FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Heller
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Heller » 11 okt 2019, 20:16

Sviuodbranu je napisao/la:Jel gori sjever veceras :)
Volim te Slooobodooooo ooooo ooooo oooooo volim te Slobodooooo :bih:
Ps.
Ako djecurlija opet veceras pocne "samo Tuzla je" nikada vise na Tusanj. Yebem ti politiku i sve :sick:
A smeta ti Samo Tuzla je jel? :rol:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

slusalica
Kontakt:

Post Postao/la slusalica » 11 okt 2019, 20:16

Samo sam tuzlak, pojedinac. Nije ni vazno na kraju krajeva,ali , i'm out.
Nisu ovo ideali u koje sam vjerovao.
Edo imamovic,selma bajrami i kojekakvi bezveznjaci da mi pred ocima defilisu.
Nije ovo moja Sloboda.
11.10.'19 , zadugo me nema na Tusnju. Ugasite ovo. Stid me. :facepalm:
tz tz tz tz tz tz

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 11 okt 2019, 20:16

Samo cu reci, svaka cast Fukarama sto su zahebali sve sto se moglo zahebati :clap:
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 11 okt 2019, 20:20

Sviuodbranu je napisao/la:
Beduin je napisao/la:Ovako:

- nakon 35 godina da imam ovakvu gorcinu u grlu, oko srca, ovo nisam mogao ni pretpostaviti
- 20 minuta prije kraja utakmice da drustvu govorim isprekidanim glavom da napustam Tusanj i izlazim sa utakmice, da mi samo sekunda fali da zaplacem i da na insistiranje prijatelja da odgledamo utakmicu do kraja nemam snage da odgovorim jer mi glas drhti, samo izlazim sa Zapada
- sjedam u auto, vozam se 20 minuta i pocnem plakati. Jebote, odvrnem muziku, vozam se i placem jer sam nemocan, jer ne mogu pomoci klubu, jer se sramotimo za 100 godina postojanja, jubilej kojim se rijetki mogu pohvaliti
- jos dok gledam utakmicu ucekujem nesto posebno, bakljadu, vatromet, gledam dronove iznad Tusnja i sve mislim sad ce to ludilo za proslavu 100 godina kluba, i onda gledam pizdarije na polupraznom Sjeveru i bjezaniju Fukara izvan stadiona, gledam, cekam i ne vjerujem da je pozorisna atmosfera na Tusnju samo slika trenutnog stanja u klubu, zadnji otkucaji srca naseg starca, slavljenika... j3bote, pisem ovo i place mi se opet
- hvala odlicnom, ali pasivnom Zapadu, koji nikad nije izdao i uvijek je tu uz Slobodu
- hvala onih malo Fukara koje se trude, ali veceras zaseru sve sto se moglo zasrati. Znam da nas prate clanovi grupe, znam da prenose mom prijatelju i vodji grupe pa bujrum neka mu i ovo prenesu da smo se veceras osramotili za sva vremena. Da smo samo dokazali da nismo grad fudbala, da nas Sloboda ne zasluzuje i da nakon Sulje, Cipe i Bajte nista vise nije kao sto je bilo niti ce biti. Hvala vam na svemu, ali nemojte vise molim vas.
- hvala vam forumasi, Sariel, Solinas, Targer i jos par moamak sa kojima se znam mimo foruma i vidjat cemo se, ali ja sam sa Tusnjem i forumom zavrsio do nekih boljih dana
- davao sam sebe, davao sam svoje pare za grupu, za klub, za nadu, ali veceras smo se osramotili, osramotili smo grad, klub, ono sto je Suljo i ostali momci stvarali godinama i godinama.
- hvala i ovim mojim drugovima, poznanicima, slobodasima koji su deceniju i vise bodrili Slobodu a sad presli na Slogu pa i veceras nisu dosli. Znam da citate ovo pa nabijem vas na qurac i j3bem vas u usta seljacka, slobodno mi pisite na Fb za ostalu konverzaciju.

Zbogom Tusanj
Zbogom Slobodo
Zbogom forum do nekih boljih dana, a to ce potrajati.
Sta reci....tuga brate...
Nemam nista ni dodati ni oduzeti @beduin. Tuga brate i sramota je ovo :(
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 11 okt 2019, 20:23

SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Samo cu reci, svaka cast Fukarama sto su zahebali sve sto se moglo zahebati :clap:
Hvala Allahu pa radim i nisam mogao doći, tako ispade.

