FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
pioniri razbili pitare 13:1
Bolji smo i u vaterpoluMicron je napisao/la:pioniri razbili pitare 13:1

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Akademiju razbili ? Zar je moguce to ccc, toliki milioni, milijarde ?aaaaMicron je napisao/la:pioniri razbili pitare 13:1
Pa to je i jedini uzrast u kojem nas mozete razbiti posto se ne sjecate kad ste nas dobili u kadetskoj, juniorskoj i seniorskoj konkurenciji....stannis je napisao/la:Akademiju razbili ? Zar je moguce to ccc, toliki milioni, milijarde ?aaaaMicron je napisao/la:pioniri razbili pitare 13:1
Re: Odg: FK Željezničar
Divovi u kategoriji kadeta, juniora i seniora. Pogledajte tabele momciGangEvil je napisao/la:Pa to je i jedini uzrast u kojem nas mozete razbiti posto se ne sjecate kad ste nas dobili u kadetskoj, juniorskoj i seniorskoj konkurenciji....stannis je napisao/la:Akademiju razbili ? Zar je moguce to ccc, toliki milioni, milijarde ?aaaaMicron je napisao/la:pioniri razbili pitare 13:1
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Vi nama niste ni do koljena nigdje i nikad to što prije shvatiš bolje će ti biti poštuj onog ko te stvorio više nego boga i onog ko je najtrofejniji kolektiv u BIH, i koji je osvajač naviše rekorda u PL, to ipak treba pozdraviti i respektovati.GangEvil je napisao/la:Pa to je i jedini uzrast u kojem nas mozete razbiti posto se ne sjecate kad ste nas dobili u kadetskoj, juniorskoj i seniorskoj konkurenciji....stannis je napisao/la:Akademiju razbili ? Zar je moguce to ccc, toliki milioni, milijarde ?aaaaMicron je napisao/la:pioniri razbili pitare 13:1
Džaba sve milijarde svijeta kad tu nema nečeg narodskog i ljudskog.
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
Prvi smo u kadetskoj i juniorskoj ligi + su juniori u 1-oj tekmi finala kupa dobili Zrinjski na gostovanju sa 0:2
Sto se evrope tice ja iskren da budem ne ocekujem nista, svaka tekma nam je bonus i ja se nadam koliko toliko atraktivnim protivnicima da bi se koji dinar zaradio inace vjerujem da ce biti dosta promjena u timu odlasci/dolasci i vjerujem da cemo biti oslabljeni za evropu. Najvise bi me obradovalo kada bi se nesto konkretno u vezi stadiona desilo.
@jahija Bog nas je sviju stvorio.
Sto se evrope tice ja iskren da budem ne ocekujem nista, svaka tekma nam je bonus i ja se nadam koliko toliko atraktivnim protivnicima da bi se koji dinar zaradio inace vjerujem da ce biti dosta promjena u timu odlasci/dolasci i vjerujem da cemo biti oslabljeni za evropu. Najvise bi me obradovalo kada bi se nesto konkretno u vezi stadiona desilo.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Ja očekujem da prekomandujemo iz juniora Kašića i još onu 11 broj u prvi tim i imat ćemo solidnu i mladu ekipu, imamo Alibašića na lijevom krilu, može i desno igrati, a Bajića bi gurnuo naprijed u napad iako imamo i Ramića u napadu. ŠTo se tiče prolaska u Evropi ako se spremi ekipa kvalitetno 2 kola komotno možemo proći već u trećem bi nam trebao neko atraktivniji.zeljocity je napisao/la:Prvi smo u kadetskoj i juniorskoj ligi + su juniori u 1-oj tekmi finala kupa dobili Zrinjski na gostovanju sa 0:2
Zadnja izmjena: jahija, dana/u 08 maj 2014, 09:44, ukupno mijenjano 1 put.
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
Sezona sa "ovakvim" timom je
Ocekujem da nam Kvesa i Čola budu pojacanja za Europsku ligu. Svakako da ce biti dosta turbulencija u prelaznom roku. Kako se prica eto ode Stana,Ara, Tomić i Lončarić ... moze biti svasta. Treba nam jedan strasan napadac
Ugl.kakva god ekipa bude, nadam se prolasku drugog pretkola.
Neznam kakva je situacija sa Mesanovicem (Čelik). Legao bi nam u spicu samo tako.

