A inace Leganes je zakleti secesionisticki klubmessilla je napisao/la:Yebi kraljeve podanike.Kakva sedmica za Leganes.
![]()
Onaj majmun Hermoso dva autogola zabio.

mada taman sam bio potisno ono od srijede i sad se opet moram prikljucit na aparat

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
A inace Leganes je zakleti secesionisticki klubmessilla je napisao/la:Yebi kraljeve podanike.Kakva sedmica za Leganes.
![]()
Onaj majmun Hermoso dva autogola zabio.
Leganesu lakši?Blejzer10 je napisao/la:Leganes pobjedio Espanyol u direktnom duelu. Sad je svima jasno kome se namjestio laksi a kome tezi zdrijeb u kupu kralja. Uefalona na djelu.
Sigurno je danas fulio 4 zicera,bravo.Kawhi je napisao/la:Ovom Suarezu Messi nastima 4 zicera po tekmi. On iskoristi svaki sesti i onda kazu najbolji napadac na svijetu. Pa i Lazo Popovic bi bio s Messijem uz sebe.
Kome jee ovo upuceno?Derdiyok je napisao/la:Kmee
Svima koji ne gledaju kad Barcu osteteKawhi je napisao/la:Kome jee ovo upuceno?Derdiyok je napisao/la:Kmee
Covjek stavio Coutinha uz desnu out liniju, ja mislim da se i on syebo, ni u juniorima tu nije igraoKawhi je napisao/la:Barca probila bunker izlaskom Coutinha. Something doesn't add up.
Pa probijac bunkera moze igrati svaku poziciju.leorey je napisao/la:Covjek stavio Coutinha uz desnu out liniju, ja mislim da se i on syebo, ni u juniorima tu nije igraoKawhi je napisao/la:Barca probila bunker izlaskom Coutinha. Something doesn't add up.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.