FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

SiamoNoi
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la SiamoNoi » 15 dec 2012, 22:39

Šta je ovo u 16 na Žabcu bilo? :?

sLucajni
Kontakt:

Post Postao/la sLucajni » 15 dec 2012, 22:39

ovaj guarin neda lopte ma nikako ...

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 15 dec 2012, 22:40

nek neda,,ne treba Coutinhu nikad dat da igra sve mu iebem :oops:
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

Merlin2
Kontakt:

Post Postao/la Merlin2 » 15 dec 2012, 22:42

adointer je napisao/la:nek neda,,ne treba Coutinhu nikad dat da igra sve mu iebem :oops:
+1
PAZZA INTER !!!

sLucajni
Kontakt:

Post Postao/la sLucajni » 15 dec 2012, 22:42

Coutinho kako si glup retardu maliiiiiii

Dodaj loptu ... zato i igras od 85+

...

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 15 dec 2012, 22:44

vrebac86 je napisao/la:Milito/ Gargano/Pereira out! Palacio/Cou ili Mariga/Juan in,,, jedno od naj losije prvo poluvrijeme do sad jedva cekali da zavrsi!
Ps. ovo sam na pisao na poluvremenu i da je ovako izmjenio dobili bi ih 100% , Strama je totalno pickasto usao u ovu tekmu, a ne kao protiv Juvea ili Napolia i to nam se osvetilo!!!!! :evil: :evil: :evil:

Guarin umislio da je Messi :lol: :lol:
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 15 dec 2012, 22:45

Ne mozes se postaviti ovako i ocekivati pozitivan rezultat protiv ovako dobre ekipe, nikako. Strasno koliko smo lose odigrali, izgledali smo k'o smece od ekipe.

A nismo imali ni srece, a kad je ovaj Inter i ima, jbm ti nesretnog kluba. :twisted:

4 vezani poraz u gostima.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 15 dec 2012, 22:46

Kukavicki postavljena igra prvo poluvrijeme,protiv ovakvog Lazia da smo otvoreno igrali dobili bi ih 2 razlike,i opet ponavljam,Juan bi ono pokupio ispred Klose-a
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*

Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.

FORZA INTER!

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 15 dec 2012, 22:54

Moglo je ovo lako i na našu stranu otić,al jbg.Lazio nije nešto pretjerano onih najčišćih sitauacija imao kao niti mi,ali oni su tu jednu realizirali.Kod nas 2 stative čini mi se,šteta jer opet se nema sreće...ponavlja nam se.
Također niti sudac nije briljirao.Opet,dođe nam već ko normalno.Ali naravno nije nikakva isprika.
Nakon Rome ovo je 2.utakmica u kojoj bi kritizirao Stramu jer mislim da je moglo ovo bolje posložiti:3 odozada kao i do sada s time da su to 5 u defenzivi u fazi obrane čimi bi njihove bokove zatvorili.Evidentno je bilo da fali jedan centralni vezni jer se,pogotovo u 1.dijelu,lopta nikako nije mogla zadržati i proslijediti prema naprijed.Isto tako je par puta nastajao propuh u obrani pošto nije imao tko zatvoriti (5vs4 omjer u vezi...i baš sam gledao na poluvremenu...najviše šansi su nam baš preko te sredine terena stvorili).
Roma,Lazio...ne može nikako protiv ekipa iz svoga grada. :mrgreen:

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 15 dec 2012, 22:56

Moglo je to na obje strane otići.

Slaba utakmica do neke 70. minute, kasnije se dobro igralo. Imao je Inter svoje šanse, Lazio svoje, na kraju sretniji i spretniji dobio.

Inter dosta rezervisan većim dijelom utakmice, a da je hrabrije malo igrao, vjerovatno bi dobio, jer Lazio nije neka ekipa. S druge strane, nema tu kreatora da bi preko posjeda lopte gradili akcije, većinom se čekaju kontre i Inter lakše na kraj izalazi sa jačim ekipama koje se nadigravaju, dok je protiv manjih kada se traži rezultat to dosta bezidejno.

Biće zanimljiva borba za LP, sve je to dosta izjednačeno. Interu treba kreativniji veznjak kao prioritet u januaru, inače bi mogli ostati bez TOP 3.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 15 dec 2012, 23:08

Sarajevo1946 je napisao/la:Biće zanimljiva borba za LP, sve je to dosta izjednačeno. Interu treba kreativniji veznjak kao prioritet u januaru, inače bi mogli ostati bez TOP 3.
Valjda će doć koji.Koliko znam Strama je takvog igrača istakao kao svoju glavnu želju.Čekamo Morattija...
Bit će čupavo još do kraja,ali ne sumnjam da će se izboriti top3.

