FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ChWilla
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ChWilla » 09 maj 2014, 14:56

da smo slaviju i radnik pobijedili po dva puta već tamo bi išli turistički. ali nismo nijednom, avaj. i šta ćeš ti biti šampion ako ne možeš ništa od toga?

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 09 maj 2014, 14:59

Nek nas je dobio Velez, ako njih ne mozemo uzeti ne trebamo biti prvi.
Sta sad, sami pali sami se ubili, Radnik, Slavija, Siroki, fali ti ako nista 5 bodova tu.

Cuj sad Velez kriv sto mi nismo prvi, e svasta.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

CARSON

Post Postao/la CARSON » 09 maj 2014, 15:04

ChWilla je napisao/la:da smo slaviju i radnik pobijedili po dva puta već tamo bi išli turistički. ali nismo nijednom, avaj. i šta ćeš ti biti šampion ako ne možeš ništa od toga?
Buraz da nismo imali toliko pehova normalno da bi isli turisticki ali nije to pitanje znaci situacija je bila jasna uoci naseg gostovanja svinjski ili Zeljo Velez je odluciovao i oni su zagulili uz odusevljenje navijaca samo zamislite da smo poveli kako bi to navijanje bilo od oba Osima pa nadalje :crazy:
kazem Velez mi je nekad bio drag klub ali vise ga smislit ocima nemogu bio sam u sirokom kad je hrgovic i ekipa zagulila protiv nas ali mi nije teze palo reko ljudi nas ne vole sta ces .

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 09 maj 2014, 15:07

Rios je napisao/la:
CARSON je napisao/la:]
Svaka cast! posebno bi podvukao ovo za Velez ljudi moj oni su dali 200% posto svojih mogucnosti uredu nema dogovora i sve to odigrati korektnu utakmicu ali zaguliti toliko da su ih iznosili sa terene radi grceva mi stvarno nikad nece biti jasno . Vise puta sam pisao na njihovoj temi svaki put su shvatili kao provokaciju samo sam pitao da li je moguce da ce Velez nagraditi svinjski sa Titulom milionom i proslavom na svom stadionu? zar je moguce da ce sve uraditi da svinjski bude sampion koja je to logika znaci ne ulazim u nacionalne gluposti ali brate gradski rival i ti pogines na terenu smijem se zakleti da je ovo nevidjeno u svijetu fudbala :crazy: :crazy:

