: ↑19 okt 2025, 23:04Tebi ne mogu odgovoriti, ti si retardiran......ne bi skontoCrkvice1988 je napisao/la: ↑19 okt 2025, 22:28Nemojte vi samo o postenju, izasli s terena a vec ste davno ispali, ne kazem ja da tu utakmicu niste biki pokradeni al isto tako ste vec bili ispali. Od seoske varalice jedino je vico veci lopov. Ako azmirova stimanja i ugovori jednog dana dodju na naplatu, a nadam se da hoce, dobre ce robije on dobit![]()
Hajde koze noga odavde sa ovog pdf. Nemate vi sta ovdje pisat ni komentarisat. Ne pisete o propaloj fukari na svojoj stranici, a komentarisete veliki Celik.
Šibe da vas ne vidimo ovdje
Šibe da vas ne vidimo ovdje
- Zenicanin988
- Kontakt:
Tosk bolja ekipa juce, dobri smo mi bili dok nisu skrsili malog Telalovica, sudija mozda je imao gresaka ali po meni nije navlacio Tosku, kao sto neki nasi pisu. Ona greska sto se tice penala, i ja sam s tribine mislio da je penal. Tako izgledalo. Sve u svemu dobro smo bod izvukli. Njihov trener nalozeniji, tjera ih u napad.
Robija NO COMMENT!
Robija NO COMMENT!
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Aferim. Igrac utakmice Durmo, nece ovakvo izdanje ponoviti dok je ziv.Zenicanin988 je napisao/la: ↑20 okt 2025, 09:57Tosk bolja ekipa juce, dobri smo mi bili dok nisu skrsili malog Telalovica, sudija mozda je imao gresaka ali po meni nije navlacio Tosku, kao sto neki nasi pisu. Ona greska sto se tice penala, i ja sam s tribine mislio da je penal. Tako izgledalo. Sve u svemu dobro smo bod izvukli. Njihov trener nalozeniji, tjera ih u napad.
Robija NO COMMENT!
Robija, kapa do poda !
-
- Kontakt:
Pojedincima se ovdje na desetine puta nešto objasnilo, nekima ne vrijedi objašnjavati jer im nije cilj voditi destruktivne, a ne konstruktivne rasprave, al hajd’ takvima i ne treba zamjeriti jer su vjerovatno imali neke poteškoce u razvoju.Venom je napisao/la: ↑19 okt 2025, 21:11Imas razloga i upravo si upaljen, jbg hoce to kad provociras bez ikakvog pokrica i osnova. Logicno je da te ne dotice jer ti je klub za koji navijas irelevatan u svakom smislu, pa onda dolazis ovdje prosipat frustracije prema boljem od sebe.antisisoja1919 je napisao/la: ↑19 okt 2025, 20:59Samo ti nastavi, ako smatras da je ovaj tvoj nivo konverzacije ponizavanje. Da se imam cemu smijat.
Ja nemam razloga da se upalim, samo s vremena na vrijeme vam odgovorim jezikom koji jedino razumijete.
Mene vec duze vrijeme ne dotice prestiz u ovoj cirkus ligi, tako da me po tom pitanju ne mozes isprovocirat uopste.
Robijasima svaka cast za pricu, al velika većina vas za ostale ste stvari previse plitki da bih ja vama objasnjavao.
Uzivajte u ovom ako mislite da vam donosi nesto.
I pusti se antisisoje, nije on tvoj nivo, ti si par nivoa iznad njega
Nikad nista nisi pokusao objasniti, jer nemas sta, a nemoj ni pokusavati, bolje i po tebe, a i po nas. U moru deblizima da bar da negdje budemo pošteđeni
“Pjesma naša neće stati, za boje ove život ćemo dati!”
-
- Kontakt:
Lafe zar ti nisi izjavio bio da si navijač Sarajeva, nekad možda i Želje?
Ne znaš ni ti više sta si, al hajd’ vidimo da si mentalno nestabilna osoba i poremećena pa ti niko ni replicira.
