FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
moze li neko ko gleda pisati povremeno desavanje na terenu
ovi sa portala ocigledno jedini izvor imaju bhradio1
ovi sa portala ocigledno jedini izvor imaju bhradio1
Zadnja izmjena: amko27, dana/u 26 apr 2014, 17:09, ukupno mijenjano 1 put.
Dobro ga kombinuju hebem li ti bht 

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
-
- Kontakt:
Pa zar je toliki problem nekom napravit stream,majka mu stara...?
Stannis, hajd se sad fino izvini momku ovako javno zbog onog provoricanja. Red je.

Stannis, hajd se sad fino izvini momku ovako javno zbog onog provoricanja. Red je.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Mi bolji, imali smo dva kornera, teten katastrofa, selimovic usro cistu sansu, ovo ce biti bucanov dan
Zadnja izmjena: TeaM87, dana/u 26 apr 2014, 17:11, ukupno mijenjano 1 put.
FKŽ !
Od selimovica se odbi lopta kao od kolac neotesani.
- corleone87
- Kontakt:
Nikad nije znao loptu primititerabajt je napisao/la:Od selimovica se odbi lopta kao od kolac neotesani.

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- plavipatriota
- Kontakt:
a da neko stream napravi?
-
- Kontakt:
gori igrac od ovog selimovica nije igrao u Želji od rata 

I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
- IlProfessore
- Kontakt:
Haram bilo svim onima koji plaćaju pretplatu BHT-u, bolje je te pare ostaviti za sebe ili nahraniti nekog siromaha
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
Evo sad mozemo da uzivamo u semberskom derbiju, serem im se u Mladost i Radnik....
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Daj ne provaljuj se...old school je napisao/la:gori igrac od ovog selimovica nije igrao u Želji od rata
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
treba pokusati dati gol sto prije, u 2 poluvremenu se nece moci hodati kakav je teren .
Vernese, Vernese... pa sta radis covjece viseeeeeeeeeeee u Zelji
Lonco lav, spasio nas kod one konfuzije u odbrani. Moze ovo na svasta fkt.
Jel` moze IKO napraviti stream?
Lonco lav, spasio nas kod one konfuzije u odbrani. Moze ovo na svasta fkt.
Jel` moze IKO napraviti stream?
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Solidna igra prvih 10 minuta od tad oni dosta bolji,teren katastrofa :/
- plavipatriota
- Kontakt:
ja bih zamolio ovu skupinu "velida spaha" da se jedan bar smiluje i napravi stream..
da volim tekstualni prenos čitao bih na sportsport.ba
da volim tekstualni prenos čitao bih na sportsport.ba
- Capt_Billy
- Kontakt:
Pa **** ti drzavu vise...
Ovo je totalno sranje.
Igra se mozda najzanimljivije prvestvo od 99, i oni nama prenose utakmicu borbe za opstanak. Pa amateri jedni, umjesto da pravite derby day, tj, jedan na Otoci, drugi u Mostaru, da dovodite specijalne goste, da napravite sami sebi podij za povecanje gledanosti, vi nista od toga...
E samo neka Zeljo da derbi sa Grbavice protiv Sarajeva na TV.
Znam ja dobro za dogovor na pocetku sezonu o ovim prenosima, ali poserem se na isti. Taj ugovor izjednaca sve, a pa neka se sada neko praviti pamet pa kaze da su Zeljo i drugi izjednaceni, cast izuzecima.
Zeljo kao ekipa koja hara Bh nogometom, treba da bude svaki mec na TV, ili necemo sto je svima dostupno, a ne ovo, imas ADSL, mozes gledati ako nemas pusis.
EDIT: Ne znam sta serete na Selimovica. Frajer je tip igraca kao nekadasnji "Inzagi", tj, ne vidi se cijeli mec a onda odjednom bljesne. Ako neko ocekuje od istog da trci i da se bori, onda veze nema sta je Selimovicev zadatak.
Ovo je totalno sranje.
Igra se mozda najzanimljivije prvestvo od 99, i oni nama prenose utakmicu borbe za opstanak. Pa amateri jedni, umjesto da pravite derby day, tj, jedan na Otoci, drugi u Mostaru, da dovodite specijalne goste, da napravite sami sebi podij za povecanje gledanosti, vi nista od toga...
E samo neka Zeljo da derbi sa Grbavice protiv Sarajeva na TV.

Znam ja dobro za dogovor na pocetku sezonu o ovim prenosima, ali poserem se na isti. Taj ugovor izjednaca sve, a pa neka se sada neko praviti pamet pa kaze da su Zeljo i drugi izjednaceni, cast izuzecima.
Zeljo kao ekipa koja hara Bh nogometom, treba da bude svaki mec na TV, ili necemo sto je svima dostupno, a ne ovo, imas ADSL, mozes gledati ako nemas pusis.
EDIT: Ne znam sta serete na Selimovica. Frajer je tip igraca kao nekadasnji "Inzagi", tj, ne vidi se cijeli mec a onda odjednom bljesne. Ako neko ocekuje od istog da trci i da se bori, onda veze nema sta je Selimovicev zadatak.
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
E moj Cola

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !