Ja sam pisao da to bude premium content za članove. Tako nešto postoji pak u cijelom svijetu, ako cemo već se s svijetom porediti.Evander je napisao/la:Klub nema nikakav intres da pravi strim koji je besplatan. To nigdje u svijetu nema i bio bi kontra marketing. Cilj svake ekipe je da proda prava za tv prenos, ne da dzaba daje nekom.
Sent from my LG-H635 using Tapatalk
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- PitarBordo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Samo Saraj'vo.
Moze i ta varijanta.hilmo je napisao/la:Mislim da je Ahmo u revanšu kupa igrao na lijevoj strani tak9 da je njega bolje tu staviti a ako treba Džemu na desnu stranu... sredinu već skrpiti nekako, ima se odakle
Jedva cekam pauzu da se povrijedjeni oporave, da ih Jesa ustima aBd do proljeca pa da gledamo odbranu Barbaric Stepanov ali spremnu i uigranu. Ako se ovo desi ako ne bude povreda i spreme se za proljece, garantujem titulu.
A po tebi, zbog cega bi to izbacio Kovacevica iz prvih 11?
Samo zbog Stepanova, il sto nije siguran, jer je los, itd???
Pa zato sto mislim da je Stepanov, spreman i uigran, ubjedljivo najbolji stoper lige, a ja bih Kovacevica volio vidjeti na zadnjem veznom. Mislim da bi tu mogao pruzati partije ala Maksumic prije nego je otisao u Rusiju.Zip je napisao/la:A po tebi, zbog cega bi to izbacio Kovacevica iz prvih 11?
Ja drug Kovacevica nebi dirao iz prvih 11, pa makar ga na gol morao stavljati
Bar cemo imati sirok roster
A sto se tice LB.. Po meni bi Rustemovica trebalo staviti, jer je ljevak, mislim cak i jedini preostali u ekipi.
Berberovic razbijac, a organizator igre Velkoski.
Po stranama Okic i Duljevic a napad Benko i Bekic.
Bar cemo imati sirok roster
A sto se tice LB.. Po meni bi Rustemovica trebalo staviti, jer je ljevak, mislim cak i jedini preostali u ekipi.
Berberovic razbijac, a organizator igre Velkoski.
Po stranama Okic i Duljevic a napad Benko i Bekic.
Joj imao je Kova jedo fantastično izbijanje lopte na početku u ležećem položaju... Ne bih ga ni ja sa stopera dirao da je 100 Stepanova u kadru. Dobar je i u vezi ali na stoperu oduševljava.
Je li ima danas opet neka repriza na Vogošći? Ako ima, zna li neko u kolko je? Hvala..
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Superkup - 1996/1997
Kovacevic je uz Dulju naš daleko najbolji igrac.Istjerati onakvu igracinu,samo sto je neko Stepanov je van svake pameti.Bice pripreme zestoke,pa nek se covjek dokaze i izbori mjesto u prvih 11.
Za Brazilce igraci kazu da onako na prvu , ono sto se moze vidjeti na treningu,da momci znaju lopte.Navodno ce jos 2 igraca potpisati.
Bice paklena konkurencija za svaku poziciju , mogu misliti kakve ce tek pripreme biti , i borba za udarnu postavu.
Za Brazilce igraci kazu da onako na prvu , ono sto se moze vidjeti na treningu,da momci znaju lopte.Navodno ce jos 2 igraca potpisati.
Bice paklena konkurencija za svaku poziciju , mogu misliti kakve ce tek pripreme biti , i borba za udarnu postavu.
sta znaci onako na prvu znaju?, jel nesto sto vidjaju svakodnevno na nasim terenima, ili se pak radi o igracima koji su bolji od ovih koji nastupaju u nasoj ligi na njihim pozicijama?amypitar je napisao/la:Kovacevic je uz Dulju naš daleko najbolji igrac.Istjerati onakvu igracinu,samo sto je neko Stepanov je van svake pameti.Bice pripreme zestoke,pa nek se covjek dokaze i izbori mjesto u prvih 11.
Re: Odg: FK Sarajevo
@amorovski
Nije te dugo bilo? Šta je reći?