Volio bi da pile, boccacio daju svoj neki komentar zar je moguce da je Zeljo ujedinio Mostar ili je to ona nasa dusmanska makar i svinjski bio sampion samo da Zeljo ne bude?
Evo dacu ja svoje neko misljenje na ova tvoja pitanja i razmisljanja,ako te zanima naravno..
Nije buraz ujedinio Zeljo Mostar,te podjele tamo su dublje,slozenije i bolnije nego sto mi vjerovatno mozemo i zamisliti i tesko da jedna utakmica moze sve to ispraviti..Ali nije ovaj forum mjesto za to..Ja znam par ljudi iz Mostara i znam da oni gotive ljude iz Sarajeva,puno vise nego u Zenici ili Tuzli recimo..
Zasto je Velez igra onako borbeno? Ja vjerujem da su motivi bili cisto sportski..Velez je jedan od nasih velikana ali ih vec godinama nema u nekim znacajnijim ulogama u PL,uglavnom tavore u sredini ili donjem djelu tabele..
Eh sad,u drugoj polusezoni igraju dobro,biljeze fine rezultate i onda smo im naletili mi,kojim je pobjeda trebala za titulu,da krunisu tu svoju ( za razliku od drugi ) dobru sezonu..Mi smo Zeljeznicar,u to vrijeme aktuleni prvak i pretendent za novu titulu i oni su tu vidjeli priliku da pokazu da je Velez veliki klub,bogate tradicije i da kao takav moze srusiti jednog Zelju u svojim ciljevima..Vjerovatno su oni u tome vidjeli svoju neku satisfakciju..Nema titule,nema Evrope ali eto srusit cemo Zelju i pokazati da smo i mi veliki,da se mozemo nositi sa najvecim i najjacim..Stvar ega rekao bih..Da im je tad naletio Zrinjski,Siroki,Sarajevo,Celik,Borac sa istim ciljevima kao i mi uvjeren sam da bi se desilo isto,da bi odigrali isto..
Mada,iskreno,ja im ne zamjeram sto su nas pobjedili..Jbg,sami sebi smo krivi,odigrali jako lose..Ako sporimo Slobodi sto se ljuti na nas zbog ispadanja,onda nema logike da mi to isto radimo Velezu..
Eto buraz,to je neko moje vidjenje oko te utakmice.. ;)
@rios svaka čast. Odličan post. Svima nam je malo zasmetalo što su se toliko naložili na nas, ali meni je drago da je sve bilo pošteno. Pričao sam već ovdje da je bio jedan period igre u kojem smo mogli i izjednačiti pa i povesti (u momentim akad je Selim fulao i kad je Škaljić drugi put pogriješio i da smo tada okrenuli svi bi rekli pustio nas VElež. Tad su tih nekih 15-tak minuta izgledali kao da su stali. Zbog toga ne želim ni da vjerujem u ove neke terije zavjere koje navodi ovaj @rodom sa mejtasa mada ima logike u ovome što priča. Isto tako ima logike i kod one tekme neše čuvene sa Leotarom ali i tada sam bio pri tome da nije namješteno ništa. Zbog toga ne razumijem ove koji sad prizivaju puštanje RUdaru a ovdje se non stop svađaju kad neko dođe i kaže da smo pustili Leotara. Isto i SLoboda se ljuti na nas a oni nisu čitavu sezonu ništa uradili. Veležu sa druge strane ništa ne zamjeraju i sve je to tako smiješno. SMiješno je i što naši hoće da se svete Veležu nešto. Ok ako njim abude trebalo igramo i mi pošteno i to je to, ali nikakva glupa prepucavanja, navijačke nerede i sl ne podržavam. Mostar smo uvijek volili i Mostar je nas. TO što ovi mlađi u zadnje vrijeme ( i jedni i drugi) prave nekakve antagonizme i sl nije nikako dobro. Želimo svi ligu koja će biti primjer i baš Željo treba da bude taj ko ji će sve to pokrenuti u dobrom smjeru.

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 09 maj 2014, 15:11

bhsport je napisao/la:Nek nas je dobio Velez, ako njih ne mozemo uzeti ne trebamo biti prvi.
Sta sad, sami pali sami se ubili, Radnik, Slavija, Siroki, fali ti ako nista 5 bodova tu.

I još jedna stvar. Nas je nerješeno protiv Veleža ostavljalo u utrci za titulu jer bi sa pobjedama protiv Sarajeva i Rudara uz poraz Zrnje protiv Veleža mi bili prvaci ali jbg mi napali svim silama ko najveći levati i onda nas ljudi kontrama ubili a to im najjače oružje.

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 09 maj 2014, 15:17

BeSha1992 je napisao/la:
rodom s Mejtaša je napisao/la:Odje.baše me ovi ovdje mjesec dana jer samo one gore nazvao pravim imenom. Oni ovdje jedni te isti smaraju mjesecima, a neki i godinama i dobiju heftu. Ide im se niz dlaku otkako imaju love malo je reči.

Ne znam ljudi, nisam za Dinu nikako mada nemam lično ništa protiv njega, tu je u klubu 100 godina, ali nije mi za šefa struke. Sječate se da je nekad davno letio upravo zbog poraza od Veleža kad smo imali strašnu ekipu s kojom se Amar prošetao kasnije ligom.
Šta mi smeta kod njega? Po trenerskom (ne)znanju liči ma na onog papka Papeta. Zašto? Ma brate dragi kod njega je vazda ista koncepcija bez obzira na protivnika, na teren, na kadar kojim raspolaže itd. Kod Papeta se isto igra i protiv Lux-a i protiv Argentine. Ništa ni sa čim. Slično i kod Dine sad protiv Veleža na onom blatu.

