Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Neka uci njemacki, to nam je svakako maternji u reprezentaciji 
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Sve da ovaj Miljević i pristane igrat za nas on bi na okupljanje dolazio mrtav a treba odigrat u 5 dana dvije tekme u kvalifikacijama.. treba mu brat bratu ured 2 dana samo da stigne iz Argentine sa svim presjedanjima iz aviona u avion.. Premalo je vremena da se on odmori i bude spreman za utakmicu,još i druga vremenska zona iz koje dolazi,znači ošamućen sleti negdje u Europu pa tek onda trazi let za Sarajevo...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Otišao iz Amerike a 9 godina, dotad je vala naučio pričati i prošao nekoliko razreda u školi skoro sigurno na engleskom. Igrao je poslije i u Kanadi.UtdBiH21 je napisao/la: ↑01 jan 2026, 18:53Ko dijete je preselio u Argentinu , rodjen u Miamiu pa pola latinoamerikanaca iz Miamia sto godinama zive tu ne zna Engleski , ne znam koliko je igrao u reprezentaciji Amerike , moguce i da zna ili bar osnove ali znam da Argentinci bas tesko uce Engleski dosta ih je bilo u Engleskoj ligi sto su igrali tri i vise godina pa jedva znaju osnove![]()
Helem, izgleda da je lik živac. Dok je igrao za Montreal, iako je protivno ugovoru nastupio je za neki futsal klub iz amaterske lige pod lažnim imenom, tamo pljunuo i udario drugog igrača što je rezultiralo u zabrani igranja u MLS-u generalno.
https://canadiansoccerdaily.com/2023/09 ... hatgpt.com
Haman ima ustaške utrese.Zglavkar je napisao/la: ↑01 jan 2026, 19:25Otišao iz Amerike a 9 godina, dotad je vala naučio pričati i prošao nekoliko razreda u školi skoro sigurno na engleskom. Igrao je poslije i u Kanadi.UtdBiH21 je napisao/la: ↑01 jan 2026, 18:53Ko dijete je preselio u Argentinu , rodjen u Miamiu pa pola latinoamerikanaca iz Miamia sto godinama zive tu ne zna Engleski , ne znam koliko je igrao u reprezentaciji Amerike , moguce i da zna ili bar osnove ali znam da Argentinci bas tesko uce Engleski dosta ih je bilo u Engleskoj ligi sto su igrali tri i vise godina pa jedva znaju osnove![]()
Helem, izgleda da je lik živac. Dok je igrao za Montreal, iako je protivno ugovoru nastupio je za neki futsal klub iz amaterske lige pod lažnim imenom, tamo pljunuo i udario drugog igrača što je rezultiralo u zabrani igranja u MLS-u generalno.
Ovo se još fanatik nije očitovao o ovome? Je li moguće?
Ok, igra u jacoj ligi nego sto je nasa... Vazi.
Jel ga iko pratio, gledao njegove utakmice... Al iskreno?
Jel ga iko pratio, gledao njegove utakmice... Al iskreno?
Onda vjerovatno zna ako je sa 9 otisao , cuj lazno imeZglavkar je napisao/la: ↑01 jan 2026, 19:25Otišao iz Amerike a 9 godina, dotad je vala naučio pričati i prošao nekoliko razreda u školi skoro sigurno na engleskom. Igrao je poslije i u Kanadi.UtdBiH21 je napisao/la: ↑01 jan 2026, 18:53Ko dijete je preselio u Argentinu , rodjen u Miamiu pa pola latinoamerikanaca iz Miamia sto godinama zive tu ne zna Engleski , ne znam koliko je igrao u reprezentaciji Amerike , moguce i da zna ili bar osnove ali znam da Argentinci bas tesko uce Engleski dosta ih je bilo u Engleskoj ligi sto su igrali tri i vise godina pa jedva znaju osnove![]()
-
19vendetta87
- Kontakt:
Nije niko gledao ni Memica u Karvini (osim Nodija), pa na kraju postao neizostavan u prvih 11.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Bitno da je strucni stab gledao, cim su procijenili da bi nam mogao pomoci. Mi sa foruma smo manje bitni
A ako je neko od nas gledao, to je Nodi sigurno.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Racing je ozbiljno zagrizao za njega i vjerovatno tamo ide, steta sto ce vjerojatno ostati na tom kontinentu.
Vrlo ozbiljan igrač u ozbiljnoj ligi, samo je upitna integracija na drugi fudbalski i ljudski svijet. Ima kvalitetu da pomogne, mozda cak i odmah u prvih XI.
Za baraz ne očekujem puno promjena, ali liga nacija ce biti kljucna u daljnjem razvoju.
Iskopati drugog stopera, ima potencijala sigurno, i ima vremena do lige nacija.
Probati par novih veznjaka i forsirati kerima, Esmira i Demira u napadu.
Jednostavno moraju tu prvu bazu igraca koju su okupili unaprijediti i iscistiti skarta.
Miljevic, busuladzica, avdic, catovic, janelt??, mahmic, topalovic, pejcinovic, licina.
Ima tu imena koja bi okrenula situaciju.
Do tad ćemo znati na čemu smo sa bazdarom, gigovicem, Huseinbasicem, Tahirovicem i arjanom.
Vrlo ozbiljan igrač u ozbiljnoj ligi, samo je upitna integracija na drugi fudbalski i ljudski svijet. Ima kvalitetu da pomogne, mozda cak i odmah u prvih XI.
Za baraz ne očekujem puno promjena, ali liga nacija ce biti kljucna u daljnjem razvoju.
Jednostavno moraju tu prvu bazu igraca koju su okupili unaprijediti i iscistiti skarta.
Miljevic, busuladzica, avdic, catovic, janelt??, mahmic, topalovic, pejcinovic, licina.
Do tad ćemo znati na čemu smo sa bazdarom, gigovicem, Huseinbasicem, Tahirovicem i arjanom.
Nesto malo sam ga gledalo i ono sto sam vidio vjerujem da je sigurno igrac za lige petice
Vendette mi kad smo kod stopera Smajlovic (22) najbolji mladi stoper Norveske lige, Dulic (20) u Njemackoj trecoj ligiL_blancos je napisao/la: ↑01 jan 2026, 21:37Racing je ozbiljno zagrizao za njega i vjerovatno tamo ide, steta sto ce vjerojatno ostati na tom kontinentu.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Naravno da se priča napamet, ali nije ovo slovačka liga pa da kažemo malo bolja nego naša. U Argentini se ipak igra dobar fudbal, to je kvalitet odmah iza evropskih liga petice.
I osim toga igra ofanzivnog veznog, što je maltene samo po sebi automatski preporuka za poziv jer nemamo niti jednog igrača je rosteru koji je zadovoljio na toj poziciji.
-
BosnianDragon2024
- Kontakt:
Volio bih Matko da zaigra za BiH, pa da napravi transfer u neku ekipu u Španiji, da nam bude blizu, a da liga u kojoj igra liči na Južnu Ameriku.
Fino bi bilo da je to sa Matkom završeno. Rečeno je i za Pejčinovića, Jankovića, Ličinu, Markovića, da je maltene sve gotovo, pa ništa. Nadati se najboljem
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.