FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

MVB
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la MVB » 26 apr 2014, 19:00

Izvinite nismo znali da ste vi Željo- sad nam rekoše :D :D :D :D :D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :tralala:

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 26 apr 2014, 19:01

Ma nista idemo dalje,prvo pitare ove da spustimo na zemlju i onda dobiti Rudara i to je to..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 26 apr 2014, 19:01

Željooooo je napisao/la:Ovaj Velež mi je bio draga ekipa ali poslije ovoga nije,nije problem što su nas pobijedili,svaka im čast na tome,al toliki ciganluk,pjevanje pjesmi bice Željo qrac šampion,zadržavanja lopte od one djece, ma fuj,sljedeci put kad dođu na Grbavicu na nož ih docekati kao što su oni nas docekali i to je to..
J.e.b.e.m ja usta svakog navijaca Zelje koji ikad vise kaze da mu je velez draga ekipa... 10 puta ne mozemo nauciti nego ih sazaljevamo...zapamtiti ko da zvezda dolazi i vratiti sa kamatama!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

zeljeznicar1
Kontakt:

Post Postao/la zeljeznicar1 » 26 apr 2014, 19:02

Zeljo se voli i kad gubi i kad vodi !

Volim te Zeljo !
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 26 apr 2014, 19:02

pile87 je napisao/la:
Željooooo je napisao/la:Ovaj Velež mi je bio draga ekipa ali poslije ovoga nije,nije problem što su nas pobijedili,svaka im čast na tome,al toliki ciganluk,pjevanje pjesmi bice Željo qrac šampion,zadržavanja lopte od one djece, ma fuj,sljedeci put kad dođu na Grbavicu na nož ih docekati kao što su oni nas docekali i to je to..
J.e.b.e.m ja usta svakog navijaca Zelje koji ikad vise kaze da mu je velez draga ekipa... 10 puta ne mozemo nauciti nego ih sazaljevamo...zapamtiti ko da zvezda dolazi i vratiti sa kamatama!
:thumbup:

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 26 apr 2014, 19:02

kloc86 je napisao/la:sto se tice veleza oni su odlucili da zapnu protiv nas i to je ok i legitimno,sve po zakonu ;) ali ovo ne treba zaboraviti..kad tad ce i njima trebati bodovi (ili za titulu,opstanak) i onda im treba vratiti sa kamatama...kukace i oni kao i tuzlaci
ako Bog da :thumbup: za titulu im nece trebati sigurno nikad- ali svakako ovo danas ne smijemo zaboraviti i ne smijemo im ostati dužni.
a oni bjedni navijaci sa još bjednijim pjesmicama više nisu dobrodošli na svetu Grbavicu

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 26 apr 2014, 19:04

Uredu je izgubiti utakmicu, ali nek se svi igraci izuzev Loncarica srame zbog pristupa na terenu...
Sada pokusati ostati neporazen u narednom kolu i obezbijediti Evropu i onda se okrenuti narednoj sezoni gdje bi glavni zadatak trebao biti vracanje titule na Grbavicu.

Nadam se da ce se SEF takodjer zahvaliti Djurbuzovicu na saradnji i da ce dovesti nekog novog trenera.
Zadnja izmjena: amerosm, dana/u 26 apr 2014, 19:06, ukupno mijenjano 1 put.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 26 apr 2014, 19:05

moras ako si imalo normalan i razuman razdvojiti desavanja na tribina i desavanja na terenu!

dvi totalno razlicite tematike su u pitanju!

pozz
ROĐENI BRATO

(VEDRAN PULJIC 1985-2009)

Ipswich Town F.C.

ryder7
Kontakt:

Post Postao/la ryder7 » 26 apr 2014, 19:05

Ko nam je kriv, Selimović fuli 40000 % šansu za 3-3, nakon tog bi ih i dobili... Dobili ljudi pošteno, svaka im čast, al' navijači... Fuj..

Kao što rekoše:" Bit će Željo k**** šampion..." Nema veze, bit će im komšije u tom slučaju pa nek idu sa njima zajedno Pod Bijeli brijeg slaviti :D Pa nek se podapinju međusobno :)
Željo
Thierry Henry. Najveći!
Emir Spahić
Arsenal

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 26 apr 2014, 19:05

Svaka cast nasim momcima na borbenosti.Nismo uspjeli,al' zivot ide dalje
I kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledat ces tamo mene
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 26 apr 2014, 19:06

let3 je napisao/la: a oni bjedni navijaci sa još bjednijim pjesmicama više nisu dobrodošli na svetu Grbavicu
Hoćeš da kažeš da su bili dobrodošli nekad? Nemoj Bgt izmišljat'.

amko27
Kontakt:

Post Postao/la amko27 » 26 apr 2014, 19:06

Generalno, sta bi bilo kad bi bilo. Nismo posteno opucali u Bjeljini i u Lukavici, da smo to uzeli prosetali bi se. Dosta pehova tokom sezone, ali generalno fale kvalitetnija 2-3 igraca i kad su svi zdravi. Jamak je dobar igrac ali nikada nece moci rjesiti bitnu utakmicu, niti biti prevaga na terenu. Dino nije ni blizu Amara, jednostavno covjek se pogubi, izmislja toplu vodu; nebitna danasnja utakmica.
Steta sto nismo uzeli danas ako nista zbog derbija. Bila bi Grbavica ko sibica. Jednostavno ne moze se vjecno biti prvi. Uzet 4 boda u naredne dvije utakmice.

mordfustang
Kontakt:

Post Postao/la mordfustang » 26 apr 2014, 19:07

Schwarz je napisao/la:Svaka cast nasim momcima na borbenosti.Nismo uspjeli,al' zivot ide dalje
Ja ne znam kakvu borbenost si ti danas vidio...