Oni se dole popalili da dobiju Želju jer su im mentori pitari tako sračunali. Hoće linafo da budu 5. i da nas dobiju k'o da nas nikad dobili nisu. Možda su im udarali i šuplju da nećemo ni licencu dobiti pa će oni kao 5. u Evropu. Što će im "gradski rival biti prvak to kao nema veze. Da je bilo ko drugi bio u pitanju osim Zrinjski ja bih razumio u potpunosti. Mi smo dole trebali otići sa juniorima što se ono kaže. Žalosno. Znaš kad mi dobili bilo koga što bi pitarima išlo u prilog da uzmu titulu, više nikad. To su pitari postavili standard još '72. kad se čitav šeher ibretio tom dušmanluku koji je konstanta od 46. Samo 25 godina nakon pokušaja da se Željo svede na okvir fudbalske sekcije željezničara (i da ima status kakav je imao Željo u Zenici u odnosu na Čelik ili Željo u Mariboru itd) naš Željo je bio prvi kolo prije kraja sa dva boda više od Zvezde, ali sa lošijom gol razlikom. U slučaju poraza od Partizana, Zvezda prva (pitari se sklanjaju po Koševu), a Želji puša. Međutim, Partizan nije Velež. Mogli smo 85. kad je pitarima trebalo pustiti Hajduka, ali nakon svega i svačega kako na terenu tako i u svlačionici na kraju bi 4:4. Pitari su dobili u Skoplju pa im nije ni trebalo, a da su zijanili (što u Skoplju nije čudo nikad bilo) onda bi pobjeda Hajduka nad Željom razjeb.ala im titulu. Nakon dušmanluka u ratu i neposredno poslije rata i uvijek kad se zato im ukaže prilika više nikad prima njima bilo kakvog merhameta. Nikad Everton ne bi razjeb.ao titulu Sitiju u korist Liverpula, ili Lacio u korist Rome itd. To je tako. Ovi dole to ne kontaju. Doduše i pitari su se umješali u ovo itekako i dogovorili sa Zrinjskim nakon prijedora Kup za prvenstvo jer Olimpic radi šta mu se kaže (vidjeli ste onog pitarskog cirkusanta Hamzića na golu). Da ne spominjem Faika i njegove razlike u izjavama i ponašanju nakon poraza od Želje i Zrinjskog.
U derbiju Željo nije smio dobiti nema šanse. Jakupović je stari sudija od zadatka. Procjena kod penala (ako je njima svirao morao je i nama) smješna. Da je Tomić dao go opet bi bilo na kraju 2:2. Veležu se morala ublažiti bol nakon odrađenog posla (sjeb.avanja Želje), a ništa nije dobio zauzvrat (osim što će dobiti lovu za malog Hebiba koji odjedanput ničim izazvan potpisa novi ugovor sa Veležom, a sve već dogovorio sa pitarima) tako da se titula uruči Zrinjskom prije zadnje kola da ne bude drama u Vrapčićima. Pa sve je dole već bilo spremno i pehar i ceremonija. Skupili se "mostarci" sa Cima i ostalih okolnih nekadašnjih čitluka i kamenjara da proslave titulu. Tuga. Ovako će Zrinjski sa rezervistima i juniorima u Vrapčiće umjesto nas.

Vratimo se Dini. Dino postavi ekipu protiv Veleža kao da igramo kući. Fol mi ćemo igrati svoju igru, nametnut se itd. Nije to ta ekipa trenutno niti takav kadar na raspolaganju. Dino, to se mora malo prokontati, fudbalska taktika traži mozga itekako. Amar je tu vrh i on bi ovo prvenstvo pored svih nedaća opet uzeo bez većih problema pogotovo nakon +5 u jednom trenutku.
Umjesto da Dino pusti levate da napadaju i da im se iz kontre uvali i gotova priča. Dalje, stavlja Benju koji je tek prohodao nakon povrede na onakav teren i na onakvu utakmicu sa onim popaljenicima. Koji će nam klinac onaj Dedić ako ne može igrati lijevog beka, a da Stana igra krilo. Stana i Sejo bi ih uništili iz kontri. Itd. itd. puno grešaka je tu Dino napravio i nije ni moglo drukčije završiti.

