FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

jahija

Re: FK Željezničar

Post Postao/la jahija » 29 apr 2014, 14:59

Fafaron je napisao/la:e vidis brate u tom i jest stvar,kako smo mi docekivani,tako cemo od sada da vracamo.
dosta je dobivanja vise crvenih kartona u svlacionicama,napada na normalne ljude koji hoce da pogledaju utakmicu( ne govorim o jezgru grupe ovde nego o normalnim starijim osobama koje su dosle da pogledaju klub koji vole),mislis da tim ljudima vise nije pun k. svih tih desavanja.ovo sto se desilo sa nase strane ovu utakmicu je odraz svega sto se desavalo proslih sezona.da bi imao pravo nama o nama nesto da kazes prvo pocisti u svojoj avliji,pogledaj ko je izazvao sve te probleme.zbog svega toga se dan prije utakmice trazilo od igraca da igraju 120% protiv vas.nisu igrali igraci ni zakoga drugog nego za sebe i za nas koji smo uz njih i koji cemo uvjek biti uz njih.
Između ostalog su vaši igrači igrali i za nermina nikšića to je fakat jer se našao uvrijeđen što su ga naši navijači jednom prigodom na grbavici izviždali to može i vaš vijećnik potvrditi koji se nalazio na tribini eto zato i da se zna da ste vi svakako crveni, ko nebi zviždao nekom kojeg boli briga za fudbalske klubove i stadione na istim.
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

Fafaron
Kontakt:

Post Postao/la Fafaron » 29 apr 2014, 15:07

jahija je napisao/la:
Fafaron je napisao/la:e vidis brate u tom i jest stvar,kako smo mi docekivani,tako cemo od sada da vracamo.
dosta je dobivanja vise crvenih kartona u svlacionicama,napada na normalne ljude koji hoce da pogledaju utakmicu( ne govorim o jezgru grupe ovde nego o normalnim starijim osobama koje su dosle da pogledaju klub koji vole),mislis da tim ljudima vise nije pun k. svih tih desavanja.ovo sto se desilo sa nase strane ovu utakmicu je odraz svega sto se desavalo proslih sezona.da bi imao pravo nama o nama nesto da kazes prvo pocisti u svojoj avliji,pogledaj ko je izazvao sve te probleme.zbog svega toga se dan prije utakmice trazilo od igraca da igraju 120% protiv vas.nisu igrali igraci ni zakoga drugog nego za sebe i za nas koji smo uz njih i koji cemo uvjek biti uz njih.
Između ostalog su vaši igrači igrali i za nermina nikšića to je fakat jer se našao uvrijeđen što su ga naši navijači jednom prigodom na grbavici izviždali to može i vaš vijećnik potvrditi koji se nalazio na tribini eto zato i da se zna da ste vi svakako crveni, ko nebi zviždao nekom kojeg boli briga za fudbalske klubove i stadione na istim.
da su igrali za niksica u to cisto sumnjam,jedino ako im je uletio nesto para,a i u to cisto sumnjam.
nemjesaj kruske i jabuke buraz,velezov crveni dres i njegova petokraka su bili i prije nego je komunizam dosao na ove prostore tako da ....toliko od mene,LP i puno srece u buducnosti ;)
Hercegovka loza,hasis trava,neka zivi Mostar nasa drzava!

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 29 apr 2014, 15:09

Imate priliku da svežete tu vašu petokraku sa šaharom za dva kola. Napravite korteo od Vrapčića do stadiona HŠK Zrinjski.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 29 apr 2014, 15:21

Dobra ideja ! :thumbup: Uvažavamo sve prijedloge vezane za proslavu titule u cjelovitom Mostaru, simbolu Hercegovine, krša i kamena. Konkurs je otvoren počevši od ovog trenutka do utakmice sa našim uvaženim komšijama. Lijepo je vidjeti ponovo titulu u Mostaru. Uvijek se u Hercegovini igrao lijep nogomet. :kafa:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

CARSON

Post Postao/la CARSON » 29 apr 2014, 15:23

buraz ja da sam na tvom mjestu ja bi sebi muda pojeo doziviti da mu rival proslavi TITULU na njegovom stadionu i to zahvaljujuci Vama pa ovo je za vjerovali ili ne ? Valjda je mrznja prema Zelji veca od svega u ovoj nam jadnoj drzavi. jer nijedan drugi razlog nema
100 puta sam ovo napisao zamislite da Zeljo pobijedi nekoga kako bi Sarajevo bilo sampion i to proslaviti u zadnjem kolu na njegovom stadionu ili Sarajevo,Lacio,Roma,Celtic,Glazgow,Partizan,Zvezda itd :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy:
Zadnja izmjena: CARSON, dana/u 29 apr 2014, 15:24, ukupno mijenjano 1 put.

Mostarac1971
Kontakt:

Post Postao/la Mostarac1971 » 29 apr 2014, 15:24

.
Fafaron Brato kome se ti pravdaš? Bilo prošlo dobili su po frgazi i normala a njima na obraz što nas prozivaju ustašama .... A Šta su oni onda ako smo mi..... :salut: :wave:
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA! RA1981

CARSON

Post Postao/la CARSON » 29 apr 2014, 15:26

Mostarac1971 je napisao/la:
.
Fafaron Brato kome se ti pravdaš? Bilo prošlo dobili su po frgazi i normala a njima na obraz što nas prozivaju ustašama .... A Šta su oni onda ako smo mi..... :salut: :wave:
Brate nemoj na nacionalizam ja to gledam kroz rivalstvo opet cu ponoviti prije 7 kola navijaci Lazia su trazili od svog kluba da ne pobijede Juventus kako Roma ne bi bila prvak

