Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
a kako je bilo lijepo bez "galaktikosa" onu sedmicu nakon sto nisu pogledali na gol u Prijedoru...TMmanija2012 je napisao/la:Zar ovi indijanci jos vise na nasoj temi..onaj jucerasnji nemili rezultat dodje ko Bajram za ostale navijace pa slave po 3-4 dana
izvini ali tako razmisljaju fudbalske neznalice,kao prvo Dino je preuzeo ovaj tim u najgorem mogucem trenutku i sa ovakvim nikakvim timom on je uspio izgurati prvi vrhu i drzati egal do evo dva kola prije kraja,Dino je odlican trener,samo nam je kondicija bila slabija ove godine i tu nam fali covjek kao onaj sto je prije bio.. sto se tice izjave pa imas ti izjavi i Mourinho da njegov tim nije nikakav kandidat ni za titulu samo za evropu pa eno sta radiMosaLjoze1921 je napisao/la:kad se sve sabere i oduzme ovaj trenerski trojac Dino,Memić i Karić nimalo ne ulijevaju nadu za bolji rezultat i napredak ekipe pa bi prije svega za narednu sezonu i europsku ligu abd. trebalo bi se potražiti neko novo modernije riješenje,jer ovakav pristup igrača i trenera na utakmicama govore nešto sasvim drugačije.Pristup igri pojedinih igrača na važnim utakmicama je ispod svakog mogućeg kriterija a ti isti igrači igraju konstantno. Dino već čestita titulu Zrinjskom umjesto da motiviše igrače za predstojeći derbi.
Ako pobijedimo u derbiju,onda vjerovatno necemo imati nekog imperativa a ni motiva u Prijedoru,a i vi ste naši sportski prijatelji,mislim da ako se ono prvo ostvari što sam naveo , ne bi mi zapinjali toliko,tj. ne bi nam značila ta utakmica.. pozdrav za Prijedortopa99 je napisao/la:Prijatelji šta mislite ,msm znate situaciju u vašem klubu ,i ja kao što vidim izgleda da se zna da Željo ne može odbraniti naslov prvaka ,i ako to bude definitivno prije zadnjeg kola,hoće li pustiti Rudara u gostima ,pošto će Rudaru trebati za opstanak? Pozdrav iz Prijedora
Bilo bi lijepo to skenirati pa staviti na net da ne ostane u prasini,vidio sam razne knjige o zelji,ali takvo nesto nikad.FaraonTM je napisao/la:Evo sad mi naumpade, pa sam izrovio jednu knjigo o Želji, zapravo kao neka hronologija Želje od 1921-1981 (350 strana, ima svega i svačega) stari je valjda uzeo tada i uspio je očuvati u životu do dan danas. Da li ima neko nešto slično?
Amar je vidio da nemaš ništa od toga da osvajaš trofeje a da oni iz uprave ništa ne rade nego se kite tuđim perjem,zato je odlucio da ode sa trenerskog mjesta,sad se radi na stabilizaciji kluba i mnoge pozitivne stvari su se uradile,napredujemo sporo ali napredujemo,valjda ce i doci pare one od Šehića i Adilovića ,možda ce se i Džeko prodati,naci ce se i generalni sponzor ,plus utakmice u evropi,znači svijetla je budućnost pred nama,plus Amar zna da su ovoj ekipi potrebna pojacanja,bice tu transfera naših igrača,i tu cemo zaraditi pare a bice i dolazaka,šuška se vec oko par imena ali još ništa nije zvanično..bob je napisao/la:Dino kao trener je dobio sastav kakav je dobio, dobio je takodjer 0 KM da dovede neke nove igrace + nas zadesile povrede, rezultat borba za titulu do zadnjih kola ...
Zasto? Zasto pustiti. Pa jeli fudbal ili dejton yhebo ga ti?shminka je napisao/la:Puštamo vas 100% da izbacimo šugavi Travnik![]()
![]()
i ti lupaš gluposti žestokoBaja_Zvjerka je napisao/la:
Ali mislim da je nama Travnik drazi
Realno, meni je veci gust uzet Zelji 3 boda nego skinuti Zrinjskom titulu.Baja_Zvjerka je napisao/la:Necemo mi da budemo sampioni, imate komsije pa proslavite u zadnjem kolu...
Ali mislim da je nama Travnik drazi, kao i Siroki, veci smo "prijatelji" sa njima, pa ko zna...
Svraka, Ramic, Beslija, i jos ih je bilo... Na stranu sto nas vazda uzmu tamo...bagrcavi je napisao/la:i ti lupaš gluposti žestokoBaja_Zvjerka je napisao/la:
Ali mislim da je nama Travnik drazi
shminka je napisao/la:Svima će nam bolje biti kad timovi tipa Travnik, Olimpic i slični ne budu u ligi....tako da ih se treba rješavati jedne po jedne...Travnik nek prvi leti, pa nek nekom drugom prodaju tekme u lifi Federacije
Trenutno korisnika/ca: Levin, MoSaZeLjo1921, samoFKS, sebalos i 47 gostiju.