Suma sumarum, neka Dine, ali samo u stručnom štabu, nikako šefa. Pojma nemak koga staviti ako već Amar neće. Nisam ni za ove mlađe tipa Peleta i Sablje jer ni oni se ne bi snašli, kiksali bi negdje sigurno kao i Dino.
Uglavnom, bit će interesantno.
gomila budalastina, koju si napis'o nema veze s vezom... urote neke izmisljas protiv vas, i na kraju krivo je FKS sto je zelju Velez nogama pogazio u Vrapcicima... zato idi spavaj, citaj kakvu lektiru nije za tebe ovo... Kad pocnes normalno gledat stvari tada pisi...
a za KUP i taj "dogovor" sa Zrinjskim, ako ti je to opravdanje sto ste ispali od FKS iz kupa, onda promjeni psihijatra nisi dobar..
Tako je dijete. Djeci ne zamjeram na nerazumijevanja onoga o čemu stari pričaju pogotovo tvog godišta (1992).
Mada probaj ponovo pročitati nije tako teško shvatiti. Instrukcije ne dajem više, nekad jesam.

CARSON

Post Postao/la CARSON » 09 maj 2014, 15:17

zaboljisportuBiH je napisao/la:
bhsport je napisao/la:Nek nas je dobio Velez, ako njih ne mozemo uzeti ne trebamo biti prvi.

I još jedna stvar. Nas je nerješeno protiv Veleža ostavljalo u utrci za titulu jer bi sa pobjedama protiv Sarajeva i Rudara uz poraz Zrnje protiv Veleža mi bili prvaci ali jbg mi napali svim silama ko najveći levati i onda nas ljudi kontrama ubili a to im najjače oružje.
joj buraz da mali benjo nije igrao mi sigurno nebi izgubili utakmicu da nije Hamzic branio oni nebi pobijedili i tako dalje .

SandorClegane
Kontakt:

Post Postao/la SandorClegane » 09 maj 2014, 15:20

Trener ostaje Dino i nista se nece puno promijeniti. Kao sto je vec momak pisao nadamo se da ce Kerla, Selimovic i Ramic potpisati nove ugovore. Svraka ce vjerovatno negdje u Tursku za neku solidnu lovu. Tu ce vjerovatno vise igrati Alibasic, a igraci koji bi trebali doci je sad previse rano da bilo ko zna.

Uglavnom bicemo opet u kontinuitetu uz par pojacanja dosta jaka ekipa. Samo da se Kvesa dobro spremi, bicemo ko beton...

jahija

Post Postao/la jahija » 09 maj 2014, 15:23

Zar nemamo našeg nekog juniora koji može igrati umjesto selimovića šta će nam on više od njega se lopta odbija ko od kolac da pobiješ u 16 kako me iznervirao protiv veleža onda nađe ga lik i lopta se od njega odbi ko od stožinu boga ti bolje nekog juniora tipa Grebenara ili kašića gurat, imamo i bajića nego da nam on zauzima mjesto tu.
O dini nebi puno kad nemamo boljeg šta da se radi samo gubimo sa njim ne zna čovjek on je ko pape nešto previše neće mozgat, a intimiziro se sa svrakom i čolom pa zato i igraju, a kad svraka igra isto kao da smo u deficitu.
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

BeSha1992
Kontakt:

Post Postao/la BeSha1992 » 09 maj 2014, 15:34

gomila budalastina, koju si napis'o nema veze s vezom... urote neke izmisljas protiv vas, i na kraju krivo je FKS sto je zelju Velez nogama pogazio u Vrapcicima... zato idi spavaj, citaj kakvu lektiru nije za tebe ovo... Kad pocnes normalno gledat stvari tada pisi...
a za KUP i taj "dogovor" sa Zrinjskim, ako ti je to opravdanje sto ste ispali od FKS iz kupa, onda promjeni psihijatra nisi dobar..[/quote]

