A zato meni kasni plataSteph je napisao/la:[img]http://pokit.org/get/img/790eeb864899aaeea3af6a85cf2bdacd.jpg[/img]
lagano sporcki
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
A zato meni kasni plataSteph je napisao/la:[img]http://pokit.org/get/img/790eeb864899aaeea3af6a85cf2bdacd.jpg[/img]
lagano sporcki
Moram sebe citirati od jutrosAmca007 je napisao/la:Sloboda ce danas da kiksa kao i Zrinjski
a ja samo danas uzeh milju i dvjestADerdiyok je napisao/la:A zato meni kasni plataSteph je napisao/la:[img]http://pokit.org/get/img/790eeb864899aaeea3af6a85cf2bdacd.jpg[/img]
lagano sporcki![]()
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
Ipak jesi muska prostitutkaSteph je napisao/la:a ja samo danas uzeh milju i dvjestADerdiyok je napisao/la:A zato meni kasni plataSteph je napisao/la:[img]http://pokit.org/get/img/790eeb864899aaeea3af6a85cf2bdacd.jpg[/img]
lagano sporcki![]()
Sent from my LG-P880 using Tapatalk![]()
![]()
Nemoj bgti, kako je krenulo i sutra ces se citirati nako sto izgubimo(nedoBog) lol:Amca007 je napisao/la:Moram sebe citirati od jutrosAmca007 je napisao/la:Sloboda ce danas da kiksa kao i Zrinjski, hajde momci molim Vas sutra razbijte skutore. Pa ne mogu da vjerujem da ih nikad nismo dobili tamo, bruka brate bruka
Mudro zboriš dječačejoker90 je napisao/la:Ponovit cu ono sto sam davno rekao. Halalio bih i titulu ove godine ako cemo dobiti ekipu kakvu svi zelimo, profesionalnu, uređenu i sa sistemom. Jesic radi ono sto je davno trebalo biti urađeno, ako izgubimo titulu ja mu nista ne zamjeram. Nas je Uscuplic unazadio ko zadnje levate, sa njegovim pripremama i njegovim haverima u vidu Puzija i ostalih. Jesic je dosao da gasi pozar i ima moju podrsku bez obzira na rezultat sutra. Mi sutra nismo favoriti, bez obzira sto neki ovdje misle kako cemo se prosetati Listicom. Kad smo dobili ubice na Kosevu u prvom dijelu sezone vezni red su nam cinili Gojkara, Radovac, Ikande, Stojcev. Sad nema nikog od njih dostupnih Jesicu, tako da ga ne mogu krivit za bilo sta sutra. On ce na zimu dovesti pojacanja po njegovoj zelji, nakon toga mu treba suditi i kriviti njega za eventualne neuspjehe, za kiks sutra moze biti kriv samo Dzeno i oni koji su nakrcali Sarajevo polovnjacima koje sad Jesic mora tjerati. Tu prvenstveno mislim na Alispahica, Purica, Hebibovica i ekipu..
Suspendovan siPitarBordo je napisao/la:Nigdje mene... Pfff, razočaran sam.
Ona ekipa gore bi izorala Pecaru, a ti bi pricao na presici kako smo golemi, a ne veliki..hilmo je napisao/la:Suspendovan siPitarBordo je napisao/la:Nigdje mene... Pfff, razočaran sam.![]()
RuleHz je napisao/la:Nasoj braci sutra sretno i neka naglasaju škutore!
A ja se nadam da ce im nasi momci opravdati to na terenu.
Siroki je zreo sutra za poraza, bili su i maleni al jbga...
1:3 (Duljevic, Benko2x)
Divi mene na krilu a 200cm i 110kghilmo je napisao/la:Mudro zboriš dječačejoker90 je napisao/la:Ponovit cu ono sto sam davno rekao. Halalio bih i titulu ove godine ako cemo dobiti ekipu kakvu svi zelimo, profesionalnu, uređenu i sa sistemom. Jesic radi ono sto je davno trebalo biti urađeno, ako izgubimo titulu ja mu nista ne zamjeram. Nas je Uscuplic unazadio ko zadnje levate, sa njegovim pripremama i njegovim haverima u vidu Puzija i ostalih. Jesic je dosao da gasi pozar i ima moju podrsku bez obzira na rezultat sutra. Mi sutra nismo favoriti, bez obzira sto neki ovdje misle kako cemo se prosetati Listicom. Kad smo dobili ubice na Kosevu u prvom dijelu sezone vezni red su nam cinili Gojkara, Radovac, Ikande, Stojcev. Sad nema nikog od njih dostupnih Jesicu, tako da ga ne mogu krivit za bilo sta sutra. On ce na zimu dovesti pojacanja po njegovoj zelji, nakon toga mu treba suditi i kriviti njega za eventualne neuspjehe, za kiks sutra moze biti kriv samo Dzeno i oni koji su nakrcali Sarajevo polovnjacima koje sad Jesic mora tjerati. Tu prvenstveno mislim na Alispahica, Purica, Hebibovica i ekipu..![]()
![]()
Uopće ne razmišljam šta će biti u maju, jednostavno gledam i uživam u svakoj utakmici našeg tima. Radujem se i tugujem. Želim duplu krunu ove sezone, ali sezonu neću proglasiti neuspješnom ako ništa od toga ne dobijemo a dobijemo ekipu kakvu @joker90 spominje. Da li će to biti sa Ješićem ili nekim drugim ja ne znam. Mnogo više će se o samom treneu moći reći na kraju sezone ako je on dočeka s obzirom na naše običaje. Ja vjerujem da smo te običaje promijenili i da sad furamo neku novu furku, furku u kojoj je glavni cilj da dobijemo profesionalnu ekipu i ekipu sa pobjedničkim karakterom.
Što se tiče sutrašnje utakmice ja bih ovakav sastav izveo:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.