OKK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

Sunderland
Kontakt:

Re: OKK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Sunderland » 13 avg 2015, 22:34

Ugasise nam slobodu a i sa ovim kvazi okk
Jedu ****..cisto pranje para.
**** i aid mater sebi da mu hoce neka budala dignut vikendicu ili auto u zrak...**** mater bi to prodalo...
Sloboda je moja nacija

Ethel
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: OKK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Ethel » 14 avg 2015, 01:00

Mortus je napisao/la:nema eno izasao clanak, kazu otisao boljkovac, petric i rizvic ( s kojim navodno pregovaramo oko ostanka), ostala su nasa djeca i kao za ovu sezonu se ulazi sa kracim budzetom nego proslu pa koliko se uradi. Zaista sramota, umjesto da smo ove godine nasli jos jednog jakog sponzora i pokusali se nametrnuti u borbi za titulu, posebno sada kad je spars rasprodan, i ko zna sta ce biti sa sirokim, mi pravimo nove 4 godinje planove. Bas neobiljno i sramotno
Zar na skupstini ne rekose da se povecao budzet za narednu sezonu?

A te "nase djece" se najvise bojim, nema tu talenta ni grama, a vecina su tatini sinovi pa ce i igrati.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 14 avg 2015, 08:42

povećali su prihode u odnosu na rashod i zaradili su nesto valjda, ali ce ulaganja biti minimalna. Pa to je garant razlog sto je Mula otisao, jer nece covjek da tapka u mjestu, hoce iskorak jer tako je bilo planirano.
Al evo vec par sedmica u TZ vidjam par crnaca i jednog visokog momka, kosarkasi su i dosli su na probu, pa vidjet cemo sta ce biti na kraju.
Ako je Dita ugasena da se krene iz pocetka, treba onda to dosljedno radit, a ne srat i mislim da to publika treba porucit kakvim transparentom direktno Aidu, jer dosta ga je vise. Samo iznavljuje kako cijeni publiku kako ovo kako ono, a podvaljuje nam projekte 4+4+4.....
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 14 avg 2015, 12:23

čuj doveli crnce na probu, odmah znaš da su to pokušaji od igrača

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 14 avg 2015, 12:44

MA ove crnje su u vlasništvu neke agencije iz Beograda i treniraju u TZ vec 2-3 sedmice, pripreme OKK pocinju nekako pocetkom sedmice a dal ce oni biti na probi nznm. Uglavnom je jaran sjedio s njima u Slobodi i pitao ih jesui kosarkasi i gdje igraju a oni rekli za Slobodu, pa pretpostavljam da su na probi il sta vec :D :D
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 14 avg 2015, 12:48

Mortus je napisao/la:MA ove crnje su u vlasništvu neke agencije iz Beograda i treniraju u TZ vec 2-3 sedmice, pripreme OKK pocinju nekako pocetkom sedmice a dal ce oni biti na probi nznm. Uglavnom je jaran sjedio s njima u Slobodi i pitao ih jesui kosarkasi i gdje igraju a oni rekli za Slobodu, pa pretpostavljam da su na probi il sta vec :D :D
:rol: :rol: :rol: :rol:

Beo basket, Miskovi puleni koji vjerovatno nigdje drugo ne mogu igrati.
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 14 avg 2015, 13:06

jest Beo basket je cini mi se u pitanju, al nije ni cudo sto ne mogu nigdje igrat, kad loču i puše ko ćiro :D

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 15 avg 2015, 11:31

Sinoc ona trojica idu preko pasarele, svaki sa bambom Pana :D
Nad tobom sunce najljepše sja

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 16 avg 2015, 17:04

hahha ma vise likovi u slobodi, ne zna se jel vise popiju il popuse cigara :D, al navoodno nema nista od njihovog angazmana, jer su jludi izvarani, vec mjesec su u TZ i sve im trebalo bit plaćeno, da bi im na kraju rekli da moraju oni sami podmirit troskove. Kako sam cuo vrait ce se u Ameriku, moguve je da jedan samo ostane. A sad sve je ovo rekla kazala, vidjet cemo sta ce bit :D

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 17 avg 2015, 11:14

umjesto kojekakvih crnaca i neprovjerenih igraca i kvazi igraca, bolje da sansu damo malom Cerkezovicu u seniorski tim, da stice iskustvo jer nam je liga ionako slaba, a dobro bi bilo pogledat gdje sve igraju ova djeca sto sinoc osvojise zlato, pa ih pokusat dovesti u slobodu i ulozit koju marku u njih, jer to ce nam se visestruko isplatit....

