Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

NoDi80
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la NoDi80 » 20 dec 2025, 17:14

DamirT je napisao/la:
20 dec 2025, 17:02
Evo hattrick.
Nije mala stvar zaviti Freiburgu hettrick
Odmah ga zvati protiv Welsa hoces neces
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

Velizar
Kontakt:

Post Postao/la Velizar » 20 dec 2025, 18:36

Pisao sam lani o Pejcinovicu i koliko me impresionirao iako nije mogao gola dati u tih par utakmica sto sam ga gledao jer je imao losu podrsku veznog reda. Steta pa ce jos koju godinu provest u nadi da ce se naigrat za Njemacku (mozda i zabiljezi par nastupa). Jedino da izborimo plasman na svjetsko, pa ga Barbarez na racun toga vrbuje, mada bi sigurno bilo onih koji su nezadovoljni tim postupkom...valjda kontaju da je Bazdar vise zasluzio

aezakmi
Kontakt:

Post Postao/la aezakmi » 20 dec 2025, 21:36

Neće dečko da igra za Bosnu. On je kalibar za reprezentaciju Njemačke, možda ne sad, ali za par godina sigurno.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 20 dec 2025, 21:52

Nažalost konkurencija u napadu Njemačke je očajna pa bi se ovaj i mogao dokopati A repke Njemačke.
Nadam se da ćemo na mundijal pa bi ga to moglo privući da igra za nas.

RightBack
Kontakt:

Post Postao/la RightBack » 20 dec 2025, 21:55

Gledao sam sad ovog Nejasmica protiv Ajaxa, nije los uopste, mogao bi on nama dati ruke. Bolji je od Sunjica.

General505
Kontakt:

Post Postao/la General505 » 20 dec 2025, 23:36

Od svih tih navedenih propaliteta posebno iz susjedstva čija imena kruže oko reprezwntacije,...definitivno najbolji potez i vijest bi bila da Kujovic napusti Keln i pređe negdje Austrija, Holandija gdje bi mogao igrati ozbiljniji fudbal konacno.

Def.momak ima potencijal cudno da jos nije isplivao i bio bi veliko pojačanjje u veznom redu jer djeluje inteligentan i pokretan igrač.

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 20 dec 2025, 23:43

aezakmi je napisao/la:
20 dec 2025, 21:36
Neće dečko da igra za Bosnu. On je kalibar za reprezentaciju Njemačke, možda ne sad, ali za par godina sigurno.
Pa će ga otjerati kao Ozila...

Roki50
Kontakt:

Post Postao/la Roki50 » 21 dec 2025, 07:37

baboedindzeko09 je napisao/la:
20 dec 2025, 13:13
Kakve veze imaju godine kad momka nema na mapi u ekipi koja je daleko najgora ekipa Segunde? Ne pričamo mi ovdje o Endricku koji je na klupi Reala pa da kažeš hajde, kao što je bila situacija kad je Pjanić kod nas bio glavni igrač a maltene na tribinama Barcelone, to je i opravdano.

Tabaković nije dobijao pozive u njegovim godinama (opravdano), isto kao što Baždar ne treba trenutno dobijati pozive ni po kojoj osnovi. Ako na zimu napravi transfer i nametne se u novom klubu koji je bar neki kvalitet u nekoj kvalitetnoj ligi, treba opet dobijati pozive, do tada ni po kojem osnovu dotični ne zaslužuje poziv u nacionalnu selekciju, maksimalno U21.

Nigdje veze logika, jel treba onda toj da zovemo Čelika koji grije tribine Lensa jer je mlad i jer je npr Katić u njegovim godinama igrao u Neretvancu a vidi ga sad? :D
Bitno je da Barjakterevi9c je standardan i on rastura u nekoj holandskoj ligi ,poserevam se uusta smsradovima decko igra u Zaragpzi po svim mjerilima je kao PSV,sli tamoje bitno da ga mrzi c,DAJ TE elavi Bosh i kockar isto celavi Barba a vamo njega MISLIM bAZDARA SVI VOLE U sPANIJI JER NE ZNA JEZIK I POLA AKO NE I VISE NE ZNAJU ENGLESKI

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: mavi i 25 gostiju.