Tako je dijete. Djeci ne zamjeram na nerazumijevanja onoga o čemu stari pričaju pogotovo tvog godišta (1992).
Mada probaj ponovo pročitati nije tako teško shvatiti. Instrukcije ne dajem više, nekad jesam.[/quote]

nek' sam ja dijetee, al nek' si i ti pismen hvala Bogu... Sta imam shvatati, sto tvoji imaju obicaj reci pocisti prvo svoju avliju pa pricaj o tudjoj... On ljudi poput tebe mi ne trebaju instrukciji, sa svojom dosadasnjom skolom sam za tebe profesor, a sta buducnost nosi vidjet cemo, mada to nije tema... Neces da prihvatis, da zeljo nema para, i jedino ako Dzeko ne napravi transfer, Evropa ce vam sljedece godine doci u pitanju, jer koliko vidim po vasem pisanju neki igraci ce otici, a sta cete dovesti pitanje je...
Savjet za kraj: Sto prije otvoris oci lakse ce ti biti u ovim godinama sto dolaze...
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...

SandorClegane
Kontakt:

Post Postao/la SandorClegane » 09 maj 2014, 15:37

BeSha1992 je napisao/la:gomila budalastina, koju si napis'o nema veze s vezom... urote neke izmisljas protiv vas, i na kraju krivo je FKS sto je zelju Velez nogama pogazio u Vrapcicima... zato idi spavaj, citaj kakvu lektiru nije za tebe ovo... Kad pocnes normalno gledat stvari tada pisi...
a za KUP i taj "dogovor" sa Zrinjskim, ako ti je to opravdanje sto ste ispali od FKS iz kupa, onda promjeni psihijatra nisi dobar..
Mada probaj ponovo pročitati nije tako teško shvatiti. Instrukcije ne dajem više, nekad jesam.[/quote]

nek' sam ja dijetee, al nek' si i ti pismen hvala Bogu... Sta imam shvatati, sto tvoji imaju obicaj reci pocisti prvo svoju avliju pa pricaj o tudjoj... On ljudi poput tebe mi ne trebaju instrukciji, sa svojom dosadasnjom skolom sam za tebe profesor, a sta buducnost nosi vidjet cemo, mada to nije tema... Neces da prihvatis, da zeljo nema para, i jedino ako Dzeko ne napravi transfer, Evropa ce vam sljedece godine doci u pitanju, jer koliko vidim po vasem pisanju neki igraci ce otici, a sta cete dovesti pitanje je...
Savjet za kraj: Sto prije otvoris oci lakse ce ti biti u ovim godinama sto dolaze...[/quote]

Ne lupaj gluposti majke ti. Mi nikad po vama nemamo para, a uvijek ispred vas. A prije su nam padale s neba po vama sve kupovali. Idi se istusiraj bazdis.

jahija

Post Postao/la jahija » 09 maj 2014, 15:38

BeSha1992 je napisao/la:gomila budalastina, koju si napis'o nema veze s vezom... urote neke izmisljas protiv vas, i na kraju krivo je FKS sto je zelju Velez nogama pogazio u Vrapcicima... zato idi spavaj, citaj kakvu lektiru nije za tebe ovo... Kad pocnes normalno gledat stvari tada pisi...

Mada probaj ponovo pročitati nije tako teško shvatiti. Instrukcije ne dajem više, nekad jesam.

Savjet za kraj: Sto prije otvoris oci lakse ce ti biti u ovim godinama sto dolaze...
Bravo, bravo čestitam aj sad ćao mi imamo svoj klub za koji navijamo i kad ide i kad ne ide, i kad ima para i kad nema i treba istrenirat nekog do tog nivoa pa da ubireš plodove od istog i to je škola fudbala na Grbavici poznata, samo broj reprezentativaca ti sve govori, dođi u školu fudbala Grbavica tu su najbolji akademci. :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa:
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 09 maj 2014, 15:55

Savjet za kraj: Sto prije otvoris oci lakse ce ti biti u ovim godinama sto dolaze...[/quote]

Mani se priče o školi jer puno sam stariji od tebe da ti sad pričam da sam ja imao fax kad se ti nisi ni rodio. Tad nije bilo Bolonje (teža je druga gimnazija bila od ovih sad kurs-fax-ova) osim one koju je Željo razvaljivao nekad. Mijenjaš teme jer nije bitno šta ćemo mi dovesti i šta nećemo i hoćemo li šta osvojiti ili nećemo, ali ono što je konstanta je da ste bili (od udbaškog osnivanja i otimanja) pa do danas sa Blekićima i Feninizima najveći smradovi i dušmani Želje. Nikad vi nećete biti ono što smo mi. Nikad. Nema tih para i titula. Zato vam i smetamo.