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 15 dec 2012, 23:35

Izbaciti najboljeg odbrambenog igraca kod nas u ovih 15 kola i fasujes po toj strani gol,i sta reci,samo reci pusti momka da igra i ne seri sa svojom taktikom,Juan mora igrati. :evil:
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*

FORZA INTER!

farisija
Kontakt:

Post Postao/la farisija » 15 dec 2012, 23:36

malo drzimo loptu i to je glavni problem, odbrana i napad su dobri samo sljepa i to puno ono izmedu, casano je dobar, ali jos jedan kvalitetan veznjak i to je to. nagatomo jako dobar, guarin mi na trenutke djeluje nezainteresovano, i kad ima loptu nekako se slabo gradi, dobar je ali malo zustrije igrati

Pupi04
Kontakt:

Post Postao/la Pupi04 » 16 dec 2012, 00:23

Sta bi yebo ga :evil:
Tek sad imadoh priliku da vidim rez,po komentarima haman smo ko qrac bili :?
Jbg nista idemo dalje po tu LP,i ocigledno da moramo po par pojacanja da nam se ovakve gluposti ne desavaju...
Forza !
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...

Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 16 dec 2012, 00:27

Krivo mi samo sto je Strama mijenjao sistem, jer nije bilo potrebe za tim morao je astaviti sa trojicom pozadi.

Ja sam zadovoljan pogotovo sto je Strama konacno pokazao muda i krenuo na pobjedu ubacivanjem Palacia, a vadjenjem Cambiassa. Isao je na sve ili nista, nazalost nismo imali srece oni jesu i to je to.

Jedina zamjerka je fromacija nije je trebao mijenjati. I Yuto mora igrati na lijevoj strani, jer tamo je tri puta opasniji...

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 16 dec 2012, 00:38

IlCapitano je napisao/la:Još likovi sad čekaju Palermo i Napoli, a onda idu na Lazio, pa onda njihova filijala opet u Milanu.

Mi imamo Torino kod kuće, pa u goste Palermu, pa opet kod kuće Atalanta i onda u goste Cagliariju.

Imaju oni još puno puno kikseva pred sobom. Iz ova četiri meča ako izvuku 4 boda puna im je kapa.

Napoli dočekuje Pescaru, pa Inter u gostima, pa kod kuće Bologna i u gostima Siena. Oni komotno mogu očekivati minimalno 10 bodova, Inter ih neće dobiti sigurno, a ovo ostalo će Cavani razbucati. Moraju kad-tad pasti, ali ne vjerujem da će to biti tako skoro.
Trenutno smo na 6.Dobro je,iznad očekivanja ovih forumskih stručnjaka.slika

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 16 dec 2012, 00:41

Huska je napisao/la:Krivo mi samo sto je Strama mijenjao sistem, jer nije bilo potrebe za tim morao je astaviti sa trojicom pozadi.

Ja sam zadovoljan pogotovo sto je Strama konacno pokazao muda i krenuo na pobjedu ubacivanjem Palacia, a vadjenjem Cambiassa. Isao je na sve ili nista, nazalost nismo imali srece oni jesu i to je to.

Jedina zamjerka je fromacija nije je trebao mijenjati. I Yuto mora igrati na lijevoj strani, jer tamo je tri puta opasniji...
Previse defanzivno i sa previse opreza se uslo u utakmicu,ovde je morao igrati 3-5-2,nije Mou budala sto 100god igra jednu formaciju,drag mi je Strama lik al ne znam sto ove promjene formacije :cry:

FORZA INTER!

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 16 dec 2012, 00:44

Samo da j.e.bem onom Militu,parmaku,svu familiju. Djubre jedno sebicno.
I onoj stativi u odbrani .ebo cijeli Manchester mater! Kako me znaju raspizdit to nije normalno. Cekam dva sata da se smirim al ne uspijevam!
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 16 dec 2012, 00:55

neroazzuro je napisao/la:Samo da j.e.bem onom Militu,parmaku,svu familiju. Djubre jedno sebicno.
I onoj stativi u odbrani .ebo cijeli Manchester mater! Kako me znaju raspizdit to nije normalno. Cekam dva sata da se smirim al ne uspijevam!
I mene muci kad je Cassano bio sam a on mu nije dodao loptu,mislim da ga nije vidio :cry:

Evo kad i Boban kaze

: "E' clamoroso, è clamoroso che non venga dato un rigore a Ranocchia cosi. Una trattenuta del genere è sempre e solo rigore". Parole abbastanza eloquenti.

FORZA INTER!

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 16 dec 2012, 01:13

A nije bio penal nad Klose u prvom pol? :roll: :?:
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.