FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

JosipBukal
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la JosipBukal » 05 maj 2014, 00:09

U vezi priče o odlascima mislim da sa povratkom Benje i Kvese nečemo imati puno problema za ovu ligu što se tiče odbrane, veze i golmana ali napad i krila če nam biti ogroman problem i tu se moramo kako god pojačati. Očito da Selimović i Bučan više neče moći zbog godina i može nam se desiti da gore ostanemo samo na Bajiču koji još nije ni dovoljno sazrio. A još nam i ostaje problem trenera koji stalno potenciram ali očito da nemam dovoljno istomišljenika.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 05 maj 2014, 00:12

MosaLjoze1921 je napisao/la:http://****/vijest/72771
ma yebo nedosuđeni penal, iako je bio kad se pogleda usporeni snimak...ali to je sad šuplja i vadiona

imali smo dvije 100% šanse koje su se MORALI zabiti :!: sve ostalo je šuplja

Tomić sam 1 na 1 sa golmanom i promaši jbt kralj :o :facepalm: :facepalm:
kasnije Selimović i Jamak isto 100% šansa - ne znaju levati dati, jedan drugom smetaju :facepalm: ....ma nek se yebu obojica

e moj Dino samo ti guraj onu ragu Selimovića, zbog njega smo izgubili sve šanse za titulu u ranijim utakmicama.

topa99
Kontakt:

Post Postao/la topa99 » 05 maj 2014, 00:15

Kakvo je stanje sto se tice Evrope? Posto citam da zavisite nesto od kupa BIH? Ako vas u Prijedoru sad dobijemo ,je l idete u Evropu,ili vam zaavisi Evropa bas od te utakmice? poz iz Prijedora.

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 05 maj 2014, 00:17

topa99 je napisao/la:Kakvo je stanje sto se tice Evrope? Posto citam da zavisite nesto od kupa BIH? Ako vas u Prijedoru sad dobijemo ,je l idete u Evropu,ili vam zaavisi Evropa bas od te utakmice? poz iz Prijedora.
pusticemo vas, samo da ispadnu mesari iz travnika... :mrgreen:

celik nema licencu tako da smo sigurni ;)
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

topa99
Kontakt:

Post Postao/la topa99 » 05 maj 2014, 00:20

Ajde hvala Bogu ,ako ćemo realno,i mi smo vama davali kad vam je trebalo, pošteno,prijateljski,samo da nas ne sjebu **** banjalučka..

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 05 maj 2014, 00:21

topa99 je napisao/la:Ajde hvala Bogu ,ako ćemo realno,i mi smo vama davali kad vam je trebalo, pošteno,prijateljski,samo da nas ne sjebu **** banjalučka..
Travniku i bod odgovara, male su vam sanse.

Djorkaeff
Kontakt:

Post Postao/la Djorkaeff » 05 maj 2014, 00:23

topa99 je napisao/la:Ajde hvala Bogu ,ako ćemo realno,i mi smo vama davali kad vam je trebalo, pošteno,prijateljski,samo da nas ne sjebu **** banjalučka..
eto vi real pa ste nekoga pustali
busili smo vas i nabusicemo vas i sljedece sedmice
Iako uce njemacku skolu jos uvjek ne znaju sastavit parolu

stannis
Kontakt:

Post Postao/la stannis » 05 maj 2014, 00:28

Mi smo u dobrim odnosima s Prijedorom i ja bih volio da tako ostane..

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 05 maj 2014, 00:32

Krvotok je napisao/la:Ma širi se i sužava na temperaturi, k'o šine. Ima mjesta da bude širok preko 75m i dug 110m.
A kakve veze ima koliki je, većini premierligaša je i 50x25 previše...
E ova ti je dobra, a dimenzije Grbavice su 105×68, taj podatak je vise puta izrecen kada su oni Slovenci dolazili sa projektom.Receno je da se sadasnje dimenzije (105×68) nebi mijenjale izgradnjom novog stadiona.Uostalom propisi su jasni, duzina od 100 do 110 metara a sirina od 65 do 75 metara.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

stannis
Kontakt:

Post Postao/la stannis » 05 maj 2014, 00:39

fedeltafrotta je napisao/la:
topa99 je napisao/la:Kakvo je stanje sto se tice Evrope? Posto citam da zavisite nesto od kupa BIH? Ako vas u Prijedoru sad dobijemo ,je l idete u Evropu,ili vam zaavisi Evropa bas od te utakmice? poz iz Prijedora.
pusticemo vas, samo da ispadnu mesari iz travnika... :mrgreen:

celik nema licencu tako da smo sigurni ;)
Odakle ti znas ko ce dobiti licencu a ko nece. Nije jos niko zasjedao, niti je vrijeme za to. Mi moramo biti treci, a ko ce dobiti licencu a ko ne, nas ne zanima.

RobertoBaggio
Kontakt:

Post Postao/la RobertoBaggio » 05 maj 2014, 02:31

Izvještaj na Izvoru:

http://www.s.ource.ba/clanak/5230768192 ... urbuzovica" onclick="window.open(this.href);return false;

Trebali smo ih dobiti, stisli smo ih zadnjih dvadesetak minuta. Ali prije toga su pitari mogli i voditi. Sve zajedno vjerovatno najrealnije ovako.

Za naše prilike, veoma dobra utakmica, još pogotovo s obzirom na težak teren. Mada je teren bio i dobar, koliko kiše je palo.

Ova dva zadnja derbija na Grbavici su bili iznad prosjeka prethodnih godina. :clap:
FK Željezničar 1921

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 05 maj 2014, 10:01

J3beš one galaktikose kad u 3 utakmice 3 puta igraju neriješeno sa nama, klubom sa prosječnim igračima i klubom u krizi i to ni oni ne znaju kako su se provukli u sve 3 utakmice. Eto, mogli su jučer pobjediti, što jest jest, al su mogli i sa tricom na Kobilju glavu ići.

Al stvarno moramo biti zahvalni što imamo ovakve komšije. Ljudi su, u posljednje vrijeme nam stalno čuvaju leđa. Hvala! :)

I naš će sjeverr opet biti najjači :rol:
Ja te volim, volim Željo..

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 05 maj 2014, 10:22

Sta bi sa titule, vi govoriste lagano ce to, sad i evropa upitna

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 05 maj 2014, 10:28

Tkanton je napisao/la:Sta bi sa titule, vi govoriste lagano ce to, sad i evropa upitna
Nekom Evropa nekom premier liga do neki dan.

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 05 maj 2014, 11:00

Tkanton je napisao/la:Sta bi sa titule, vi govoriste lagano ce to, sad i evropa upitna
sergejevic je napisao/la:avlami, bilo je jos situacija, samo sam se ovih sjetio odmah, za BL je pisano mnogo tako da se sve zna.
@ hz Napisao sam da sam uvjeren da opet osvajamo titulu, ne kukam uopste, samo iznosim svoje misljenje i vidjenje dosadasnjeg toka sezone, a ti izvini ako sam napisao nesto sto te je uvrijedilo, zaista mi to nije bila namjera.
maho_sa je napisao/la:Kako kaže jedna lijepa hrvatska riječ, mi smo ipak napravili nekakav SUSTAV i on funkcioniše, za razliku od svih ostalih klubova, koji besciljno lutaju. Vidjeli smo večeras kako su nam drage komšije prošle protiv "strašnih" Albanaca, ovo bi mi u dvokoraku preskočili. Nama je ove godine Široki jedini ozbiljan konkurent, a ako budemo 50% zalaganja sa ovog dvomeča protiv Plzena prenijeli u PLBiH, osvajamo ponovo titulu.
bagrcavi je napisao/la:Ivici Osimu je trebalo 7 godina za iskorak u evropi sa onim Željom.Zamislite onda koliko nama treba za taj iskorak.Ali što je najbitnije osvajamo titule i tako će ostati.
samerloff je napisao/la:
gio10 je napisao/la:Ma šta vam je, propali smo :lol:

Al će neko da se syebe na kraju sezone :o

necemo se sjebati, navikli smo da osvajamo titule
gio10 je napisao/la:Pa naravno da se nećemo syebati, nisam ni aludirao na nas :)
normalaba je napisao/la:Nas cilj je stabilizovati ekipu i dominirati NASIM MLADIM POGONOM. Titula je kod nas dugo. Ako ostane ove godine dobro je ako ne...boze moj. Osvajamo kup i idemo u EL.