Ocekujem da nam Kvesa i Čola budu pojacanja za Europsku ligu. Svakako da ce biti dosta turbulencija u prelaznom roku. Kako se prica eto ode Stana,Ara, Tomić i Lončarić ... moze biti svasta. Treba nam jedan strasan napadac

Neznam kakva je situacija sa Mesanovicem (Čelik). Legao bi nam u spicu samo tako.

https://www.youtube.com/watch?v=RxWwXlSs1nI
http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uefa/data/method4/trank2014.html
http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uefa/data/method4/trank2014.html
On ide u Hajduka ili Vojvodinu, a ima menadžera smeće kojeg Amar ne pušta da uđe u stadion.Plavi87 je napisao/la:Sezona sa "ovakvim" timom je![]()
Ocekujem da nam Kvesa i Čola budu pojacanja za Europsku ligu. Svakako da ce biti dosta turbulencija u prelaznom roku. Kako se prica eto ode Stana,Ara, Tomić i Lončarić ... moze biti svasta. Treba nam jedan strasan napadacUgl.kakva god ekipa bude, nadam se prolasku drugog pretkola.
- jaludovolimte
- Kontakt:
Što se Evrope tiće daj da je izborimo prvo na terenu. I onda da se nadamo da nećemo imati sreće kao prošlih godina u izvlačenju. Prvo kolo bi morali proći, drugo također, sve preko toga je uspjeh
Recimo u 3 pretkolu Chernomorets, a u 4 Inter Milan i da na Džeku udarimo 

tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..
Što se tiče promjena u igračkom kadru, nece ih biti toliko koliko se misli i piše. Ni blizu.
Ugovori ističu trojici:Selim, Kerla i Ramic.Vjerovatno ce sva trojica potpisati nove, ito po uvjetima kakvi im se ponude.
Svi pod ugovorom su na prodaju, ali, pokusace se konačno riješiti Svraka i to ce najvjerojatnije biti ok. Neće se pravit veliki problemi Filipu i Jamaku ako budu imali neke opcije.Nece se praviti problemi u smislu traženja puno para obzirom da su pod ugovorom.
Ostali (Stanic, Tomo...), nece moći ići bez ozbiljnih cifri koje klub odluči tražiti za njih.
Priliv igrača iz oml.pogona ce biti značajan.
U opservaciji je nekoliko mladih igrača,uglavnom napadača, i na tome ce se intenzivno raditi u narednon periodu.
Dakle, ne trebamo ocekivati velike promjene.
Trebali bi u narednom periodu gledati malo mladjeg i malo bržeg Želju.
Ugovori ističu trojici:Selim, Kerla i Ramic.Vjerovatno ce sva trojica potpisati nove, ito po uvjetima kakvi im se ponude.
Svi pod ugovorom su na prodaju, ali, pokusace se konačno riješiti Svraka i to ce najvjerojatnije biti ok. Neće se pravit veliki problemi Filipu i Jamaku ako budu imali neke opcije.Nece se praviti problemi u smislu traženja puno para obzirom da su pod ugovorom.
Ostali (Stanic, Tomo...), nece moći ići bez ozbiljnih cifri koje klub odluči tražiti za njih.
U opservaciji je nekoliko mladih igrača,uglavnom napadača, i na tome ce se intenzivno raditi u narednon periodu.
- SarajlijaTM
Vjerojatno i bekrijom, opet.
Sent from my SEMAFOR STADIONA GRBAVICA using Tapatalk

