Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
J.e.b.e.m ja usta svakog navijaca Zelje koji ikad vise kaze da mu je velez draga ekipa... 10 puta ne mozemo nauciti nego ih sazaljevamo...zapamtiti ko da zvezda dolazi i vratiti sa kamatama!Željooooo je napisao/la:Ovaj Velež mi je bio draga ekipa ali poslije ovoga nije,nije problem što su nas pobijedili,svaka im čast na tome,al toliki ciganluk,pjevanje pjesmi bice Željo qrac šampion,zadržavanja lopte od one djece, ma fuj,sljedeci put kad dođu na Grbavicu na nož ih docekati kao što su oni nas docekali i to je to..
pile87 je napisao/la:J.e.b.e.m ja usta svakog navijaca Zelje koji ikad vise kaze da mu je velez draga ekipa... 10 puta ne mozemo nauciti nego ih sazaljevamo...zapamtiti ko da zvezda dolazi i vratiti sa kamatama!Željooooo je napisao/la:Ovaj Velež mi je bio draga ekipa ali poslije ovoga nije,nije problem što su nas pobijedili,svaka im čast na tome,al toliki ciganluk,pjevanje pjesmi bice Željo qrac šampion,zadržavanja lopte od one djece, ma fuj,sljedeci put kad dođu na Grbavicu na nož ih docekati kao što su oni nas docekali i to je to..
ako Bog dakloc86 je napisao/la:sto se tice veleza oni su odlucili da zapnu protiv nas i to je ok i legitimno,sve po zakonuali ovo ne treba zaboraviti..kad tad ce i njima trebati bodovi (ili za titulu,opstanak) i onda im treba vratiti sa kamatama...kukace i oni kao i tuzlaci
moras ako si imalo normalan i razuman razdvojiti desavanja na tribina i desavanja na terenu!Željooooo je napisao/la:Ovaj Velež mi je bio draga ekipa ali poslije ovoga nije,nije problem što su nas pobijedili,svaka im čast na tome,al toliki ciganluk,pjevanje pjesmi bice Željo qrac šampion,zadržavanja lopte od one djece, ma fuj,sljedeci put kad dođu na Grbavicu na nož ih docekati kao što su oni nas docekali i to je to..
Hoćeš da kažeš da su bili dobrodošli nekad? Nemoj Bgt izmišljat'.let3 je napisao/la: a oni bjedni navijaci sa još bjednijim pjesmicama više nisu dobrodošli na svetu Grbavicu
Ja ne znam kakvu borbenost si ti danas vidio...Schwarz je napisao/la:Svaka cast nasim momcima na borbenosti.Nismo uspjeli,al' zivot ide dalje
I kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledat ces tamo mene
To je topile87 je napisao/la: J.e.b.e.m ja usta svakog navijaca Zelje koji ikad vise kaze da mu je velez draga ekipa... 10 puta ne mozemo nauciti nego ih sazaljevamo...zapamtiti ko da zvezda dolazi i vratiti sa kamatama!
To je to.pile87 je napisao/la:J.e.b.e.m ja usta svakog navijaca Zelje koji ikad vise kaze da mu je velez draga ekipa... 10 puta ne mozemo nauciti nego ih sazaljevamo...zapamtiti ko da zvezda dolazi i vratiti sa kamatama!Željooooo je napisao/la:Ovaj Velež mi je bio draga ekipa ali poslije ovoga nije,nije problem što su nas pobijedili,svaka im čast na tome,al toliki ciganluk,pjevanje pjesmi bice Željo qrac šampion,zadržavanja lopte od one djece, ma fuj,sljedeci put kad dođu na Grbavicu na nož ih docekati kao što su oni nas docekali i to je to..
Stati mu negdje na Ivanu i nek izađe, ne vraćati ga u Sarajevo nikakoold school je napisao/la:valjda je baji zvjerki i ostalima jasno ko je krivac za ovo danas,sansa za go i selimovic ne zna da primi loptu gubi je,sansa za go oko 70-te minute ne zna da zabije pa vi meni recite jel nas kostao u kljucnim momentima,ne zna da primi go a ne da zabije,hodzica malog nigdje kao da nije igrao..ne treba sad puno kuditi igrace jednostavno nisu pripremljeni bili na onakvu oranicu i to je to,pokusati sacuvati ovo trece mjesto i to je nas maximum ove godine..
za ove pitare sto nesto pricaju,brojka na kosevu kao nas u mostaru danas,tako da ne pricate nista nego se poklopite i udite u misje rupe,reci cete kisa i nama je bila protiv mladosti pa dvije milje...
sto se tice veleza svim srcem sam uz zrinjski u zadnjem kolu,ultrasi proslavite to kako treba na onoj skeli,napunite im i one ostale tribine,uzmite im i onaj stadion
Za mene su se borili.Po onakvom terenu,bolje se nije moglo odigrati. Kakav je samo bio pritisak na nasim igracima, kako je prodata tekma,kakao je Amar bio u svlacionici Veleza.mordfustang je napisao/la:Ja ne znam kakvu borbenost si ti danas vidio...Schwarz je napisao/la:Svaka cast nasim momcima na borbenosti.Nismo uspjeli,al' zivot ide dalje
I kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledat ces tamo mene
Sent from my GT-S5300 using Tapatalk 2
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 34 gosta.