FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Sretan dan Drzavnosti svim navijacima Slobode.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
Drzava Bosna!!!
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Ako dopustimo da zajedno sa nama na zapadu sjede likovi i pichkice u dresovima sloge mi smo najveće pizde koje postoje. Na D tribinu obavezno ko hoce u obilježjima sloge kao i ostali sto budu.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Nece ih ni bit, valja ulaz platiti.sviunapad1010 je napisao/la: ↑25 nov 2019, 14:04Ako dopustimo da zajedno sa nama na zapadu sjede likovi i pichkice u dresovima sloge mi smo najveće pizde koje postoje. Na D tribinu obavezno ko hoce u obilježjima sloge kao i ostali sto budu.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Platiti kao i mi 5 KM i fino na D sektor kao i navijači drugih klubova koji hoce da budu u obilježjima svog kluba. Tražili su podjele i treba im uvažiti želju.Heller je napisao/la: ↑25 nov 2019, 14:50Nece ih ni bit, valja ulaz platiti.sviunapad1010 je napisao/la: ↑25 nov 2019, 14:04Ako dopustimo da zajedno sa nama na zapadu sjede likovi i pichkice u dresovima sloge mi smo najveće pizde koje postoje. Na D tribinu obavezno ko hoce u obilježjima sloge kao i ostali sto budu.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
Ma naplatiti im 15 km i sabit tih 30-tak goveda na D tribinu kako stoki i dolikuje...Sada gostujemo Borcu, jeli..Ako je tako bicu na utakmici sa govedima Starugardu ako vidim na zapadu bice tuce
Tacno sam spreman i poginut, eto toliko sam zamrzio lika
Tacno sam spreman i poginut, eto toliko sam zamrzio lika
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Bice sranje sigurno ako se neko pojavi u obilježjima sloge na zapadu osim D sektor, to je ovaj put mislim neizbježno. Naši moraju to zabraniti ako imaju mozga sekundu, jer je bilo varnica i prije ali nakon onih njihovih postupaka prošlu utakmicu i određivanja pravila ovaj put se mora reagovati i zabraniti ulazak ljudima koji žele da prisustvuju utakmici u obilježjima sloge na sve tribine osim gostujući D sektor.
Ulaz kao i dosad pa nek sjednu gdje hoće. Ako se najave organizovano da navijaju onda im dati D kao i drugima i gotovo. Bezveze cirkus praviti svaku utakmicu s njima.
Bezveze se hajpa utakmica i stvaramo sami neku podjelu a "oni" gotovo da i ne postoje u gradu. I tako ce i biti sve i da LP igraju.
Bezveze se hajpa utakmica i stvaramo sami neku podjelu a "oni" gotovo da i ne postoje u gradu. I tako ce i biti sve i da LP igraju.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Svi koji dođu u obilježjima sloge na D tribinu i zdravo. Ulaz ista cijena kao i svima.
Dati upute prije utakmice kao sto su i oni dali radi bolje organizacije.Svi navijaci Sloge na D tribinu a na sjever treba dozvoliti besplatno sa Slobodinim obiljezjima.
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Odličan prijedlog
Ne treba pravit ciganluk.
jesul' iz uprave pripremili zahvalnice za bivše igrače, bgm gotovo pola postave su "naši". Pitam se da li će i Azmir dobiti plaketu zahvale 
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
Nažalost po propozicijama Saveza ne smiješ zabraniti ulaz navijačima TC.
Nullius in verba
Ja mislim da se nigdje u drzavi ne prave vece podjele nego u Tuzli. Kad nam vise nista drugo ne preostane za podjelu mi se dijelimo po ulicama.
samo Sloboda
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Ja koliko se sjećam rukovodstvo sloge je uvelo te podjele i samo navijačima Slobode naplatili su karte ove sezone. Tako da ih treba ispoštovati i na stadionu i u gradu kada su već izrazili želju.
Samo vratiti istom mjerom i to obavezno. Ja prvi neću na stadion ako ne bude uslov da ljudi koji dođu u obilježjima sloge budu na D sektoru. Nabijem na napojnu žilu vise te finjake.
-
JaskoBasel32xx
- Kontakt:
Moje misljenje je cak da zvjezda nece ispasti da ce to biti celik i mladost i ako zvjezda mnogo zaostaje igra bolje od celika i mladosti a sloboda mislim da ima tim za sredinu tabele daleko od toga da ce ispasti
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Krenuli su od nase utakmica i svaku sljedecu su naplacivali ulaz 10kmsviunapad1010 je napisao/la: ↑26 nov 2019, 19:41Ja koliko se sjećam rukovodstvo sloge je uvelo te podjele i samo navijačima Slobode naplatili su karte ove sezone. Tako da ih treba ispoštovati i na stadionu i u gradu kada su već izrazili želju.
Samo vratiti istom mjerom i to obavezno. Ja prvi neću na stadion ako ne bude uslov da ljudi koji dođu u obilježjima sloge budu na D sektoru. Nabijem na napojnu žilu vise te finjake.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.