Ethel
Kontakt:

Post Postao/la Ethel » 17 avg 2015, 11:49

Mortus je napisao/la:umjesto kojekakvih crnaca i neprovjerenih igraca i kvazi igraca, bolje da sansu damo malom Cerkezovicu u seniorski tim, da stice iskustvo jer nam je liga ionako slaba, a dobro bi bilo pogledat gdje sve igraju ova djeca sto sinoc osvojise zlato, pa ih pokusat dovesti u slobodu i ulozit koju marku u njih, jer to ce nam se visestruko isplatit....
Jest, ali gdje ce onda igrati doktorovi, direktorovi i ostali tatini sinovi?

Projekat se oslanja na fantasticne mlade igrace koje imamo u omladinskoj skoli, ti momci vjerovali ili ne nisu porazeni ni od jednog tima iz Tuzle, a zavrsnice prvenstava su im izmakle samo za kilometar..

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 18 avg 2015, 14:59

Bolje da igra ovaj mali Cerkezovic nego vanabe kosarkasi Enes i Radic, kako mrzim ta dva lika...

Ethel
Kontakt:

Post Postao/la Ethel » 18 avg 2015, 16:07

tuzlak1987 je napisao/la:Bolje da igra ovaj mali Cerkezovic nego vanabe kosarkasi Enes i Radic, kako mrzim ta dva lika...
Dzambic, Grosic, Ahmedic..

Ovo je roster slijedece sezone ko da gledam:

Sarajlic, Kastratovic, Dzambic, Ahmedic, Latifagic, Hasandic, Hrncic, Grosic, Tanasilovic, Goranovic, Omerbasic, Pilavdzic + Muratovic i Radic

ChaosX
Kontakt:

Post Postao/la ChaosX » 19 avg 2015, 09:34

Mislim da Dzamba nece bit u rosteru, hoce da se okrene biznisu

Jel' Darko Kastratović? Sto je bio u Visegradu prije 2 sezone?
I da nije Filip Goranović?
(ili sam sve pobrk'o) xD :D

Jel' neko zna dal' su svi "oporavljeni"? Kad se sezona zavrsila povrijeđeni su bili: Pilavdzic, Tanasilovic, Grosic

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 19 avg 2015, 09:58

Navodno se sa Ramom Rizvicem pregovara oko ostanka :) ako nam je ovo roster sretni da budemo ako udjemo u ligu za prvaka

Ethel
Kontakt:

Post Postao/la Ethel » 19 avg 2015, 10:36

ChaosX je napisao/la:Mislim da Dzamba nece bit u rosteru, hoce da se okrene biznisu

Jel' Darko Kastratović? Sto je bio u Visegradu prije 2 sezone?
I da nije Filip Goranović?
(ili sam sve pobrk'o) xD :D

Jel' neko zna dal' su svi "oporavljeni"? Kad se sezona zavrsila povrijeđeni su bili: Pilavdzic, Tanasilovic, Grosic
Nisi pobrkao, Pilavdzic je trenirao vec ovo ljeto sa Vladom, ostali bi trebali da su spremni takodjer.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 19 avg 2015, 12:14

Mortus je napisao/la:Navodno se sa Ramom Rizvicem pregovara oko ostanka :) ako nam je ovo roster sretni da budemo ako udjemo u ligu za prvaka
Ramo odigrao pocenih par utakmica dobro i bio hit, kasnije pokazao da nije neki igrac niti za ove lige kada smo naletili na nekog kao Igokea ili u gostima protiv jacih..

Podsjeca me situacija na onu sa Hadzifejzovicem, narod ga voli bez nekog velikog pokrica :mrgreen:

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 19 avg 2015, 12:29

Samo da Ahmedić i Latifagić ne igraju.
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Ethel
Kontakt:

Post Postao/la Ethel » 19 avg 2015, 12:51

Heller je napisao/la:Samo da Ahmedić i Latifagić ne igraju.
A oni ce igrati 300%

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 19 avg 2015, 14:36

Ahmedić je takva prevara od "igrača" da mu ne bi dao ni da briše parket :D

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: mavi i 2 gosta.