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 05 maj 2014, 11:11

Ovo su uglavnom postovi sa pocetka sezone i da smo ostali upola kompletni kao tad sa pocetka, tj. da nam se nisu povrijedjivali igraci, mi bi se opet prosetali, ali cinjenica da smo u jednom trenutku imali 10 igraca koji su van stroja iz ovog ili onog razloga dovoljno govori o tome u kolikim smo problemima bili i svaki normalan navijac naseg kluba ce biti zadovoljan ishodom ove sezone, posebno nakon godinaa dominacije
FKŽ !

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 05 maj 2014, 11:14

TeaM87 je napisao/la:Ovo su uglavnom postovi sa pocetka sezone i da smo ostali upola kompletni kao tad sa pocetka, tj. da nam se nisu povrijedjivali igraci, mi bi se opet prosetali, ali cinjenica da smo u jednom trenutku imali 10 igraca koji su van stroja iz ovog ili onog razloga dovoljno govori o tome u kolikim smo problemima bili i svaki normalan navijac naseg kluba ce biti zadovoljan ishodom ove sezone, posebno nakon godinaa dominacije
kojih 10 igraca?
pa poceli ste tu sezonu bez kvesica i zolotica... od ostalih su vam falili ko?
ili igraci koji ne igraju vec od ranije jedno pola godine, ili su to bile sedmicne ozljede... sto ne mogu suplje...
DA najavljivali ste dule, minimalno titulu ili kup... :) na kraju cete biti 4. u ligi i moliti Boga da dobijete licencu

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 05 maj 2014, 11:27

rammstein je napisao/la:
TeaM87 je napisao/la:Ovo su uglavnom postovi sa pocetka sezone i da smo ostali upola kompletni kao tad sa pocetka, tj. da nam se nisu povrijedjivali igraci, mi bi se opet prosetali, ali cinjenica da smo u jednom trenutku imali 10 igraca koji su van stroja iz ovog ili onog razloga dovoljno govori o tome u kolikim smo problemima bili i svaki normalan navijac naseg kluba ce biti zadovoljan ishodom ove sezone, posebno nakon godinaa dominacije
kojih 10 igraca?
pa poceli ste tu sezonu bez kvesica i zolotica... od ostalih su vam falili ko?
ili igraci koji ne igraju vec od ranije jedno pola godine, ili su to bile sedmicne ozljede... sto ne mogu suplje...
DA najavljivali ste dule, minimalno titulu ili kup... :) na kraju cete biti 4. u ligi i moliti Boga da dobijete licencu
D. Sadikovic, Čolić, Antolović, Hasanović, Svraka, Bajić, Brković svi su oni bili povrijedjeni po 2-3 sedmice pa cak i vise, jos kad dodas Kvesica i Zolotica to ti je haman citav tim.

A ustvari sta ja tebi imam pricat, mi i da smo najavljivali titulu (a nismo, Amar je odma na pocetku rekao da je cilj promovisanje mladih igraca) opet smo se do kraja borili, i evo tek u predposljednjem kolu smo ovako desetkovani istu izgubili. A vi svake godine u septembru najavljujete titulu a izgubite je u oktobru, i sta ja onda tebi tu imam pricat.

Ali eto kazu uveli ste neku novu tehnologiju, novi uređaji koji su izracunali da ce te se sljedece godine prosetati ligom, nesto slicno kao i ove polusezone.
FKŽ !

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 05 maj 2014, 11:33

A koga ste to promovisali? Bucana, Jamaka, Svraku, Selimovica...?

teatar
Kontakt:

Post Postao/la teatar » 05 maj 2014, 11:46

rammstein je napisao/la:... sto ne mogu suplje...
Šta ste vi najavljivali?
Ti si zadovoljan vašim rezultatima?

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.