CARSON

Post Postao/la CARSON » 29 apr 2014, 15:28

Znaci Vi ste HSK Zrinjski nagradili Titulom i jednim milioncicem od Uefe svaka cast rodjeni kakve budale :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 29 apr 2014, 15:30

Sto ne organzujete radnu akciju na Vrapcicima? Bit ce puno posla ovih dana. Valja organizovat proslavu titule HŠK Zrinjskog :salut:

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 29 apr 2014, 15:33

Šta hoće ovi rođeni koji qrac na našoj temi? Boli nas taki hoćete li vi zajedno sa Zrinjskim slaviti titulu, osvojili ste 3 boda protiv najvećeg bh kluba, uživajte, nema potrebe da nešto dokazujete na ovoj temi :salut:

Jedva čekam derbi ljudi, a tek utorak :bih:
Ja te volim, volim Željo..

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 29 apr 2014, 15:35

I taj prijedlog će da se nađe svakako na konkursu, i uz duboko štovanje će da se razmotri, kao i ona pređašnja vaša ideja. Kako već rekoh, svi ste dobrodošli !

@gio10, što ti reče nekoć, forum nije ničije vlasništvo. Imamo prava da pišemo gdje želimo.

materazzi
Kontakt:

Post Postao/la materazzi » 29 apr 2014, 15:37

rodjeni moji , kako sta vi smijesni i vi lafo neki navijaci neka furka neka ultra furka , ljubav prema velezu koja automatski znaci i ljubav prema ,, bratskom ,, klubu sa druge strane Neretve .
igraci igraju na terenu nevazno od vasih zelja , jer da ispunjavaju zelje svi bi vec osvojili i ligu prvaka , ali vazno je znati da vam je Zeljeznicar najveci rival, da je vazno polizati pitarima sypak , i biti sretni kad komsije budu slavile titulu , takvo rivalstvo nema ni u zemljama gdje se ova igra zove soccer

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 29 apr 2014, 15:38

Imaš pravo da pišeš, ali tema je FK Željezničar i piši samo o najvećem bh klubu. Ne interesuje nas kako ćete proslaviti titulu sa dragim komšijama, vjeruj mi.

A sad, ako nemaš neki konkretan post o igračkom kadru, neku predikciju za derbi, zamolio bih te da napustiš temu jer kršiš pravila foruma, ulaziš duboko u off topic

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 29 apr 2014, 15:44

Na provokacije odgovaram provokacijom ništa više. Mogao si također da upozoriš druga sa tribine, jer svaka akcija ima svoju reakciju, i ništa što pišem nije bez razloga. Također, vaše jahanje po našoj temi prošle sedmice, o ti moralisto, o ti koji poštuje sva pravila foruma nisi komentarisao, nego si se pridružio čoporu a sada ćeš da upotrijebiš pravila glumeći Mr.Right. Koje li ironije ...

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 29 apr 2014, 15:48

gio10 je napisao/la:Imaš pravo da pišeš, ali tema je FK Željezničar i piši samo o najvećem bh klubu. Ne interesuje nas kako ćete proslaviti titulu sa dragim komšijama, vjeruj mi.

A sad, ako nemaš neki konkretan post o igračkom kadru, neku predikciju za derbi, zamolio bih te da napustiš temu jer kršiš pravila foruma, ulaziš duboko u off topic
Poraz vam ne gine.. :D valjal predikcija.. :twisted:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

CARSON

Post Postao/la CARSON » 29 apr 2014, 15:50

Mozambik je napisao/la:Sto ne organzujete radnu akciju na Vrapcicima? Bit ce puno posla ovih dana. Valja organizovat proslavu titule HŠK Zrinjskog :salut:

Niko nema kone kao SVINJSKI :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

Ja sam mislio da od pitara boljih kona nema ali sto svinjski ima kone :rol: :rol: :rol: :rol:

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 29 apr 2014, 15:50

Htio bih pitati svoje Manijake jel živ Adnan Mahmutović Java ?
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 29 apr 2014, 15:52

Jahanje na vašoj temi i pisalo se striktno o utakmici Velež-Željo, vi ovdje pišete o vašoj proslavi titule sa komšijama. Koliko god ti bio ironičan, bolje bi bilo da si ignorisao momka koji je dao taj prijedlog, ali vidim i prije njegovog prijedloga se opet vraćala priča o utakmici koja je igrana u Subotu, ali bez finih, konstruktivnih analiza već samo podj3bavanje i provokacije.
Toliko o tome :salut:

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 29 apr 2014, 15:53

Željooooo je napisao/la:Htio bih pitati svoje Manijake jel živ Adnan Mahmutović Java ?
Vidio sam ga na prošloj tekmi na Grbavici

CARSON

Post Postao/la CARSON » 29 apr 2014, 15:55

materazzi je napisao/la:rodjeni moji , kako sta vi smijesni i vi lafo neki navijaci neka furka neka ultra furka , ljubav prema velezu koja automatski znaci i ljubav prema ,, bratskom ,, klubu sa druge strane Neretve .
igraci igraju na terenu nevazno od vasih zelja , jer da ispunjavaju zelje svi bi vec osvojili i ligu prvaka , ali vazno je znati da vam je Zeljeznicar najveci rival, da je vazno polizati pitarima sypak , i biti sretni kad komsije budu slavile titulu , takvo rivalstvo nema ni u zemljama gdje se ova igra zove soccer

Bravo pasa moj ja im to deset dana pisem ali oni to shvataju kao provokaciju i kao da im se ulizujem :crazy: :crazy: :crazy:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic i 14 gostiju.