Rijetko pisem ovdje, ali taj lik je tezak oblik retardacije. Lijepo sto zna koliko se pise na temi, ocito da visi na njoj kao i jos par likova.VivaLaLiberta je napisao/la: ↑20 okt 2025, 11:53Lafe zar ti nisi izjavio bio da si navijač Sarajeva, nekad možda i Želje?
Ne znaš ni ti više sta si, al hajd’ vidimo da si mentalno nestabilna osoba i poremećena pa ti niko ni replicira.

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Pa upravo koji god klub uđe u PL realno bez 3 miliona keša minimalno tamo se neće dugo zadržati, posebno prvu sezonu nakon ulaska i jer moraš sve “nanovo”. TOŠK ima odličnu ekipu po prikazanom do sada, ali je pitanje koji su njihovi ciljevi jer im je infrastruktura očajna i da li bi mogli obezbjediti uslove za opstanak ili bi to bila samo prolazna stanica koja bi zavila klub u crno.Čelikov sistem može funkcionisati u ovim ligama i način na koji je spašen klub sam 100x pohvalio i hvalit ću, ali i Vi ste sami svjesni ukoliko velike pare ne uđu u klub da Vas PL može samo vratiti u neslavne dane i nova dugovanja.BatistutA19 je napisao/la: ↑19 okt 2025, 21:34Sad ce bit zatisje na forumu do iduceg kola,ma tesko je tuzlacima objasnit neke stvari nemaju oni ni stava ni obraza ni ponosa ni ljubavi ni borbe.Nekad mi ih zao ali to junacenje neko tad mi ohlade.Oni su ubijedjeni da mi njih mrzimo ili ljubomorni na Husica a nije tako.Njima je sve svejedno ako bude sta sa Husicem dobro i jest ako ne bude koga yebe .Oni zive u masti milionima i investicijama ,mi se bar borimo i bar imamo klub u svojim rukama a oni veze nemaju sta im se desava u klubu a pojedu se od muke a nista ne mogu nit zele nit ih ima nego cekaj sta ce bit .
O navijacima nemas sta pricat sve se to vidi i svako ce neutralan reci da smo uz sarajavske grupe trenutno treci a 2 rang takmicenja.
Nije vise ni bitno ko ce uci jer ko god udje bez novca letis odmah nazad, nego je bitno imat klub u nadi da ces napravit nesto jer svakom je jasno bez novca ne mozes dalje bio Celik,Sloboda,Tosk,Jedinstvo,Stupcanica,Travnik ili neko peti deseti to je najmanje bitno.
Sta vredi sad Tosku imaju dobru ekipu prvi su zasluzeno ali kad ne mogu dalje.,treba milion stvari im.
- bromazepam
- Kontakt:
Stvarno je iznenađujući procenat degeneričnih osoba iz Zenice. Mislio sam do sad da su u pitanju pojedinci al ovih zadnjih par stranica su pobile moje tvrdnje.
Sergej Barbarez - najveći sin Bosne i Hercegovine.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Nista je to u poredjenju sa Tuzlom. Samo sto je ironija u tome da mi u Zenici imamo neku posjetu pa mora i biti malo veci broj degenerika, vas u Tuzli nema, a imate veci broj degenerika.bromazepam je napisao/la: ↑20 okt 2025, 12:35Stvarno je iznenađujući procenat degeneričnih osoba iz Zenice. Mislio sam do sad da su u pitanju pojedinci al ovih zadnjih par stranica su pobile moje tvrdnje.
Celik!3,2,2.
- bromazepam
- Kontakt:
Ne vjerujem da ovi koji ovdje najagresivnije pišu odlaze na utakmice.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑20 okt 2025, 12:37Nista je to u poredjenju sa Tuzlom. Samo sto je ironija u tome da mi u Zenici imamo neku posjetu pa mora i biti malo veci broj degenerika, vas u Tuzli nema, a imate veci broj degenerika.bromazepam je napisao/la: ↑20 okt 2025, 12:35Stvarno je iznenađujući procenat degeneričnih osoba iz Zenice. Mislio sam do sad da su u pitanju pojedinci al ovih zadnjih par stranica su pobile moje tvrdnje.
Sergej Barbarez - najveći sin Bosne i Hercegovine.
Trenutno korisnika/ca: samoposteno i 9 gostiju.