FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- TMmanija2012
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Licno mislim da je 15KM previse..jbg hocemo dobar derbi,dosta raje,a nabij cijene..ovi sto pisu hebes pitare dosli-ne dosli,pa kakav je to derbi ako nismo svi na okupu plavi i bordo navijaci.Ako se ovako nastavi za koju godinu bice velicanstveno kad bude 4-5 milja na derbiju.
-
- Kontakt:
doduse samoo mi je zao nasih navijaca sto ce za njih biti skupo,a uhljupima treba zabraniti da dodu ikako,oni nas trebaju pljuvati na sve nacine mi njih paziti jel,ma dajTMmanija2012 je napisao/la:Licno mislim da je 15KM previse..jbg hocemo dobar derbi,dosta raje,a nabij cijene..ovi sto pisu hebes pitare dosli-ne dosli,pa kakav je to derbi ako nismo svi na okupu plavi i bordo navijaci.Ako se ovako nastavi za koju godinu bice velicanstveno kad bude 4-5 milja na derbiju.
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
-
- Kontakt:
U buduce uhljupi ce vam dozvoliti da gledate svoj tim na Kosevu samo ako prije toga platite kartu koja kosta simbolicnih 20 KM. Ako je to nacin da se ocuva tradicija derbija onda uredu, ceracemo se dok se boje ne rastope
-
- Kontakt:
Ti mi ne pricaj o cuvanju tradicije. Blekica vas za vrijeme derbija na Grbavici skupljao na Kosevu kao ovce i da radite sto ste radili i jos mu platili kartu. Ti si mi dosao pisati o derbiju. FUJ, 50 KM karta je malo za vas.lafomamone je napisao/la:U buduce uhljupi ce vam dozvoliti da gledate svoj tim na Kosevu samo ako prije toga platite kartu koja kosta simbolicnih 20 KM. Ako je to nacin da se ocuva tradicija derbija onda uredu, ceracemo se dok se boje ne rastope
Dobro zapamtite vremena kada ste na jug dolazili za 6 kermita

kakvo bjednicko pisanje ovdje , kad je bio revans na Koševu ko fol puno 10 Km , opaliti bojkot ovo ono, sad fol se dizete neka je 15 KM i tako te gluposti , pa dobro neka , sljedece sezone vas nikako na Koševu nece biti kad vam spucaju 20 KM
-
- Kontakt:
Zagadujete nam temu s svojim glupostima. Na Kosevu pa gore palamudite.

Ne valja tako razmisljati, mislis da nece doci derbi na KosevuSandorClegane je napisao/la:Zagadujete nam temu s svojim glupostima. Na Kosevu pa gore palamudite.![]()

-
- Kontakt:
Ja cu za Zelju ako treba dati 50KM nije problem. Puca mi neka stvar koliok ce te staviti. Hajmo lagano gore i pjevajte nije Ronaldo, nije De Rosi to je nas Krste VelkoskiArmala je napisao/la:Ne valja tako razmisljati, mislis da nece doci derbi na KosevuSandorClegane je napisao/la:Zagadujete nam temu s svojim glupostima. Na Kosevu pa gore palamudite.![]()

Kakav piš s vama vazda neka šprdancija.

-
- Kontakt:
sreca pa imamo damu da dodemo i na istok,tako daArmala je napisao/la:Dobro zapamtite vremena kada ste na jug dolazili za 6 kermita![]()

I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
old school je napisao/la:sreca pa imamo damu da dodemo i na istok,tako daArmala je napisao/la:Dobro zapamtite vremena kada ste na jug dolazili za 6 kermita![]()
![]()

E stvarno danas trebas imati muda pa da odes na utakmicu na Kosevo i Grbavicu.
to si ti izmislio Ronaldo , De Rossi, dok ste vi pjevali po tekmama tika taka Muamer Svraka i Nije meesi nije kaka daj brate ne ofiraj seSandorClegane je napisao/la:Ja cu za Zelju ako treba dati 50KM nije problem. Puca mi neka stvar koliok ce te staviti. Hajmo lagano gore i pjevajte nije Ronaldo, nije De Rosi to je nas Krste VelkoskiArmala je napisao/la:Ne valja tako razmisljati, mislis da nece doci derbi na KosevuSandorClegane je napisao/la:Zagadujete nam temu s svojim glupostima. Na Kosevu pa gore palamudite.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tobe jarabi
Kakav piš s vama vazda neka šprdancija.

-
- Kontakt:
Re: Odg: FK Željezničar
Mozes al samo kospe da prodajesold school je napisao/la:sreca pa imamo damu da dodemo i na istok,tako daArmala je napisao/la:Dobro zapamtite vremena kada ste na jug dolazili za 6 kermita![]()
![]()
old school je napisao/la:sreca pa imamo damu da dodemo i na istok,tako daArmala je napisao/la:Dobro zapamtite vremena kada ste na jug dolazili za 6 kermita![]()
![]()

-
- Kontakt:
@roma
Ma vi ste šrpdancije zesca. Kad pogledam ovo " onclick="window.open(this.href);return false;, umrem od smjeha.

Ma vi ste šrpdancije zesca. Kad pogledam ovo " onclick="window.open(this.href);return false;, umrem od smjeha.

Na temi Zelje se ori Mi smo Divovi, ljepota 

- ficobahtic
- Kontakt:
Sta ako ce doci, doci ce i na Grbavici poslije toga i sta? Ne mozes porediti kosevo gdje ti dvogled treba da vidis sta se desava na terenu i nasu tribinu "sjever" gdje si na terenu fakticki. Dodajmo tome jos i krov ali sta ja tebi imam pricati kad ti i ne znas sta znaci pokrivena tribina osim kad dodjes na Grbavicu! Racunaj kao da si dao cenera za kartu i jos 5KM za kisobran.Armala je napisao/la:Ne valja tako razmisljati, mislis da nece doci derbi na KosevuSandorClegane je napisao/la:Zagadujete nam temu s svojim glupostima. Na Kosevu pa gore palamudite.![]()

Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!
Zna li neko ima li izostanaka za derbi zbog kartona?
Sent from my RM-892_eu_hungary_411 using Tapatalk
Sent from my RM-892_eu_hungary_411 using Tapatalk
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
Re: Odg: FK Željezničar
koliko se sjecam zapad je bio kod vas 15 km (tribina na koju idu nasi ozbiljniji) jug 10...............posto mi nemamo uslove za vase hz,imamo za vase ozbiljnije i cijena je ista kao na kosevulafomamone je napisao/la:Mozes al samo kospe da prodajesold school je napisao/la:sreca pa imamo damu da dodemo i na istok,tako daArmala je napisao/la:Dobro zapamtite vremena kada ste na jug dolazili za 6 kermita![]()
![]()
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
Malo zagrijavanja do derbija
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;[youtube]
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;[youtube]
Jug vas bodri iz sveg glasa,ponos grada radnička klasa! FK Željeznicar.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, bvsic i 58 gostiju.