- Capt_Billy
- Kontakt:
Ajde super vijest...FKZ1921 je napisao/la:Što se tiče promjena u igračkom kadru, nece ih biti toliko koliko se misli i piše. Ni blizu.
Moramo ubrzati igru ako zelimo nesto u evropi, evo bas u ovoj EL moze se napraviti neki malo veci iskorak. Za mene bi bio play-off. Nasa raja su cudna po tom pitanju. Evo svake godine se Zeljo bori za titulu, ali kada dozivi krah u evropi sve je manje i manje raje na tribinama. Dakle, ja mislio da trebamo teziti ka tome, jer to je ono sto moze vratiti nasu raju ponovo na tribine. Naravno, sve u skladu sa svojim mogucnostima. Za nasu ligu, potretbno nam je par igraca tima Milan Culum, Adilovic i jos dvojica jakih koji ce moci na snagu igrati.
Po meni je samo bitno da izbijemo iz sebe laicko razmisljanja o to evropi. Pa kada moze jedna RIjeka izbaciti jedan Njemacki Studgard, a istu ru RIjeku Zeljo razbije na pripremama, gdje je priznao trener Rijeke licno, onda se ovdje moze vidjeti da je kod nas najveci problem to razmisljanje i vjerovanje. Mi standardno, nakon prvog gola psihicki padnemo i sve nam pada u vodu, i to treba izbaciti i raditi na tome. Utakmica se igra 90 min a ne do prvog primljenog gola...
Ove sezone sta smo god izgubili, izgubili smo jer nismo mogli na snagu igrati, tj nismo igrarca imali za to.Tako, da treba napraviti neki taj balans, jer je ovo jos krkanska liga i takvi igraci ti mogu donjeti samo titulu, labavi tesko.
Nego, ima li sta za generalnog sponzora?
Zadnja izmjena: Capt_Billy, dana/u 08 maj 2014, 10:42, ukupno mijenjano 1 put.
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
SarajlijaTM je napisao/la:Vjerojatno i bekrijom, opet.
![]()

Željeznicar za život cijeli !
-
- Kontakt:
Neznam ljudi al ovo meni smrdi da se vracate na prosjecnu ekipu BH PREMIER LIGE jer vise nema para od Dzekinog transfera da placate igrace po 5 milja platu i vise pa mi ovo vas estanje podsjeca na Celikovo stanje koje ja gledam godinama daj boze da nije !!!
-
- Kontakt:
Ako se ovo obistini imas gajbu od mene. Znaci jos samo spic i dobar pomocni teren i opet deremo guzove svima.SarajlijaTM je napisao/la:Vjerojatno i bekrijom, opet.
![]()
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Što ti se tako čini pa mi smo ove sezone osakaćeni do prije 2 kola imali titulu u rukama, to nama nije problem, ne možeš uvjek sve osvajat neka ove godine malo odmorimo i mi bit će titula, a nama toga ne manjka svakako da bi mi morali kosu čupat i ulagat milione i milione, eto neki ulože pa jedva kup osvoje znači ni pare nisu svezenica19855 je napisao/la:Neznam ljudi al ovo meni smrdi da se vracate na prosjecnu ekipu BH PREMIER LIGE jer vise nema para od Dzekinog transfera da placate igrace po 5 milja platu i vise pa mi ovo vas estanje podsjeca na Celikovo stanje koje ja gledam godinama daj boze da nije !!!
I Bučanu ističe ugovor koji vjerovatno neće biti ni produžen čovjek više ne može star je i kvari nam prosjek godina iako je odigrao ekstra nema šta.FKZ1921 je napisao/la:Što se tiče promjena u igračkom kadru, nece ih biti toliko koliko se misli i piše. Ni blizu.

-
- Kontakt:
Iako idemo u Evropu,ja bi isao na pobjedu s Rudarom,nebi pustao,jer pitar ce onda na 3.mjesto.