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 09 maj 2014, 15:56

@ rodom s Mejtasa
@ jahija

raja ba ma pustite njih i njihove komentare,dzaba tratite vrijeme a oni dobiju priliku da upropaste po nekoliko stranica na temi
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

BeSha1992
Kontakt:

Post Postao/la BeSha1992 » 09 maj 2014, 16:16

Mani se priče o školi jer puno sam stariji od tebe da ti sad pričam da sam ja imao fax kad se ti nisi ni rodio. Tad nije bilo Bolonje (teža je druga gimnazija bila od ovih sad kurs-fax-ova) osim one koju je Željo razvaljivao nekad. Mijenjaš teme jer nije bitno šta ćemo mi dovesti i šta nećemo i hoćemo li šta osvojiti ili nećemo, ali ono što je konstanta je da ste bili (od udbaškog osnivanja i otimanja) pa do danas sa Blekićima i Feninizima najveći smradovi i dušmani Želje. Nikad vi nećete biti ono što smo mi. Nikad. Nema tih para i titula. Zato vam i smetamo.[/quote]

neka si ti stariji, ne dolazi pamet s godinama... ti si opsjednut FKS, vidis li sta pises, neka urota nesta nesta, smiri se sagledaj situaciju... da se vratim na sredjivanje, prvaka drzave oprasili 3-1 u gostima i to sredjeno, Celika uzeli 2-0 u gostima i sredjeno, a moja majko ja gluposti. Ti moj fax ostavi na miru, siguran sam da ga ti ne bi mog'o upisati a kamoli par ispita poloziti, al' to nije tema...
Nego ti se smiri, i prati svoj klub, prestani pljuvat prema nama, nemas nista od tog, ne kontas da se cijeli svijet vrti oko novca, pa tako dok neki napreduju, drugi mole Boga da Dzeko napravi transfer... Hvala Bogu pa nismo k'o vi, i ponosan sam na to... zeljo menii ne smeta i to da se razumijemo...
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 09 maj 2014, 16:35

Ja fakat ne kontam neke stvari.Pa vidite da sam sve pogodio,kad sam reko da nemamo sansi bit prvi paljba kad sam reko igramo bolje bez Svrake paljba kad kazem nemozemo uzet pitare kad u prvih jedanest igraju Svraka i Selimovic odma napadi oni su dali.Nezivi se od tog oni su dali nego dok god igraju ima da daju sve od sebe a ne da jedan seta a drugi promasuje mrtve zicere.Kako vi mislite opet da budemo prvi kad pojedini se nadaju da ce Ramic i Selimovic produzit ugovore.Pa mi nemozemo sa tom sortom igraca bit prvi .Mi nismo igraca kupili 3 godine.Samo gledamo ako ima sta bedza.E tako se ne stvaraju uspjesi kluba.

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 09 maj 2014, 16:38

Imal ba neko da ode do pomocnog slikat to sto rade,da i mi vidimo sta se desava dole?
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

BolanBolan
Kontakt:

Post Postao/la BolanBolan » 09 maj 2014, 17:56

Ja danas prolazio i nisam ništa vidio da se radi... :D
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."

super
Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
Kontakt:

Post Postao/la super » 09 maj 2014, 18:56

evo jedna "sitna"informacija :agilni direktor M.Š. na poslovnom sastanku u Njemackoj ;)

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 09 maj 2014, 19:09

@Super : Fina vijesti,valjda sta uradi :)

Nego zasto ne pokusat dovest Nedu Turkovica,bas kontam,momak voli zelju,dobar napadac,jak,visok,bas za nasu ligu,mislim da bi se uklopio dobro .
Zeljeznicar! 1921 !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.