Et prođe i ovaj dan. ŠTA SAD?
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 11 okt 2019, 20:26

Druga sam pa nisam mogao doći, šta se ustvari desilo?
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 11 okt 2019, 20:28

saltcrew je napisao/la:Ma hebat onoj balavurdiji sve treba ih nafatat i slomit nikad se u zivotu vise nisam postidio nego veceras koji cirkus majko,kad vidis da side 15 klimaca na ogradu kad je bio penal za nas i zapali baklje i pocne bacat u teren pa tacno vas treba slomit,fuj fuj bez rijeci sam tacno ne znas da li si iznerviran tuzan sve se sjebalo do nekih boljih dana :salut:
Sto je najgore niko od tih klinaca nije ni bacio baklju nego jedan nam bivsi vodja.
Djeca su pripremili dimne, baklje, strobove i onda samo jedan momcic silazi do ograde i kaze dobio poruku od vodje (koji je priveden pred utakmicu) da ne navijaju. I tu se oni pokupise mada im nije bilo bas drago.

Ovim ne branim fukare nego kazem kako je bilo.
A koreografija se morala odradit da je ne znam ti ko priveden al ocito da su sad tu neke druge generacije koje imaju neke dtuge furke i prioritete.

Mene je sramota sto je ovako sve ispalo.

Pozdrav svima do nekih drugih normalnijih vremena, uprava, predsjednika, trenera...
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 11 okt 2019, 20:29

Sta reci..
Tuga i sramota..
No istine radi treba reci da je sve pocelo na ulazu od sekjuritija..ko je bio sve je vidio...
A onda kornjace i tjt jbga..
Onda ona sutnja pa baklje na stazu opet :facepalm:
Pa kornjace preko djece :facepalm:

P.s dresovi kojih nije bilo :facepalm: :(

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 11 okt 2019, 20:32

- nakon 35 godina da imam ovakvu gorcinu u grlu, oko srca, ovo nisam mogao ni pretpostaviti
- 20 minuta prije kraja utakmice da drustvu govorim isprekidanim glavom da napustam Tusanj i izlazim sa utakmice, da mi samo sekunda fali da zaplacem i da na insistiranje prijatelja da odgledamo utakmicu do kraja nemam snage da odgovorim jer mi glas drhti, samo izlazim sa Zapada
- sjedam u auto, vozam se 20 minuta i pocnem plakati. Jebote, odvrnem muziku, vozam se i placem jer sam nemocan, jer ne mogu pomoci klubu, jer se sramotimo za 100 godina postojanja, jubilej kojim se rijetki mogu pohvaliti
- jos dok gledam utakmicu ucekujem nesto posebno, bakljadu, vatromet, gledam dronove iznad Tusnja i sve mislim sad ce to ludilo za proslavu 100 godina kluba, i onda gledam pizdarije na polupraznom Sjeveru i bjezaniju Fukara izvan stadiona, gledam, cekam i ne vjerujem da je pozorisna atmosfera na Tusnju samo slika trenutnog stanja u klubu, zadnji otkucaji srca naseg starca, slavljenika... j3bote, pisem ovo i place mi se opet
- hvala odlicnom, ali pasivnom Zapadu, koji nikad nije izdao i uvijek je tu uz Slobodu
- hvala onih malo Fukara koje se trude, ali veceras zaseru sve sto se moglo zasrati. Znam da nas prate clanovi grupe, znam da prenose mom prijatelju i vodji grupe pa bujrum neka mu i ovo prenesu da smo se veceras osramotili za sva vremena. Da smo samo dokazali da nismo grad fudbala, da nas Sloboda ne zasluzuje i da nakon Sulje, Cipe i Bajte nista vise nije kao sto je bilo niti ce biti. Hvala vam na svemu, ali nemojte vise molim vas.
- hvala vam forumasi, Sariel, Solinas, Targer i jos par moamak sa kojima se znam mimo foruma i vidjat cemo se, ali ja sam sa Tusnjem i forumom zavrsio do nekih boljih dana
- davao sam sebe, davao sam svoje pare za grupu, za klub, za nadu, ali veceras smo se osramotili, osramotili smo grad, klub, ono sto je Suljo i ostali momci stvarali godinama i godinama.
- hvala i ovim mojim drugovima, poznanicima, slobodasima koji su deceniju i vise bodrili Slobodu a sad presli na Slogu pa i veceras nisu dosli. Znam da citate ovo pa nabijem vas na qurac i j3bem vas u usta seljacka, slobodno mi pisite na Fb za ostalu konverzaciju.

