Pred nama je da odigramo još ove dvije tekme i osiguramo evropu,a sljedece sezone moramo napraviti remont u ekipi,jednostavno u fudbalu dođe vrijeme i za to.Na kraju ove sezone se zahvaliti Selimoviću,Jamaku,a možda idu i Stanić,Tomić,Svraka,Ara vjerovatno ide u Belgiju na posudbu,e sad,trebaju nam igrači u skoro svim linijama ako hocemo sljedecu sezonu opet da budemo u vrhu i borimo se za titulu.Mislim da je Amar uradio jednu dobru stvar kad se povukao sa mjesta trenera,svi su gledali titule,ali je mnogo važnije da se klub sredi a ide se tim putem,napredujemo sporo ali napredujemo,sljedece sezone ce vjerovatno još juniora dobiti šansu u našem klubu i to je po meni jedini ispravan put za budućnost,zaboravio sam da kažem da ce puno lakše ljudima u klubu biti kada naplatimo sve pare od prodaje naših igrača.Direktor Šiljak radi dobar posao,krenimo od Željo.tv-a pa do još"sitnica" koje je uradio a najavio je rekonstrukciju pomoćnog terena i odmah ce biti igračima mnogo bolji uslovi za trening.Trebamo biti optimistični kada je budućnost našeg kluba u pitanju i u ovom momentu moramo dati podršku našem Želji,moramo mu pomoći mi navijači,jer mi navijači možemo nositi naš klub do pobjeda u budućnosti.Nemojte se obazirati na druge klubove,nek rade kako smatraju da je to ispravno,nek pokrecu medijske kampanje i hajke protiv nas,nek nas optužuju,nek laju koliko im je volja,mi treba da gledamo samo sebe i da podržavamo svog Želju..
MI SMO ŽELJINI,ŽELJO JE NAŠ!
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.