Utakmice klubova iz BiH na TV-u
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Re: Utakmice klubova iz BiH na TV-u
pa biće Ist. Sarajevo, kako će drugačije

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Ispravno je MOSTAR.
Zadnja izmjena: adisg, dana/u 26 nov 2009, 15:58, ukupno mijenjano 1 put.
" ја ? $ је & тога " $ су ",јер $ & ". Сарајево, са ? СStole iz Bora je napisao/la:Ist. sarajevo.
Moguce je da misli da su nepismeni jer stoji malo slovo s na pocetku imena grada.
Ist. Sarajevo - nekako mi se cini pravilnije.
"" ПУТ ""
Ma daj Sajine, napisi srpski Lukavica, da te ceo svet razumije............." je napisao/la:" ја ? $ је & тога " $ су ",јер $ & ". Сарајево, са ? СStole iz Bora je napisao/la:Ist. sarajevo.
Moguce je da misli da su nepismeni jer stoji malo slovo s na pocetku imena grada.
Ist. Sarajevo - nekako mi se cini pravilnije.
da hahahaadisg je napisao/la:Ispravno je MOSTAR.
p.s što sam ja baniran mjesec dana zato što sam čestitio širokom osvajanje jesenjeg dijela šgv zemlje bogati pa to je za psihijatrije.. u svakoj zemlji ljudi kenjaju protiv svoje zemlje i niko ništa pa to je normalno šta sam trebo napisat
čestitam na osvajanju titule najsređenije zemlje u europi da je ovo neki bosanac napiso nebi ga banirali stvarno ste smiješni
- smijesni_ste
- Kontakt:
eto vidis tebi nemoze niko udovoljit ljudi te poslali na ferije mjesec dana o njihovom trosku i ti se opet bunis neznam sta bi ti htjeo viseel zrinja je napisao/la:da hahahaadisg je napisao/la:Ispravno je MOSTAR....
p.s što sam ja baniran mjesec dana zato što sam čestitio širokom osvajanje jesenjeg dijela šgv zemlje bogati pa to je za psihijatrije.. u svakoj zemlji ljudi kenjaju protiv svoje zemlje i niko ništa pa to je normalno šta sam trebo napisat
čestitam na osvajanju titule najsređenije zemlje u europi da je ovo neki bosanac napiso nebi ga banirali stvarno ste smiješni
- ZRINJSKI-MOSTAR
Samo da napišem sve čestitke podveležje TV-u što nisu prenosili niti Borac-Sarajevo niti ZRINJSKi-Široki.
Stvarno žalosno da bar jedan od ova dva derbija nije bio na TV...
Tko je Prvi i Jedini Mostarski šampion??
ZRINJSKI
ZRINJSKI
prenosili neke derbije Veleža i Rudara i Slobode ..negledljivo totalno..a danas dva derbija polusezone i nista..ZRINJSKI-MOSTAR je napisao/la:Samo da napišem sve čestitke podveležje TV-u što nisu prenosili niti Borac-Sarajevo niti ZRINJSKi-Široki.
bravo za derbi-kola !!!
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
taman ce prenositi neke utakmice nase lige pored gradskih derbija u engleskojKevin je napisao/la:prenosili neke derbije Veleža i Rudara i Slobode ..negledljivo totalno..a danas dva derbija polusezone i nista..ZRINJSKI-MOSTAR je napisao/la:Samo da napišem sve čestitke podveležje TV-u što nisu prenosili niti Borac-Sarajevo niti ZRINJSKi-Široki.
bravo za derbi-kola !!!
Neka ukine ovu apsurdnu glupost. Imaju kao ugovore a ne prenose se utakmice. Jadno je sve ovo. Gadi mi se televizija naša. Ova 2 programa. 
- horde zla 87
- Kontakt:
meni je draze gledat nase klubove nego celzi i manchester barcu itd sta ja imam od njih korisnije mi je znati sta se kod nas desava a ima debila kazu bolje prenosit englesku pa vi niste nikakvi navijaci kad tako pricate imate svoje klubove a drkate na manchester barci itd jadno!!! i definitivno se nase televizije trebaju udruziti i prenositi nasu ligu ima 100000 tv-stanica bolje fudbal nego usrane serije

▓▒▓▒▓▒ Horde Zla ▒▓▒▓▒▓
- bistrikboy
- Kontakt:
Manite se politike i drzi te se teme!!!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Hoce li HRT prenosit Hajduk - Zeljo?
Muftic,Brozovic,Biogradlic,Fazlagic,M.Bajic,Muzurovic,Siljkut,Prljaca,Prodanovic,Antic,Ferhatovic,V. Musemic,S.Vujovic,Musovic,Vidovic,Susic,Sljivo,Pasic,Jozic,Janjos,Kapetanovic,H.Musemic,Hadzibegic,Turkovic
sumnjam!Brane je napisao/la:Hoce li HRT prenosit Hajduk - Zeljo?
HSK Zrinjski Mostar
-
rudarprijedor
- Kontakt:
horde zla 87 je napisao/la:meni je draze gledat nase klubove nego celzi i manchester barcu itd sta ja imam od njih korisnije mi je znati sta se kod nas desava a ima debila kazu bolje prenosit englesku pa vi niste nikakvi navijaci kad tako pricate imate svoje klubove a drkate na manchester barci itd jadno!!! i definitivno se nase televizije trebaju udruziti i prenositi nasu ligu ima 100000 tv-stanica bolje fudbal nego usrane serije![]()
![]()
![]()
Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
Šta je sa prenosom hoće li biti prenosa i jesu li se riješile one sve glupe zavrzlame?
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
samo četiri kluba su pristala na prijenose..bordo_momak je napisao/la:daj boze i slazem se sa onim likom horde zla 87 od rijeci do rijeci a jel zna neko nesto vise o prenosima??
Široki, Čelik, Željo i Borac ..tako da će se samo ta četiri kluba prenositi...a vjerojatno prvo kolo ni niece biti prijenosa..
toliko..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Hoce li sada biti prijenos ili ne

Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Tri puta sam postavio tekst iz Avaza da nema prijenosa u prvom kolu i da je projekat "Derbi kola" upitan za nastavak takmicenja!FK Sarajevo je napisao/la:Hoce li sada biti prijenos ili ne![]()
![]()
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Hajde Stole,nemoj okolišati cile-mile i zbunjivati nas,već reci jasno i glasno hoće li biti prenosa u prvom kolu ili neće?