Zbogom Tusanj
Zbogom Slobodo
Sve te razumijem al iduce kolo i proci ce huja valja ba opet na tekmu :thumbup:

MMA075
Kontakt:

Post Postao/la MMA075 » 11 okt 2019, 20:32

Sariel1987 je napisao/la:Sta reci..
Tuga i sramota..
No istine radi treba reci da je sve pocelo na ulazu od sekjuritija..ko je bio sve je vidio...

Najgore sto ljudi nisu to prije vidili, prije pocetka na nekih 30min, i onda dodju i pametuju ovde kontaju da se to desilo zbog bacanje baklji na atletsku stazu.

Nidje veze al haj. :D

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 11 okt 2019, 20:34

MMA075 je napisao/la:
Sariel1987 je napisao/la:Sta reci..
Tuga i sramota..

Najgore sto ljudi nisu to prije vidili, prije pocetka na nekih 30min, i onda dodju i pametuju ovde kontaju da se to desilo zbog bacanje baklji na atletsku stazu.

Nidje veze al haj. :D
Tacno tako mada sam misljenja da se moralo drukcije odradit i postupit al gotovo je sad i nije za foruma..

costacurta08
Kontakt:

Post Postao/la costacurta08 » 11 okt 2019, 20:35

To što su djeca uradila večetas je možda njihov vid protesta protiv svega što se dešava sa klubom.
Ovo je samo pokazatelj anarhije u kojoj živimo i poruka nadležnima šta misle u atletskoj stazi, šipovima, lažima, borbi za opstanak, terminima, istočnoj ttibini, upravi, direktoru, zamjeniku.....pichkama materinama
A Reakcija nadležnih najbolje pokazuje šta će se desiti svakome ko pokuša reći nešto protiv sistema.
Nisu krivi samo ti golobradi navijači, krivi smo mi svi što smo pizde najveće.
Ko fol obilježavamo nešto, šta ba obilježavamo?!
Svaka čast momcima, ebe mi se za Dinamom i jubilejom u ovakvom stanju u kojem se klub nalazi.
Qrčhinu ćemo mi promijeniti sa pričom kako kupnjom karte bodrimo klub, de ba. Djeca nam se smiju Reufe.
I nisam bio na utakmici i žao mi je, duša me boli. Sinoć sam iz nekih razloga bio na onom goFnetu od OKK i sa ovim danas na Tušnju mogu reći nema nam.pomoći, ali samo nek se ne puca, to je najbitnije....... čekaj, zar nije bilo i toga jutros?! :crazy:
Sve vratiti na fabričke postavke. Nema dalje.

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 11 okt 2019, 20:40

nije sranje izbilo na utakmici nego prije i van stadiona.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 11 okt 2019, 20:41

De ba gdje ćete ljudi :?

I ne bih rekao da fukarice protestuju, ipak su oni ZA ovu upravu, i OK im je sve ovo što se dešava oko kluba.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 11 okt 2019, 20:42

Sariel1987 je napisao/la:nije sranje izbilo na utakmici nego prije i van stadiona.
Sta je to bilo na ulazu?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

katarakta

Post Postao/la katarakta » 11 okt 2019, 20:44

Zbogom Tusanj
Zbogom Slobodo

:bow: to je to
Niko, niko, samo Sloboda

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 11 okt 2019, 20:44

Uprava napolje!
I bivsa jos jednom!

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 11 okt 2019, 20:54

DamirT je napisao/la:
Sariel1987 je napisao/la:nije sranje izbilo na utakmici nego prije i van stadiona.
Sta je to bilo na ulazu?
Fajt sa zaštitarskom agencijom, to se vuce vec par mjeseci(jer ti seljaci nas ne mogu gledat ocima) i nije trebalo danas eskalirat al jedna iskra i desilo se jeb.at ga, grupa je napustila kop zbog solidarnosti i razbijenih lobanja, al nije trebo kerovima onaj suzavac na djecu je.bo ih baklje nisu granate, taj postupak ne mogu opravdat.

Grupa dakle nema nikakve veze sa bakljom kod gola, receno je da se ne pali nista al nije se moglo uticat na pojedince, kad se pokusala smirit masa ponovo na nas batine i suzavac

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 11 okt 2019, 20:55

Al nasa murija :crazy: pa ono su najgore kelje od svih :facepalm:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 11 okt 2019, 21:03

Cestitke na 100 godina postojanja, nije mala stvar! Jedan od nasih najstarijih sportskih kolektiva. Da isplovite iz ove nemirne luke u kojoj ste trenutno zarobljeni i odrzite se u elitnom drustvu bh fudbala!
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.