Sent from my GT-S5300 using Tapatalk 2

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 26 apr 2014, 19:07

Nadam se da ce preorati teren protiv pitara i da ce im noge polomiti! ;)

Vise dobre igre nisu dovoljne. Boli me **** za prilike, sanse itd.. Igrajte kako god zelite ali pitare morate dobiti!

Samo, hitno poslati zahtijev savezu po pitanju terena.
Kada ga ne mogu odrzavati neka im prioritet bude plastika i dok je ne postave neka nadu alternativu.

**** vise ovo...
Zadnja izmjena: Capt_Billy, dana/u 26 apr 2014, 19:07, ukupno mijenjano 1 put.
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

zeljovolim
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolim » 26 apr 2014, 19:07

al da nestavi Tomica od pocetka ,nemoguce,. ovo nebi ovako bilo,

IlProfessore
Kontakt:

Post Postao/la IlProfessore » 26 apr 2014, 19:08

pile87 je napisao/la: J.e.b.e.m ja usta svakog navijaca Zelje koji ikad vise kaze da mu je velez draga ekipa... 10 puta ne mozemo nauciti nego ih sazaljevamo...zapamtiti ko da zvezda dolazi i vratiti sa kamatama!
To je to :!:
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 26 apr 2014, 19:08

valjda je baji zvjerki i ostalima jasno ko je krivac za ovo danas,sansa za go i selimovic ne zna da primi loptu gubi je,sansa za go oko 70-te minute ne zna da zabije pa vi meni recite jel nas kostao u kljucnim momentima,ne zna da primi loptu a ne da zabije,hodzica malog nigdje kao da nije igrao..ne treba sad puno kuditi igrace jednostavno nisu pripremljeni bili na onakvu oranicu i to je to,pokusati sacuvati ovo trece mjesto i to je nas maximum ove godine..

za ove pitare sto nesto pricaju,brojka na kosevu kao nas u mostaru danas,tako da ne pricate nista nego se poklopite i udite u misje rupe,reci cete kisa i nama je bila protiv mladosti pa dvije milje...

sto se tice veleza svim srcem sam uz zrinjski u zadnjem kolu,ultrasi proslavite to kako treba na onoj skeli od staduiba,napunite im i one ostale tribine,uzmite im i onaj stadion :opaopa:
Zadnja izmjena: old school, dana/u 26 apr 2014, 19:10, ukupno mijenjano 1 put.
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

zeljeznicar1
Kontakt:

Post Postao/la zeljeznicar1 » 26 apr 2014, 19:09

pile87 je napisao/la:
To je to.
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 26 apr 2014, 19:10

old school je napisao/la:valjda je baji zvjerki i ostalima jasno ko je krivac za ovo danas,sansa za go i selimovic ne zna da primi loptu gubi je,sansa za go oko 70-te minute ne zna da zabije pa vi meni recite jel nas kostao u kljucnim momentima,ne zna da primi go a ne da zabije,hodzica malog nigdje kao da nije igrao..ne treba sad puno kuditi igrace jednostavno nisu pripremljeni bili na onakvu oranicu i to je to,pokusati sacuvati ovo trece mjesto i to je nas maximum ove godine..

za ove pitare sto nesto pricaju,brojka na kosevu kao nas u mostaru danas,tako da ne pricate nista nego se poklopite i udite u misje rupe,reci cete kisa i nama je bila protiv mladosti pa dvije milje...

sto se tice veleza svim srcem sam uz zrinjski u zadnjem kolu,ultrasi proslavite to kako treba na onoj skeli,napunite im i one ostale tribine,uzmite im i onaj stadion :opaopa:
Stati mu negdje na Ivanu i nek izađe, ne vraćati ga u Sarajevo nikako
DRUG NEBI TI PUNCA

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 26 apr 2014, 19:11

mordfustang je napisao/la:
Schwarz je napisao/la:Svaka cast nasim momcima na borbenosti.Nismo uspjeli,al' zivot ide dalje
Ja ne znam kakvu borbenost si ti danas vidio...

Sent from my GT-S5300 using Tapatalk 2
Za mene su se borili.Po onakvom terenu,bolje se nije moglo odigrati. Kakav je samo bio pritisak na nasim igracima, kako je prodata tekma,kakao je Amar bio u svlacionici Veleza.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 34 gosta.