Imaš snimak na TV Vogošća u 11:00.
amorovski je napisao/la:Je li ima danas opet neka repriza na Vogošći? Ako ima, zna li neko u kolko je? Hvala..
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Pricao sam sa par igraca,i pitao ih za Brazilce.keno83 je napisao/la:sta znaci onako na prvu znaju?, jel nesto sto vidjaju svakodnevno na nasim terenima, ili se pak radi o igracima koji su bolji od ovih koji nastupaju u nasoj ligi na njihim pozicijama?amypitar je napisao/la:Kovacevic je uz Dulju naš daleko najbolji igrac.Istjerati onakvu igracinu,samo sto je neko Stepanov je van svake pameti.Bice pripreme zestoke,pa nek se covjek dokaze i izbori mjesto u prvih 11.
Oni kazu na osnovu par treninga i igranja između sebe, ne mogu donijeti neki sud o kvaliteti istih.Pa nismo komsije.
Kazu da ce biti pojacanja,da znaju lopte to se vidi.Sad treba ljude spremiti na ovu ligu,oranice terene,hladnocu.Jesic ih fali s obzirom na ovu kvalitetu lige, on misli da ce prekucati ovu ligu.
Daj bože da tako bude.
Radovac je povrijeđeb 100%hilmo je napisao/la:Odigrao Dulja danas odlično, pa mu on dao slobodno do februarakraljlavova je napisao/la: A gdje ti je duljevic ovdje![]()
Ne bih ja baš rekao, povrede leđa znaju biti zeznute, ali ko zna, možda se i nešto drugo spremaBesic je napisao/la: ovo za povredu Radovca je misterija.
Povreda leđa info je iz prve ruke
"Mene treba dobrinja, trebaju me djeca..."
Igra se između ove dvije formacije
Kallasi - Stepanov - Barbaric - Berberovic , Kova na DMF
Rustemovic - Kova - Barbaric - Kallasi
Kallasi - Stepanov - Barbaric - Berberovic , Kova na DMF
Rustemovic - Kova - Barbaric - Kallasi
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Napokon da se neki od medija usudi napisati za domaće igrače da su u reprezentativnoj formi (nebitno iz kojeg kluba BHPremier lige dolazili), a ne ono standardno: igra u drugoj Belgijskoj, kalibar je za repke. Svaka čast SS.ba!
Yebem te Listicooo!
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
edRed je napisao/la:Napokon da se neki od medija usudi napisati za domaće igrače da su u reprezentativnoj formi (nebitno iz kojeg kluba BHPremier lige dolazili), a ne ono standardno: igra u drugoj Belgijskoj, kalibar je za repke. Svaka čast SS.ba!
Jednostavno je Dulja toliko dobar, da ih je stid a da ga ne spomenu.
Sad mozes misliti koliko su druge drzave u prednosti u odnosu na nasu ligu.Da igra recimo za Osijek,bio bi pozvan u repku.I onda se cudimo sto niko nece u nasu ligu.Sumnjam da ce i biti pozvan dok je Mesa selektor.On je samo jedan obicni poltron NSBIH i igraca iz iste.Pa pitajte ljude u recepciji hotela Evropa gdje spava Pjanic,Dzeko,Lulic,Spahic,dok ostali igraci provode vrijeme u Zenici.
Re: Odg: FK Sarajevo
E hvala Hilmo. Jbg slab sam s vremenom, tu sam ponekad, uđem pročitam, al ne pišem. Aktivirat ću se opet aBdhilmo je napisao/la:@amorovski
@Sabinho otišo je Ibrak, ostala je tuga
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Superkup - 1996/1997
Superkup - 1996/1997
Duljevic Haris > Visca, Lulic, Hajrovic !!!
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
Poslije utakmice s Travnikom većina napustila stadion i ide Dino S. u društvu sa Dr. Adnanom Hadžimuratovićem tartan stazom pored Istoka dere se lik sa Istoka Dino šta je ovo pa nismo bez nervoze gledali utamicu, a Dino puče od smijeha kao i ona preostala raja. Raspoloženje sviju oko FKS na visokom nivou 
SRETAN BROJ - 1725
Trenutno korisnika/ca: Lik, mosarajvosa83, Venom, zagorski i 25 gostiju.